2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

evet ya, bir denk gelemiyoruz, dediğin gibi yarım yarım kalıyor muhabbet :) en kısa zamanda toplaşırız inşallah.. çay kaşıklarına bayıldım.. zaten nazar boncuğu hastasıyım :)) bu arada sen de benim gibi pembecisin herhalde :) ben de hep pembelerle başladım çeyiz işine.. tabi mutfak olayına girmedim ben daha..ama hayalim benim de beyazlı grili bir mutfak.. ve bernardonun romance serisi
Arada ev bakıyoruz internetten, önce mutfaga bakıyorum dolapları hangi renk diye.. :))

Evet bende bayılmıştım çay kaşıklarına indirimde olduğunu görünce hemencik aldım.Pembe hastasıyım bende.Fıstık yeşili,bebe mavisi,pembe,beyaz bu uyuma bayılıyorum özellikle.Ben mutfaktan başladım.Sanki mutfağı toparlamak çok daha fazla zaman alıyor.Ufak araç gereçleri almak o bu şu baya zaman alıyor.Gerçi paran varsa kolay ama zamanda önemli aslında.Yatak odası için 3 nevresim takım var.İlerde zaten onlarıda yavaş yavaş alırım diyorum.Ama ufak bişeyde alsan o insanı nasıl heyecanlandırıyor.Mutfakta olsun heryerde soft renk delisiyim.Allah ın izniyle istediğimiz herşey olur inşAllah.

Çok iyi yapmışsın :))
Amin canım, inşallah :))
doğru mutfakta çok ıvır zıvır var, al al bitmez zaten, son anda yine eksik çıkar kesin.. evet küçücük bir şey bile olsa inanılmaz mutlu oluyor insan :)onları sevdiceklerimizle birlikte kullanacağımızı düşünmek bile heyecanlandırmaya yetiyor zaten :))
ben renk uyumu konusunda çok takıntılı olduğum için mutfak için bir şey alamıyorum.. almayı çok istediğim şeyler var.. en başta da bernardo romance serisi mesela dediğim gibi.. rengiyle deseniyle, tamamlayıcı parçalarıyla şimdiye kadar işte budur! dediğim tek takım o mesela..ama sonra diyorum daha 2 sene var, ya daha çok begeneceğim bir şey olursa, ya mutfağım beyaz-gri değil de, ona hiç uymayacak başka renk olursa..falan filan.. o zaman da çok gözüme batacağına eminim.. :// ama bir yandan da o zamana bu takımın kalmayacağını düşünüp içimde kalırsa diyorum.. gereğinden fazla takıntılarım var bu konularda.. hiç iyi değil!! en iyisi benim para biriktirip böyle şeyleri son anda almam olacak sanırım :))
renk konusunda cidden zevklerimiz aynıymış.. insanın içini açacak renkler olmalı evimde benim de... hem aydınlık, hem cıvıl cıvıl :))

çay kaşıklarından bndede wr çk sewerek aldk bzde inş yarabbim kullanmk bi nasip olsa

Canım bende yemek takımını hiç düşünmedim.Beğendiğim olmuştur ama aynen bende 2 sene var daha bekleyebilirim evde yer kaplar diye onu sona bırakacağım.Günlük 1 tane yemek takımım var bi tane daha 6 kişilik istiyorum ilerde.Çay takımımda var pasta tabağı falan.Biz evi baştan aşağı kırdırıp yaptıracagımız ıcın ona gore ceyızımı alıyorum.Kısmet herşey en başta.Bir sürü resim topladım internetten pembiş beyaz mutfaklar.Çok istiyorum inşAllah olur. Dur bakıcam şimdi senin istediğin takıma çok merak ettim

çay kaşıklarından bndede wr çk sewerek aldk bzde inş yarabbim kullanmk bi nasip olsa

İnşAllah şekerim.Benim elime daha ulaşmadı internetten aldım.Zaten herşeyi internetten alıyorum :) İndirimleri takip ediyorum.

ben de bunu günlük olarak düşünüyorum zaten.. misafirlik takım için beğendiğim bir kaç model var ama işte budur dediğim yok henüz :)
ben zaten daha çok yeni olduğum için bu çeyiz işinde 2 yorgan, bir kaç havlu ve nevresim takımı(4 takım) dışında pek bir şey yok aslında.. Evi kırdırıp baştan yaptıracaksanız o zaman sorun olmaz senin için.. bizim de aslında öyle olma ihtimali var ama ben ondansa sıfır ev alma taraftarıyım.. tadilatla filan hiç uğraşmayalım diyorum.. gerçi kesin nerede yaşayacağımız da belli değil şimdilik.. olasılıklara göre düşünüyoruz.. zaten ilk 1-1,5 sene farklı şehirlerde olacağız da, sonrası ne olur tam bilemiyorum.. o arada ne yapacağız onu da bilmiyorz.. hatta dalga geçiyorum ben zaten, ben yurtta kalırım ya yine eve gerek yok o sürede diyorum
off çok karışık bizim zaten sıkıntılar basıyor o yüzden ara ara..

