Allah daha çok iyilik versin inşallah tatlımm..
şımarırım ama şimdi :)) teşekkür ederim tatlımm..o senin güzel gören gözlerin.. evet ilk beğenenin benim.. baktım,''ilk beğenen sen ol'' yazıyordu, hemen olayım dedimface sayfanda paylaşımın yok henüz zaten gördüm de, olunca en azından haberim olsun dedim
benim de uzun zamandır bir blog niyetim var da, sürekli erteliyorum..
günaydın:))
iyidir şeker, sen nasılsın?
Amin bitanem
ilk beğenenim oldun vay bemaillerimde görmüştüm ama hiç aklımın ucundan geçmedin desem çok sağ ol tatlımmm
aslında face sayfamı blogla entegre etmem lazım nasıl yapmam gerektiğini bilmiorum, blogda post atınca direk facete de cıksa iyi olur
blog aç bence de aç aç açyabancılar da blog kültürü çok fazla var, takip ettiğim 1,2 blog vardı çok seviyordum.. bizde blog anlayısı biraz daha farklı... Özellikle moda blogları apayrı zaten
Gülimiiimmm çıtırımm da beğenmiş seni bi yersem görürsün sen
Amin bitanem
ilk beğenenim oldun vay bemaillerimde görmüştüm ama hiç aklımın ucundan geçmedin desem çok sağ ol tatlımmm
aslında face sayfamı blogla entegre etmem lazım nasıl yapmam gerektiğini bilmiorum, blogda post atınca direk facete de cıksa iyi olur
blog aç bence de aç aç açyabancılar da blog kültürü çok fazla var, takip ettiğim 1,2 blog vardı çok seviyordum.. bizde blog anlayısı biraz daha farklı... Özellikle moda blogları apayrı zaten
Gülimiiimmm çıtırımm da beğenmiş seni bi yersem görürsün sen
İyiyim canımmm
Sevdiceğimle musmutlu geldim işyerime vee yeni bigüne merhaba dedik yine
Eee orda havalar nasıl şekercik
Kuşumm benim de kenarda takip ettiğim bloglar var bak. bende kurcalaya kurcalaya öğrendim bitanemm ama zor değilBen şu blog olayını hiççç anlamıorum pelimiğimm yaa senin bloguna girsem,başka blog bulamıorum.Baya bi geriyim bu konuda
Senin klavyeye basan minik parmakcıklarını teker teker yeğğriiiimmmm beeennnn ballı kaymağımmm
ee çok normal aklına gelmemesi.. :) ismimi bilmiyordun kiii
evet onu entegre edebilirsen süper olur! evet bizdeki bloglar daha farklı, dediğin gibi özellikle de moda(!) blogları...eh kültür farkı deyip geçelim, yapacak bir şey yok :)
bu aralar imkansız da, şöyle 1-2 ay sonra düşünüyorum..inşallah yine erteleyecek bir şeyler bulmam
evet bilmiodum ama 6. hissim de solemedi
aynen canım kültür farkı! kesinlikle! ibeking var onu çok seviorum
en müsait zamanda aç kuzucum da bizde takipleşelim
bak sen şu yaramaz 6. hisse! neden söylememiş sana, çok ayıp çook
inşallah kuzucum..
baktım şimdi ibeking e, baya hoş görünüyor, boş bi vaktimde inceleyeyim ben onu da
şimdilik kaçıyorum kuzular (buralardayım aslında), biraz daha yazayım şu tezi, bitmeyecek yoksaa( dua edin bana, bir an önce bitsin de geleyim artık!
ee çok normal aklına gelmemesi.. :) ismimi bilmiyordun kiii
evet onu entegre edebilirsen süper olur! evet bizdeki bloglar daha farklı, dediğin gibi özellikle de moda(!) blogları...eh kültür farkı deyip geçelim, yapacak bir şey yok :)
bu aralar imkansız da, şöyle 1-2 ay sonra düşünüyorum..inşallah yine erteleyecek bir şeyler bulmam
oh ohhh ne güzell! benim de sevdiceğime kavuşmama 20 gün kadar kaldı yuppiii
havaları hiç sorma, donuyorum resmen... odanın içinde üstümde hırka ayağımda 2 kat çoraplayım düşün yani...çok dengesiz havalar.. dün dışarı çıktım güzel gibiydi, hatta birazcık terledim bile(hırkayla tabi yine :)) şimdi gri-yağmurlu bir hava var dışarda.. güneşi özledim yanii..
Kuşumm benim de kenarda takip ettiğim bloglar var bak. bende kurcalaya kurcalaya öğrendim bitanemm ama zor değil
parmişlerimi yeeeeee
evet bilmiodum ama 6. hissim de solemedi
aynen canım kültür farkı! kesinlikle! ibeking var onu çok seviorum
en müsait zamanda aç kuzucum da bizde takipleşelim
bak sen şu yaramaz 6. hisse! neden söylememiş sana, çok ayıp çook
inşallah kuzucum..
baktım şimdi ibeking e, baya hoş görünüyor, boş bi vaktimde inceleyeyim ben onu da
şimdilik kaçıyorum kuzular (buralardayım aslında), biraz daha yazayım şu tezi, bitmeyecek yoksaa( dua edin bana, bir an önce bitsin de geleyim artık!
Kolay gelsin tatlımm, üstesinden geliceksinn:116:
İnşallah su gibi geçer zaman sizin için
Daha önce yazdın mı bilmiyorum ama Türkiye'de nerde yaşıosun canım ailen nerde?
teşekkür ederim tatlım, umarım :)
amin canımmm..inşallah
ankara'dalar..
