Evet tatlım ama ben çok ama çok tazeyim yeniyim daha.Ben seni takip ediyorum canım.Senin blogta tam benlik.Facebook evet gerekli oluyormuş bende duymuştum.Su hakguden var bilirsin youtube güzellik gurularından o da öyle demişti bir videosunda.Evde olunca insan kendini oyalayacak şeyler arıyor gerçekten zevklide oluyomuş
iyiyim bitanem iyiyim gördüğüm kadarıyla sen de iyisinn
aman ders çalışıyorum derken kndini ihmal etme sakın kızarımmm
kuzum sen güzelce hazırlanıp gir sınavına, hayırlısını dile,sonra düşünün alternatifleri...
şimdi en iyisini düşün başka bişi getirme aklına :)
hem enişte seni her türlü alır ev hanımı vs. sen merak etme
ben de kahvaltılıklardan sonra bişi alamadım canım..
malum onu taksitle aldım.. o bitsin, sonra devam edicem..
ilk taksitini ödedim zaten
dediğin karaca takım da çok uygunmuş yaa ama şimdilik 750 tl bile çok benim için,nişanlı olsaydım kaçırmazdım asla...
karacanın modelleri gerçekten çok güzel
ohh süper tatlım yaa deniz.. huzur verir insana..teşekkür ederim fıstıkımmmm
deniz manzaram bile var odamda
gülincim burada margi outletteki mağazasında gördüm yemek takımını, ama dur sitesine bakayım belki orda vardır, varsa buraya yazıcamSedef'çim tanışmadık henüz ama ben direk konuya dalıp yemek takımının modelini biliosan onu öğrenmek istiyorum
Aaaaaakimsin ki seen? Yaa ama bende seni takip etmek istiyorum
ohh süper tatlım yaa deniz.. huzur verir insana..
aman iyi yapmışsın tatlım kendimizi şimdiden zora sokmanın anlamı yok zaten boşuna sıkıntıya düşmeyelimtaksitlerini bitirdikten sonra başka bişeye başlarsın hem ilerde maaşımız olunca hatta evlenince bile eksiklerimizi alırız. çeyiz konusunda rahat olalım
yok kuzum kendimi ihmal etmiyorum merak etme, daha inekleme modunda bile değilimçok çalışıcam kararlıyım ama şimdiden kasarsam sıkılırım.
gülincim burada margi outletteki mağazasında gördüm yemek takımını, ama dur sitesine bakayım belki orda vardır, varsa buraya yazıcam
Canım benim arkadaşımda Bursa'dan Şanlıurfa'ya gelin gitti.Ama gerçekten çok mutlu.Bu konuda en önemli şey sanırım sevdiceğin ve ailesi.Ama sıksık ailesini görmeye geliyo arkadaşım. Şuan yeni evli olduğu için ve çalışmadığı için.Diğer türlü zor dediğin gibi.Annende haklı tabi insan kıyamaz yavrusunu uzaklara göndermeyi.Zaten hasret dolular sana bir özlem daha duymak korkutur onları.Nerde mutlu ve huzurlu olacaksanız orda olun canım.
Canım Yakamoz Hayaller blogum bu adres.Zaten website diye profilimde de var.Video falan koydum.İlk kendimi göstermedim ama sonra amannn dedim başka video yapıp koydumBelli belirsiz herşeyi yazıyorum.Öyle işte canım senin face sayfanıda beğendim :)
kızlar bna günler hiç geçmio yaa 2014 olmıck galiba sonsuza kdr 2012de kalcz sanırım
geçecek canımmm..2012nin bitmesine ne kaldı ki şurda.. sonra 2013 hazırlık yılımız olacak zaten.. zaman yetmiyor, yetiştiremiyoruz diyeceğiz gör bak :)
gülincim bak buldum. ama markası emsanmış karaca emsan da satıyo herhalde.. modeli emsan rectano amber
25 cm Servis Tabağı 12 Adet 25 cm Kayık Tabak 2 Adet
23 cm Çukur Tabak 12 Adet 35 cm Kayık Tabak 1 Adet
20 cm Pasta Tabağı 12 Adet Tuzluk - Biberlik 2+2 Adet
14 cm Çorba Kasesi 12 Adet Kürdanlık 2 Adet
Çay Fincanı 6 Adet Kapaklı Çorba Tenceresi 1 Adet
Çay Fincan Tabağı 6 Adet Sosluk 1 Adet
Kahve Fincanı 6 Adet Sosluk Tabağı 1 Adet
Kahve Fincan Tabağı 6 Adet
Eki Görüntüle 503254 Eki Görüntüle 503255 Eki Görüntüle 503256 Eki Görüntüle 503257
Canım Yakamoz Hayaller blogum bu adres.Zaten website diye profilimde de var.Video falan koydum.İlk kendimi göstermedim ama sonra amannn dedim başka video yapıp koydumBelli belirsiz herşeyi yazıyorum.Öyle işte canım senin face sayfanıda beğendim :)
Canım blogunu takip etmek istiyorum ama tasarım bolumunden gadget oluştur istersen kimse takip edemio çünkü seni bu şekilde.Videonu gordum canım şimdi, o ojelerden bende de var Kız kardeşin de çok tatlı Bu arada ismin çok güzel, üniversitedeki en yakın arkadaşımın adı aynı zamanda gülin de tanıyor onu hayat işte tesadüflerle dolu
Günaydın kızlar
bnm 2013ün yarısı yne ayrı gayrı geççk offf bitsin wala artk ewlenmkte istemiorm bitsin askerlk tek başıma olmktn sıkıldımsnrasında bide 2014 yarısı wr yne yaz başı yapmayı düşünüorz biz sn nezmn yapcksn
uzun zamandır gelemiyorum nasıl gidiyor kızlar
Çok teşekkür ederim Sedefcim çok güzelmiş yemek takımı ama ben daha sade bişeyler düşünüyorum bi türlü de gönlüme göre bulamıyorum o kadar çok araştırmama rağmen neyse ki daha zamanımız çokk var
hç tarih ayarlaması yapmadm bn öle ramazan yağmur falan hesaba katıp 1 haziran diip geçiormbnm 2015 olma ihtimalide wr çnkü
Meleğim gmail hesabın olması gerekiyor takip etmen için. Onun dışında çok bi esprisi yok aslında amaa:26:Pelimiğimmm ismin ne olduğunu anladım ama ben karıştırdım karıştırdım isim falan bulamıyorum blogta,şu bloglarda hiç bişey bulamıyorum ben üye mi olmam lazım ne yapmalıyım nasıl takip edicem beğendiklerimi?
sanırım hepimizin aynı gdio 2014e kdr hytlarımzda pekte bi aksiyon olmıck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?