Valla canım öyle sıkıntılar düşündükçe büyüyor o yüzden bazen dışarı atıyoruz kendimizi sadece düşünmemek için nişanlımla.Herkesin var cidden bi derdi.Allah daha büyük sıkıntılar vermesin.Tek derdimiz bunlar olsun.Buarada baktım takıma bayıldım çok hoş bir takım.Aslında alabilirsin imkanın varsa.

doğru dediğin gibi düşündükçe büyüyor insanın gözünde..oluruna bırakmak lazım, ama işte bazen de istemeden düşünüyor insan..tam hayaller kurarken bir yerde tıkanıp kalıyorsun, böyle ne olacağını bilmediğin bir boşluk kalıyor orada, istemeden canın sıkılıyor.. haklısın ama, Allah başka dert vermesin, bazen şükretmeyi bilmiyoruz cidden..
bu gidişle alacağım gibi o takımı.. hatta kahvaltı takımını da aynısından alayım ki kahvaltıya kalabalık misafirim olunca tabakları hemen diğerinden tamamlarım diyorum:) imkan konusu şöyle, şimdilik hala öğrenci olduğum için annemlere yıkmam lazım, onlara da çok yüklenmek istemiyorum..zaten annem daha erken deyip duruyor.. dönünce bir kaç aya işe başlarım zaten, o zaman alırım olmadı.. gerçi ailemin olduğu şehirde olmazsa işim maaşım kiraydı faturaydı onlara gidecek, pek birikim yapamayacğım gibi.. normalde hiç istemememe ragmen, şuan annemlerin yanında işim olsun istiyorum, gereksiz masraf olmasın diye..aah ahh..daha çok değil 1 sene kadar önce sadece kendimi düşünürdüm.. ne birikim ne bir şey hiçbiri umrumda değildi.. insanın sorumlulukları olması lazımmış böyle :)))
sizin de önemli sıkıntılar değildir inşallah?

bu arada ben bir dışarı çıkıp geliyorum..cumadan beri odadan dışarı çıkmadım resmen, bir markete gidip de geleyim.....

Evet canım evde olunca mecbur ailenin eline bakıyosun.Canım bizim şuan en büyük sıkıntımız ev meselesi.Nişanlımın ailesi ev satıp ev alacaklar.Allah ın izniyle 2013 mayıs sonu gibi bir aksilik çıkmazsa düğünü yapacağımız yeri ve tarihi ayırtırız diyoruz.Çünkü istediğin yer ve tarih olması için 1 sene önceden ayırtmamız lazım.Eh zaten tuttuktan sonra insanı tatlı bir telaş sarıcaktır mutlaka.Yani 8 ay içinde ev satıp ev almaları lazım.Kış ayıda geliyor.Elbet bizimde vardır bir yerde kısmetimiz mutlaka.Evet canım insanın başına sonradan dank ediyor.Ama nişanda takı olunca kız baya toparlıyor kendini.Ama tabi o takılara dokunmamak çok daha mantıklı geliyor bana mecbur kalmadıkça.Öyle canım işte.Tatlı telaşlı olduğu kadar zor işlerde bunlar ama sevince zoruna mutlaka katlanıyor insan.

Çık canım nefes al insan bunalıyor.Ben zaten bişey farkettim kendimde eve tıkılayım daha çok düşünüyorum bunalıyorum en iyisi çoğu zaman kafayı dağıtmak için dışarı çıkıp hava almak.Bende azcık dinleneyim.Erken kalkınca gözler yoruldu.

sadece bir market molası olsa da iyi geldi.. patlayacaktım artık odada durmaktan..
daha zaman çok diyoruz hep ama böyle yapılacakları tarihlerle yazıp sıralayınca da o kadar da çok değilmiş dedim bir anda.. zaten gün belli olduktan hep bi koşuşturma ile gececek gercekten.. en kısa zamanda ev işini halledersiniz inşallah canım..sonra onun tadilatı, dekorasyonu derken zaman uçup gider.. çok vakit alıyor o işler zaten.. düşünme, karar verme aşaması da en zor kısmı zaten.. hangi şehirde oturacaksınız?
nişan takılarına dokunmamak bence de daha mantıklı, parça parça ufak şeylere harcamaktansa daha büyük bir yatırımda elinde para bulunması daha iyi olur... o ufak şeyler( bir araya gelince her ne kadar dağlar kadar olsa da) nasılsa bir şekilde halloluyor.. zaten işte dedim ya, eğer ailemin yanında olursam çalışırken, kazandığım fazla fazla yeter bana çeyizimi tamamlamaya...
dediğin gibi maddi manevi hem çok zor hem de çok tatlı telaşlar..

