İyi günler canlar nasılsınız
Ben yine giremiyorum
Hazır girdim yazayım dedim.
Dün bir tanıdığın kına gecesi vardı kafam davul gibi şuanda
Midemde çok ağrıyor yiyemiyorum birşey en iyisi nescafe içmek istiyorum benn:26:
Sizler nasılsınız
envyme kuzum bridal çok güzelayakkabişin de çok güzell çok beğendim
kızlar bende tarihi kafama gore 14 haziran 2014 diye belirledim. ama ortada hiçbi şey yok, konuşulmuş bişey değil. Ben zaten hiçbi şey yapamam abim evlenmeden
Ben yine giremiyorum
Midemde çok ağrıyor yiyemiyorum birşey en iyisi nescafe içmek istiyorum benn:26:
Sizler nasılsınız
iyidir tatlım.. sen nasılsın? ne var ne yok?
teşekkür ederim pelinim..daha güzelleri senin olsun inşallah...
biz zaten kendimize göre hayaller kuruyoruz hep.. inşallah gerçek olur hayallerimiz :))
Merhaba canııııım
Geçmiş olsun tatlım ama nescafedeki kafein mideni daha çok ağrıtmaz mı? Bence ada çayı gibi yumusak bitki çayları içmelisin:26:
Ben iyiyim canım kendi adıma
teşekkür ederim pelinim..daha güzelleri senin olsun inşallah...
biz zaten kendimize göre hayaller kuruyoruz hep.. inşallah gerçek olur hayallerimiz :))
türk kahvesi iç en iyisi sen.. :)) daha iyi gelir.. ben de şimdi kendime bir kahve yaptım, içtim, forumda fal bakacak birilerini arıyorum.. :)) oyalanmaya yer arıyorum resmen...
biz iyiyiz gördüğün gibi..senin çalışmaların nasıl gidiyor?
Ohh afiyet olsun canım. Aslında güzel giderdi olsaydı. Şaka maka dün içtim 1 saat falan dindirdi ağrımı
Bende fal baktırmasını severim oyalanmakta olsa bazıları tutturuyor ya :))
Benim iyi diyelim çalışmalar iyi olsun modundayım :18: Bir yanım yeter olmucak derkenBir yanım daha önünde 17 günün daha var otur çalış diyor değiişik duygulardayım şu sıra.
Ben yine giremiyorum
Sizler nasılsınız
aman benim yaptığım ayarlama da benim isteklerime göre sadece şimdilik.. bakalım neler neler çıkacak o zamana.. belki daha önce, belki daha sonra olacak.. bilemiyorum ki..
biz bi ailelerin tanışması kısmını atlatsak da keşke.. gerisi kolay.. ya da belki asıl zor dönem o zaman başlayacak...
Çok saol canım benim. Haklısın valla ne birşey yiyesim var ne de içesin aslında.
Nasıl gidiyor cnm neler yapıyorsuuz :)
sağol canımm.. evet tutturanlar var cidden.. aman tutsa da tutmasa da maksat eğlence olsun işte...
sen elinden geleni yapıyrsun..olur eminim.. zaten son 17 gün kalmış, bi gayret son enerjini harca bakalım.. off bnm de 15 günüm kaldı teslime, yani en fazla 10 gün içinde tamamlamam lazım tezi, ama fenalardayım, 2 gündür doğru düzgün yazmadım((( benim de şöyle son enerji mi toplayıp bitirmem lazımm..
