gnydn herkeseeeeebu topiğe ndnse adapte olamadm yaa acaba düğüne dha çk oldğndanmı kşke dha önce imkan olsda dha önce kawuşabilsek sewdicklerimze
günaydıınn :)
keşkeee.......... ama gerçi daha erkeninde gözüm yok benim, 2014 bile olsa 2015 sonuna kadar farklı şehirlerde olacağız biz.. o yüzden 2014 iyi gibi bana..
memursun galiba genelde memurların başına gelio böle şeyler ewlenselerde tayinler çıkmıo süreleri dolmuo falan?
yok canım memurluktan değil.. onun mesleği gereği çalışabileceği iller sınırlı, ben de şuan yurtdışında master yapıyorum, dönüşte zorunlu hizmetim var(devlet bursuyla geldim çünkü), o bitmeden bir yere ayrılamıyorum...birimiz türkiyenin bir ucunda birimiz öbür ucunda olcaz yanii... :/
oooo o dhada zormuş ayrı gayrı yerlerde bak bnde asker yolu bekliorm bu hepten zor we acı dua et haline
gnydn herkeseeeeebu topiğe ndnse adapte olamadm yaa acaba düğüne dha çk oldğndanmı kşke dha önce imkan olsda dha önce kawuşabilsek sewdicklerimze
sana da günaydın... ben hala uyumamış olarak şuan zombi gibiyim
evet canım.. master yapıyorum :// tam bir delilikkkkkkkk ://
pazartesi sendromu da nasıl bir illetse insanın işi gücü olmasa da yine sendroma giriyor :))
Ben de aynı düşüncedeyim çok durgun bi topik,ben 2013 gelinleri topiğine de takılıorum orda sevdiğim insnalar olduğundan ama orda acayip bi enerji var burası sessiz çok
daha asker yolu da bekliycem, ona sıra gelmedi henüz...Allah kavuştursun canım sizi de... zordur eminim..
eee onların düğüne az kalmş tbi heycanları bzmkinden dha fzla bzm dha ölme eşeğim ölme
asker yoluda wr demek :26: bnde öle okulunu bekle şehir dışında çalışıodu oraya gtti onu bekle orda askere gtti askerliği bekle ewlenncede kesin bşi çıkar ondada ayrılırz ewliliğide telden yürütürz diorm artk bn
ewelsi gün kipadan 2kişilik çk tatlı bi tepsi aldım pembe tonlarıyla alacalı kayık gelio tutma yerleride bayıldm sz neler alıosnz bakalım çeyize
Hakkaten yaa ölme eşeğim ölmeee off çok var daha
Benim çeyiz topikim var canım bakabilirsin
eee onların düğüne az kalmş tbi heycanları bzmkinden dha fzla bzm dha ölme eşeğim ölme
asker yoluda wr demek :26: bnde öle okulunu bekle şehir dışında çalışıodu oraya gtti onu bekle orda askere gtti askerliği bekle ewlenncede kesin bşi çıkar ondada ayrılırz ewliliğide telden yürütürz diorm artk bn
P.tesi sendromu fena yaa
Neden hala uyumadın canım sen tez yüzünden mi?
kızlaaaaaaaarrr.. şimdi bana gülceksiniz biliyorum ama dayanamadım sizle de paylaşmam lazım..
bakın ne aldım bugün:
Eki Görüntüle 497155 Eki Görüntüle 497156
her şey bitti sıra buna mı geldi diyeceksiniz şimdi.. ben de dedim kendime ama görünce dayanamadım.. hem de çok ucuzdu, alayım dedim belki bir gün lazım olur.. :)
nası güzel bşi bunlarrrrr hele sağdakine bayıldımya erkek olursa
di mi o kısım var.. ben sanki çocuk olacağını garantiledim de, üstüne bir de kız olacağını garantiledim..
artık iş sevdiğime düşüyor orda.. dün bunları gösterdim,onun da çok hoşuna gitti ama ya erkek olursa dedi.. ben de dedim ki, kız olması için ben bir X veriyorum bir X de senden bekliyoruz artıkayarla kendini ona göre
işin şakası bir yana nedense içimden bir his ilk çocuğumuzun erkek olacağını söylüyor ama başka bir his de sürekli kız giysilerine yönlendiriyor beni... hatta alırken birini kız birini erkek ayakkabısı alayım dedim ama gözüm bunlara öyle bir takıldı ki başka hiçbir şey beğenemedim...
ya zaten bizim çocuk olmasına en az 3-4 sene var ki annem o zamana kadar kesin bunları birilerine hediye eder :)
bncede eder:))) espri süper olmş amasn en iisi şu çin takwimine göre ayarla çocuk girişimlerini tutan çk kişiye şahit oldum şans eseri tbiki ama belki sndede tutar
:) artık bir ayarlama yapacağız mecbur.. çin takvimimi olur, başka bir yöntem mi olur hepsini deneriz.. 2 çift ayakkabı da hazırken riske atmayalım
tabi ki işin dalgası bu.. Böyle konuşuyorum, Allah'ın gücüne gitmesin, hayırlısı neyse hakkımızda hepimiz için o olsun tabi ki.. ama kız olursa da daha çok hoşuma gider
kızlarr geldim baktım ama kimse yokk
erkek arkadaşımın yanına gitmiştim o yüzden giremedim günlerdir aramıza yeni arkadaşlar da katılmış
lajoie ve gülin-89 hoşgeldinizzz
ben kahvaltı takımı ve çay setinden sonra birşey alamadım çeyize :)
onların taksitlerinin bitmesini bekliycem
öğrenci olunca insanın çeyizleri de taksit taksit oluyo tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?