edss ve izmirperisi duygularıma tercüman olmuşsunuz, extra şunu eklemek istiyorum, burda çoğumuzun ilişkisi 5 yılın üstünde. yani ben şahsi fikrim olarak yazıcam. eskiden düğün günü koymadan önce ben sevgilimle ohoo daha 10 yıl var dediğim günleri bilirim. lisedeyken öyle yıllar vardı ki önümüzde, şimdi yaklaşık 2,5 - 3 yılım var, bu belki bazılarına çok gibi gelebilir, ama sevgilimle bana çok çok az geliyor. bazen uzun süreli ilişki yaşamanın dezavantajını yaşadığımız zamanlar, tartıştığımızda falan ben bu 3 yıldan güç alıyorum. bu bize şu an vız geliyor. hayatımızda o kadar belirsizlikler olmasına rağmen yine de bu tarihi koyabildiğimiz için gurur duyuyorum ilişkimle. tabii ki olmayabilir, orası nasip kısmet, hayırlıysa olsun zaten değilse olmasın. ama bu tarih de olmasa günlerin geçmesi işkenceye dönüşür bende.
var kuzum, stajı seviyorum ama bu sene yoğun olucağım için hiç içimden gelmiyo. 8 den 5 e kadar bi günümüzü staj yapmışlar ama benim okulum daha açılmadı, açıldığı hafta da staj okulları belli olmuyor, ancak 3 hafta sonra başlarım herhalde.
bak böyle düşünmen seni de rahatlatır. evet kendini 2012 ye endeksleme zaten, o zaman hem stres olursun hem de olmayınca üzülürsün, aslında bazen başımıza gelenleri şer sanarız ama belki de onlar bizim için hayırdır ve bunu fark edemeyiz. ben de 2013 e çok çalışcam ama öğretmenlerin bu halinden sonra başka şeyler de düşüncem olmazsa. 26 bin sınıf öğretmeni norm fazlası var, onları ne zaman yerleştircek de sıra bize gelcek.. tabii ben gene vicdanen çalışmadan yapamıyorum, bi de ilk defa giricem ya elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışcam. ama olmazsa da hayırlısı dicem, ya ücretli öğretmenlik yaparım ya özelde düşünürüm durum düzelene kadar, sonra da evlenince de belki kpssye çalışabilirim, sonuçta eşin anlayışlı olduktan sonra her türlü yapılır diyorum
aynen canım bizimde 6 yıl oluyor nerdeyse önceden böyle kesin tarih veremiyorduk ama zaman yaklaştıkça birşeyler belirginleşiyor o zaman kimse 2013 diyede topik açmasın değil mi sonuçta kimsenin ne olacağı belli değil ki 1 ay sonra evlenceklerin bile kesin diyebilirmiyiz ama yaklaştıkça zaman insan heyecanlanıyor bugün sevgilimle buluştuk düğün hayali filan kurduk annesiyle konuşmuş anlattı zaten ikimizinde ailesi biliyor bizden tarih bekliyorlar tanışmak için birbirleriyle Allah izin verirse Kasım da bile söz olabilir sadece Allah'tan hayırlısını diliyorum :) hepimiz için hayırlı olur inşallah
aynen canım bizimde 6 yıl oluyor nerdeyse önceden böyle kesin tarih veremiyorduk ama zaman yaklaştıkça birşeyler belirginleşiyor o zaman kimse 2013 diyede topik açmasın değil mi sonuçta kimsenin ne olacağı belli değil ki 1 ay sonra evlenceklerin bile kesin diyebilirmiyiz ama yaklaştıkça zaman insan heyecanlanıyor bugün sevgilimle buluştuk düğün hayali filan kurduk annesiyle konuşmuş anlattı zaten ikimizinde ailesi biliyor bizden tarih bekliyorlar tanışmak için birbirleriyle Allah izin verirse Kasım da bile söz olabilir sadece Allah'tan hayırlısını diliyorum :) hepimiz için hayırlı olur inşallah
ahh canım inşallah, miniklerimi istiyorum bennn. kafam çok karışık olur mu olmaz mı önümü göremiyorum ama onur sen hiçbişey düşünme sadece çalış diyor. en iyisi onu dinlemek sanırımHer zaman diyorum canım hayırlısı değilse zaten olmasın... Hayırlısıyla olsun. Planlarım var telekomda staj yaptım kazanamazsam yaza da gene staj yapacam. Telekoma girmek...
