2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

perimmm sınavın nasıl geçti

Canımm benim sınavım yarın...
Ortaöğretim olarak girecem ya ben nasipse...

Biraz önce bende giren arkadaşların nasıl geçtiğini okudum kalbim sıkıştıı resmennn
normalde kalpten hiç bir rahatsızlığım yok ama sanki taş var nefes alamıyorum yaa

ayy canım benim yaa kafa mı kaldı bende sınavları 2 güne böldüler sahii. benimki de yarın giricek. ama o relax hiç çalışmadığı için, sen de çalıştığın için böylesin. insan emek verdiği şeye yaklaşınca böyle oluyor bu durum normal. yarın sınava girerken hiçbir şey hissetmiceksin, tüm bu stres heyecan geçicek. o an tek düşündüğün sorular olcak. ve gerçek sınav olduğu için konsantrasyonun da tam olucak. yarın kahvaltı etmeni öneririm. iyi haberlerle gelmeni bekliyoruz. yarın bu saatlerde her şey geçmiş bitmiş olucak ve sen rahatlıcaksın bunu düşün. canım benim tekrar başarılar

pericim sınavında başarılar.
Benim de sevgilim girecek yarın. Heyecan dorukta...
Rabbim emeklerinizin karşılığını verir inşallah...

evet canı şükretmek lazım yakınlaşıyor zaman :) yakınlaştıkça sanki daha çok gibi geliyor ama olsun askere gidecek herhalde öyle istiyor dün öyle söyledi canım aralıkta asker yolu gözlüyor olucam sanırım

yarın ki sınavda başarılar canım Allah yardımcın olsun :)

Hayırlısı artık canım evet hep bir şeylere bağlı ilerliyor evlilik hazırlıkları bizde de askerlik var işte aralıkta gitmeyi düşünüyor aradan çıkarıcaz artık bunu da bir engel kalmasın bir tek benim okulum kalıyor geriye .
Nişan hazırlıklarınıda paylaşırız burda yardımcı oluruz birbirimize
artık hediyeler böyle evimize diyorum artık hediyeler :)

kızlarrr güünnnnnaaayyydınnnn dün annecim çeyizime uğur böceği şeklinde gırgır ve limon şeklinde klan limonları koymak için kap aldı çk sevimliler

Nasıl geçmiş canım sevdiğinin sınavı ... İnşallah iyidir.
Bu arada çok teşekkür ederim herşey için.

pericim sınavında başarılar.
Benim de sevgilim girecek yarın. Heyecan dorukta...
Rabbim emeklerinizin karşılığını verir inşallah...

Senin sevdiğinin nasıl geçti canım. Bu arada uzun zamandır göremiyordum seni yazdığına çok sevindim :)
Çok teşekkürler canımm

yarın ki sınavda başarılar canım Allah yardımcın olsun :)

Çok teşekkür ederim canım

Ne güzel olur valla paylaşmaz mıyız tabiki paylaşırız zevkle :)
Kaç ay yapacak canım askerliği sevdiğin

kızlarrr güünnnnnaaayyydınnnn dün annecim çeyizime uğur böceği şeklinde gırgır ve limon şeklinde klan limonları koymak için kap aldı çk sevimliler

Günaydın canımm.
Annecin güle güle kullanır inşallah

olsun canım gitsin de bi hayırlısıyla zaten kısa dönem yapmıcak mı, bi kere başladı mı hemencecik geçer günler ondan sonra bi daha engeliniz kalmaz önünüzü daha net görebilirsiniz

perim benimkinin sınavı kötü geçmiş. zaten çalışmamıştı öylesine girmişti aklında üniyi bitirmek var ama yine de ilk çıktığında biraz suratı asık biri geldi sınav kapısından yanıma =) o matematiğine güveniyodu. problemlerle çok uğraşmış çok vakit kaybetmiş. o problemlerle uğraşırken adam yarım saat kaldı demiş, hemen genel kültüre geçmiş sonra. matematiği çok iyiydi normalde onun ama 12 boş bırakmış. ona morali bozulunca da diğerleri gitmiş işte canım. ama netten bakıyoruz onun işaretledikleriyle aynı cevaplar.. tabii nette de kesin diye bi cevap anahtarı yok milletin yazdıkları işte.. bakalım hayırlısı, en azından kaybettiğimiz bişey yok. geçen yıl da çalışmadan girmişti ama çok büyük bi hayal kırıklığı yaşamıştık biz geçen yıl atanıp da atamasını iptal ettiler. o zamandan beri sınavlara hayırlısı deyip umut bağlamamayı öğrendik o yüzden pek takmıyoruz senin nasıl geçti kuzum?

2014 GELİNLERİNİN MUTLULUK TABLOSU

NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI

(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/978
(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/615
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 593
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 676
(ErreS ) 14 Eylül 2014 / 720
(Gülin-89) 10 Haziran 2015 / 989
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 1008
(İzmirperisi) 22 Nisan 2014 / 575
(Lajoie) 14 Haziran 2014 / 628
(Nylien) 14 Nisan 2014 / 567
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 608
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 1032
(Seliminzeynebi) 15 Eylül 2015 / 1086
(_Sessizce_) 29 Ağustos 2014 / 704
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1084

Canımm ne mutlu bana o zaman İnşallah su gibi akıp geçer zaman hepimiz için :)

Gizemimm nasıldı sınav? Sen nasılsın, hastaymışsın galiba çok geçmiş olsun kuzumm dikkat et kendine.

