Ohh iyi yaptın canımm Allah daim etsin inşallah :) Ben de iyiyim canımm iftardan sonra rehavet çöktü :))
benim de canım çay istedi bitki çayı yapıp içeyim bari
Afiyet olsun canımm çay süper gidiyor valla.benim de canım çay istedi bitki çayı yapıp içeyim bari
Saolasın canım Afiyet olsun canım. İç iç rahatlarsın :))
Afiyet bal şeker olsun kuzumm, teşekkür ederimm. :)
Çok sevindim iyileşmene canım benimm dikkat et bundan sonra hastalanma böyle, özlettin kendini.
Ben iyiyim kuzum teşekkür ederim çok sağol.
Çınar paşam nasıl canımcımm?
biraz geç oldu ama gçmiş olsun canım yazın hasta olmak çok daha zor
Bende çok özledim valla canım yaa.
Minik paşam iyi çok şükür canım yaa:)
Gün sayıyorum inşallah eylülde gelecek.
Ayyy gene hatırladım bak şimdi nasılsa görmeden özledim
Oyy yerim ben minik paşayı ya :))
Az kaldı kavuşmanıza canım benimmm.
Benim de arkadaşımın yengesi doğum yaptı, fotoğraflarını mmsle gönderiyor bana ayy maşallah tebarekallah öyle sevimli ki bayılıyorum resmen.
Allahım bize de hayırlı,sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.
Benim de arkadaşımın yengesi doğum yaptı, fotoğraflarını mmsle gönderiyor bana ayy maşallah tebarekallah öyle sevimli ki bayılıyorum resmen.
Ellerine sağlık canım benim ikram eden kadar tatlı güzel olmuş :)
Aminn canımm aminnnn inşallah bizimde olur bir gün.
Birde anne babasının deli olduğunu görünce onlar için bizimde olsun deli olalım istiyor insan :)
Bu arada maşallah allah bağışlasın cnm bebişi Allahım nazarlardan korusun
ben de çok istiyorum bayılıyorum çocuklarao yüzden okul öncesi yazdım ama insanın kendi çocuğu çok daha farklı yerim ben onları
Ben de hep okul öncesi öğretmenliği istedim ama şansıma dış ticaret oldu :)
Bi bayan için ideal mesleklerden bence canım benim çok daha bilinçli bir anne olursun ne mutlu sana. Bizlerle de bilgilerini paylaşırsın umarım, çok seviniriz.
O senin güzelliğin canımmm, teşekkür ederimm.
İnşallah kuzucum bebişlerimizin olduğu günleri de göstersin bize inşallah Allah.
Amin canımcımm Allah bütün bebişleri nazarlardan korusun inşallah.
Çınar paşamızla, Azra Melek'i beşik kertmesi yapalım en iyisi canımcımm.
Haha anlaştık canım benim :))
Canlar yaa bana kızcanız hisseydiyorum sanki ama ilaçlarım devam ediyr içtem 1 buçuk saat önce gözlerim kapanıyor çıksam ayıp olru mu size((
Birde sabah 5 te kalktım gece 2 de uyuyup
Haha anlaştık canım benim :))
Canlar yaa bana kızcanız hisseydiyorum sanki ama ilaçlarım devam ediyr içtem 1 buçuk saat önce gözlerim kapanıyor çıksam ayıp olru mu size((
Birde sabah 5 te kalktım gece 2 de uyuyup
tabiki de canım seve sevebizim okulda gördüğümüz derslerin bir kısmı anne ve baba adaylarına gösterilmeli bence korunma yollarından tut ergenlik yaşına kadar çocuğun gelişimine dair bir çok konu gördük :) ama bazı bilgiler sadece teoride kalıyor önemli olan insanın elinden geldiğince pratiğe dökmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?