sana da günaydın canım
tatlım bizde de tam tersi, ben onura evlendikten sonra yaparsın askerliğini diyorum nasılsa 5 ay diyorum. yok efendim karısını bırakıp askere gidemezmiş. ama nişanlını bırakıp gitmek istiyosun ya dedim. o ayrı o ayrı askerde ne olucağı belli değil ben evlendikten sonra askere gidersem orda bana bişey olursa seni evli barklı halinle dul bırakırsam bunun vebalini çekemem diyor. çok derin düşünüyor. en son olarak şöyle karar verdik. zaten şöyle bir şey de var. artık her iş askerlik koşulu istiyor. askere gitmeyene kapıyı gösteren çok oluyor. yani iş bulması da zor o sırada.. en iyisi askerliği aradan çıkartmak sanırım. ama gönül bir an önce kavuşmayı istiyor tabii ki tatlım
hç tanışmamşz sennlegzde bn 2014 geliniyim sanırım allahın izniyle nişanlıyım şmdi ama nişanlım askerde
hç tanışmamşz sennlegzde bn 2014 geliniyim sanırım allahın izniyle nişanlıyım şmdi ama nişanlım askerde
ben de sibel :) ben ve aşkım okuduğumuz için ben de 2014 yada 2015 geliniyim
Nasılsın canım benimm?
Kızlar 10 dakika çay içip geliyorum kusuruma bakmayın olur mu?
Kimsecikler uğramamış ama, nerelerdesiniz kızlar..
Gizemim de gelmedi, umarım iyisindir canımmm bi an önce iyileşirsin inşallah.
bugün benim doğum günüm canım annemler gece süpriz dığum günü yapınca uğrayamadım
Kızlarr merhabaaa
Bendee varımmmmm
Eki Görüntüle 485874 Eki Görüntüle 485873
bu da yine el emeğim söz tepsimin resimleri umarım beğenirsiniz
Sağol canımm teşekkür ederimm :)
Nasılsınız gelincikler, her şey yolundadır inşallah..
Gizem hala iyileşemedi galiba,meraktayımm.:
İyiyiz tatlım sen nasılsın???Gizem iyidir inşAllah onunla ikimiz şifayı kaptık iyice:2::2:
Yaz hastalığı daha zor geçiyor canım ya
Hani bizim sevinç tablomuz şekerimGörünce nasılda mutlu oluyoruz.
En azından o mutlu ediyor bizim herşey eve bağlı şuan nolur dua edin kızlar şu ev biran önce satılsın
2014 yılında evlenmeyi düşünen ne kadar öğretmenimiz var kızlar bende onlardan biriyim :) Türkçe öğretmenliği 3. sınıftayım ben mezun olur olmaz evlenmeyi düşünüyorum tabi kısmet işi . Bakalım son sene çok iyi çalışıp hemen atanmaya çalışacağım . Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah :)
kızlar biz de 2014 te evleneceğiz inşallah
ben edebiyat 3 e geçtim
o ise diş hekimliğini bitirdi bu sene askere gidecek
anlayacağınız benim okulu bekliyoruz :106:
Geçmiş olsun canımm sen de Gizem de bi an önce toparlanırsınız inşallah.
Listemizi de hemen güncelliyorum canımm.
Canımm gönlünüze göre olsun inşallah hemen satılır.
İnşAllah tatlım yaListede baya çoğalmış ne güzel birsürü 2014-2015 gelinciği var.2013 ede az kaldı aslında insanı daha başka bir heyecan sarıyor.İnşAllah herşey herkesin istediği gibi olur tatlım benim.
İyi geceler gelincikler
Kızlar 10 dakika çay içip geliyorum kusuruma bakmayın olur mu?
bekliyoruz
az önce aşkımla konuştum çok iyiyim canım sen nasılsın
Afiyett bal şeker olsun canımm :)
Bende adaçayı yapayım bari sıcak su hazır var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?