2014 gene deniycem şansımı tabi canım.
Staj güzel ya ben seviyorum şahsen gerçi çok yorucu olduğu çoook günler oluyor.
Benimde çalışma saatlerim 8-6 di haftanın 3 günü. Şükür bitti. Sende benim gibi hem staj hem kpss çalışması + okul dersleri birlikte götürüceksin :)
Kolay gelsin canım şimdiden :)
Benim çalıştığım yer çok yoğundu bir yandan kpss çalışayım diyordum ama çok mümkün olmuyordu iş sebepleriyle.
Bu yıl sen herşeyin üstesinden gelirsin inanıyorum
Olduda atama olmasanda gerçekten eş anlayışı evlilikte çok önemli ki sende de o şans var gerisi teferruat olur senin için...
Şansın hep açık olsun inşallah canım
Seneye bu zamanlar miniklerinle ugraşır durursun inşallah :)
doğru söylüyosun canım biz öğretmenlerin kaderi malesef bu . Ben de 3. sınıftayım bu yıl şimdi başlıyacağım kpss ye çalışmaya . Benim sevgilim bu yıl mezun oldu (sadece dersin açıklanmasını bekliyoruz )o da edirnede :) şimdi ayrı kalmaya başlıyacağız birbirimizden zaten onun zorluğunu yaşıyorum . Askere gitme ihtimalide var aralıkta bir sürü belirisizlik var hayatımızda bizim de ya bu kış ya baharda söz olucak inşallah allah izin verirse yazın da nişan düşünüyoruz .Bende o iş bulsun ben atansam da atanmasam da evlilik tarihini ertelemek istemiyorum aynı senin gibi ne olacağı belli değil özelde filan çalışırız.O da aynı düşünüyor zaten canım hayırlısı artık :)inşallah canım benim ya hepimizin gönlüne göre olsun. hadi yaa aynı fakültede miyiz?sizin sınıfta benim adaşım var o zaman =) iyi ki türkçe seçmişsin bak her şeyde bi hayır varmış. ben de tam tersi sınıfçılar çok atanıyo diye gittim ama şu an şoklardayım. nolucak bilmiyorum. kpss ye çalışmaya başladın mı? biz de seneye haziranda söz istiyoduk ama benim atanamama ihtimalim yükseldi. ve sevgilim seneye benimle mezun olmıcak, o bu yıl 3 e geçti, yani söz yaptığımızda öğrenci olucak. ben de atanamamış olabilirim. ona sorumluluk yüklemek istemiyorum, bu gece de dedim acaba sözü bu yaz yapmasak mı diye, ben sözlenmek istiyorum diyo. ya atanamazsam diyorum, neyimize güvenip söz yapıcaz diyorum. sen bunları düşünme, benim senden tek istediğim çok ders çalışman sadece bunu düşün, atansan da atanamasan da istiyorum dedi. ya zaten sözü ertelesem de onun işi olduğu zaman evlenmeyi ertelemeyi düşünmüyorum canım. çünkü öğretmenlerin kaderi malesef başkalarının ellerinde ve ben buna izin vererek onurla geçen hayatımı ertelemek istemiyorum, yarın yaşıcağımız garanti değil. o yüzden onun işi olduğunda evlenirim, sonra senin de dediğin gibi hem özelde çalışır hem kpss denerim diyorum. eş anlayışlı olduktan sonra olabilir böyle de. zaten biz de çocuk düşünmüyoruz 5 yıl kadar. şimdilik planımız bu yani canım.
