2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Amin bitanem
ilk beğenenim oldun vay be maillerimde görmüştüm ama hiç aklımın ucundan geçmedin desem çok sağ ol tatlımmm

aslında face sayfamı blogla entegre etmem lazım nasıl yapmam gerektiğini bilmiorum, blogda post atınca direk facete de cıksa iyi olur

blog aç bence de aç aç aç yabancılar da blog kültürü çok fazla var, takip ettiğim 1,2 blog vardı çok seviyordum.. bizde blog anlayısı biraz daha farklı... Özellikle moda blogları apayrı zaten

Gülimiiimmm çıtırımm da beğenmiş seni bi yersem görürsün sen

Ben şu blog olayını hiççç anlamıorum pelimiğimm yaa senin bloguna girsem,başka blog bulamıorum.Baya bi geriyim bu konuda

Senin klavyeye basan minik parmakcıklarını teker teker yeğğriiiimmmm beeennnn ballı kaymağımmm

ee çok normal aklına gelmemesi.. :) ismimi bilmiyordun kiii
evet onu entegre edebilirsen süper olur! evet bizdeki bloglar daha farklı, dediğin gibi özellikle de moda(!) blogları...eh kültür farkı deyip geçelim, yapacak bir şey yok :)
bu aralar imkansız da, şöyle 1-2 ay sonra düşünüyorum..inşallah yine erteleyecek bir şeyler bulmam

İyiyim canımmm

Sevdiceğimle musmutlu geldim işyerime vee yeni bigüne merhaba dedik yine

Eee orda havalar nasıl şekercik

oh ohhh ne güzell! benim de sevdiceğime kavuşmama 20 gün kadar kaldı yuppiii
havaları hiç sorma, donuyorum resmen... odanın içinde üstümde hırka ayağımda 2 kat çoraplayım düşün yani...çok dengesiz havalar.. dün dışarı çıktım güzel gibiydi, hatta birazcık terledim bile(hırkayla tabi yine :)) şimdi gri-yağmurlu bir hava var dışarda.. güneşi özledim yanii..

Son düzenleme:
Kuşumm benim de kenarda takip ettiğim bloglar var bak. bende kurcalaya kurcalaya öğrendim bitanemm ama zor değil

parmişlerimi yeeeeee

evet bilmiodum ama 6. hissim de solemedi

aynen canım kültür farkı! kesinlikle! ibeking var onu çok seviorum

en müsait zamanda aç kuzucum da bizde takipleşelim

evet bilmiodum ama 6. hissim de solemedi

aynen canım kültür farkı! kesinlikle! ibeking var onu çok seviorum

en müsait zamanda aç kuzucum da bizde takipleşelim

bak sen şu yaramaz 6. hisse! neden söylememiş sana, çok ayıp çook
inşallah kuzucum..
baktım şimdi ibeking e, baya hoş görünüyor, boş bi vaktimde inceleyeyim ben onu da

şimdilik kaçıyorum kuzular (buralardayım aslında), biraz daha yazayım şu tezi, bitmeyecek yoksaa ( dua edin bana, bir an önce bitsin de geleyim artık!

Kolay gelsin tatlımm, üstesinden geliceksinn:116:

İnşallah su gibi geçer zaman sizin için

Daha önce yazdın mı bilmiyorum ama Türkiye'de nerde yaşıosun canım ailen nerde?

