- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
selam kızlar
merhaba nehir nasılsın
Bakkk ne güzel düşünceli arkadassın varmıss gercekten şimdi çok daha fazla ayıp olacagını düşündümböyle yakın bir arkadasın olması cok güzel
İnşallah canım ya :18: şöyle bir şansım var bayram temizligi yapıldı ya ev dip köşe zaten temizlendi temiz şuan evimizistemede bizimde yardımcılara ihtiyac var
internette şöyle bi gelinlik resmi buldum tam istediğim tarz bi gelinlik
ama gel görki ne ismi var cismi
[url=http://......./c25MCx][/URL]
Evet canım öyledir yüksek meblaglar o kadar para vermeyin diyor o da 3 bin civarında aldı gelinligi bende onun istemesinden tut çeyiz sermede herşeyinde yanındaydım ayıp olur evetO türlü iyilikleri gerçekten olacak sarma için fazla kişi gerekli teyzemde güzel su böregi yapar sonra kektir kurabiyedir meze tarzıdır bütün kızlar döktürürüz inşallah
Gelinlik cok güzel canım dikim yaptırsan kesin tuhaf birsey cıkarırlar..en iyisi orada denemek ama eminim deneyince aklında hic olmayan modeli sececeksin
Selam kizlar
iyiyim yekta sen nasilsin. cok tanismiyoruz ama nisanina az kalmis hayirli olsun guzelim. bende nisanliyim yurt disina gitcez evlenmeyi bekliyoruz bizde. allah hepimize mutlu yuva kurmayi nasip etsin. amin
Vermeye gönülleri var mı canım? :)
Doğru söylüyosun bacımGüzelmiş canım canını sıkma çok daha farklı dahada güzel modeller gelinlikçilerde mevcut baktıkça farkediceksin muhakkak içine sinen bulunacaktır inşallah
Masallah o baya pahalıya almıs sanki :26:biz annemle alışkınız sarmaya sarar sarar atarız buzluga
Gelinlik cok güzel canım dikim yaptırsan kesin tuhaf birsey cıkarırlar..en iyisi orada denemek ama eminim deneyince aklında hic olmayan modeli sececeksin
Ee ne var ne yok canım
o kadar mı :18:haklısın iş onların gelmesiyle bitmeyecek yaklasık 10 kişiye servis yapmıs olucam sürekli tabaklar havada ucusacak (abartıya bak )bide onlar gidince geleneksel temizlige baslatır annem dip köşe yine neyse görüşme güzel gecsin anlasınlarda ben cok cok yorulmaya razıyım :18:
Doğru söylüyosun bacım
valla hiç diktirmeyi düşünmüyorum (ama büyük konuşmayım da sora gelip demiyim size gelinliğimi diktiriyorum)
Doğru söylüyosun bacım
valla hiç diktirmeyi düşünmüyorum (ama büyük konuşmayım da sora gelip demiyim size gelinliğimi diktiriyorum)
Yaaa edoşum senin adına ben bile çok heyecanlıyım
Ne giycen bakayım?
Ben diktircem sanırım gelinliğimi ya
Kısmet tabi belki üstüme giycem olcak o belli olmaz
Yüklediğin modeli çok beğendim bu arada yuaa
Ben diktircem sanırım gelinliğimi ya
Kısmet tabi belki üstüme giycem olcak o belli olmaz
Yüklediğin modeli çok beğendim bu arada yuaa
Diktirmek bana biraz riskli geliyo ya. Bittikten sonra beyenmem felan:18:
Güzel dimee
kesinlikle büyük konusmamak gerekmiş bende eskiden aynısını diktiririm diyodum ama şimdi onuda demiyorum hazırı begenince tamam
hele ben canım sadece tanısma olacagı için sıfır kol lacivert dizin 2-3 parmak üstünde bir elbise aldım çan etek oluyor sanırım etek kısmı :44:belinde birde fiyonk şeklinde biraz daha koyu lacivert kemeri var birde altın yine aynı renk babet aldık farklı renk almayı düşündüm ama baska uyduramadım aykırı renkte olsun istemedim daha hanım hanımcık olayım dedim :44: şimdi tek birsey var corabı mat mı giyim parlak mı? bacaklarım cok ince degil hangisi daha düzgün olmasını saglar :44::44:
Diktirmek bana biraz riskli geliyo ya. Bittikten sonra beyenmem felan:18:
Güzel dimee
Yaa evet haklısın riske girmemek lazım. Ama benim gelinlikcim müstakbel kaynanamın gelinliğini diken yer olacak sanırım
Baya büyük bi yer ve o yıllarda kaynanacığımın gelinliği de mükemmel olmuş. Amaan kızlar bana bunları konuşmak için çok erken
kesinlikle büyük konusmamak gerekmiş bende eskiden aynısını diktiririm diyodum ama şimdi onuda demiyorum hazırı begenince tamam
hele ben canım sadece tanısma olacagı için sıfır kol lacivert dizin 2-3 parmak üstünde bir elbise aldım çan etek oluyor sanırım etek kısmı :44:belinde birde fiyonk şeklinde biraz daha koyu lacivert kemeri var birde altına yine aynı renk babet aldık farklı renk almayı düşündüm ama baska uyduramadım aykırı renkte olsun istemedim daha hanım hanımcık olayım dedim :44: şimdi tek birsey var corabı mat mı giyim parlak mı? bacaklarım cok ince degil hangisi daha düzgün olmasını saglar :44::44:
aman boşver çok zamanda olsa konuşmak güzel canım
ne kadar zamanınız var sizin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?