Evet cnm aynen ole bol bool fotograf cekicez bizde :) bulgaristan gocmeniyz bizde tatlin:)
iyi kuzu senden naberr
bak bu sefer geç de olsa yakaladımm
kızlarr ben de bulgaristan göçmeniyim aslen
anaaa üçümüz hemşeri mi çıktık şincik
Valla hemşeri çıktık topraaaamAh düğünlerimizde ne güzel olur.Ne güzel geleneklerimiz var.Ben Bulgaristan şumen tarafındanım.Nişanlımda kırcaali tarafından.Aynı olmasına rağmen çok farklı geleneklerimiz.Ama oyunlarımız,halaylarımız özellikle köçeğimiz tadından yenmez
en yaşlı benim galiba :) yaşımı söylemesem mi ne yapsam
üniversiteyi bitirdim, sonra biraz çalıştım..yarışmaya ingiltereden katılıyorum.. şuan master yapıyorum(son 18 gün:18: görüldüğü üzre karmaşık duygular içerisindeyim).. 1 ay sonra nerede olurum bilmiyorum, ankara,istanbul,izmir üçlüsünden birinde olacağım kesin gibi..
henüz söz nişan yok, muhtemelen ekim gibi bir tanışma olacak...
şimdilik bu kadar..
yarışmacı gelincikleri öpüyorumve hepsine başarılar diliyorum.. :)
bu arada yaşım 26...
ve karnım çok aç şuan
kızlar naber
ne zamandır uğrayamıyorum buraya, malum kpss
ama dünden beri iştahım yok, sınıfçıların alımını görünce
324 kabusum oldu
yeni gelenler var galiba ben de tanıtayım kendimi şöle bi
21 yaşındayım, üni 4 e geçtim. mezun olunca bu yaz söz istiyoruz
sonra benim sevdicek 3 e geçti, o mezun olunca da nişan
ondan sonraki yaz da düğün
artık bu süreçte atanır mıyım yoksa evde g.tümün üstüne oturup sevdiceği mi beklerim, beklerken bunalıma mı girerim bilmem
dün ders çalışmayı bırakıp ütü yaptım, kendimi ev hanımlılığında mı geliştirsem nesevdiceğin öğretmen karısı olmıcak bari marifetli ev hanımı karısı olsun
kafayı yedim sanırsam
canımm geç olsun güç olmasın boşver yaşı flaan bak mis gibi master yapıyorsun.. eğitim derdin olmayacak ileride biz okulların bitmesini bekliyoruz
Herkese merhaba,
Adım Gözde, 22 yaşındayım.
bende tahmini olarak 2014 gelini olucam. Seneye eylül gibi nişan düşünüyoruz. Sevgilim şuan askerde oyüzden henüz resmiyete geçemedik. İnşallah döndüğünde oda olucak :26:
Benide aranıza alırmısınız
en yaşlı benim galiba :) yaşımı söylemesem mi ne yapsam
üniversiteyi bitirdim, sonra biraz çalıştım..yarışmaya ingiltereden katılıyorum.. şuan master yapıyorum(son 18 gün:18: görüldüğü üzre karmaşık duygular içerisindeyim).. 1 ay sonra nerede olurum bilmiyorum, ankara,istanbul,izmir üçlüsünden birinde olacağım kesin gibi..
henüz söz nişan yok, muhtemelen ekim gibi bir tanışma olacak...
şimdilik bu kadar..
yarışmacı gelincikleri öpüyorumve hepsine başarılar diliyorum.. :)
bu arada yaşım 26...
ve karnım çok aç şuan
Herkese merhaba,
Adım Gözde, 22 yaşındayım.
bende tahmini olarak 2014 gelini olucam. Seneye eylül gibi nişan düşünüyoruz. Sevgilim şuan askerde oyüzden henüz resmiyete geçemedik. İnşallah döndüğünde oda olucak :26:
Benide aranıza alırmısınız
bnde 25 canım okdrda wahim diilsin
tek değilmişim en azından, sevindim
yüklenme çk kendine cnm bnde wrım burda 2014 diil 2015 bile olabilir bnm yani kndimide nişanlımıda bildğn içn
Günaydın kızlar..
10 askerimiz şehit olmuş yine Şırnak'ta... Allah mekanlarını cennet etsin, geride kalanlara sabır versinAskerimize ateş edenlerin de Allah belasını versin!
ammaaannn biz de şumendeniz yaaav
kız deşelesek tanıdık mı çıkcaz ne aceba?
ama düğünlerimiz çok güzel olur ayıptır söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?