Bende karıştırayım bari azucuk pelimikliğimmm

Kolay gelsinnn canımmm

Hep merak etmişimdir Ankara'yı,özellikle Anıtkabir'e gitmeyi çok istiyorum.Kısmet olur inşallah bigün.

inşallah olur canımm.. bence de gidip görmelisin muhakkak.. geldiğin zaman da haber verirsin ben orada olursam, gezdiririm de :))

kuzucklarım nasılsınz bakimmm
ben giremiyotrum kızlar taşınıyorz biz
bugün eşyaları topladık yarın taşınacağız
yeni eve net bağlatmak vs. bayağı zamanını alır sanırım
bir de ayın 11'i doğumgünüm...
benimki geçen telefoda bişiler ima etti ama bilmiyorum görüşcez herhalde inşallahh
yeni eve net aldığımızda ilk işim yazmak olacak
çok dikkat edin kızlar öpüyorum hepiciğiniziii

kuzum ben de seni çok özledim yaa, canım benim nasılsın iyisin dimi
valla kafayı sıyırıcam. onura patlıyorum almazsın artık ev hanımı bi eş diyorum.
sınıf öğretmeni alacak kontenjan yerleri bitlis, ığdır, hakkari, şırnak, urfa, siirt
ben giderim sorun değil de onur kolejde çalışırsın diyo, ya da hiç belli olmaz belki bankaya girersin diyo, taktı bu aralar bankacılığa
valla hiçbir şey belli değil, ben bunların hiçbirini düşünmüyorum, düşünmek de istemiyorum. sadece elimden geldiğince çalışıp sınava giricem, gerisini Allaha bırakıcam canım, hayırlısı neyse artık
bu arada ben son çeyizliklerden sonra başka bişey almadım. çok canım istiyo ama bi yandan da önümü görmeden bişey almak istemiyorum
geçen karacada 12 li yemek seti gördüm. kareydi tabaklar. 1300 tl den 750 tl ye inmiş. incecikti porseleni, sarı yaldızlı dalgalı motifleri vardı üstünde. harika bişeydi. bu yıl evlensem kesin alırdım. misafir yemek takımı almayı düşünenler bi karacaya baksın derim

kuzummm yeni eviniz hayırlı olsun, güle güle oturun canım benim

iyiyim bitanem iyiyim gördüğüm kadarıyla sen de iyisinn
aman ders çalışıyorum derken kndini ihmal etme sakın kızarımmm
kuzum sen güzelce hazırlanıp gir sınavına, hayırlısını dile,sonra düşünün alternatifleri...
şimdi en iyisini düşün başka bişi getirme aklına :)
hem enişte seni her türlü alır ev hanımı vs. sen merak etme
ben de kahvaltılıklardan sonra bişi alamadım canım..
malum onu taksitle aldım.. o bitsin, sonra devam edicem..
ilk taksitini ödedim zaten
dediğin karaca takım da çok uygunmuş yaa ama şimdilik 750 tl bile çok benim için,nişanlı olsaydım kaçırmazdım asla...
karacanın modelleri gerçekten çok güzel

Sedef'çim tanışmadık henüz ama ben direk konuya dalıp yemek takımının modelini biliosan onu öğrenmek istiyorum

Canım benim arkadaşımda Bursa'dan Şanlıurfa'ya gelin gitti.Ama gerçekten çok mutlu.Bu konuda en önemli şey sanırım sevdiceğin ve ailesi.Ama sıksık ailesini görmeye geliyo arkadaşım. Şuan yeni evli olduğu için ve çalışmadığı için.Diğer türlü zor dediğin gibi.Annende haklı tabi insan kıyamaz yavrusunu uzaklara göndermeyi.Zaten hasret dolular sana bir özlem daha duymak korkutur onları.Nerde mutlu ve huzurlu olacaksanız orda olun canım.
Günaydıııınnnnnn

Envyme nasılsınn tatlımm? Sende erkencisinn bayağıı, orda saat kaç sahi :78:

OPRA canım blogun mu var, bende blog kullanıyorum. Takip etmek isterim seni

Evet tatlım ama ben çok ama çok tazeyim yeniyim daha.Ben seni takip ediyorum canım.Senin blogta tam benlik.Facebook evet gerekli oluyormuş bende duymuştum.Su hakguden var bilirsin youtube güzellik gurularından o da öyle demişti bir videosunda.Evde olunca insan kendini oyalayacak şeyler arıyor gerçekten zevklide oluyomuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…