Evet canım sıralayınca yapacakları zamanın dar olduğunu anlıyosun gerçekten.Biz İstanbul'da oturacağız.Aslında bu şehrin gürültüsünden kaçıp İzmir'e yerleşme fikri çıkmıştı biara nişanlımla.Ama o burda ben burda iş burda aileler burda insan yepyeni bir düzen kurmaya korkuyor herkesden herşeyden uzakta.O yüzden burdayız:)Gerçekten mümkünse dokunma canım.İlerde dediğin gibi daha farklı şeylere yatırım yapmak daha iyi.Getirisi olan şeyler gibi.Yaparsın canım zaten başlayınca tıkır tıkır hepsi gelecektir.Buarada tatlı rüyalar iyi geceler

Son düzenleme:

İstanbul yaşamak için zor tabii ama yine de keyifli bir yandan.. Canın sıkılınca yapabileceğin şeyler çok fazla.. Ben çok isterdim evlendikten sonra istanbul'da yaşamayı..İstanbulun yeri bende çok ayrıdır zaten Biz güneydoğuda olacağız %90.. normalde hiç ama hiç yaşamayı istemediğim, daha doğrusu hiç planlamadığım bir yer ama insan sevdiğinin hatrına katlanıyor işte.. benim için zor olacak biliyorum, ama umarım çok çok zor olmaz.. sonuçta hiç bilmediğim bir yer, arkadaşlarımdan, ailemden hiç kimsenin olmadığı bir yer..sadece sevgilimin ailesi orada..hatta tüm yakınları orada.. bazen düşünüyorum çok yalnız hissedeceğim kendimi, çok bunalacağım diyorum ama, diğer taraftan da zaten çalışıyor olacağım, akşamdan akşama eve geleceğim, hangi şehir olduğunun bir önemi kalmayacak, nasılsa evin dışında bir şeylere ayıracak çok vaktim kalmayacak yani.. bakalım artık, hayırlısı.. şuan en büyük sorun annem kesinlikle göndermem oraya diyor, bakalım onu nasıl ikna edecek sevdiceğim.. :)) gerçi ömür boyu da orada yaşayacak değiliz 3-4 sene sonra ankara ya da istanbul'u düşünebilirz.. ya da yurtdışı..Aslında ben yurtdışı konusunda ikna etmeyi çok istiyorum onu.. şimdilik, olabilir diyor ama öyle çok fazla da istemiyor benim kadar..

Son düzenleme:
Günaydıııınnnnnn

Envyme nasılsınn tatlımm? Sende erkencisinn bayağıı, orda saat kaç sahi :78:

OPRA canım blogun mu var, bende blog kullanıyorum. Takip etmek isterim seni

Günaydıııınnnnnn

Envyme nasılsınn tatlımm? Sende erkencisinn bayağıı, orda saat kaç sahi :78:

OPRA canım blogun mu var, bende blog kullanıyorum. Takip etmek isterim seni

iyiyim canımm..sen nasılsın? saat 7.39 burada şuan.. evet erkenciyim..daha doğrusu uyumadım yine.. akşam üzeri uyuyorum sonra tüm gece ayaktayım böyle :126:
bu arada blogunu gördüm ben de tatlım.. çok da sevdim.. hatta face deki sayfanı da gördüm beğendim

Çok şükür balım bende iyiyim. Aaa sanırım face sayfamı ilk beğenen sensin ben onu yeni açtım blog olunca facebook sayfası da genelde lazım oluyomus 1 bucuk sene direndim ama facebook sayfasının cok da bi esprisi yokmus onu da farkettim
Bu arada gördüm seniii şimdi çok tatlısın sen, çıtı pıtı ne güzelsin Maşallah canım benim

Günaydınnn kızlarrr

Nasılsınız bugün fıstıklar

Pelottt beğendim ben de sayfanı

Allah daha çok iyilik versin inşallah tatlımm..
şımarırım ama şimdi :)) teşekkür ederim tatlımm..o senin güzel gören gözlerin.. evet ilk beğenenin benim.. baktım,''ilk beğenen sen ol'' yazıyordu, hemen olayım dedim face sayfanda paylaşımın yok henüz zaten gördüm de, olunca en azından haberim olsun dedim
benim de uzun zamandır bir blog niyetim var da, sürekli erteliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…