2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

2014 GELİNLERİNİN MUTLULUK TABLOSU

NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI

(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/988
(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/643
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 612
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 695
(ErreS ) 14 Eylül 2014 / 738
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 1029
(İzmirperisi) 22 Nisan 2014 / 594
(Nylien) 14 Nisan 2014 / 590
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 627
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 1052
(Seliminzeynebi) 15 Eylül 2015 / 1093
(_Sessizce_) 29 Ağustos 2014 / 722
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1102

Güzel gelincikler merhabaaa..

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.. Sık sık gelin kaynaşalım, sohbet edelim de sessiz kalmasın topiğimiz.

Gizeeeemimm ve Eliscim nerelerdesiniz kızlar merak ettim sizleri..

Sessizce Sibel canımm çok üzüldüm ama inşallah barışırsınız, ümidini kaybetme, erkekler çocuk gibi maalesef. İnşallah her şey düzelicek ve çok güzel olucak canımm benim..

hoşgeldin canımmm.. ohh ne güzel sevdiceğinle hasret giderdin, geldin :))
benim de kavuşmama çok az kaldı..son 25 gün

çeyiz için de vaktimiz bol zaten.. taksit taksit alırız :)))

envyme, çok tatlı pabuçlar. Yerim

teşekkürler canımm

Canım tatildeydim.Avşa-İzmir arasında çok güzel bir tatil geçirdim.Deşarj oldum resmen.Buraya geldim yine aynı.İstanbulun havasıdan mıdır? acayip kasılıyorum.İzmir'e bir günlüğüne düğüne gittim o bile iyi geldi.Arada kafama esio git İzmir'e yerleş diye.Ama işte iş güç meseleleri biliosun.Kurulu düzenden vazgeçemiyor insan.Azcık cesaret diyosun o bile ağır gelio düşününce.Ev meselesi gerdi bizi.Ha deyince olmuyor biliyorum ama.Daha var düşüncesi yüzünden koyveriolar sanki.Oysa ev satmak satıp iyi bir ev bulup almak kolay değil ki.Hem çokta yok bikerem hhhııııııhhhh Zaten 2013 e girmeye az kaldı zaman dediğin hemencik geçio.Ama düşünmemeye çalışıyorum.Düşündükçe çünkü nişanlımla ben geriliyorum.Öyle canım benim gündemimde aynı yani bunlar.Bide nişanlı olunca daha farklı oluo gerçekten.Beklentiler artıkça sıkıntı streste artıo hiçbişey tozpempe değil malesef Gizoş hasretlik içinde sanırım sosyal paylaşımdan görüyorum arada Gizoşu.

(Buarada kızlar burası eminim 2013 te çok daha farklı olucak.Şuan hepimiz beklemede olduğumuz için pek bir canlılık mevcut değil.Ama sıra çeyiz,ev,gelinlik o bu şu ya gelince eminim bu sayfa renklenicek ve hepimiz daha farklı enerjiye bürünücez.Burda resimler kahkahalar yükselicek.Azcık daha sabır.Biliyorum sabretmek zor ama mecburuz.)

iyi diyelim iyi olsun.. tüm gece uyumadım yine.. ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim işte :126:

seni sormalı???

Son düzenleme:
bnde uyumamdm nişanlıma ulaşamadm 1e kdr tel bekledm snrada döndüm durdum yatakta:26: senn ne sıkıntın wrdı hdi bnmki askerde

tez zamanda kavuşursunuz canım inşallah... naptın ulaşabildin mi sonra??
yok Allaha şükür sıkıntı değil de, tez yetiştirme derdindeyim ya ondan benim.. bi 20 gün böyle geçecek benim günler (( ondan sonra da hem tezden kurtuluyorum(inşallah tabii bitirebilirsem) hem de sevgilime kavuşuyoruuum.. tek motivasyon kaynağım o zaten şuan..

İyiyiz valla :) Geldik işte çalışıoruz :126: Daha doğrusu çalışamıyoruz

ewt çalışamıorz hç cnm istemio yarın gelsin bian önce gerçi cmtde çalışıorz biz ama en azından cmt modunda oluorz dha rht oluo insn psikolojikman

hyr ulaşamadm hala ondn tef gbi gerginim:26: bitirirsin inş baksana 20gn snra bitiomş hasrette tezde kim tutar şmdi sni

Ama neyseki bana günler cabuk geçio, ne ara pazartesi oldu ne ara hafta bitti cuma oldu.. yetişemiyorum valla

envyme

kötü düşünme canım, sıkma canını.. çabucak haber alırsın inşallah..

valla şaka maka derken 14 ayı bitirdim ben de..(gelirken askere gidiyorum, bana bir asker uğurlaması yapın diyordum hatta)
ilk zamanlar hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu.. gerçi tatillerde gittim ama.. yine de zor hasretlik..

Hoşbuldukk canımmm

bnde uyumamdm nişanlıma ulaşamadm 1e kdr tel bekledm snrada döndüm durdum yatakta:26: senn ne sıkıntın wrdı hdi bnmki askerde

Canım nişanlımısın sen ya ben hiç birinizi tanımıyorum geri kalıorum muhabbetten tanışsak önce ?

Ama neyseki bana günler cabuk geçio, ne ara pazartesi oldu ne ara hafta bitti cuma oldu.. yetişemiyorum valla

envyme

efendim şekerim?? :)))
bu arada ben de bazen düşünüyorum da iş hayatını özledim mi diye, yok hiç özlemiyorum.. hiç çalışasım gelmiyor valla ne stresli günlerdi yaaaaaa :18:

efendim şekerim?? :)))
bu arada ben de bazen düşünüyorum da iş hayatını özledim mi diye, yok hiç özlemiyorum.. hiç çalışasım gelmiyor valla ne stresli günlerdi yaaaaaa :18:

Öpesim geldi ondan
İş hayatı mı.. Artık o kadar içindeyim ki o hayatın, sıyrılmak istesem de sıyrılamam sanırım.. İşimi seviyorum ve mutluyum yaptığım görevden ama bazen insan herşeyden sıkılır ya, o moddayım bende işte. Kısaca şımarıklık

Tez hazırlıyormuşsun tatlım Allah kolaylık versin tez elden bitsin inşallah Allah sevdiceğine kavustursun sonra da..

Gülimiiiiimmmmmmm

Hoşbuldukk canımmm

Canım nişanlımısın sen ya ben hiç birinizi tanımıyorum geri kalıorum muhabbetten tanışsak önce ?

ewt nişanlıyım ekim 9 da 1sene olck nişamlım askerde 9ayı wr dha

inş birazdan tekrar arıcm bakalım hbr alabilckmym snde bi askerlk kdr yapmşsn wala zmn geçio aslında ama geçerkn canda yakıo işte şu hasret olmasa bi laf wr çk sewdiğim ''özlemin azı çoğu olmz ağırdır iş''

envyme

banada hiç geçmio hele geçen hfta offff boğuldum resmen şu 2hfta hiç bitmio bna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…