2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet canım öyledir yüksek meblaglar o kadar para vermeyin diyor o da 3 bin civarında aldı gelinligi bende onun istemesinden tut çeyiz sermede herşeyinde yanındaydım ayıp olur evet O türlü iyilikleri gerçekten olacak sarma için fazla kişi gerekli teyzemde güzel su böregi yapar sonra kektir kurabiyedir meze tarzıdır bütün kızlar döktürürüz inşallah

Son düzenleme:

Masallah o baya pahalıya almıs sanki :26:biz annemle alışkınız sarmaya sarar sarar atarız buzluga
internette şöyle bi gelinlik resmi buldum tam istediğim tarz bi gelinlik
ama gel görki ne ismi var cismi

Gelinlik cok güzel canım dikim yaptırsan kesin tuhaf birsey cıkarırlar..en iyisi orada denemek ama eminim deneyince aklında hic olmayan modeli sececeksin

Selam kizlar
iyiyim yekta sen nasilsin. cok tanismiyoruz ama nisanina az kalmis hayirli olsun guzelim. bende nisanliyim yurt disina gitcez evlenmeyi bekliyoruz bizde. allah hepimize mutlu yuva kurmayi nasip etsin. amin

Bende iyim canim cok sukur .Sagol evet 10 ay felan kaldi bakalim artik hayirlisi

Vermeye gönülleri var mı canım? :)

Herkes biliyo ama pek gonulleri yok cnm bakalim askerden gelince ne olucak hem il disi hemde annesi babasi bosanmis annesi felan acik namaz kilmiyolar felan die istemiyolar pek gonullu degiller oyuzden

Güzelmiş canım canını sıkma çok daha farklı dahada güzel modeller gelinlikçilerde mevcut baktıkça farkediceksin muhakkak içine sinen bulunacaktır inşallah
Doğru söylüyosun bacım

valla hiç diktirmeyi düşünmüyorum (ama büyük konuşmayım da sora gelip demiyim size gelinliğimi diktiriyorum )

Yaaa edoşum senin adına ben bile çok heyecanlıyım
Ne giycen bakayım?

Doğru söylüyosun bacım

valla hiç diktirmeyi düşünmüyorum (ama büyük konuşmayım da sora gelip demiyim size gelinliğimi diktiriyorum )

Ben diktircem sanırım gelinliğimi ya
Kısmet tabi belki üstüme giycem olcak o belli olmaz
Yüklediğin modeli çok beğendim bu arada yuaa

Son düzenleme:
Doğru söylüyosun bacım

kesinlikle büyük konusmamak gerekmiş bende eskiden aynısını diktiririm diyodum ama şimdi onuda demiyorum hazırı begenince tamam
Yaaa edoşum senin adına ben bile çok heyecanlıyım
Ne giycen bakayım?

hele ben canım sadece tanısma olacagı için sıfır kol lacivert dizin 2-3 parmak üstünde bir elbise aldım çan etek oluyor sanırım etek kısmı :44:belinde birde fiyonk şeklinde biraz daha koyu lacivert kemeri var birde altına yine aynı renk babet aldık farklı renk almayı düşündüm ama baska uyduramadım aykırı renkte olsun istemedim daha hanım hanımcık olayım dedim :44: şimdi tek birsey var corabı mat mı giyim parlak mı? bacaklarım cok ince degil hangisi daha düzgün olmasını saglar :44::44:

Son düzenleme:
Ben diktircem sanırım gelinliğimi ya
Kısmet tabi belki üstüme giycem olcak o belli olmaz
Yüklediğin modeli çok beğendim bu arada yuaa

Diktirmek bana biraz riskli geliyo ya. Bittikten sonra beyenmem felan:18:
Güzel dimee

aynen bende korkuyorum bu sefer siz böyle istediniz olacak en fazla ekleme yapılır :44:

Allahımmm çok heyecanlı
Darısı başıma diyeceğim valla kaçıramam bunu
Hmm, bi düşünelim. Canım ben genelde parlak tercih ediyorum amaa sanırım tarif ettiğin elbise için bi de bacaklara dikkat çekmemek adına mat olsa daha iyi olur. Yani istemede falan kesinlikle parlak derim ben ama şimdi mat diyorum. Şahsi kanaatimce yani Yine de sen bilirsin tabi. İstersen ikisini de al bi dene elbisenle falan. Hangisi içine sinerse.

Diktirmek bana biraz riskli geliyo ya. Bittikten sonra beyenmem felan:18:
Güzel dimee

Yaa evet haklısın riske girmemek lazım. Ama benim gelinlikcim müstakbel kaynanamın gelinliğini diken yer olacak sanırım
Baya büyük bi yer ve o yıllarda kaynanacığımın gelinliği de mükemmel olmuş. Amaan kızlar bana bunları konuşmak için çok erken

büyük konuşmamak gerekir şu saatten sonra kızlarr, ben çok büyük konuştum ve şu anda ablam ve annem baya o lafları bir güzel yediriyorlar yani

Ben gelinlik konusunda çok kararsızım mağaza giyip beğenebilirim de her giydiğimi de alalım diyebilirim bilemiyorum maymun iştahlılık var bende sürekli karar dğiştiren bir yapıya sahibim

aman boşver çok zamanda olsa konuşmak güzel canım

ne kadar zamanınız var sizin canım ?

Pentinin mat bronz çorabı var onada bi bak derim. Mat olduğu için ayağında çorap olduğuda pek belli olmuyo

bu gelinlik nasıll

aysira gelinklik modellerine bakın kızlar :)

aman boşver çok zamanda olsa konuşmak güzel canım

ne kadar zamanınız var sizin canım ?

Valla bilmiyorum ki canım. Şimdi temmuzda kpss var, askerliği de inşallah uzun dönem falan çıkmazsa temmuz gibi bitiyor. Askerlikten sonra beklemem diyor. Temmuzdan sonra ağustos gibi isteme söz falan olacak sanırım. Bize kalsa düğün hemen olsun ama annem yaz istiyor. 2015 yaz oluyor bu durumda
Amaaan kısmet bilmiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…