2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aminn canım çook saolasın.
Sende kendine dikkat et olur mu

Senin çalışmalar nasıl canım başladın diymi?

kızlar belki haddim olmayarak olacak ama sizinle düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.hani 2014,2015 vs ......... kendinizi çok yıpratmıyormusunuz ? geleceğinizi planlamaya çalışıyorsunuz ama hayat planlı-programlı bir kavram değil ki.bence evliliği düşünmeyin bu kadar,tabi ki işin bence tarafı bu.konunun başlarına baktım da 2,3 yıl öncesinden nikah gününün tarini verenler olmuş.ya olmazsa diye düşünen hiç olmamış ...büyüklerimiz evdeki hesap çarşıya uymaz demişler.he dilerim ki hayalleriniz,planlarınız gerçek olsun,ama geriye dönüp baktığınızda aklımı niye bu kadar meşgul etmişim dersiniz.dua ile ...

Canım biz yaklaştığında düşünüoruz isteme olaylarını.Okul durumuna göre şekillenicek taihlerimiz.Benim istediğim 3-4 ay sözlü durup en fazla 1 yıl da nişanlı durmak.Şuan 3.sınıfta erkek arkadaşım 4. sınıfın ortalarına geldiğin de başlıycaz isteme olaylarına.

Ailelerimiz biliyo zaten şuan nişanlıdan bi farkımız yok ama yine de o duyguyu yaşamak istiyo insan

Sevindim canım çok.
Hakan Dedeyi (Tarihçi) şiddetle tavsiye ederim canım
Ben bu hafta öğrendim ve bin pişmanım daha önce bulmadığıma...

ahh canım ya ben de onunla tarihe çalışıyodum valla senin bilmediğini bilsem sana söylerdim nasıl üzüldüm şimdi bak ben tarih özürlüsüyüm bu adamla bişeyler anlıyorum gibi, zaten bu adamda da anlamazsam hiçbir tarihçiden öğrenemem herhalde, gerçekten iyi anlatıyor. ama keşke sana daha önceden söyleseydim, bana dershaneden verilen uzaktan eğitim üyeliği var ben ordan dinlemiştim hakan hocayı ama şimdi sezon finali diye nete de videolarını koymuş, onlar daha kısa onları izliyosun sanırım. umarım yararını görürsün.

En güzelini düşünmüşsünüz canım. Ailelerin bilmesi tüm sorunları zaten ortadan kaldırıyor.
İnşallah mutluluğunuz daim olur

Canımm öyle deme lütfen ben üzülürüm.
Bir ara yani 2 ay önce kadar adını duymuştum ama bakma fırsatım olmamıştı. Tesadüfen burda öğrendim zaten. Sezon Finali videoları gerçekten çok güzel.
Bende tarih özürlüsüyüm canım Bu adamdan bende az biraz anladım valla.
Bugün artık bırakma kararı aldım...
Hakan hoca hangi dershanenin uzaktan eğitim öğretmeni canım benim?
Kafama estikce yarına kadar izlicem yoksa bırakıcam artık.
Beynim çok yoruldu artık bitse diyorum.
Bİrde çene darlığı var bende 4 20dişim çıkmıyor ameliyat demişlerdi gün almaya yolladılar korkumdan gider miyim gitmedim tabiki
Şansıma yarıldı dün sağrısını çekiyorum ama gelen eden yok çünkü yer yok ama yarık yani çok garip bir durum.
Sevdiğinle aran nasıl cnm

Günaydınlar bu arada canlarım

Haklı olabilirsin canım aslında evdeki hesaplar çarşıya uymayabilir fakat burdaki herkes 4 , 5 ,6 yıllık ilişkileri olan kişiler. Zaten bu kadar ilişki sürdürmeyi becerebilen insanlar ister istemez evlilik hayalleride kuruyor hepimizin okuldu maddi durumdu derken 2014 e kadar beklemek zorunda kalıyoruz. 2014'e 2 yıldan az bir süre kaldı çoğumuzun sözü nişanı olmaya başladı. Evet yine de herşey kısmet işi sonuçta düğünümüz 1 ay sonra bile olsa gelin ata binmiş ya nasip demiş :) hiçbir şey belli olmaz . Ama hevesleniyoruz haklı olarak ve sevdiklerimize kavuşmak isttiyoruz . İnşallah Allah alnımıza yazmıştır da evleniriz diye dua ediyorum . Evlilik hayali kurmadan da ciddi ilişki olmuyor.