kız miden ağrıosa khwe içilirmi dha beter edersn
yk yk dha kolaylaşıo herşy korkutmasınlar gözünü hele ailesi iise hç sorun olmuo sırf stres aileler karşılaşana kdr hç dert etme
Her zamanki gibi calısıyorum tatlım :126: Bi yandan iş bi yandan kkkıvırdım ben bu işi Yemeğe gidicem ama karnım da acıkmadı, regl oldum hafif ağrım var eve gitmek istiorum beeeeeeeeen
İçtim valla:26: Türk kahvesi içtim, Hafiften bulantım var yine ama idare ediyorum. Amaç fal baktırmaktı :)
Reflüm var canım benim ondan böyleyim. 4-5 gündür doruga vurdu yine ağrı ve bulantı
Neyse 3haftadan sonra rahatımmm :))
3Buçuk hafta sonrada okul başlıor o ayrı ya :)):)
Canım onu nasıl halledicem bana yazar mısın?Yahut ayrıntılı anlatan bir site var mı? Çok teşekkürederim tatlım.Aynen hayat tesadüflerle dolu dediğin gibi
Canım blogunu takip etmek istiyorum ama tasarım bolumunden gadget oluştur istersen kimse takip edemio çünkü seni bu şekilde.Videonu gordum canım şimdi, o ojelerden bende de var Kız kardeşin de çok tatlı Bu arada ismin çok güzel, üniversitedeki en yakın arkadaşımın adı aynı zamanda gülin de tanıyor onu hayat işte tesadüflerle dolu
Günaydın kızlar
fıstıklar,
Eki Görüntüle 503456
tabi ki mutlu huzurlu olduktan sonra nerede yaşadığının önemi yok.. benim tek endişem, sevgilim işinden dolayı her zaman evde olamayacak, çoğu zaman yalnız olacağım, bir de hiç bilmediğim bir şehirde öyle çok bunalır mıyım diye düşünüyorum. Ailesiyle henüz yüz yüze tanışmadım, ekim ya da kasımda tanışacağız inşallah, ama onlardan yana da çok fazla endişem yok..
Annem uzaklara göndermeye kıyamıyor işte.. bir de ben liseden beri hep uzaktayım ailemden, hem alışkınlar bir yandan, ama diğer yandan da yeter artık seni çok özlüyoruz, daha göndermeyiz uzaklara diyorlar.. okurken hep okul bitince gelecek nasılsa düşüncesi vardı, ama evlilik olunca gidecek bir daha gelemeyecek düşüncesine kapılıyorlar sanırım.
2013 te başlıcak o aksiyon şekerim.Hayırlısıyla herşey bi kesinleşsin.Nasıl aksiyonlar yaşicaz kimbilirsanırım hepimizin aynı gdio 2014e kdr hytlarımzda pekte bi aksiyon olmıck
aaaaa içme bidha bakbile bile canına kastediosn bşkasına içir sna niyet edip kapatsn senn reflü nirwanaya ulaşmş bacım dikat et kndine mide ağrısı çk bilmm ama bbmdada wrdı karşıdan izlemesi bile çk kötüydü bbm o acılar çekerkn amannn okul eğlenceli wala çalışmktnsa wrsın başlasn
:) Staj zamanım geldi aklıma çok zor oluyor yaa. Ben bide bol ağrılı atlattığım için kalkamıyordum yerimden
Eğer kpss kazanamazsam seneye yaz gene stajım var hadi hayırlısı :) İş yapmayı çalışmayı seviyorum yinede ben :)
Amaa birde işten erken çıkıp eve gitmek varya işte o çok güzel bir duygu
Canım onu nasıl halledicem bana yazar mısın?Yahut ayrıntılı anlatan bir site var mı? Çok teşekkürederim tatlım.Aynen hayat tesadüflerle dolu dediğin gibi
Galiba tek sorunumuz enerji :) Oda kafada bitiyor aslında. Çok teşekkür ederim bu arada. Eminim sende hemencecik bitiriverirsin
Allah güç kuvvet versin hepimize :)
Hadi hayırlısı olsun canım İnşAllah tanışmada herşey istediğin gibi geçer.İlk tanışma gerçekten çok önemli.
gülincim sade takımlardan beğendiğin bir şey olursa bizimle de paylaş, ben de sade şeyler bakıyorum ama daha öyle çooook beğendiğim bir şey çıkmadı.. bi pelinin yemek takımı çok hoşuma gitti, gerçekten çok şık ve farklı.. bir de bernardo'da bridal ile moonwalk beğendiğim desenlerden..
bunlar işte..
