Öpesim geldi ondan
İş hayatı mı.. Artık o kadar içindeyim ki o hayatın, sıyrılmak istesem de sıyrılamam sanırım..İşimi seviyorum ve mutluyum yaptığım görevden ama bazen insan herşeyden sıkılır ya, o moddayım bende işte. Kısaca şımarıklık
Tez hazırlıyormuşsun tatlım Allah kolaylık versin tez elden bitsin inşallahAllah sevdiceğine kavustursun sonra da..
Gülimiiiiimmmmmmm
Öpesim geldi ondan
İş hayatı mı.. Artık o kadar içindeyim ki o hayatın, sıyrılmak istesem de sıyrılamam sanırım..İşimi seviyorum ve mutluyum yaptığım görevden ama bazen insan herşeyden sıkılır ya, o moddayım bende işte. Kısaca şımarıklık
Tez hazırlıyormuşsun tatlım Allah kolaylık versin tez elden bitsin inşallahAllah sevdiceğine kavustursun sonra da..
Gülimiiiiimmmmmmm
ewt nişanlıyım ekim 9 da 1sene olck nişamlım askerde 9ayı wr dha
inş birazdan tekrar arıcm bakalım hbr alabilckmym snde bi askerlk kdr yapmşsn walazmn geçio aslında ama geçerkn canda yakıo işte şu hasret olmasa bi laf wr çk sewdiğim ''özlemin azı çoğu olmz ağırdır iş''
banada hiç geçmio hele geçen hfta offff boğuldum resmen şu 2hfta hiç bitmio bna
Allah tez zamanda kavuştursun canım.2014'e kadar nişanlımı kalıcaksınız?Kusurabakma soruorum çünkü uzun nişanlılık yaşayanların düşüncelerini merak ediorum?
amin yarabbim kusuru olurmu hç arkadaşım ewt 2014 e kdr nişanlı kalcz hçte insanların gözümü korkuttğu gbi olmadı biliomsn herks okdr uzun nişanlılıkmı olur 3aydan fzlası zarar aileler sorun çıkarır sz gerilirsnz ailemde aynı tepkileri werdi ama şunu söleyebilirim 1sene olck işte ekim 9da ama bn ömrümün sonuna kdr bile nişanlı kalabilirim allahım bozmasın hç bi sorun yaşamadm dha inş göstermezde allah bna aksine herşy çk çk güzel sihirli değnek değmş gbi
Çok sevindim canım senin adına Allah nazarlardan korusun sizi
Sevdiğinle anlaştıktan sonra uzun sürmesi sorun yaratmıyo demek ki,bizde bazen 2 yıl nişanlı mı kalsak dioruz ama benim de ailem karşı çıkar kesinlikle ve dediğin gibi gözünü çok korkutuyolar o yüzden yıpranmaktan korkuyorum
bnm ailem karşı çıkmk diilde zor olur istemeyz bak bz senn iiliğin içn falan ddiler bzde nişanlımla ztn göze almştk uzun beklemeyi hmn ewlenmkte derdimz diil ztn aileme bn göze aldm ddm ozmn tmm ddiler şmdi ise bzde ailelerde çk mutlu iiki olmş dio
inş birazdan tekrar arıcm bakalım hbr alabilckmym snde bi askerlk kdr yapmşsn walazmn geçio aslında ama geçerkn canda yakıo işte şu hasret olmasa bi laf wr çk sewdiğim ''özlemin azı çoğu olmz ağırdır iş''
cesurcvcv... ulaştın mı sevdiceğine?
Ewt çk şükür ulaştım komutanlar ortalıkta dolaştırmıolarmş askerleri nöbetten inen koğuşa giriomuş bu hfta bitmick galiba iş yoğunluğu inanılmz bide patron yok 600bin zarar ettirdnz bna dioyalanını yiyim
sevindim canım haber almana...
patronlar hep aynı... sadece konuşurlar :))
Güzel gelincikler merhabaaa..
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz, sefalar getirdiniz..Sık sık gelin kaynaşalım, sohbet edelim de sessiz kalmasın topiğimiz.
Gizeeeemimm ve Eliscim nerelerdesiniz kızlar merak ettim sizleri..
Sessizce Sibel canımm çok üzüldüm ama inşallah barışırsınız, ümidini kaybetme, erkekler çocuk gibi maalesef.İnşallah her şey düzelicek ve çok güzel olucak canımm benim..
