2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aynen canım maddiden daha çok manevi olarak zarar görüyosun.Korkunç bir durum gerçekten.Rabbim kimseye göstermesin hiç kimseye.

Son düzenleme:

Canımm valla daha yeni okuyorum ben.
Çok geçmiş olsun. Size birşey olmadı ya maddi zarar inşallah en yakın zamanda halledilebilir.

canımmm hepsi geride kalıcak artık kurtuluyosun bi de işe bu yönünden bak
sınavında şimdiden başarılar tatlım + iyi yolculuklar

Canım çook teşekkür ederim. İnşallah Canım yaa inşallah. Kurtuluyorum Allahın izniyle . Ama bir yanım buruk olmadı diyor bir yanım umut kaybetme bilmiyorum canım hayırlısı olsun inşallah.

Gizemim iyi yolculuklar bu arada canımm.

Canımm çook teşekkürr ederimm. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız canım ya. Herşey için çok teşekkür ederim.
Bende çok özledim valla. Okulda benim 1 ekimde açılıyor. :) Şanslıyım 1 hafta tatil. Bol boll görüşürüz. Çok öpüyorum canım kendine dikkat et görüşmek üzere...

Resmen son 3 gün
Kalbim şu 1 haftadır sıkışıyor, sürekli atışı 120 den aşağıda inmiyor. Hadi hayırlısı inşallah ölmeden girerim şu sınava :))
Hakan dede diye birini keşfettim. On numaraymış adam. Geç kefşettiğim için kızgınım kendime...
2 gündür tarihi başa aldım bugün yarın ders çalışıcam. Cuma bir deneme, cumartesi hiç birşeyyapmıcam.
Hakkımızdakinin hayırlısı olsun inşallah.
Birde 2 milyon 46bin kişi sadece ortaöğretim olarak giriyor, önlisansların 700Binlerde.
Yok yok kalbim gene sıkışmaya başladı ben bu sınavdan önce hastaneyi boylarım heralde

Ahh birdeee okulum uzak yere çıktı. Uyuz oldumm. Otoban yanına. Evime yaklaşık 1 buçuk trafiği koyarsan en az 2 saat.
Bir tanıdıkta kalmak zorunda kalıcam. Çok sevdiğim insan ama evinde kalmak gibi olurmu orası şüpeli benim gibi rahatına düşkün insan için

Kızlar günaydın nasılsınız Uzum zamandır giremiyordum unutuldum buralarda

Günaydıınnnn

Ne zamandır yazamıyodum sizlere özledim yahu

Simgacim beni de eklermisin tarih tam değil bizim.Sevgiliciğin okul+askerlik rötar yapmazsa 2014 aralık gibi biticek bu yüzden galba kış gelini olucam Ama yazın olmasını daha çok istiyorum o yüzden 10 Haziran 2015 diyorum yıl dönümümüz de

Kızlar günaydın nasılsınız Uzum zamandır giremiyordum unutuldum buralarda

Günaydın canım benim neden unutulasın nasılsın bakalım :)

Günaydın canım benimm, Yıl dönümü olmasının ayrı bir havası oluyor diymi insanda :)
Düşüncesi şahsen çok güzel :)
İnşallah gönlümüzdeki tarihler olur

İnşallah canımm inşallah bu topikte 2'li rakamlara düştüğümüzü de görürüz ayy çok uzak geliyo o günler

İnşallah canımm inşallah bu topikte 2'li rakamlara düştüğümüzü de görürüz ayy çok uzak geliyo o günler

İnşallah canım aminn.
Bizimde tam 7. yıl bitiyor olacak. Yani yıl dönümümüzde istedik bizde :)
(22.04.2007-22.04.2014)
Nasipse... O günün değeri hiç bir zaman bitmez... Birde düğün olurrrsaa kii o günün keyfinden yenmez

iyiym canım iş güç ugraşıyoruz nasıl olalım siz nasılsınız görüşmeyeli şafaklar azaldı biraz

İnşallah gönlümüzze göre olur herşey

Sen çeyiz alışverişine başladın mı

İnşallah gönlümüzze göre olur herşey

Sen çeyiz alışverişine başladın mı

Canımm hem başladım hemm başlamadım gibi karmaşık bir durum var ortada :)
Annem 6-7 yıl önce başlamış. Baya birşeyler almış.
Tabi gösteriyordu o zamnalarda şu bu diyordum alıyordu :))
Havlu hiç almıcam mesela o kadar çok varki.
Ar yıldızın tencere takımım var çelik.
Kütahyanın yemek takımım var.
3 takımda çatalkaşık bıçak takımım var.
Nevresimler pikeler herşey var.
Bende 2 yıl önce kahvaltı takımı almıştım karacadan. Onu ödedim bitirdim.
Yılbaşında staj yaptığım yerden hep ufakta olsa işe yarar hediyeler geldi.
Listem az biraz uzun. DUr burda paylaşmıştım bulursam yazıyı buraya kopyalayım :)
Sen başladın mı canım var mı bir hazırlık yoksa son zamanlarında alırım diyenlerden misin :)

kızlarr benide ekleyin listeye 6 eylül 2014 allahın izniyle

Arada düzeltmeler yaptım canım :) Ama Aralıktan beri birşey aldıysamda gerçekten hatırlamıyoyrum.

