ben de geldiimmmm :))
çoookk iyiyim..sen nasılsın gülincim
evet canım aynılarını söyledi sevgilim de. 2010 da 83 almıştı o, bu yıl 83 falan hayal olur dedi. bi de türkçenin son sayfasına 1 tane mat sorusu koymuşlar, gözüm hep mata kaydı türkçeye odaklanamadım dedi, insan matı başka bi sayfadan başlatır yaa.. benimki hiç çalışmadan hakan dede sağolsun dediniye mi? şöyle ki yazın ben tarih çalışıyodum hakan hocayı dinlerken o da yanımdaydı aynı odadaydık fakat beyimiz oyun oynuyodu pcde. ya diyo sınavda hep sen dinlerken anlattıkları geldi aklıma diyo, hem de oyun oynuyodum ama adam nasıl bi alattıysa bana da yerleşmiş diyo adamın hakkını ödeyemeyiz valla.
yalnız şöyle düşün sorular kolay olsaydı da bu sefer taban puanlar fırlıcaktı sıralama değişmicekti, kolayı da herkes yapıcaktı çünkü. o yüzden puanım az gelir diye üzülme önemli olan sıralama.
yaa bi de ne girenler var sınava hiçbirşeyden haberi yok, ben onuru bekliyodum işte bi adam çıktı eşinin yanına geldi, kulak misafiri oldum bende. merak da ediyorum ne dicek sorulara diye. neyse eşi dedi ki nasıl geçti dedi. adam da ''yahu matematikten 30 soru sormuşlar insan 10 15 tane sorar mat zaten zor niye o kadar fazla sormuşlar ki'' dedi. ben şoka girdim. adam daha soru sayısını bilmiyo. başka bi adam çıktı sınavdan. diyo ki ''ben bilmediklerimi de işaretledim hiç boş bırakmadım belki şansıma tutar'' diyo. yanındaki de ''niye öyle yaptın 4 yanlış 1 doğruyu götürüyo'' diyo. adam da '' yok canım götürmez, benim doğrumu nasıl elimden alırlar o kadar da saçmalamazlar herhalde'' diyomemleketimden insan manzaraları.. gülsem mi ağlasam mı bilemedim
yaklaşık 1,5 aylık internetin olmadığı bir tatile çıktım da ondan pek görünemedim buralarda canım :)
Sevgilimin sınavı fena değil aslında ama, o da aynı sen gibi matematikte zorlanmış.
Denemelerde ve geçmiş yılın sınavlarında matematikte 27nin aşağısına düşmüyordu hiç. Hatta sınavda full'lemeyi hedefliyordu ama çok kötü geçmiş matematiği. 7-8 tane boşu varmış. Gerçi diğerlerinden emin gibi ama belli de olmaz canım. O da normalde hep yaptığı grafik sorularını yapamamış. En çok ona yanıyor.
Genel kültürü iyi gibiymiş, inşallah öyledir.
Matematiğin kötü geçti diye hiç üzülme yani tatlım, çoğu kişinin öyle diye duydum...
bakalım inşallah atanabilecek bir puan alırsınız. Senin ortalama kaç puan yapman gerekiyor peki.?
Sevgilimin İstanbul'a atanabilmesi için geçen yılın puanlarına göre 86'nın üzerinde alması gerekiyor
Ben geldimmm özledim hepiniziii
Nasılsınız kızlar
ben de geldiimmmm :))
çoookk iyiyim..sen nasılsın gülincim
Hoşgeldinn canımmm iyiyim sen nasılsın?
Meraba canım nasılsın bende geldimm
Size birşey anlatmak istiyorum kpss den sonra iyi gider bence
Sınava beni 8:45 te aldılar
Tabi oturmam 8:50... 40 dk da nasıl siinir stres oldum anlatamam.
Son 3-4 gün kalbim sıkışıyordu sınav gecesi felaket oldum. Çok kötüydüm.
Oturduk neyse düşünüyorum dua ediyorum kalbim sıkışıyor falan.
