2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

:)) ben de öperimm kii..

benim de senin dediğin gibi şımarıklıktan aslında :)) ben de aslında mesleğimi çok seviyorum..işimden, iş yerimden de çoook çooook memnundum, ama şimdi tekrar öğrenciliğe dönünce bir daha hiiiç işe başlayasım gelmiyor.. boş boş gezeyim istiyorum bir süre ama muhtemelen hemen işe başlayacağım dönüşte de.. (yalnız millet işsizlikten yakınır ben de iş var diye yakınıyorum çok ayıp bu dediğim :)) )
Amin canımm.. inşallah bitiririm şunu tez zamanda, çok sancılı bir süreç.. her an, danışmanım nasıl gidiyor diye soracak korkusuyla hop oturup hop kalkıyordum kaç gündür, dün gece mail atmış, ben tabi iyice tutuştum maili görünce:18::18: görseydin halimi gülerdin, iki saat maili okusam mı okumasam mı diye düşündüm

Bbebğimmm pelimiğimmmm napıosunnnn lokumummm özledimm seniii :78::78:

Allah tez zamanda kavuştursun canım.2014'e kadar nişanlımı kalıcaksınız?Kusurabakma soruorum çünkü uzun nişanlılık yaşayanların düşüncelerini merak ediorum?

Allah tez zamanda kavuştursun canım.2014'e kadar nişanlımı kalıcaksınız?Kusurabakma soruorum çünkü uzun nişanlılık yaşayanların düşüncelerini merak ediorum?

amin yarabbim kusuru olurmu hç arkadaşım ewt 2014 e kdr nişanlı kalcz hçte insanların gözümü korkuttğu gbi olmadı biliomsn herks okdr uzun nişanlılıkmı olur 3aydan fzlası zarar aileler sorun çıkarır sz gerilirsnz ailemde aynı tepkileri werdi ama şunu söleyebilirim 1sene olck işte ekim 9da ama bn ömrümün sonuna kdr bile nişanlı kalabilirim allahım bozmasın hç bi sorun yaşamadm dha inş göstermezde allah bna aksine herşy çk çk güzel sihirli değnek değmş gbi

Çok sevindim canım senin adına Allah nazarlardan korusun sizi

Sevdiğinle anlaştıktan sonra uzun sürmesi sorun yaratmıyo demek ki,bizde bazen 2 yıl nişanlı mı kalsak dioruz ama benim de ailem karşı çıkar kesinlikle ve dediğin gibi gözünü çok korkutuyolar o yüzden yıpranmaktan korkuyorum

bnm ailem karşı çıkmk diilde zor olur istemeyz bak bz senn iiliğin içn falan ddiler bzde nişanlımla ztn göze almştk uzun beklemeyi hmn ewlenmkte derdimz diil ztn aileme bn göze aldm ddm ozmn tmm ddiler şmdi ise bzde ailelerde çk mutlu iiki olmş dio

Allah tamamına erdirsin canım hepimize zaman su gibi geçsin de kabuşalım sevdiceklerimize artık

güzel sözmüş, gercekten azı çoğu olmuyo, insan bir gün bile görmese özlüyor ki zaten.. neyse ki bitmek üzere benim askerlik
darısı senin askere inşallah :))

sevindim canım haber almana...

patronlar hep aynı... sadece konuşurlar :))

Ben şu sıra kpss den gelemiyorum canım. Geliyorum nasılsınız bir bakıyorum yazamadan çıkıyorum,
Çok yorgunum valla.
Şu 23 Eylül bir bitsin eskisi gibi gelicem canım inşallah.
3 hafta daha az gelebilirim:26:
Nasılsın canım iyi misin
Cok çok öpuyorummm

İzmirimizi beğendiğine çok sevindim canım benim
Birde aşırı sıcaklığı olmasa ah ahh vazgeçilmez bir şehir... Tabi bana göre :)

Bu arada aramıza katılan arkadaşlarıma da burdan selam gönderiyorum
Hoş geldilerr, öpüyorum çok
Son 2-3 yılımız kaldı hepimizin Allah'ın izniyle hep birlikte bitircez bu günlerimizi...
Ben çok giremediğimden hala görüşemediğim arkadaşlarım var kusura bakmayın lütfen özellikle _sessizce_ canım sen geldin ben yazamıyorum uzun zamandır o kadar konuştuk konuşalım diye. Ama KPSS girince araya ben giremiyorum tabi, Senide çok öpüyorum

Nasıl gidiyor bakalım,
Bayramda neler yaptınız bu arada geçmiş bayramınız tekrar tekrar kutlu olsun :)
Daha nişanlı sözlü olmayan bayanlar kayınvaldeler arandı mı
Sözlü ve nişanlı olan arkadaşlar sizlerin nasıl geçti

Ay ay topladım tam 598 Gün kaldı bugünü saymazsak,yarına yazılacak rakam yani. Simgem Haberin olsun :)

Ohh bee 600 lerden kurtulmakta varmış

Evet canım çok seviyorum İzmir'i.Kısa süreliğine iş için bulunmuştum.Bide nişanlım askerliğinin acemilik dönemini orda yapınca gitmeler gelmeler bol olmuştu.Akrabalarda var biliyosun.Güzel İzmir diyorum başka bişey demiyorum gerçekten.Sıcaklar var ama bunaltıcı değildi biz varken.Bol su içip gölgelerde dolandık.Düğünde de bol bol oynadıkSeni kocaman öpüyorum.Şimdiden başarılar tatlım

Bir ara serinlemişti 32 dereceye falan inmişti o zamanlar gelmiştin sanırım canım.
Hatta salıdan sonra gölgede 38 derece olarak yanmıştık :)
Bende seviyorum İzmiri mi
Çok saol canım benim bende seni çok öpüyorum

günaydın güzeller :))

Günaydın canlarr

Günaydınn fıstıklar

Günaydınlarr canlar Nasılsınız

Ben iyiyim canımm kendi adıma sen nasılsınn?

Bu topiciğimiz çok sessiz kalıyor 2011 yılında 2013 gelinleri yıkılıyordu burası da oyle olsun

Bu arada tanısmadıkk tatlım sanırım, Pelin ben:) Yarışmaya Edirne'den katılıorm, yaklasık 25 gun snra 23 yaşıma giricem gelin arkadaslara basarılar

Günaydınn canımm ben de kendi adıma cevap veriyim iyiyim çok şükür sen nasılsın?

Pelot kuşla olduğu gibi bizde tanışmadık

Ben gülin,Tekirdağ'ın ilçesinde yaşıorum 89 doğumluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…