Bende saygı duyuyorum düşüncene ama; Biz burda birşeyler paylaşıyoruz bu yüzden bu topik altındayız...
Burda artık herkes ile dost olduk... 1 gün yazmayınca nasıl olduklarını neden gelmedi başına birşey mi geldi diye merak ettiğimiz arkadaşlıklar dostluklar kurduk...
Amaç dostluk bağlarımız... Sonra söz nişan düğün günleri gelince evlilik mevzusu olur.
Atıyorum sen nasıl asker bekliyorsan canım kii inşallah zaman su gibi akıp geçsin kavuşun 1 hafta öncede gelebilir 1 hafta sonrada, Ama seninde asker topiğinde bulunma amacın bu zor günlerini burda kurduğun dostluklarla geçiriyorsun DERTLEŞİYORSUN...

Aramızda sözlü ve nişanlılar var... Evet hayal de kuruyoruz yeri geliyor... Umut olmadan su akmazmış misali...
Bende kasım ayı gibi sözlenicem Allah nasip ederse ve son 1 buçuk yıl çok da bir zaman değil bence beklemek için...
Tabiki verilen tarihlerde olmaya bilir. Düğün salonu o gün dolu olabilir maddiyat yetişmez 1 ay sonra olur... Her zaman hakkımızda hayırlısı olsun diye dua ediyoruz...
Hepimizin inşallah...

Kısacası biz kurduğumuz dostluk için bu topikteyiz günü gününe herşey olcak diye değil canım...
Belki nasip olur sende ilerde katılırsın aramıza ,,, İyi günler dilerimm

Son düzenleme:

sevdicekle iyiyiz şükür canım o da gircek bu sınava ama hiç çalışmadı o öylesine gircekmiş sınav stresi de yok dolayısıyla
canım hakan hoca ihtiyacın uzaktan eğitiminde ders anlatıyodu hatta ben ihtiyaca yazıldım ben de onun uzaktan eğitiminde görmüştüm onu. ama artık çıkmış ordan x yayıncılığı açmış galiba. yani artık x yayıncılıkla çalışıyormuş.
hay allah canım çok geçmiş olsun. ama diş ağrısının ne zaman olucağı belli olmaz bence sen sınava girmeden önce bi ağrı kesici iç ne olur ne olmaz diye

edss ve izmirperisi duygularıma tercüman olmuşsunuz, extra şunu eklemek istiyorum, burda çoğumuzun ilişkisi 5 yılın üstünde. yani ben şahsi fikrim olarak yazıcam. eskiden düğün günü koymadan önce ben sevgilimle ohoo daha 10 yıl var dediğim günleri bilirim. lisedeyken öyle yıllar vardı ki önümüzde, şimdi yaklaşık 2,5 - 3 yılım var, bu belki bazılarına çok gibi gelebilir, ama sevgilimle bana çok çok az geliyor. bazen uzun süreli ilişki yaşamanın dezavantajını yaşadığımız zamanlar, tartıştığımızda falan ben bu 3 yıldan güç alıyorum. bu bize şu an vız geliyor. hayatımızda o kadar belirsizlikler olmasına rağmen yine de bu tarihi koyabildiğimiz için gurur duyuyorum ilişkimle. tabii ki olmayabilir, orası nasip kısmet, hayırlıysa olsun zaten değilse olmasın. ama bu tarih de olmasa günlerin geçmesi işkenceye dönüşür bende.

