2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

gnydn herkeseeeee bu topiğe ndnse adapte olamadm yaa acaba düğüne dha çk oldğndanmı kşke dha önce imkan olsda dha önce kawuşabilsek sewdicklerimze

günaydıınn :)
keşkeee.......... ama gerçi daha erkeninde gözüm yok benim, 2014 bile olsa 2015 sonuna kadar farklı şehirlerde olacağız biz.. o yüzden 2014 iyi gibi bana..

günaydıınn :)
keşkeee.......... ama gerçi daha erkeninde gözüm yok benim, 2014 bile olsa 2015 sonuna kadar farklı şehirlerde olacağız biz.. o yüzden 2014 iyi gibi bana..

memursun galiba genelde memurların başına gelio böle şeyler ewlenselerde tayinler çıkmıo süreleri dolmuo falan?

memursun galiba genelde memurların başına gelio böle şeyler ewlenselerde tayinler çıkmıo süreleri dolmuo falan?

yok canım memurluktan değil.. onun mesleği gereği çalışabileceği iller sınırlı, ben de şuan yurtdışında master yapıyorum, dönüşte zorunlu hizmetim var(devlet bursuyla geldim çünkü), o bitmeden bir yere ayrılamıyorum...birimiz türkiyenin bir ucunda birimiz öbür ucunda olcaz yanii... :/

oooo o dhada zormuş ayrı gayrı yerlerde bak bnde asker yolu bekliorm bu hepten zor we acı dua et haline

gnydn herkeseeeee bu topiğe ndnse adapte olamadm yaa acaba düğüne dha çk oldğndanmı kşke dha önce imkan olsda dha önce kawuşabilsek sewdicklerimze

Ben de aynı düşüncedeyim çok durgun bi topik,ben 2013 gelinleri topiğine de takılıorum orda sevdiğim insnalar olduğundan ama orda acayip bi enerji var burası sessiz çok

P.tesi sendromu fena yaa

Neden hala uyumadın canım sen tez yüzünden mi?

Ben de aynı düşüncedeyim çok durgun bi topik,ben 2013 gelinleri topiğine de takılıorum orda sevdiğim insnalar olduğundan ama orda acayip bi enerji var burası sessiz çok

eee onların düğüne az kalmş tbi heycanları bzmkinden dha fzla bzm dha ölme eşeğim ölme

daha asker yolu da bekliycem, ona sıra gelmedi henüz... Allah kavuştursun canım sizi de... zordur eminim..

asker yoluda wr demek :26: bnde öle okulunu bekle şehir dışında çalışıodu oraya gtti onu bekle orda askere gtti askerliği bekle ewlenncede kesin bşi çıkar ondada ayrılırz ewliliğide telden yürütürz diorm artk bn

ewelsi gün kipadan 2kişilik çk tatlı bi tepsi aldım pembe tonlarıyla alacalı kayık gelio tutma yerleride bayıldm sz neler alıosnz bakalım çeyize

Hakkaten yaa ölme eşeğim ölmeee off çok var daha

ewelsi gün kipadan 2kişilik çk tatlı bi tepsi aldım pembe tonlarıyla alacalı kayık gelio tutma yerleride bayıldm sz neler alıosnz bakalım çeyize

Benim çeyiz topikim var canım bakabilirsin

beklenecek şeyler bitmek bilmiyor ki zaten... sen baya beklemişsin canım yaa... bizimki karşılıklı bekleyiş, o yüzden birazcık daha kolay geliyor şimdilik ama yine de çok kolay değil.. asıl asker yolu beklemek en zorudur herhalde.. o değil de dediğin gibi biz evlennce de telefonla idare etcez cidden.. işinden dolayı onun evde olamıycak sürekli...( 20 gün iş 10 gün ev, ya da 1 ay iş bir ay ev... öyle durumlar var... hayırlısı diyorum, ona da katlancaz napalım, sonsuza kadar öyle olacak değil ya 3-5 sene sonra değişir belki..

kızlaaaaaaaarrr.. şimdi bana gülceksiniz biliyorum ama dayanamadım sizle de paylaşmam lazım..
bakın ne aldım bugün:

her şey bitti sıra buna mı geldi diyeceksiniz şimdi.. ben de dedim kendime ama görünce dayanamadım.. hem de çok ucuzdu, alayım dedim belki bir gün lazım olur.. :)

nası güzel bşi bunlarrrrr hele sağdakine bayıldım ya erkek olursa

nası güzel bşi bunlarrrrr hele sağdakine bayıldım ya erkek olursa

di mi o kısım var.. ben sanki çocuk olacağını garantiledim de, üstüne bir de kız olacağını garantiledim..
artık iş sevdiğime düşüyor orda.. dün bunları gösterdim,onun da çok hoşuna gitti ama ya erkek olursa dedi.. ben de dedim ki, kız olması için ben bir X veriyorum bir X de senden bekliyoruz artık ayarla kendini ona göre
işin şakası bir yana nedense içimden bir his ilk çocuğumuzun erkek olacağını söylüyor ama başka bir his de sürekli kız giysilerine yönlendiriyor beni... hatta alırken birini kız birini erkek ayakkabısı alayım dedim ama gözüm bunlara öyle bir takıldı ki başka hiçbir şey beğenemedim...

ya zaten bizim çocuk olmasına en az 3-4 sene var ki annem o zamana kadar kesin bunları birilerine hediye eder :)

bncede eder:))) espri süper olmş ama sn en iisi şu çin takwimine göre ayarla çocuk girişimlerini tutan çk kişiye şahit oldum şans eseri tbiki ama belki sndede tutar

bncede eder:))) espri süper olmş ama sn en iisi şu çin takwimine göre ayarla çocuk girişimlerini tutan çk kişiye şahit oldum şans eseri tbiki ama belki sndede tutar

:) artık bir ayarlama yapacağız mecbur.. çin takvimimi olur, başka bir yöntem mi olur hepsini deneriz.. 2 çift ayakkabı da hazırken riske atmayalım
tabi ki işin dalgası bu.. Böyle konuşuyorum, Allah'ın gücüne gitmesin, hayırlısı neyse hakkımızda hepimiz için o olsun tabi ki.. ama kız olursa da daha çok hoşuma gider

bnde hep böle konuşuorm hyrlı olsun ama kızda olabilir tbi die

kızlarr geldim baktım ama kimse yokk
erkek arkadaşımın yanına gitmiştim o yüzden giremedim günlerdir aramıza yeni arkadaşlar da katılmış
lajoie ve gülin-89 hoşgeldinizzz
ben kahvaltı takımı ve çay setinden sonra birşey alamadım çeyize :)
onların taksitlerinin bitmesini bekliycem
öğrenci olunca insanın çeyizleri de taksit taksit oluyo tabii

Son düzenleme:

Hoşbulduk tatlım, sende hoşgeldin sevgiliciğin yanından.

envyme, çok tatlı pabuçlar. Yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…