2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet cnm aynen ole bol bool fotograf cekicez bizde :) bulgaristan gocmeniyz bizde tatlin:)

iyi kuzu senden naberr
bak bu sefer geç de olsa yakaladımm
kızlarr ben de bulgaristan göçmeniyim aslen
anaaa üçümüz hemşeri mi çıktık şincik

Valla hemşeri çıktık topraaaam Ah düğünlerimizde ne güzel olur.Ne güzel geleneklerimiz var.Ben Bulgaristan şumen tarafındanım.Nişanlımda kırcaali tarafından.Aynı olmasına rağmen çok farklı geleneklerimiz.Ama oyunlarımız,halaylarımız özellikle köçeğimiz tadından yenmez

en yaşlı benim galiba :) yaşımı söylemesem mi ne yapsam

üniversiteyi bitirdim, sonra biraz çalıştım..yarışmaya ingiltereden katılıyorum.. şuan master yapıyorum(son 18 gün :18: görüldüğü üzre karmaşık duygular içerisindeyim).. 1 ay sonra nerede olurum bilmiyorum, ankara,istanbul,izmir üçlüsünden birinde olacağım kesin gibi..
henüz söz nişan yok, muhtemelen ekim gibi bir tanışma olacak...
şimdilik bu kadar..
yarışmacı gelincikleri öpüyorum ve hepsine başarılar diliyorum.. :)
bu arada yaşım 26...
ve karnım çok aç şuan

kızlar naber
ne zamandır uğrayamıyorum buraya, malum kpss
ama dünden beri iştahım yok, sınıfçıların alımını görünce
324 kabusum oldu
yeni gelenler var galiba ben de tanıtayım kendimi şöle bi
21 yaşındayım, üni 4 e geçtim. mezun olunca bu yaz söz istiyoruz
sonra benim sevdicek 3 e geçti, o mezun olunca da nişan
ondan sonraki yaz da düğün
artık bu süreçte atanır mıyım yoksa evde g.tümün üstüne oturup sevdiceği mi beklerim, beklerken bunalıma mı girerim bilmem
dün ders çalışmayı bırakıp ütü yaptım, kendimi ev hanımlılığında mı geliştirsem ne sevdiceğin öğretmen karısı olmıcak bari marifetli ev hanımı karısı olsun
kafayı yedim sanırsam

ammaaannn biz de şumendeniz yaaav
kız deşelesek tanıdık mı çıkcaz ne aceba?
ama düğünlerimiz çok güzel olur ayıptır söylemesi

canımm geç olsun güç olmasın boşver yaşı flaan bak mis gibi master yapıyorsun.. eğitim derdin olmayacak ileride biz okulların bitmesini bekliyoruz

kuzummm özledim seniii
görüyorum hep kpss çalıştığını kazanacaksın biliyorum ben bitanemmm
ama özletme kendini ara sıra yaz böylee
hiç de bilem ev hanımlığı yapmana gerek bile kalmıcak
bu seneden sonra sen bir atanmış öğretmen olceksinn

Herkese merhaba,
Adım Gözde, 22 yaşındayım.
bende tahmini olarak 2014 gelini olucam. Seneye eylül gibi nişan düşünüyoruz. Sevgilim şuan askerde oyüzden henüz resmiyete geçemedik. İnşallah döndüğünde oda olucak :26:
Benide aranıza alırmısınız

canımm geç olsun güç olmasın boşver yaşı flaan bak mis gibi master yapıyorsun.. eğitim derdin olmayacak ileride biz okulların bitmesini bekliyoruz

yok canıım, o işin şakası zaten, zamanlamadan çok memnunum... :) ne biliyim bir sene öncesine kadar aklımda evliliğin e si yoktu.. ben evlenemem o sorumluluğu alamam, diyordum.. yeni yeni kendimi hazır hissediyorum buna.. hani derler ya yaşının kaç olduğu önemli değil, kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman doğru evlilik yaşıdır diye.. ha, tek sıkıntımız şu olacak (gerçi sıkıntı da denmez de) çocuk işini çok fazla erteleyemeyeceğiz, evlendikten sonra en fazla bir sene filan.. :)) Allah hayırlısı versin tabi.. :))
Valla master filan ama yine de okullar yüzünden bekliyoruz işte biz de.. Sizin okulların bitmesine de çok az kalmış zaten canım.. hepimiz için hayırlısı diyelim :))