Eki Görüntüle 503499
Eki Görüntüle 503500
Eki Görüntüle 503497
yalnız bugün de şikayetvar a biraz baktım da bernardo ile ilgili baya şikayet vardı.. gerçi yemek takımlarıyla ilgili öyle dikkatimi çeken bir şey yoktu..daha çok çkb takımları ve çeliklerle ilgili şikayetler..paslanma, kararma filan yazmışlar.. o yüzden bernardo ile ilgili endişelerim oluştu biraz ://
Meleğim gmail hesabın olması gerekiyor takip etmen için. Onun dışında çok bi esprisi yok aslında amaa:26:
İnşallah oyle olur canım
envyme kuzum bridal çok güzelayakkabişin de çok güzell çok beğendim
kızlar bende tarihi kafama gore 14 haziran 2014 diye belirledim. ama ortada hiçbi şey yok, konuşulmuş bişey değil. Ben zaten hiçbi şey yapamam abim evlenmeden
İnşallah kpss yi kazanırsın canım. İşimi bende seviyorum ama bazen insan herşeyden soğur oyle bi dönemdeyim.. Onun dışında işimle de işyerimle de sorunum yok aslında.
Hayatım sağ üst köşeden "Tasarım"a gir. Ordan "Yerleşim" orda "gadget ekle" yazar hemencik tıkla ve ordan "izleyiciler"i seç ve olsun :) gadget'ları bi kurcala profilinde olmayan bi sürü şeyi sen farkedersin zaten balım.
amin canımmm.. inşallah.. bugunu de resmen oyalanarak geçirdim.. çamaşır, ütü, yemek.. ev hanımı olmalıyım ben yaa...
inşallah canımm.. ilk tanışma için çok geriliyorum cidden.. babası, dönünce tanışalım dediği günden beri stresteyim zaten.. nasıl olacak, ne diyecekler, ne konuşacağım, ne giyeceğim,...vs,vs.... düşününce bile heyecandan ölecek gibi oluyorummm...
Bu yemek takımları harikaymış gerçekten,hem sade hem de birazcıkta olsa hareket var üstünde.Benim de beğendiğim olursa eklerim canım.Ben de'moorji diye bi marka keşfetmiştim,hala aklım o markanın modelerinde ama ne yazık ki satış yeri ist.da ve internetten satışı da yok
Eki Görüntüle 504099
Haklısın canım benim.İnsan çok heyecan yapıyor.Kırmızı kırmızı oturuosun öyle.Onlar soruyor sen cevaplıosun.Etrafa sırıtıp sırıtıp duruyosun.Ama sonra alışınca hayat sana güzelİnşAllah kafa yapınız uyuşur canım bu gerçekten çok önemli.Saygı sevgi oldukça ki saygı gerçekten çok daha ön planda olmalı bence mutlu huzurlu gider ilişki.İnsan özellikle nişandan sonra ister istemez kendini tamamen içlerinde buluyor.Ama ben mesafeninde olmasından yanayım.Hani derler ya çok muhabbet tez ayrılık o hesap.Eşinle evleniyosun ailesiyle evleniyosun öyle bişey çevremdede çok gördüm.Ama heyecanın hiç kaybolmasın hep içinde bulunsun canım.O oldukça herşey daha güzel oluyor gerçekten.
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNN..........
söylediğin markaya baktım şimdi canım, gerçekten harika modelleri var :))eklediğin model de benim eklediğime benziyor zaten, yemek takımında aynı zevklerimiz demek ki.. :))
nasılsa daha çok vaktimiz var tatlım, olmadı toplanır bir istanbul turuna çıkarız.. bakarız şöyle çeyizliklere, piyasa araştırması yaparız.. hoşumuza gidenlerden,uygun olanlardan da alırız :))
inşallah çok güzel geçer bizim de ilk tanışma.. dediğin gibi sevgi saygı olduktan sonra bir sıkıntı olmaz ilişkilerde.. çok çok iyi olsun aramız diye dua ediyorum hep.. dediğin gibi çok aşırı yüz göz olmak değil tabii, ama onlar beni kızları gibi sevsin, ben onları annem,babam gibi seveyim istiyorum.. inşallah da öyle olurkafa yapımız da inşallah uyuşur... aslında karşılıklı en büyük endişe o sanırım ailelerde, farklı kültürlerden olunca, benim ailem onlar için acaba uygun mu aile yapılarımız diyor, onun ailesi de aynı şekilde bizim için... ama nedense içimden bir his her şey çoookk güzel olacak diyor:)) inşallah iç sesim yanılmıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?