Canım çok geçmiş olsun. Nasıl bir durum olduğunu bilirim. Geçen yıl tatilimizi yarıda kesmek zorunda kaldık ve eve giriş anımız kabus gibiydi. Evin altı üstüne gelmişti resmen. Maddiden ziyade manevi kaybımız çok daha fazla oldu. Ben de dediğin gibi geceleri artık sürekli tetikte uyuyorum her an biri girecekmiş gibi, evde tek başıma durmaya da korkar oldum. Allah kimseye yaşatmasın, hırsızları da yaptıklarına pişman etsin inşallah
Kızlar merhaba,
Uzun zamandır girip yazamıyorum çünkü evimize hırsız girdi ve notebookumuda çaldı dolayısıyla.Ucuz atlattık desem yeridir.Eve ilk geldiğimde gördüğüm manzara korkunçtu.Ama şükürler olsun dediğim gibi ucuz atlattık.Nişanlım sağolsun canım sıkılmasın diye laptopunu getirdi.Şimdi tüm şifre ne varsa değiştiriyorum.Öptüm kocaman hepinizi
canımmm hepsi geride kalıcak artık kurtuluyosun bi de işe bu yönünden bak
sınavında şimdiden başarılar tatlım + iyi yolculuklar
Kuzummmm senin için ve tüm sınava giricekler için hep dua ediyorumm, inşallah emeklerinizin karşılığını alıcaksınız canımm.
Allah zihin açıklığı versin canımm, fazla stres yapma olur mu? Başarıcağına gönülden inanıyorum ben.
Çok özledimm seni, inşallah sınavdan sonra bol bol görüşürüz, çoooook öpüyorum seni.
Gizemim iyi yolculuklar bu arada canımm.
Kızlar günaydın nasılsınız Uzum zamandır giremiyordum unutuldum buralarda
Günaydıınnnn
Ne zamandır yazamıyodum sizlere özledim yahu
Simgacim beni de eklermisin tarih tam değil bizim.Sevgiliciğin okul+askerlik rötar yapmazsa 2014 aralık gibi biticek bu yüzden galba kış gelini olucamAma yazın olmasını daha çok istiyorum o yüzden 10 Haziran 2015 diyorum yıl dönümümüz de
Günaydın canım benim neden unutulasın nasılsın bakalım :)
Günaydın canım benimm, Yıl dönümü olmasının ayrı bir havası oluyor diymi insanda :)
Düşüncesi şahsen çok güzel :)
İnşallah gönlümüzdeki tarihler olur
İnşallah canımm inşallah bu topikte 2'li rakamlara düştüğümüzü de görürüz ayy çok uzak geliyo o günler
İnşallah canım aminn.
Bizimde tam 7. yıl bitiyor olacak. Yani yıl dönümümüzde istedik bizde :)
(22.04.2007-22.04.2014)
Nasipse... O günün değeri hiç bir zaman bitmez... Birde düğün olurrrsaa kii o günün keyfinden yenmez
İnşallah gönlümüzze göre olur herşey
Sen çeyiz alışverişine başladın mı
Size ÇEyiz Listemi Yazıyorumm heves geldi :))
45 Banyo havlusu
60 Mutfak Havlusu-Fazla çünkü Evlenince mevlüdde dağıtmayı düşünüyorum
3Hamam Seti
3Deniz Havlusu
Bornoz Takımı 2 Kişilik
Banyo Seti-Fırçalık sıvı sabunluk vs
Salon Örtüsü
3 Çerçeve
5 Biblolarım
12 Kişilik Yemek Takımım-Kütahya Porselen
12 Kiişilik ÇKB Takımım-Kütahya Porselen
12 Kişilik ÇKB Takımım-Aryıldız
6Kişilik ÇKB Takımım-Dayım Yurtdışından hediye getirdi :))
Çelik Tencere Setim-Ar yıldız
Kahvaltı Takımım-Karaca
2*6Lı Su Bardak Takımım Sürahili
Kesme Tahtam
Bıçak Takımım
4 Fincan
2 Borcam----vardıııı.... Annem hediye götürdü alcam yenisini dedi ama kaptırdık mı noldu giden gelmedi
Küçük Fritöz
Sarjlı Süpürgem
Saç Kurutma Makinem
Kahve Makinem
2*2 kişilik Nevresim takımım
2*Tek Kişilik Nevresim takımım
Saten Nevresim Takımım
2*2Kişilik Pike Takımım
2Battaniyem
3 Çarşaf takımım - Y.çarşafı+2Yastık Kılıfı
2Yazlık Pijama Takımı
2Kışlık Pijama Takımı
1Saten Pijama Takımı
3 Bohça
4 Seccade
4Şal
6Lif
Kek Standım
2Li Kahvaltılık Set
3Mikrofiber Bezlerim Bundan daha da bir 7 tane düşünüyorum 10 yada 15 Tane olsun.
6 Lı Reçelliğim
2Li Çerez Tabağm
Daha da sandıkta olanlar var Benim bilmediğim...