ahh canım inşallah, miniklerimi istiyorum bennn. kafam çok karışık olur mu olmaz mı önümü göremiyorum ama onur sen hiçbişey düşünme sadece çalış diyor. en iyisi onu dinlemek sanırım
evet senin staj zordu canım söylüyodun, zaten saatleri de çokmuş.. aah ahh hayat zor, hele bi yoluna koyduk mu gerisi gelicek de inş bugünler de geçicek be canım. bak sınavın günü geldi stres yapmanın aksine rahatla, tüm bu sancılı süreci bitirmiş oluyosun böylece, zaten bi süre kendini boşlukta hissedersindoya doya istediğini yap sınavdan sonra inş kazanırsın, ama olmazsa da diyeceğimiz şey hayırlısı zaten
doğru söylüyosun canım biz öğretmenlerin kaderi malesef bu . Ben de 3. sınıftayım bu yıl şimdi başlıyacağım kpss ye çalışmaya . Benim sevgilim bu yıl mezun oldu (sadece dersin açıklanmasını bekliyoruz )o da edirnede :) şimdi ayrı kalmaya başlıyacağız birbirimizden zaten onun zorluğunu yaşıyorum . Askere gitme ihtimalide var aralıkta bir sürü belirisizlik var hayatımızda bizim de ya bu kış ya baharda söz olucak inşallah allah izin verirse yazın da nişan düşünüyoruz .Bende o iş bulsun ben atansam da atanmasam da evlilik tarihini ertelemek istemiyorum aynı senin gibi ne olacağı belli değil özelde filan çalışırız.O da aynı düşünüyor zaten canım hayırlısı artık :)
evettt benim de çok düşüncelerim var nişan hakkındaBu arada aklıma takılan hep bir konu var.
-Nişanı nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben ev nişanı düşünüyorum çoğunlukla... Annemde tabi... Ama arada içimden geçmiyor değil düğün salonu...
Ama şuda var düğün salonu fiyatları malum o kadar harcamak bir yandan bana fuzuli geliyor BÜTÇE SINIRLI İSE.
Çünkü hadi 2 bin kadar ona vericeğime çeyizlik birşey alabilirim... Düğün salonu bahşişleri yok davetiyesi düğün salonuna göre aile giyimleri odur budur rahat 3 bin gider gibi geliyor bana... Ama aynı zamanda nişanda da takı var
Nişanda da takan düğünde pek takmıyor:44:
Ee nişanlıktı oydu buydu karşı taraf bütçe açısından sıkıntılı olur
Bütçelerini biliyorum sıkmakta istemiyorum
Amann ne bileyim hem yapasım var dışarda hemde otur oturduğun yerde diyorum :)
Birde kapı önü nişanı hakkında ne düşünüyorsunuz :44:
-En başta bir isteme falan olsunda nişan sonra tabi
Ama eğer ev nişanı olursa şubat-Nisan arası olur heralde...
Bakıyorum nişanı Mart Nisan arası olanları görüyorum bende de sorular oluşmaya başladı,,,
Hepinizde vardır düşünceleriniz nişan gününüze dair bekliyorum
anladım tatlım, bence hiç uzatmadan askerliğini yapsın bu sırada o aradan çıksın, sevgilin de öğretmenlik mezunu mu? eğer değilse hiç edirnede iş aramasın derim, bi edirneli olarak edirnede hiç iş yok, benimki de edirneli ama edirnenin keşan ilçesinde okuyor, bilirsin belki. ama sadece salı çarşamba perşembe burda olmuyor. pzt dersi yok, cuma da sabah var öğleden sonra gelicek =) bu yıl böyle olucak, ben de zaten dershaneye başlıcam. o burda olsa bile belki de her gün görüşemicez artık =( ama seviniyorum artık bişeyler bittiği için, bak seninkinin okulu bitmiş mesela sevinmelisin. benim de bu yıl bitcek, sevgilim 3 e geçti ama yine de çok seviniyorum en azından birimizin önü açılıyo
canım biz seneye yazın nişan düşünüyoruz allah izin verirse söz daha erken olucak o yüzden nişan evde olmayacak sanırım . Birde biz arnavut göçmeniyiz bizde nişan düğün gibi olur baya :) ama ben küçük bir mekan tutmayı düşünüyorum düğün salonu klasik geliyor annemde öyle dedi abartmıyacak derecede bir yer olsun çok masraflıda olmasından yana değilim sonuçta nişanda toplanan paralardan azcık çeyiz yapmayada kalsın sonuçta hem okumak hem çeyiz yapmak kolay değilBu arada aklıma takılan hep bir konu var.