Canım tatildeydim.Avşa-İzmir arasında çok güzel bir tatil geçirdim.Deşarj oldum resmen.Buraya geldim yine aynı.İstanbulun havasıdan mıdır? acayip kasılıyorum.İzmir'e bir günlüğüne düğüne gittim o bile iyi geldi.Arada kafama esio git İzmir'e yerleş diye.Ama işte iş güç meseleleri biliosun.Kurulu düzenden vazgeçemiyor insan.Azcık cesaret diyosun o bile ağır gelio düşününce.Ev meselesi gerdi bizi.Ha deyince olmuyor biliyorum ama.Daha var düşüncesi yüzünden koyveriolar sanki.Oysa ev satmak satıp iyi bir ev bulup almak kolay değil ki.Hem çokta yok bikerem hhhııııııhhhhZaten 2013 e girmeye az kaldı zaman dediğin hemencik geçio.Ama düşünmemeye çalışıyorum.Düşündükçe çünkü nişanlımla ben geriliyorum.Öyle canım benim gündemimde aynı yani bunlar.Bide nişanlı olunca daha farklı oluo gerçekten.Beklentiler artıkça sıkıntı streste artıo hiçbişey tozpempe değil malesef Gizoş hasretlik içinde sanırım sosyal paylaşımdan görüyorum arada Gizoşu.
(Buarada kızlar burası eminim 2013 te çok daha farklı olucak.Şuan hepimiz beklemede olduğumuz için pek bir canlılık mevcut değil.Ama sıra çeyiz,ev,gelinlik o bu şu ya gelince eminim bu sayfa renklenicek ve hepimiz daha farklı enerjiye bürünücez.Burda resimler kahkahalar yükselicek.Azcık daha sabır.Biliyorum sabretmek zor ama mecburuz.)
Ben şu sıra kpss den gelemiyorum canım. Geliyorum nasılsınız bir bakıyorum yazamadan çıkıyorum,
Çok yorgunum valla.
Şu 23 Eylül bir bitsin eskisi gibi gelicem canım inşallah.
3 hafta daha az gelebilirim:26:
Nasılsın canım iyi misin
Cok çok öpuyorummm
İzmirimizi beğendiğine çok sevindim canım benim
Birde aşırı sıcaklığı olmasa ah ahh vazgeçilmez bir şehir... Tabi bana göre :)
Bu arada aramıza katılan arkadaşlarıma da burdan selam gönderiyorum
Hoş geldilerr, öpüyorum çok
Son 2-3 yılımız kaldı hepimizin Allah'ın izniyle hep birlikte bitircez bu günlerimizi...
Ben çok giremediğimden hala görüşemediğim arkadaşlarım var kusura bakmayın lütfen özellikle _sessizce_ canım sen geldin ben yazamıyorum uzun zamandır o kadar konuştuk konuşalım diye. Ama KPSS girince araya ben giremiyorum tabi, Senide çok öpüyorum
Nasıl gidiyor bakalım,
Bayramda neler yaptınız bu arada geçmiş bayramınız tekrar tekrar kutlu olsun :)
Daha nişanlı sözlü olmayan bayanlar kayınvaldeler arandı mı
Sözlü ve nişanlı olan arkadaşlar sizlerin nasıl geçti
Evet canım çok seviyorum İzmir'i.Kısa süreliğine iş için bulunmuştum.Bide nişanlım askerliğinin acemilik dönemini orda yapınca gitmeler gelmeler bol olmuştu.Akrabalarda var biliyosun.Güzel İzmir diyorum başka bişey demiyorum gerçekten.Sıcaklar var ama bunaltıcı değildi biz varken.Bol su içip gölgelerde dolandık.Düğünde de bol bol oynadıkSeni kocaman öpüyorum.Şimdiden başarılar tatlım
günaydın güzeller :))
Günaydın canlarr
Günaydınn fıstıklar
Bir ara serinlemişti 32 dereceye falan inmişti o zamanlar gelmiştin sanırım canım.
Hatta salıdan sonra gölgede 38 derece olarak yanmıştık :)
Bende seviyorum İzmiri mi
Çok saol canım benim bende seni çok öpüyorum
Günaydınlarr canlarNasılsınız
Bir ara serinlemişti 32 dereceye falan inmişti o zamanlar gelmiştin sanırım canım.
Hatta salıdan sonra gölgede 38 derece olarak yanmıştık :)
Bende seviyorum İzmiri mi
Çok saol canım benim bende seni çok öpüyorum
Günaydınlarr canlarNasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?