Canımm ne mutlu bana o zaman İnşallah su gibi akıp geçer zaman hepimiz için :)

yaa evet yaklaştıkça daha da hızlı geçiyor gibi geliyor canım yaa, ilk sana yazdırdığımda ohoo çok vardı gerçekten de çoktu yani, ama 3 rakamlılara geçicem 1 ay sonra ve ondan sonrası vızzz gelir bana
zaten büyük ihtimal 23 temmuzda olamıcak ramazana denk geliyor sanırım. yani daha bile erken olabilir hele benimki ağustos döneminde askere giderse ocak şubat gibi gelicek. artık o aydan sonra ne zaman iş bulur da bi düzene girer ondan sonra o yaz ramazan dışında bi gün olucak bakalım

Ah canım yaa o grafik sorularını görmeliydin normalde en yapılabilcek sorular ama işte
Ben normalde 22-24 net yapardım 19 olsun başıma koycam ama gerçekten herkes çok zordu diyor hiç kafasına takmasın. Buna şükür.
Son yarım saatte 68 tane mi ne sorum kaldı benim
Bir çırpı misali yaptım geçtim.
Türkçee beni çok düşündürdüü çoook. Birde gözetmen öğretmen başımda durup soruları okudu uyuz oldum çaktırmıyorum odaklanamadımmm. 3-4 kere okudum.
Matı yaptım işte 22, soruda falanım saate bir baktım yarım saat nevrim döndü
Tarih yanlış yapmamak adına heyecan stresle kendime söz vermiştim ikileme düştüklerimi işaretlemicem diye. Ki son yarım saatin streside vardı artık.
İşaretlediklerimde çoğunlukla doğru...
Coğrafya zaten yok bende ve çok zordu.
Evet yaa sorular bir açıklansaaaa.Valla rahatlıcam bendee.
Evet canım o hayal kırıklığınızı biliyorum inşallah bu sene olur.

Ve şunu rahat diyebilirim ki 2010 a göre KAZIKTI.
vee HAKAN DEDE saolsun bazı sorularımı onun sayesinde yaptım.
Ciddi ciddi bilmiyordum 3 4 net kazandırdı bana ki son 1 haftada 3 gün baktım dinledim.
Valla adamın telini bulsam arıcam teşekkür etçem.

Gizemimm nasıldı sınav? Sen nasılsın, hastaymışsın galiba çok geçmiş olsun kuzumm dikkat et kendine.

Canımm benimm çook teşekkür ederimmm. Sınav iyi gibiydi canım yazdım sanada orda detay var :)
Amaa işte net birşey diyemiyor insan bir sorular açıklansa
Sen nerelerdeydin özlettin çok kendiini....
Neler yaptın cnm okul başladı mı?
Sende kendine dikkat et canım benim

yk yk cnm annecim bna aldı çeyizim

Pardon canım yaa kpsszede olunca anlama gücümü kaybettim Güle güle kulan canım

evet canım aynılarını söyledi sevgilim de. 2010 da 83 almıştı o, bu yıl 83 falan hayal olur dedi. bi de türkçenin son sayfasına 1 tane mat sorusu koymuşlar, gözüm hep mata kaydı türkçeye odaklanamadım dedi, insan matı başka bi sayfadan başlatır yaa.. benimki hiç çalışmadan hakan dede sağolsun dedi niye mi? şöyle ki yazın ben tarih çalışıyodum hakan hocayı dinlerken o da yanımdaydı aynı odadaydık fakat beyimiz oyun oynuyodu pcde. ya diyo sınavda hep sen dinlerken anlattıkları geldi aklıma diyo, hem de oyun oynuyodum ama adam nasıl bi alattıysa bana da yerleşmiş diyo adamın hakkını ödeyemeyiz valla.
yalnız şöyle düşün sorular kolay olsaydı da bu sefer taban puanlar fırlıcaktı sıralama değişmicekti, kolayı da herkes yapıcaktı çünkü. o yüzden puanım az gelir diye üzülme önemli olan sıralama.
yaa bi de ne girenler var sınava hiçbirşeyden haberi yok, ben onuru bekliyodum işte bi adam çıktı eşinin yanına geldi, kulak misafiri oldum bende. merak da ediyorum ne dicek sorulara diye. neyse eşi dedi ki nasıl geçti dedi. adam da ''yahu matematikten 30 soru sormuşlar insan 10 15 tane sorar mat zaten zor niye o kadar fazla sormuşlar ki'' dedi. ben şoka girdim. adam daha soru sayısını bilmiyo. başka bi adam çıktı sınavdan. diyo ki ''ben bilmediklerimi de işaretledim hiç boş bırakmadım belki şansıma tutar'' diyo. yanındaki de ''niye öyle yaptın 4 yanlış 1 doğruyu götürüyo'' diyo. adam da '' yok canım götürmez, benim doğrumu nasıl elimden alırlar o kadar da saçmalamazlar herhalde'' diyo memleketimden insan manzaraları.. gülsem mi ağlasam mı bilemedim

yaklaşık 1,5 aylık internetin olmadığı bir tatile çıktım da ondan pek görünemedim buralarda canım :)
Sevgilimin sınavı fena değil aslında ama, o da aynı sen gibi matematikte zorlanmış.
Denemelerde ve geçmiş yılın sınavlarında matematikte 27nin aşağısına düşmüyordu hiç. Hatta sınavda full'lemeyi hedefliyordu ama çok kötü geçmiş matematiği. 7-8 tane boşu varmış. Gerçi diğerlerinden emin gibi ama belli de olmaz canım. O da normalde hep yaptığı grafik sorularını yapamamış. En çok ona yanıyor.
Genel kültürü iyi gibiymiş, inşallah öyledir.
Matematiğin kötü geçti diye hiç üzülme yani tatlım, çoğu kişinin öyle diye duydum...
bakalım inşallah atanabilecek bir puan alırsınız. Senin ortalama kaç puan yapman gerekiyor peki.?
Sevgilimin İstanbul'a atanabilmesi için geçen yılın puanlarına göre 86'nın üzerinde alması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…