Ben yapıyorum canım :)
Bizimm tarih belli değil ama bende katılabilir miyim aranıza
Kızlar merhaba,
Uzun zamandır girip yazamıyorum çünkü evimize hırsız girdi ve notebookumuda çaldı dolayısıyla.Ucuz atlattık desem yeridir.Eve ilk geldiğimde gördüğüm manzara korkunçtu.Ama şükürler olsun dediğim gibi ucuz atlattık.Nişanlım sağolsun canım sıkılmasın diye laptopunu getirdi.Şimdi tüm şifre ne varsa değiştiriyorum.Öptüm kocaman hepinizi
Kızlar merhaba,
Uzun zamandır girip yazamıyorum çünkü evimize hırsız girdi ve notebookumuda çaldı dolayısıyla.Ucuz atlattık desem yeridir.Eve ilk geldiğimde gördüğüm manzara korkunçtu.Ama şükürler olsun dediğim gibi ucuz atlattık.Nişanlım sağolsun canım sıkılmasın diye laptopunu getirdi.Şimdi tüm şifre ne varsa değiştiriyorum.Öptüm kocaman hepinizi
özel msj atamıyorum..
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ...elleri kırılsın hayrını göremesin haram olsun ay çok sinir oldum
iyi ki size bişey olmamış bu iyi başının gözünün sadakası olsun
bu arada hemşeriymişiz 2 kat üzüldüm başına gelen olaya..
çok geçmiş olsun canımmm..çok üzüldüm( neyse ki dediğin gibi ucuz atlatmışsınız, cana gelmesin de mala gelsin ne diyelim :// üzüldüm ama...
canımmm hepsi geride kalıcak artık kurtuluyosun bi de işe bu yönünden bakCanlarım yazılarınız, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
Son 1 haftanın stresindeyim karıştı duygular bende... Aha böyledim = KpssymişNeee 1 haftı m4
:))))))
Değişiklik olsun diye zaten ablamın yanına geldim...
Yine denemeler testler...
Son tam olarak çalışılabilecek 8 gün var.
1 ini yolda geçirecem.
Yarım gün aşkıma süpriz edivercem :)
1 gün yerine bakmaya gitcemm.
Eee son 2 gün çalışmam
Kısacası 3,5-4 gün daha diş sıkılacak bir dönem. Bunaldım artık valla.
Hayırlısı olsun inşallah hakkmıızda.
Özledim sizide çook
Kendinize dikkat edinn öpüldünüz çook çook
Yarın İzmire yolculuk var valiz yaptırmaya gitcez birazdan belkim akşama gelirim inşallah nette olan bulurum :)
Tabii seni de eklerim canımm :)
Simgecim merhaba canım.. Sevindim ilgilenmene :)
Bizim de tahmini tarihimiz 14.06.2014Benim için de bi düzenleme yaparsan çok mesud olacağım
Kızlar merhaba,
Canlarım yazılarınız, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
Son 1 haftanın stresindeyim karıştı duygular bende... Aha böyledim = KpssymişNeee 1 haftı m4
:))))))
Değişiklik olsun diye zaten ablamın yanına geldim...
Yine denemeler testler...
Son tam olarak çalışılabilecek 8 gün var.
1 ini yolda geçirecem.
Yarım gün aşkıma süpriz edivercem :)
1 gün yerine bakmaya gitcemm.
Eee son 2 gün çalışmam
Kısacası 3,5-4 gün daha diş sıkılacak bir dönem. Bunaldım artık valla.
Hayırlısı olsun inşallah hakkmıızda.
Özledim sizide çook
Kendinize dikkat edinn öpüldünüz çook çook
Yarın İzmire yolculuk var valiz yaptırmaya gitcez birazdan belkim akşama gelirim inşallah nette olan bulurum :)
2014 GELİNLERİNİN MUTLULUK TABLOSU
NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 599(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/621
(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/984
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 682
(ErreS ) 14 Eylül 2014 / 726
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 1014
(İzmirperisi) 22 Nisan 2014 / 581
(Lajoie) 14 Haziran 2014 / 634
(Nylien) 14 Nisan 2014 / 573
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 614
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 1038
(Seliminzeynebi) 15 Eylül 2015 / 1092
(_Sessizce_) 29 Ağustos 2014 / 710
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1090
Tabii seni de eklerim canımm :)
Canım benim çok geçmiş olsunAllah daha beterlerinden korusun canım, sıkma canını giden her şey kat kat fazlasıyla geri gelir inşallah..
Sağol tatlım benim.Amin canım Allah sağlık verdikçe herşey yerine gelir.Korkusu yetti dediğim gibi.Ufacık çıtırtıya fırlar oldum.Cana geleceine mala gelsin demişler.Onca insanın ahını nasıl kaldıracaklar toprak kabul eder mi? insan emeğini alın terini çalanı.Öptüm kocaman tatlışım seni.Allah kimseye göstermesin gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?