Böylede bir olay oldu.

Aaa birde babam 1 ay önce mi ne birşey aldı.
Bu... Amaa daha açık ve parlak. rengi ya da fotodan koyu görünüyor.
Tepsisi yokk Ama lokumluğu/Şekerliği bundan baya büyük gondol gibi almış. Saolsun :) Gerçekten hoşuma gitti :)

Son düzenleme:

Başladımm başlamaz olurmuyum hiç çeyiz hevesi sardı başımı benim de Bazen daha var almıyım diorum sonra da dayanamıorum alıyorum Küçükler bitsin en azından kuzum son zaman da hangi birini düşünücem.Çeyiz topiğim var bu arada bakabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/553042-gulimiginnn-ceyizleri.html

Ohooo sen çeyiz işini bitirmişsin canımm lokumluğun da çok güzel güle güle kullan hepsini

Al canım al en güzeli. Sonra insan çok sıkışıyor kuzenlerimden biliyorum onca yol mobilyaydı yok oydu buydu bu küçük gibi görünen şeyler dag oluyor.
Hemen bakıyorum topiğine canım benim.

Çok teşekkür ederim canım benim. Çok birşeyim yok aslında...
1 yıldır nerrdeyse alamıyorum bir okula başlayayım harçlıklardan alrıımben gene :)

Aynen öyle kuzumm zaman yaklaşınca büyük eşyalardan küçükleri unutma ihtimali de var en güzeli şimdiden beğenip ufaktan almak

Sen üni.mi okuosun canım?

Son düzenleme:
Aynen öyle kuzumm zaman yaklaşınca büyük eşyalardan küçükleri unutma ihtimali de var en güzeli şimdiden beğenip ufaktan almak

Sen üni.mi okuosun canım?

Evet canım üniversite okuyorum 1. sınıfa başlıyorum hayırlısıyla :)
Eğer kpss kazanırsam adalet bakanlığı istiyorum o zaman tüm planlarımız rahatça olur. Olmasada okul kapanırken evleniriz :)
Ben 93 lüyüm 19 yaşındayım...

Evet canım ya hesaplıyorum nerden baksan ben kendim için diyorum vazosu yok saksısı tenceresi bardak takımları osu busu küçük eşyalar 2bin tutacak.
Ee ben tupperware de çok seviyorum:26: 500 ona ayırıyorum
Ee tekstil desen yatak örtüsü + 1 nevresim daha alsam + Yastık yorgan sandık yuvarlarsan bin lira tutacak.
Ee beyaz eşyası var bunun 3 bin desek
Yatak odası takımı var Benim beğendiğim şuan için 4700 yatak dahil
Daha halı perde saymıyorum

Ee yuvarlarsak 11 500 ediyor. ediyor. ...

Şuandan almak kesinlikle büyük bir ileri adım oluyor.
En azından alınamasa bile ayda 20-30-50 ne koyarsan onlar inanılmaz birikiyor...
Bende koyamam işte İlla taksite gircem yoksa yapamıyorum biriktiremiyorum :26:

Nedense içimde bir an önce şu söz işlerine girmek var yaa :))

Ayy yaşında daha küçükmüş canım okul olursa 2015 e sarkcak yani sizinde hayırlısı neyse o olsun yaa

O söz işlerine bende girmeyi çok istiorum ama daha çok zaman var sonradan vazgeçiorum biz bi ara 2 yıl nişanlılık düşünmüştük ama çok uzar tadı kalmaz gibi geliyo bana öyle :26:

Canım biz okul olsada 2014 olur diyoruz nasipse tabi.
Maddi imkansızlıklar söz konusu olursa en geç Ekim gibi olabilir diyeda düşünüyoruz. 2015 ihtimali şuanlık düşünmek istemiyorum açıkçası Artık 9. yıla girerken evlenirsek nolur halimiz bilmem
Benim ailem pek bilimiyor bizde de pek uzamaz nişanlılık tersine :)
Eğer kasım aralık gibi söz olursa yıl dönümümüzde nisanda nişan istiyoruz ne olursa olsun. Artık çalışırsam tam 1. yılda evleniriz ...
Calışamazsaz ya 1.5 yıl ya 2 yıl nişanlılık olur .

Zaten sizde de aileler biliyor ya canım bence beklemeniz en güzeli olur ya da sözlü kalın bir 5-6 ay onun havasıda farklıdır :)))

Siz ne zaman girmeyi düşünüyorsunuz i steme işine falan?

simgemmm 1 ay kalmış 3 rakamlılara düşmeme
kız sen benim psikolojimi acayip rahatlatıyosun yaa
perimmm kendine dikkat et bakiim hiçbir şey senin sağlığından önemli değil aa olmaz ki böyle zaten çok çalıştın Allah inş emeklerinin karşılığını vericek sana :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…