Tabi ki alırız aramıza..hoşgeldin canım :))

bnde 25 canım okdrda wahim diilsin

sn 92/2 miydin görmüştüm sni sanki bnde gözdeyim allaha kaldı wala işimiz şunlar bi dönsede yapsak artk düğünü

yüklenme çk kendine cnm bnde wrım burda 2014 diil 2015 bile olabilir bnm yani kndimide nişanlımıda bildğn içn

:)) yok canım ya dert değil tabi ki..en büyük derdimiz bu olsun.. geç olsun da güç olmasın :) hem biraz birikim yapalım da her şey gönlümüze göre olsun.. zaten ben isteklerimi sıraladıkça, sevgilim bana, napsak ki biz düğünü 2015 e mi ertelesek acaba, senin hayalleri gerçekleştirmek için 1 sene daha birikim yapmak gerekiyor diyor

Günaydın kızlar..
10 askerimiz şehit olmuş yine Şırnak'ta... Allah mekanlarını cennet etsin, geride kalanlara sabır versin Askerimize ateş edenlerin de Allah belasını versin!

Günaydın kızlar..
10 askerimiz şehit olmuş yine Şırnak'ta... Allah mekanlarını cennet etsin, geride kalanlara sabır versin Askerimize ateş edenlerin de Allah belasını versin!

amin canım.. Allah ailelerine sabır versin gerçekten.. bitmek bilmedi bir türlü ((((

Günaydın herkese...

Şehitlerimizin Allah mekanını cennet etsin,geride kalanlara da sabır versin...

ammaaannn biz de şumendeniz yaaav
kız deşelesek tanıdık mı çıkcaz ne aceba?
ama düğünlerimiz çok güzel olur ayıptır söylemesi

Süper canım ya valla deşersek çıkıcak bişeyler.Bak annem yasenkovo köyünden çukurköylü deliorman,babamda baykovo tarafından ben zaten kasaba doğumluyum şumen.92 macırıyız.Ben gidemiyorum bayadır annem gidiyor sık sık.Akrabalarımızın yarısı orda çünkü. Macır oldugum için çok mutlu ve şanslı hissediyorum kendimi

Ayrıca kızlar bugün televizyonu açmadan sosyal paylaşım sitelerinden kara haberi öğrendim.Başımız sağolsun.Yine ve yine şehit verdik.Yine analar,babalar,eşler,çocuklar tüm sevdikleri öksüz kaldı.Hayır anlamıyorum nasıl izin verilir böyle bir duruma?nasıl engellemez,nasıl bir sabır var baş köşede duranlarda anlamıyorum.Nereye gidiyoruz böyle?Yazıklar olsun gerçekten. Askerden önce birer evlat birer eş birer baba şehitlerimiz.Gerçekten şaşkınlık içindeyim.Tekrar başımız sağolsun ruhları şad olsun.

Kızlar nerdesinizzzzz?Bir türlü denkleşemiyoruz.O yüzden sayfamızdaki sohbetlerde kısacık yarım yarım sürüyor.Ama kpss vurdu sayfamızı kızlar geçen markafonide küçük mutfak araç gereçleri vardı bende ufak tefek şeyler aldım.Hatta blogum(website) var oraya yazmıştım.Burdan da paylaşım yapayım dedim.

Mutfağımı ilerde Allah kısmet ederse beyaz istiyorum.Beyazıda inox ve pembeyle hareketlendirmek istiyorum.Zaten aldığım mutfak gereçlerinin hepsi pembe.O yüzden silikon fırın tutacağımıda pembe renk aldım.Nazar boncuklu cam çay kaşıklarınada bayıldım.Onlardan da 12 adet aldım.Zaten çay kaşığı sürekli kullanılan bişey.Bide şu
hazneli rendelerden aldım.Gerçekten çok pratik ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum.İşte böyle kızlar.Evlilik dönemimiz yaklaştıkça bol bol hepberaber paylaşırız aldıklarımızı kızlar. Çeyiz olayına bir kez bulaşınca insan bırakamıyor.Büyük küçük alıyosun depoluyosun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…