Maşallah size canım
Sevdiceğinin de hakkında hayırlısı olsun...
Bilgi için çok teşekkür ederim canım benim.
Ağrı kesici uyku yaptığından dolayı sınav günü düşünmüyorum. Artık derste yapıyorum oh bitti stres sinir
Olmadı 2014 e bir daha deneriz. Zaten olmadı 2014 Telekoma girme hayallerim var bakalım cnm :)
Artık bol bol sohbet ederiz sizinde vizeler başlamadan :)
BU yıl staj var değil mi?

var kuzum, stajı seviyorum ama bu sene yoğun olucağım için hiç içimden gelmiyo. 8 den 5 e kadar bi günümüzü staj yapmışlar ama benim okulum daha açılmadı, açıldığı hafta da staj okulları belli olmuyor, ancak 3 hafta sonra başlarım herhalde.
bak böyle düşünmen seni de rahatlatır. evet kendini 2012 ye endeksleme zaten, o zaman hem stres olursun hem de olmayınca üzülürsün, aslında bazen başımıza gelenleri şer sanarız ama belki de onlar bizim için hayırdır ve bunu fark edemeyiz. ben de 2013 e çok çalışcam ama öğretmenlerin bu halinden sonra başka şeyler de düşüncem olmazsa. 26 bin sınıf öğretmeni norm fazlası var, onları ne zaman yerleştircek de sıra bize gelcek.. tabii ben gene vicdanen çalışmadan yapamıyorum, bi de ilk defa giricem ya elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışcam. ama olmazsa da hayırlısı dicem, ya ücretli öğretmenlik yaparım ya özelde düşünürüm durum düzelene kadar, sonra da evlenince de belki kpssye çalışabilirim, sonuçta eşin anlayışlı olduktan sonra her türlü yapılır diyorum

Her zaman diyorum canım hayırlısı değilse zaten olmasın... Hayırlısıyla olsun. Planlarım var telekomda staj yaptım kazanamazsam yaza da gene staj yapacam. Telekoma girmek...
2014 gene deniycem şansımı tabi canım.
Staj güzel ya ben seviyorum şahsen gerçi çok yorucu olduğu çoook günler oluyor.
Benimde çalışma saatlerim 8-6 di haftanın 3 günü. Şükür bitti . Sende benim gibi hem staj hem kpss çalışması + okul dersleri birlikte götürüceksin :)
Kolay gelsin canım şimdiden :)
Benim çalıştığım yer çok yoğundu bir yandan kpss çalışayım diyordum ama çok mümkün olmuyordu iş sebepleriyle.
Bu yıl sen herşeyin üstesinden gelirsin inanıyorum
Olduda atama olmasanda gerçekten eş anlayışı evlilikte çok önemli ki sende de o şans var gerisi teferruat olur senin için...
Şansın hep açık olsun inşallah canım
Seneye bu zamanlar miniklerinle ugraşır durursun inşallah :)

Son düzenleme:
var kuzum, stajı seviyorum ama bu sene yoğun olucağım için hiç içimden gelmiyo. 8 den 5 e kadar bi günümüzü staj yapmışlar ama benim okulum daha açılmadı, açıldığı hafta da staj okulları belli olmuyor, ancak 3 hafta sonra başlarım herhalde.
bak böyle düşünmen seni de rahatlatır. evet kendini 2012 ye endeksleme zaten, o zaman hem stres olursun hem de olmayınca üzülürsün, aslında bazen başımıza gelenleri şer sanarız ama belki de onlar bizim için hayırdır ve bunu fark edemeyiz. ben de 2013 e çok çalışcam ama öğretmenlerin bu halinden sonra başka şeyler de düşüncem olmazsa. 26 bin sınıf öğretmeni norm fazlası var, onları ne zaman yerleştircek de sıra bize gelcek.. tabii ben gene vicdanen çalışmadan yapamıyorum, bi de ilk defa giricem ya elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışcam. ama olmazsa da hayırlısı dicem, ya ücretli öğretmenlik yaparım ya özelde düşünürüm durum düzelene kadar, sonra da evlenince de belki kpssye çalışabilirim, sonuçta eşin anlayışlı olduktan sonra her türlü yapılır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…