Soru kitapçıklarını naylona sarılı saat 9:05 te dagıttılar
Saat tam 9:15 kağıda bakarak dedim ki BEN BU SINAVI KAZANACAĞIMhıhhhhhhhh dedim İÇİMDEKİ SESTE KAZANACAKSIN HAYAL KUR BIRAK ŞU STRESİ dedi.
Hayal kurdum kurdum kurdummmm Benim keyif iiyi sayılır
Saat 9:25 naylonları yırttık kitapçık kodunu işaretlerken içimdeki ses dedi ki AFEDERSİNİZ AMA SINAVI ..K KAZANCAN DEDİ Benim şekil ==) :26:
Diyorum kötü ses gitsene sen
Sonra gözlerim doldu ağladım ağlıcam kalbim yine sıkışmaya başladı.
Böyle komik birşey oldu yani
İÇİMDEKİ İYİ SES Mİ KÖTÜ SES Mİ KAZANACAK MERAKLARDAYIM
Merhaba canımm.. sen de hoşgeldin.. :) iyiyim çok şükür..sen sınavı atlattın, ben tezimi teslim ettim, sonunda rahatladık.. :))))) sınavın da güzel geçmiş anladığım kadarıyla, inşallah sonuc da istediğin gibi gelir..
içindeki iyi ses kazanacak merak etme...:) benim o iyi-kötü seslerle başa çıkma taktiğim sınava son anda gitmektir hep.. son anda gidip, hiçbir ses duymaya fırsat bırakmadan sınava başlarım.. hatta o kadar ki benim, öss ye 15 dk geç girmişliğim vartabi o an böle sırıtamıyrdum : D
Hakan dede süper bir adam ya hakkını ödeyemeyiz dediğin gibi canım.
Tarih Bir 17-18 soru zorlayıcı değildi bana göre.
Gülldüm valla canım ya benim doğrumu elimden alamazlar,,, Öyle boş girenler varki canım...
Birde küçümseyenlerrrrOnları alıp parçalıyasım geliyor işte
Sınavda sordukları şey YANLIŞ DOĞRUYU GÖTÜRÜYOR MU gözetmen hoca başka hocaya sorayım geleyim dedi dayanamadım ben söyledim cevabını HOCA BİLE BİLMİYOR
Nasıl bir sınava griyorum anlamadım ki ben
Özlettin canım kendini...
Matematikte herkes zorlanmış canım takmasın kafasına bende normalde 23 net falan yapardım şimdi kaç soru yaptığımı hatırlamıyorum ama 1 yanlışım var ...
Mattan yapanlara puan gelir belirleyici derslerden biri mat olacak gibime geliyor...
İnşallah canım güzel puan alır
Benim 70 yapmam gerekiyor ...
Bakalım napacam çok merak ediyorum. Benim kalp falan çok sıkıştı ...
Bizde senii çook özledikkNasılsın canım iyi misin ben kendi adıma yataktayım gribim :2:
Hapşıramadığım gibi göz nezlesinden çıkartıyorum
Sen neler yaptın :)
tezimi verdim ve inanılmaz rahatladım...çok çok iyiyim.. ama birazcık da olsa hüzün var, buraları bırakıp gelmek istemiyorum hiç... her ne kadar bunu dediğimde sevdiceğim birazcık bozulsa da, öyle yani...
tabii ki iyi ses kazanıcakkk, çünkü sen perisin. kötü olan şeytan şeytan, onlar moral bozmak için varlar, yoksa bişeyi becerdikleri yokSİLDİMMMMMMMMMMMM
Ama geri yazayım bari
Saat tam 9:15 kağıda bakarak dedim ki BEN BU SINAVI KAZANACAĞIMhıhhhhhhhh dedim İÇİMDEKİ SESTE KAZANACAKSIN HAYAL KUR BIRAK ŞU STRESİ dedi.
