Günaydınn canımm ben de kendi adıma cevap veriyim iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Pelot kuşla olduğu gibi bizde tanışmadık
Ben gülin,Tekirdağ'ın ilçesinde yaşıorum 89 doğumluyum
Ben iyiyim canımm kendi adıma sen nasılsınn?
Bu topiciğimiz çok sessiz kalıyor 2011 yılında 2013 gelinleri yıkılıyordu burası da oyle olsun
Bu arada tanısmadıkk tatlım sanırım, Pelin ben:) Yarışmaya Edirne'den katılıorm, yaklasık 25 gun snra 23 yaşıma giricem gelin arkadaslara basarılar
Günaydınn canımm ben de kendi adıma cevap veriyim iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Pelot kuşla olduğu gibi bizde tanışmadık
Ben gülin,Tekirdağ'ın ilçesinde yaşıorum 89 doğumluyum
Merhaba Gülin, tanışabilir miyiz?
Bende iyiyim canım çok saolasın Benimde adım Gizem Tanıştığımada memmun oldum :)
Ben 19 yaşındayım. Bende İzmirden katılıyorum :)))) 5Buçuk yıldır bir birlikteliğim var nasipse onu güzel günlere taşımak istiyoruz :)
Aslında topiğimiz bu kadar sessiz değildi. Ramazan sıcaklar kpss son 1 ay derken böyle oldu. Eminim ki eylül sonundan sonra kesinlikle cap canlı oluruz.
Bu arada Nişanlı mısın canım
Bende iyiym canım çok saolasın.
Bende Gizem canım çok memmun oldum.
Bende 93 doğumluyum :) 19 yaşındayım :)
Nişanlı mısın canım sende?
Bu arada nişanlı mısınız diye sordum sakın yanlış anlamayın 2013 topiğinde de sanırım yazışıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam ordakilerinde yarısından fazlası nişanlı diye biliyorum o yüzden sordum
İyiki geldiniz canlar iyice topiğimiz şenlendi
Hmm bilemiyorum elenktrik alamadım sankim sendennnnnn
Ben kendi adıma cevap vereyim kuzum malesef nişanlı değilim
Kısmetse seneye geçicez resmiyete
Hep beraber coşturalım topiği haydee kızçelerr
Canım tekrardan çok memmun oldum.
En güzeli zaten canım ya nişanlılık ister istemez stres.
Bizde bu yıl söz seneye nisanda yıl dönümümüzde nişan sonraki yıl dönümümüzde düğün istiyoruz bakalım olur inşallah. Bu güzel hayallerimizi hayata geçirmeyi Allah nasip eder.
Yarin benimde deneme sınavım var...
İhtiyaç dershanesinin. Onun stresindeyim bende bugün coşalım valla :)
Bende memnun oldum hayatım
Hayırlısıyla hepsi olur inşallah malesef hepimiz belirli sınavlardan geçip,bekleme de kalıyoruz olsun sevgililikte çok güzel kiii
Kpss'ye mi hazırlanıosun canım?
Gizemcimmm :) Bu topicin neşelenmeye ihtiyacı vardı gülimikle ben geldim tam oldu
aayyy bizim şarkımızı daa paylaşmış hem de totem şarkısııı
gizemimm bende nişanlı değilim, ailelerimiz tanısıyor, biliyor.. ama henüz resmi bişi yok tatlım.
Gizemcimmm :) Bu topicin neşelenmeye ihtiyacı vardı gülimikle ben geldim tam oldu
aayyy bizim şarkımızı daa paylaşmış hem de totem şarkısııı
gizemimm bende nişanlı değilim, ailelerimiz tanısıyor, biliyor.. ama henüz resmi bişi yok tatlım.
Evet canım kpss ye hazırlanıyorum.
İnşallah sonucunu alırım tüm hazırlanan emek verenler gibi...
Sen çalışıyorsun diymi cnm.
Hoş geldiniz canım.
Şarkınızda çok hoş :)
Ailelerin tanışması en güzeli ve en stresli anı atlatmışsınız canım ne güzel darıısı kurban bayramına bize inşallahhhhh
Ben 2 3 saatliğine kaçar.
Deneme çözücem eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum konu çalışıcam biraz
Öpüyorum sizi çok çok. Görüşmek üzereee.
Simgemmmm nerelerdesin gel artıkkkk öpüldün sende çok
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım
Evet canım çalışıyorum,Mali müşavirlik bürosunda
Allah kolaylık versin canm öpüldün çokkk
Bizde durum biraz farklı aslında.Evet canım kpss ye hazırlanıyorum.
İnşallah sonucunu alırım tüm hazırlanan emek verenler gibi...
Sen çalışıyorsun diymi cnm.
Hoş geldiniz canım.
Şarkınızda çok hoş :)
Ailelerin tanışması en güzeli ve en stresli anı atlatmışsınız canım ne güzel darıısı kurban bayramına bize inşallahhhhh
Evett totem şarkımız hem de artık benim hoparlörüm de var artık totem yaparken şarkı sözlerini okumama gerek kalmadı Pelimğimmmm
Naber bebekler :) evli arkadasima geldim bu aksam onda kalicam yarn aksam da arkadasmzn nisani var :) yeni topicime girip yazym ddm
Harmonyy cim kuzummm kacirma ama muhabbetleri yetis sendee
OPRA cnm merabaaa bulgaristan gocmeni misinn bizde gocmeniz kuzum
İyiyim canım yemeği bekliyorum.İnşAllah nişanı umduğu gibi geçer arkadaşının canım.Bol bol ölümsüzleştirin bu anları.Evet canım Bulgaristan göçmeniyim.Sen ne göçmenisin?
Naber bebekler :) evli arkadasima geldim bu aksam onda kalicam yarn aksam da arkadasmzn nisani var :) yeni topicime girip yazym ddm
Harmonyy cim kuzummm kacirma ama muhabbetleri yetis sendee
OPRA cnm merabaaa bulgaristan gocmeni misinn bizde gocmeniz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?