2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bende iyiyim canım çok saolasın Benimde adım Gizem Tanıştığımada memmun oldum :)
Ben 19 yaşındayım. Bende İzmirden katılıyorum :)))) 5Buçuk yıldır bir birlikteliğim var nasipse onu güzel günlere taşımak istiyoruz :)
Aslında topiğimiz bu kadar sessiz değildi. Ramazan sıcaklar kpss son 1 ay derken böyle oldu. Eminim ki eylül sonundan sonra kesinlikle cap canlı oluruz.
Bu arada Nişanlı mısın canım

Günaydınn canımm ben de kendi adıma cevap veriyim iyiyim çok şükür sen nasılsın?

Pelot kuşla olduğu gibi bizde tanışmadık

Ben gülin,Tekirdağ'ın ilçesinde yaşıorum 89 doğumluyum

Bende iyiym canım çok saolasın.
Bende Gizem canım çok memmun oldum.
Bende 93 doğumluyum :) 19 yaşındayım :)
Nişanlı mısın canım sende?

Bu arada nişanlı mısınız diye sordum sakın yanlış anlamayın 2013 topiğinde de sanırım yazışıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam ordakilerinde yarısından fazlası nişanlı diye biliyorum o yüzden sordum
İyiki geldiniz canlar iyice topiğimiz şenlendi

Merhaba Gülin, tanışabilir miyiz?

Hmm bilemiyorum elenktrik alamadım sankim sendennnnnn

Ben kendi adıma cevap vereyim kuzum malesef nişanlı değilim

Kısmetse seneye geçicez resmiyete

Hep beraber coşturalım topiği haydee kızçelerr

Hmm bilemiyorum elenktrik alamadım sankim sendennnnnn

Ben kendi adıma cevap vereyim kuzum malesef nişanlı değilim

Kısmetse seneye geçicez resmiyete

Hep beraber coşturalım topiği haydee kızçelerr

Canım tekrardan çok memmun oldum.
En güzeli zaten canım ya nişanlılık ister istemez stres.
Bizde bu yıl söz seneye nisanda yıl dönümümüzde nişan sonraki yıl dönümümüzde düğün istiyoruz bakalım olur inşallah. Bu güzel hayallerimizi hayata geçirmeyi Allah nasip eder.
Yarin benimde deneme sınavım var...
İhtiyaç dershanesinin. Onun stresindeyim bende bugün coşalım valla :)

Bende memnun oldum hayatım

Hayırlısıyla hepsi olur inşallah malesef hepimiz belirli sınavlardan geçip,bekleme de kalıyoruz olsun sevgililikte çok güzel kiii

Kpss'ye mi hazırlanıosun canım?

Gizemcimmm :) Bu topicin neşelenmeye ihtiyacı vardı gülimikle ben geldim tam oldu

aayyy bizim şarkımızı daa paylaşmış hem de totem şarkısııı

gizemimm bende nişanlı değilim, ailelerimiz tanısıyor, biliyor.. ama henüz resmi bişi yok tatlım.

Bende memnun oldum hayatım

Hayırlısıyla hepsi olur inşallah malesef hepimiz belirli sınavlardan geçip,bekleme de kalıyoruz olsun sevgililikte çok güzel kiii

Kpss'ye mi hazırlanıosun canım?

Evet canım kpss ye hazırlanıyorum.
İnşallah sonucunu alırım tüm hazırlanan emek verenler gibi...
Sen çalışıyorsun diymi cnm.

Hoş geldiniz canım.
Şarkınızda çok hoş :)
Ailelerin tanışması en güzeli ve en stresli anı atlatmışsınız canım ne güzel darıısı kurban bayramına bize inşallahhhhh

Evett totem şarkımız hem de artık benim hoparlörüm de var artık totem yaparken şarkı sözlerini okumama gerek kalmadı Pelimğimmmm

Ben 2 3 saatliğine kaçar.
Deneme çözücem eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum konu çalışıcam biraz
Öpüyorum sizi çok çok. Görüşmek üzereee.

Simgemmmm nerelerdesin gel artıkkkk öpüldün sende çok

Son düzenleme:

İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım

Evet canım çalışıyorum,Mali müşavirlik bürosunda

Allah kolaylık versin canm öpüldün çokkk

İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım

Evet canım çalışıyorum,Mali müşavirlik bürosunda

Allah kolaylık versin canm öpüldün çokkk

Çok teşekkür ederim canım.
Farklı yayın olsun diye internetten bulduğum türkiye geneli denemeleri indiriyorum indirdim 4 tane çözmeye başlıcam şimdi.
Bu arada ben büro yönetimi bitirdim anadolu meslek lisesinde. Şimdi üniversitede okuyorum bu yıl. İnşallah hakkımızda hayırlısı ollur her konuda.

Bizde durum biraz farklı aslında.
Ailelerimiz bizden önce tanısıyorlarmıs, bende bunu tanıstıgımız gece anladım.
Bizde durum şu :
Annesi beni beğenip, istiyormuş.
Biz karşılaşıyoruz, aşık oluyoruz.
Aşık olduktan 1 hafta sonra şans eseri yine karşılaşıyoruz, benim yanımda annem onun yanında da annesi var :)
Bingo
Evett totem şarkımız hem de artık benim hoparlörüm de var artık totem yaparken şarkı sözlerini okumama gerek kalmadı Pelimğimmmm

Dinleriz artık kuşulikom

selam kızlarrr
ya ben hep sizin muhabbetleri kaçırıyorummm
burada eskiden ettiğimiz sohbetleri özledimm
şenlensin artık şu topikk
bu arada ben size kendimi tanıtmayı unuttum :)
ben de 21 yaşındayım, istanbulda yaşıyorum, üniversite 3. sınıf öğrencisiyim
tüm gelinciklere başarılar dilerim

Aaaaa ben eksik kalmayayım kızlar:) Bende İstanbul'dayım.Aslen Bulgaristan göçmeniyim.5 sene oldu aşkımla temmuz 8 de.1 senedirde nişanlıyım.Maddi yönden toparlanmaya çalışıyoruz bizde herkes gibi.89 doğumluyum.İnşAllah 2014 te hepimiz kavuşucaz sevdiklerimize

Naber bebekler :) evli arkadasima geldim bu aksam onda kalicam yarn aksam da arkadasmzn nisani var :) yeni topicime girip yazym ddm

Harmonyy cim kuzummm kacirma ama muhabbetleri yetis sendee

OPRA cnm merabaaa bulgaristan gocmeni misinn bizde gocmeniz kuzum

İyiyim canım yemeği bekliyorum.İnşAllah nişanı umduğu gibi geçer arkadaşının canım.Bol bol ölümsüzleştirin bu anları.Evet canım Bulgaristan göçmeniyim.Sen ne göçmenisin?

İyiyim canım yemeği bekliyorum.İnşAllah nişanı umduğu gibi geçer arkadaşının canım.Bol bol ölümsüzleştirin bu anları.Evet canım Bulgaristan göçmeniyim.Sen ne göçmenisin?

Evet cnm aynen ole bol bool fotograf cekicez bizde :) bulgaristan gocmeniyz bizde tatlin:)

iyi kuzu senden naberr
bak bu sefer geç de olsa yakaladımm
kızlarr ben de bulgaristan göçmeniyim aslen
anaaa üçümüz hemşeri mi çıktık şincik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…