-Nişanı nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben ev nişanı düşünüyorum çoğunlukla... Annemde tabi... Ama arada içimden geçmiyor değil düğün salonu...
Ama şuda var düğün salonu fiyatları malum o kadar harcamak bir yandan bana fuzuli geliyor BÜTÇE SINIRLI İSE.
Çünkü hadi 2 bin kadar ona vericeğime çeyizlik birşey alabilirim... Düğün salonu bahşişleri yok davetiyesi düğün salonuna göre aile giyimleri odur budur rahat 3 bin gider gibi geliyor bana... Ama aynı zamanda nişanda da takı var
Nişanda da takan düğünde pek takmıyor:44:
Ee nişanlıktı oydu buydu karşı taraf bütçe açısından sıkıntılı olur
Bütçelerini biliyorum sıkmakta istemiyorum
Amann ne bileyim hem yapasım var dışarda hemde otur oturduğun yerde diyorum :)
Birde kapı önü nişanı hakkında ne düşünüyorsunuz :44:
-En başta bir isteme falan olsunda nişan sonra tabi
Ama eğer ev nişanı olursa şubat-Nisan arası olur heralde...
Bakıyorum nişanı Mart Nisan arası olanları görüyorum bende de sorular oluşmaya başladı,,,
Hepinizde vardır düşünceleriniz nişan gününüze dair bekliyorum
evettt benim de çok düşüncelerim var nişan hakkında
şimdi kuzum biz söz nişanı ayrı ayrı yapıp ve aralarında 1 sene olucağı için, sözü de küçük bişey istediğimiz için doğal olarak nişanı büyük düşündük.
hani söz evde olcak, 1 yıl sonra evde bi nişan daha olursa saçma olur diye düşündüm. ancak şöyle saçma olmaz. mesela sözde sadece anne babalarımız olur isteme olur, nişanda da yine evde olur ama bu kez akrabalarımız da gelir, takan takısını yine evde de takar böyle olabilir. fakat benim akrabalarım sözümde neler yapacaklarını şimdiden planlamış durumdalar, onurunkiler de öyle. biz sadece sözde toplam 60 kişi olucaz sanırım. ee nişanı da aynı şekilde evde yaparsam saçma olucak.
düğün salonu yerine de kır nişanı gibi bişey yapmak istiyorum aslında.. hani açık hava kokteyl tarzı 2-3 saatlik yeşillikli bir yerde.. ama öyle bi yer de edirnede bulamadım :26:
bi de aynı anda hem söz hem nişan da yapılabilir,evde. fakat biz bunu yapmak istersek seneye yapamayız çünkü düğünden 2 sene önce yapılmış olur. ve 2 yıl nişanlı kalmak istemem. ya da söz nişan aynı yaparsak ancak sevgilim mezun olduğunda yani 2014 de yapabiliriz.