Hep merak etmişimdir Ankara'yı,özellikle Anıtkabir'e gitmeyi çok istiyorum.Kısmet olur inşallah bigün.
inşallah olur canımm.. bence de gidip görmelisin muhakkak.. geldiğin zaman da haber verirsin ben orada olursam, gezdiririm de :))
kuzummm özledim seniii
görüyorum hep kpss çalıştığını kazanacaksın biliyorum ben bitanemmm
ama özletme kendini ara sıra yaz böylee
hiç de bilem ev hanımlığı yapmana gerek bile kalmıcak
bu seneden sonra sen bir atanmış öğretmen olceksinn
kuzucklarım nasılsınz bakimmm
ben giremiyotrum kızlar taşınıyorz biz
bugün eşyaları topladık yarın taşınacağız
yeni eve net bağlatmak vs. bayağı zamanını alır sanırım
bir de ayın 11'i doğumgünüm...
benimki geçen telefoda bişiler ima etti ama bilmiyorum görüşcez herhalde inşallahh
yeni eve net aldığımızda ilk işim yazmak olacak
çok dikkat edin kızlar öpüyorum hepiciğiniziii
kuzum ben de seni çok özledim yaa, canım benim nasılsın iyisin dimi
valla kafayı sıyırıcam. onura patlıyorum almazsın artık ev hanımı bi eş diyorum.
sınıf öğretmeni alacak kontenjan yerleri bitlis, ığdır, hakkari, şırnak, urfa, siirt
ben giderim sorun değil de onur kolejde çalışırsın diyo, ya da hiç belli olmaz belki bankaya girersin diyo, taktı bu aralar bankacılığa
valla hiçbir şey belli değil, ben bunların hiçbirini düşünmüyorum, düşünmek de istemiyorum. sadece elimden geldiğince çalışıp sınava giricem, gerisini Allaha bırakıcam canım, hayırlısı neyse artık
bu arada ben son çeyizliklerden sonra başka bişey almadım. çok canım istiyo ama bi yandan da önümü görmeden bişey almak istemiyorum
geçen karacada 12 li yemek seti gördüm. kareydi tabaklar. 1300 tl den 750 tl ye inmiş. incecikti porseleni, sarı yaldızlı dalgalı motifleri vardı üstünde. harika bişeydi. bu yıl evlensem kesin alırdım. misafir yemek takımı almayı düşünenler bi karacaya baksın derim
kuzummm yeni eviniz hayırlı olsun, güle güle oturun canım benim
kuzum ben de seni çok özledim yaa, canım benim nasılsın iyisin dimi
valla kafayı sıyırıcam. onura patlıyorum almazsın artık ev hanımı bi eş diyorum.
sınıf öğretmeni alacak kontenjan yerleri bitlis, ığdır, hakkari, şırnak, urfa, siirt
ben giderim sorun değil de onur kolejde çalışırsın diyo, ya da hiç belli olmaz belki bankaya girersin diyo, taktı bu aralar bankacılığa
valla hiçbir şey belli değil, ben bunların hiçbirini düşünmüyorum, düşünmek de istemiyorum. sadece elimden geldiğince çalışıp sınava giricem, gerisini Allaha bırakıcam canım, hayırlısı neyse artık
bu arada ben son çeyizliklerden sonra başka bişey almadım. çok canım istiyo ama bi yandan da önümü görmeden bişey almak istemiyorum
geçen karacada 12 li yemek seti gördüm. kareydi tabaklar. 1300 tl den 750 tl ye inmiş. incecikti porseleni, sarı yaldızlı dalgalı motifleri vardı üstünde. harika bişeydi. bu yıl evlensem kesin alırdım. misafir yemek takımı almayı düşünenler bi karacaya baksın derim
İstanbul yaşamak için zor tabii ama yine de keyifli bir yandan.. Canın sıkılınca yapabileceğin şeyler çok fazla.. Ben çok isterdim evlendikten sonra istanbul'da yaşamayı..İstanbulun yeri bende çok ayrıdır zatenBiz güneydoğuda olacağız %90.. normalde hiç ama hiç yaşamayı istemediğim, daha doğrusu hiç planlamadığım bir yer ama insan sevdiğinin hatrına katlanıyor işte.. benim için zor olacak biliyorum, ama umarım çok çok zor olmaz.. sonuçta hiç bilmediğim bir yer, arkadaşlarımdan, ailemden hiç kimsenin olmadığı bir yer..sadece sevgilimin ailesi orada..hatta tüm yakınları orada.. bazen düşünüyorum çok yalnız hissedeceğim kendimi, çok bunalacağım diyorum ama, diğer taraftan da zaten çalışıyor olacağım, akşamdan akşama eve geleceğim, hangi şehir olduğunun bir önemi kalmayacak, nasılsa evin dışında bir şeylere ayıracak çok vaktim kalmayacak yani.. bakalım artık, hayırlısı.. şuan en büyük sorun annem kesinlikle göndermem oraya diyor, bakalım onu nasıl ikna edecek sevdiceğim.. :)) gerçi ömür boyu da orada yaşayacak değiliz 3-4 sene sonra ankara ya da istanbul'u düşünebilirz.. ya da yurtdışı..Aslında ben yurtdışı konusunda ikna etmeyi çok istiyorum onu.. şimdilik, olabilir diyor ama öyle çok fazla da istemiyor benim kadar..
Günaydıııınnnnnn
Envyme nasılsınn tatlımm? Sende erkencisinn bayağıı, orda saat kaç sahi :78:
OPRA canım blogun mu var, bende blog kullanıyorum. Takip etmek isterim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?