Günaydın herkese...
Evet canım yemek takımı zevklerimiz kesinlikle uyuyo,beğendiklerimizi birbirimizle paylaşırsak fikir edinmiş oluruz
İstanbul'da toplanma fikri de güzel olur inşallah ilerde buna fırsat bulabiliriz
kuzum özletme kendini hemen gel aramızaaynen öyle bbeğim haklısın şimdiden çok kasma sıkılma sonra :)) aynen ben de senin gibi düşünüyorum yavrum yaa şimdiden sıkıntıya girmeme gerek yok... ben yarını atlatsam başka bişi istemiyorumbüyük ihtimalle bikaç gün giremem yeni eve net bağlatacağız daha.. sabah erken kalkmam lazım yatayım artıkın.. öpüyorum sizii
Çok teşekkür ederim Sedefcim çok güzelmiş yemek takımı ama ben daha sade bişeyler düşünüyorum bi türlü de gönlüme göre bulamıyorum o kadar çok araştırmama rağmen neyse ki daha zamanımız çokk var
kuzum özletme kendini hemen gel aramıza
anladım tatlım, merak etme bi gün bi model görüceksin ve işte bu diceksin. bu bana çok oluyo o zaman gönlüme çok yatıyo hem de kolay kolay beğenmeyen bi insanımbenim çok var. 2015 de kısmetse. bugün bi arkadaşım benim için fal baktırmış benim haberim yokken orda 24 yaşında evleneceğim çıkmış. düşündüğümüz tarihe de uyuyo öyle olucak herhalde. siz ne zaman düşünüyosunuz tatlım.
İnşallah öyle olur canım
Biz okul+askerlik bekliyoruz canm seneye okulu biticek 2014 te,5,5 ay askerlik yapıcak ve galba 2015 e sarkıcak bizim de.Önceden baya acele ediyodum çünkü 26 olucam o zaman ama şimdi pekte acele etmiyorum ilişkimiz oturmuş olur en azından
canım benim de seneye okulum biticek. sevgilimin 2014te biticek. ve o da seninki gibi kısa dönem askerlik yapıcak. 2015 in başlarında askerden gelebilirse ve yaza kadar iş bulursa 2015 yazında evlenmeyi düşündük tabii her şey nasip kısmet. inş hepimiz için ne zaman hayırlıysa o zaman olur
ilişkinin oturması bi yönde iyi ama bi yandan da sürekli sevgili olunca hani karşı tarafı tanıman bi yerde kısıtlanıyo, bi yere kadar tanıyabiliyosun bence. önemli olan ailelerin içine girince ya da o imzayı attıktan sonra da aynı aşkı sürdürebilmek. evlilik kapalı bir şans kutusu. içinden ne çıkacağını bilmiyoruz. dilerim hayat arkadaşlarımız hep bizim tanıdığımız gibi kalırlar
Amin canım inşallah evlilik aşkı öldürmez
Söylediğin çok doğru sevgililikte biyere kadar tanıyabiliyosun,imzayı attıktan sonra tepe taklak olan evlilik çok malesef
Hakkımız da hayırlısı olsun...
Siz ne kadardır berabersiniz tatlım ?
amin tatlım
bizim 3 kasımda 7. yılımız dolucak
Ohhh maşallah canım senin korkuların kalmamıştır artık yaa ne güzel gönlün rahattır.
7 yıl dile kolay
korkularım kalmamıştır demiyelim de O'na %99 güveniyorum canım. ama %1 lik payımı her zaman bırakmak istiyorum. mesela benim annemle babam ayrı, ben 7 sene öncesine kadar evlenmicem ben diyen biriydim.sonra çarpıldım bizimkine işte.. :78: ama küçüklüğümde yaşadığım şeyler ilişkime yansıyor bazen. belki O %100 güvenilcek biri, ama %1 lik payımı istesem de yıkamıyorum. bi de biz olmak çok önemli, bu da zamanla olucak bişey. mesela en başında O O'ydu, ben bendim. zamanla O biraz ben oldu, ben biraz O oldum. ve biz olduk. ikimize çok benzemeye başladık. ee bu da tabi ilişkimize yansıyor. kavgalarımız tabii ki oluyor ama korkutucak şekilde değil çok şükür. inşallah ilerde de sevgili dönemimizdeki saygımızı yitirmeyiz. tabii daha önce de dediğim gibi evlilik bence kapalı bir şans kutusu, içinden ne çıkacağı hiç belli olmaz. ama biz aşığız ve atıcaz onlarla bi adım. gerisi de inşallah hepimiz için hayırlı olur. inşallah onlar bizim için doğru kişidir.
Kızlar bu ilk sayfa da düzenlemeyi kim yapıo düğün tarihiyle ilgili falann? konuyu açan arkadas banlanmış sanırım ondan dedimm :26:
Maşallah canım size biz olabilmek çok önemli gerçekten.Her zaman %1'lik bi pay gerekli dediğin gibi.Evlilik şans kutusu hakkaten çok kavga eden bi çift evlenince durulup mutlu olabiliyo ya da çok mutlu romantik olan çift evlenince birbirini yemeye de başlayabiliyo.İnşallah bizim için doğru kişilerdir sevdiceklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?