şu an düşündüğüm evde söz, yeşillikli şirin bi yerde nişan
canım biz seneye yazın nişan düşünüyoruz allah izin verirse söz daha erken olucak o yüzden nişan evde olmayacak sanırım . Birde biz arnavut göçmeniyiz bizde nişan düğün gibi olur baya :) ama ben küçük bir mekan tutmayı düşünüyorum düğün salonu klasik geliyor annemde öyle dedi abartmıyacak derecede bir yer olsun çok masraflıda olmasından yana değilim sonuçta nişanda toplanan paralardan azcık çeyiz yapmayada kalsın sonuçta hem okumak hem çeyiz yapmak kolay değilben küçük küçük almaya başladım birşeyler sevgilim diyo bu sene doğum günü hediyesi sana çeyiz alcam çok heveslendin :) bende iyi olur dedim :)
Düşüncen gerçekten çok doğru canım... Beni düşündüren de bu işte... İkisininde evde olması ne kadar güzel olur :44:
Erkek tarafı baya kalabalık + birbirlerine çok düşkünlerBirde sevdiğimin babası vefat ettiği için ister istemez büyük olarak akrabalar gelmek isticekler hani dedesi olsun...
Banada 1 buçuk yıl nişanlı olmak fazla geliyor + ben nişan bohçası çok istiyorum içimde kalır valla yapmazsam :))
İki tarafıda zorlamıcak şekilde birşeyler yapmaya çalışcam bakalım nasıl ne olacak...
Dışarda kapı önü nişanı nasıl olur ki canım hım:44:
Bizde şubat nisan arası düşünüyoruz canım nişan olaylarını söz olaylarını yılbaşına doğru ya da anlaşmaya bağlı kasım ayı gibi birde sınavlarıma bağlı olucak tabi...
Göçmenseniz sizde baya güzel eğlenceli olur cnm.
Bende fazla masraflı olsun istemiyorum canım aynen...
Heheh bende yılbaşı ve sevgililer günü hediyesi olarak çeyiz aldım canım benim :) Güzel oluyor ya.
Zaten sürekli birşeyler alıyoruz birbirimize ee çeyiz alsak fena mı birike birike dağ olur :)
yok canım edirnede oturmuyor ikimizde aslında istanbulda oturuyoruz okul için edirnedeydik o önce kazandı ben sonra tüm tercihlerimi edirne yaptım edirneye geldim :) iktisat mezunu o özel sektöre yönelicek babasıyla aynı iş yapıcak babasıda bir şirkette müdür rahat iş bulur diye düşünüyoruz evlendikten sonra da istanbulda yaşamayı düşünüyoruz birde istanbula atanmak zorundayım işim çok zor anlıyacağınaskerliğe gelince ailesi filan ertele diyor bende ertele diyorum ne olacağı belli değil her yer çok karışık ilerde belki bedelli askerlik yolu filan açılır tekrar bilmiyorum ama her yerden medet umar oldum bir dersi var daha bakalım onuda geçerse gider herhalde askere o gitmek istiyor seni ne kadar burda bırakmak istemesemde aradan çıksın diyor hayırlısı artık :)
kızçeler çeyizime aldımnasıllar? bi de bi deterjan kutusu almıştım ya hani çamaşır makinesi şeklinde, ondan bi tane daha aldım. birine beyazlılara kullandığım deterjanı koyarım, diğerine renklilere kullandığım deterjanı koyarım
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
bence kapı önünde de olabilir canım ama genelde kına gecesi için yapıyolar ya onu, ama nişan içinde yapan var. bi de ayarlayabilirsen küçük bi cafede yapabilirsin, yine sözde gelenler gelir sadece mekan farklı olur. ama tabii bunlar hep bütçeye zararlar. gene iyi düşünmek lazım
Çoook güzeller canım yaa renkleride ne kadar güzelmiş güle güle kullanın inşallah
Evet canım ya bakalım ne olacak bende meraklardayım...:44:
nerde ıvır zıvır buluyorum hemen çeyizime atıyorumama napiim, evlenince nescafe içmek istemicem mi sanki, o zaman bardak aranıcağıma al işte şimdiden stokladım ben de renklerine vuruldum canım, benle kahve iç diye bağırıyo resmen
nişan işini ise, önce bi sözünü istediğin gibi yap, ondan sonra nişanı düşünmeye başla, şimdilik zamana bırak derim. ama ne olursa olsun eğer nişan bohçasında merakın varsa ikisini de ayrı ayrı yap, sonra içinde kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?