Hoşbulduk tatlım, sende hoşgeldin sevgiliciğin yanından.
envyme, çok tatlı pabuçlar. Yerim
kızlarr geldim baktım ama kimse yokk
erkek arkadaşımın yanına gitmiştim o yüzden giremedim günlerdir aramıza yeni arkadaşlar da katılmış
lajoie ve gülin-89 hoşgeldinizzz
ben kahvaltı takımı ve çay setinden sonra birşey alamadım çeyize :)
onların taksitlerinin bitmesini bekliycem
öğrenci olunca insanın çeyizleri de taksit taksit oluyo tabii
envyme, çok tatlı pabuçlar. Yerim
Güzel gelincikler merhabaaa..
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz, sefalar getirdiniz..Sık sık gelin kaynaşalım, sohbet edelim de sessiz kalmasın topiğimiz.
Gizeeeemimm ve Eliscim nerelerdesiniz kızlar merak ettim sizleri..
Sessizce Sibel canımm çok üzüldüm ama inşallah barışırsınız, ümidini kaybetme, erkekler çocuk gibi maalesef.İnşallah her şey düzelicek ve çok güzel olucak canımm benim..
kızlarrrrrrr gnydnnnnnsimgecim yne ellerine sağlık
naparsınız bakalım
iyi diyelim iyi olsun.. tüm gece uyumadım yine.. ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim işte:126:
seni sormalı???
bnde uyumamdm nişanlıma ulaşamadm 1e kdr tel bekledm snrada döndüm durdum yatakta:26: senn ne sıkıntın wrdı hdi bnmki askerde
İyiyiz valla :) Geldik işte çalışıoruz :126: Daha doğrusu çalışamıyoruz
tez zamanda kavuşursunuz canım inşallah... naptın ulaşabildin mi sonra??
yok Allaha şükür sıkıntı değil de, tez yetiştirme derdindeyim ya ondan benim.. bi 20 gün böyle geçecek benim günler(( ondan sonra da hem tezden kurtuluyorum(inşallah tabii bitirebilirsem) hem de sevgilime kavuşuyoruuum.. tek motivasyon kaynağım o zaten şuan..
ewt çalışamıorz hç cnm istemio yarın gelsin bian önce gerçi cmtde çalışıorz biz ama en azından cmt modunda oluorz dha rht oluo insn psikolojikman
hyr ulaşamadm hala ondn tef gbi gerginim:26: bitirirsin inş baksana 20gn snra bitiomş hasrette tezde kim tutar şmdi sni
ewt çalışamıorz hç cnm istemio yarın gelsin bian önce gerçi cmtde çalışıorz biz ama en azından cmt modunda oluorz dha rht oluo insn psikolojikman
hyr ulaşamadm hala ondn tef gbi gerginim:26: bitirirsin inş baksana 20gn snra bitiomş hasrette tezde kim tutar şmdi sni
kızlarr geldim baktım ama kimse yokk
erkek arkadaşımın yanına gitmiştim o yüzden giremedim günlerdir aramıza yeni arkadaşlar da katılmış
lajoie ve gülin-89 hoşgeldinizzz
ben kahvaltı takımı ve çay setinden sonra birşey alamadım çeyize :)
onların taksitlerinin bitmesini bekliycem
öğrenci olunca insanın çeyizleri de taksit taksit oluyo tabii
bnde uyumamdm nişanlıma ulaşamadm 1e kdr tel bekledm snrada döndüm durdum yatakta:26: senn ne sıkıntın wrdı hdi bnmki askerde
Ama neyseki bana günler cabuk geçio, ne ara pazartesi oldu ne ara hafta bitti cuma oldu.. yetişemiyorum valla
envyme
efendim şekerim?? :)))
bu arada ben de bazen düşünüyorum da iş hayatını özledim mi diye, yok hiç özlemiyorum..hiç çalışasım gelmiyor valla ne stresli günlerdi yaaaaaa :18:
Hoşbuldukk canımmm
Canım nişanlımısın sen ya ben hiç birinizi tanımıyorum geri kalıorum muhabbetten tanışsak önce ?
kötü düşünme canım, sıkma canını.. çabucak haber alırsın inşallah..
valla şaka maka derken 14 ayı bitirdim ben de..(gelirken askere gidiyorum, bana bir asker uğurlaması yapın diyordum hatta)
ilk zamanlar hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu.. gerçi tatillerde gittim ama.. yine de zor hasretlik..
Ama neyseki bana günler cabuk geçio, ne ara pazartesi oldu ne ara hafta bitti cuma oldu.. yetişemiyorum valla
envyme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?