Saat 9:25 naylonları yırttık kitapçık kodunu işaretlerken içimdeki ses dedi ki AFEDERSİNİZ AMA SINAVI ..K KAZANCAN DEDİ Benim şekil ==) :26:
SİLDİMMMMMMMMMMMM
Ama geri yazayım bari
Ohh canım rahatlamışsındır tezini teslim etmene çook sevindim canım
Çook teşekkür ediyorum canım çok saolasın
Bir daha sınava grime maceram olursa son 10 5 dk da girmeyi düşünüyorummm :))
denmez di mi?Bozulur tabi canmm yaa kim bilir nasıl özlemiştir sabırsızlkla seni bekliyodr öyle denir mi hiç
evet hem de nasıl rahatladım.. inanılmaz stresti benim için...
denmez di mi?ben dedim işte.. hala da devam ediyorum demeye... perşembe en geç gel çok özledim diyor, paztsi bekle diyrm ben hala..aslında ben de inanılmaz çok özledim..şimdiye kadar her tatilde 1 dk durmayıp koşa koşa gdyrdum ama, şimdi buraya tekrar dönmeyeceğimi biliyorum ya, kalabildiğim kadar kalmak istiyorum çok fenayım ben yaaa
Canım çook teşekkürlerr inşallah.İiyiyim canımm işyerindeyim çalışıyorum :126: Tabi sözde çalışıyorum KK'da dolaşıyorum
Dün iş yoğunluğunu atlattım o yüzden ben de rahatladım bi süre rahatım
İnşallah gzel sonuçlar alırsın sınavından canımm
Bozulur tabi canmm yaa kim bilir nasıl özlemiştir sabırsızlkla seni bekliyodr öyle denir mi hiç
tabii ki iyi ses kazanıcakkk, çünkü sen perisin. kötü olan şeytan şeytan, onlar moral bozmak için varlar, yoksa bişeyi becerdikleri yok
Bence de kazanıcaksınnn kötü sesi boşver sen kendi halinde konuşsun dursun,iyi olan haklı çıkıcak
evet hem de nasıl rahatladım.. inanılmaz stresti benim için...
denmez di mi?ben dedim işte.. hala da devam ediyorum demeye... perşembe en geç gel çok özledim diyor, paztsi bekle diyrm ben hala..aslında ben de inanılmaz çok özledim..şimdiye kadar her tatilde 1 dk durmayıp koşa koşa gdyrdum ama, şimdi buraya tekrar dönmeyeceğimi biliyorum ya, kalabildiğim kadar kalmak istiyorum çok fenayım ben yaaa
Hakan dede süper bir adam ya hakkını ödeyemeyiz dediğin gibi canım.
Tarih Bir 17-18 soru zorlayıcı değildi bana göre.
Gülldüm valla canım ya benim doğrumu elimden alamazlar,,, Öyle boş girenler varki canım...
Birde küçümseyenlerrrrOnları alıp parçalıyasım geliyor işte
Sınavda sordukları şey YANLIŞ DOĞRUYU GÖTÜRÜYOR MU gözetmen hoca başka hocaya sorayım geleyim dedi dayanamadım ben söyledim cevabını HOCA BİLE BİLMİYOR
Nasıl bir sınava griyorum anlamadım ki ben
Özlettin canım kendini...
Matematikte herkes zorlanmış canım takmasın kafasına bende normalde 23 net falan yapardım şimdi kaç soru yaptığımı hatırlamıyorum ama 1 yanlışım var ...
Mattan yapanlara puan gelir belirleyici derslerden biri mat olacak gibime geliyor...
İnşallah canım güzel puan alır
Benim 70 yapmam gerekiyor ...
Bakalım napacam çok merak ediyorum. Benim kalp falan çok sıkıştı ...
Bizde senii çook özledikkNasılsın canım iyi misin ben kendi adıma yataktayım gribim :2:
Hapşıramadığım gibi göz nezlesinden çıkartıyorum
Sen neler yaptın :)
canım benim, çok özledim ben de...
Sınav sonucu inşallah istediğin gibi gelecek ben inanıyorum.iyi düşün, iyi olsun.. Geldi geçti sınav artık siniri stresi bir kenara bırakıp keyfimize bakalım. eskisi gibi sohbetler muhabbetler edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?