2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bende çok özledim valla canım yaa.
Minik paşam iyi çok şükür canım yaa:)
Gün sayıyorum inşallah eylülde gelecek.
Ayyy gene hatırladım bak şimdi nasılsa görmeden özledim

Bende çok özledim valla canım yaa.
Minik paşam iyi çok şükür canım yaa:)
Gün sayıyorum inşallah eylülde gelecek.
Ayyy gene hatırladım bak şimdi nasılsa görmeden özledim

Oyy yerim ben minik paşayı ya :))
Az kaldı kavuşmanıza canım benimmm.
Benim de arkadaşımın yengesi doğum yaptı, fotoğraflarını mmsle gönderiyor bana ayy maşallah tebarekallah öyle sevimli ki bayılıyorum resmen.
Allahım bize de hayırlı,sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.

Kızlaaarrrr gelin birlikte içelim çaylarımızı :)

*FOTOĞRAFLAR ALINTIDIR.

Ellerine sağlık canım benim ikram eden kadar tatlı güzel olmuş :)
Aminn canımm aminnnn inşallah bizimde olur bir gün.
Birde anne babasının deli olduğunu görünce onlar için bizimde olsun deli olalım istiyor insan :)
Bu arada maşallah allah bağışlasın cnm bebişi Allahım nazarlardan korusun

ben de çok istiyorum bayılıyorum çocuklara o yüzden okul öncesi yazdım ama insanın kendi çocuğu çok daha farklı yerim ben onları

O senin güzelliğin canımmm, teşekkür ederimm.
İnşallah kuzucum bebişlerimizin olduğu günleri de göstersin bize inşallah Allah.
Amin canımcımm Allah bütün bebişleri nazarlardan korusun inşallah.
Çınar paşamızla, Azra Melek'i beşik kertmesi yapalım en iyisi canımcımm.

ben de çok istiyorum bayılıyorum çocuklara o yüzden okul öncesi yazdım ama insanın kendi çocuğu çok daha farklı yerim ben onları

Ben de hep okul öncesi öğretmenliği istedim ama şansıma dış ticaret oldu :)
Bi bayan için ideal mesleklerden bence canım benim çok daha bilinçli bir anne olursun ne mutlu sana. Bizlerle de bilgilerini paylaşırsın umarım, çok seviniriz.

tabiki de canım seve seve bizim okulda gördüğümüz derslerin bir kısmı anne ve baba adaylarına gösterilmeli bence korunma yollarından tut ergenlik yaşına kadar çocuğun gelişimine dair bir çok konu gördük :) ama bazı bilgiler sadece teoride kalıyor önemli olan insanın elinden geldiğince pratiğe dökmesi

Haha anlaştık canım benim :))

Canlar yaa bana kızcanız hisseydiyorum sanki ama ilaçlarım devam ediyr içtem 1 buçuk saat önce gözlerim kapanıyor çıksam ayıp olru mu size ((
Birde sabah 5 te kalktım gece 2 de uyuyup

Aşk olsun kuzumm ne kızması hastalıktan yeni kurtuldun, iyice dinlen toparlan tabii.

ooooo şekerim geldin mi???Çok geçmiş olsun tekrar tatlım benim.Bende iyiyim şuan burnum azcık tıkalı ama olsun ateşim yok artık en azından.Çok özlettin kendini Gizoş Birimiz eksik olsun nasıl belli oluyor.Ev işine gelince şuan aynı tatlım beklemedeyiz ehhh canlarda sıkılmıyor değil bebişim herşey eve bağlı olunca.

tabi çok çok kızdık olur mu canım öyle şey sağlık bu ihmale gelmez iyice iyileş biz burdayız

Tabi canım benim gönülden isteriz hem de
Çok yararlı şeyler görüyorsunuz bence canım benimm çoğunu günlük yaşamında pratiğe dökebilirsin, çocukluk dönemi neyse de ergenlik dönemi epey zor :)) O zamanlarda baya faydalı olur bu gördüğünüz dersler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…