Teflon Tencere takımıda almıştımm ama ki anneler günü nedeniyle + evdekilerin çöpe atılması ile anneme vermş oldum
Teflon Kek Kalıbımıda Üni de okuyan ablama...
Böylede bir olay oldu.Aslındab en karaca dan
+Baharatlık takımı
+Kaşıklık
+6Çerez Kasesi
+6Kupa BArdağı
+Çaydanlık
+Kek Standı
+Kahvaltılık
+2Li Fırın Kabı
+Sirkelik Takımı
2 Katlı Kurabiyelik
Aldım 300Tl nin taksitliydi 180 ini ödedim ürün hala yok stokta yok diyorlardı en sonunda parayı aldım kenarımdanda çıkardım teleofn aldım.
Şimdi onlarda olsa daha ggüzel olcaktı
Kısmette yokmuş diyorum.
Canımm hem başladım hemm başlamadım gibi karmaşık bir durum var ortada :)
Annem 6-7 yıl önce başlamış. Baya birşeyler almış.
Tabi gösteriyordu o zamnalarda şu bu diyordum alıyordu :))
Havlu hiç almıcam mesela o kadar çok varki.
Ar yıldızın tencere takımım var çelik.
Kütahyanın yemek takımım var.
3 takımda çatalkaşık bıçak takımım var.
Nevresimler pikeler herşey var.
Bende 2 yıl önce kahvaltı takımı almıştım karacadan. Onu ödedim bitirdim.
Yılbaşında staj yaptığım yerden hep ufakta olsa işe yarar hediyeler geldi.
Listem az biraz uzun. DUr burda paylaşmıştım bulursam yazıyı buraya kopyalayım :)
Sen başladın mı canım var mı bir hazırlık yoksa son zamanlarında alırım diyenlerden misin :)
Arada düzeltmeler yaptım canım :) Ama Aralıktan beri birşey aldıysamda gerçekten hatırlamıyoyrum.
Böylede bir olay oldu.
Aaa birde babam 1 ay önce mi ne birşey aldı.Eki Görüntüle 513335
Bu... Amaa daha açık ve parlak. rengi ya da fotodan koyu görünüyor.
Tepsisi yokkAma lokumluğu/Şekerliği bundan baya büyük gondol gibi almış. Saolsun :) Gerçekten hoşuma gitti :)
Başladımm başlamaz olurmuyum hiç çeyiz hevesi sardı başımı benim deBazen daha var almıyım diorum sonra da dayanamıorum alıyorum Küçükler bitsin en azından kuzum son zaman da hangi birini düşünücem.Çeyiz topiğim var bu arada bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/553042-gulimiginnn-ceyizleri.html
Ohooo sen çeyiz işini bitirmişsin canımm lokumluğun da çok güzel güle güle kullan hepsini
Al canım al en güzeli. Sonra insan çok sıkışıyor kuzenlerimden biliyorum onca yol mobilyaydı yok oydu buydu bu küçük gibi görünen şeyler dag oluyor.
Hemen bakıyorum topiğine canım benim.
Çok teşekkür ederim canım benim. Çok birşeyim yok aslında...
1 yıldır nerrdeyse alamıyorum bir okula başlayayım harçlıklardan alrıımben gene :)
Aynen öyle kuzumm zaman yaklaşınca büyük eşyalardan küçükleri unutma ihtimali de var en güzeli şimdiden beğenip ufaktan almak
Sen üni.mi okuosun canım?
Evet canım üniversite okuyorum 1. sınıfa başlıyorum hayırlısıyla :)
Eğer kpss kazanırsam adalet bakanlığı istiyorum o zaman tüm planlarımız rahatça olur. Olmasada okul kapanırken evleniriz :)
Ben 93 lüyüm 19 yaşındayım...
Evet canım ya hesaplıyorum nerden baksan ben kendim için diyorum vazosu yok saksısı tenceresi bardak takımları osu busu küçük eşyalar 2bin tutacak.
Ee ben tupperware de çok seviyorum:26: 500 ona ayırıyorum
Ee tekstil desen yatak örtüsü + 1 nevresim daha alsam + Yastık yorgan sandık yuvarlarsan bin lira tutacak.
Ee beyaz eşyası var bunun 3 bin desek
Yatak odası takımı var Benim beğendiğim şuan için 4700 yatak dahil
Daha halı perde saymıyorum
Ee yuvarlarsak 11 500 ediyor. ediyor....
Şuandan almak kesinlikle büyük bir ileri adım oluyor.
En azından alınamasa bile ayda 20-30-50 ne koyarsan onlar inanılmaz birikiyor...
Bende koyamam işteİlla taksite gircem yoksa yapamıyorum biriktiremiyorum :26:
Nedense içimde bir an önce şu söz işlerine girmek var yaa :))
Ayy yaşında daha küçükmüş canım okul olursa 2015 e sarkcak yani sizinde hayırlısı neyse o olsun yaa
O söz işlerine bende girmeyi çok istiorum ama daha çok zaman var sonradan vazgeçiorum biz bi ara 2 yıl nişanlılık düşünmüştük ama çok uzar tadı kalmaz gibi geliyo bana öyle :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?