2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hakan dede süper bir adam ya hakkını ödeyemeyiz dediğin gibi canım.
Tarih Bir 17-18 soru zorlayıcı değildi bana göre.
Gülldüm valla canım ya benim doğrumu elimden alamazlar ,,, Öyle boş girenler varki canım...
Birde küçümseyenlerrrr Onları alıp parçalıyasım geliyor işte
Sınavda sordukları şey YANLIŞ DOĞRUYU GÖTÜRÜYOR MU gözetmen hoca başka hocaya sorayım geleyim dedi dayanamadım ben söyledim cevabını HOCA BİLE BİLMİYOR
Nasıl bir sınava griyorum anlamadım ki ben

Özlettin canım kendini...
Matematikte herkes zorlanmış canım takmasın kafasına bende normalde 23 net falan yapardım şimdi kaç soru yaptığımı hatırlamıyorum ama 1 yanlışım var ...
Mattan yapanlara puan gelir belirleyici derslerden biri mat olacak gibime geliyor...
İnşallah canım güzel puan alır
Benim 70 yapmam gerekiyor ...
Bakalım napacam çok merak ediyorum. Benim kalp falan çok sıkıştı ...

Ben geldimmm özledim hepiniziii

Nasılsınız kızlar

Bizde senii çook özledikk Nasılsın canım iyi misin ben kendi adıma yataktayım gribim :2:
Hapşıramadığım gibi göz nezlesinden çıkartıyorum
Sen neler yaptın :)

ben de geldiimmmm :))
çoookk iyiyim..sen nasılsın gülincim

Meraba canım nasılsın bende geldimm

Hoşgeldinn canımmm iyiyim sen nasılsın?

tezimi verdim ve inanılmaz rahatladım... çok çok iyiyim.. ama birazcık da olsa hüzün var, buraları bırakıp gelmek istemiyorum hiç... her ne kadar bunu dediğimde sevdiceğim birazcık bozulsa da, öyle yani...

SİLDİMMMMMMMMMMMM

Ama geri yazayım bari

Size birşey anlatmak istiyorum kpss den sonra iyi gider bence

Sınava beni 8:45 te aldılar
Tabi oturmam 8:50... 40 dk da nasıl siinir stres oldum anlatamam.
Son 3-4 gün kalbim sıkışıyordu sınav gecesi felaket oldum. Çok kötüydüm.
Oturduk neyse düşünüyorum dua ediyorum kalbim sıkışıyor falan.
Soru kitapçıklarını naylona sarılı saat 9:05 te dagıttılar

Saat tam 9:15 kağıda bakarak dedim ki BEN BU SINAVI KAZANACAĞIM hıhhhhhhhh dedim İÇİMDEKİ SESTE KAZANACAKSIN HAYAL KUR BIRAK ŞU STRESİ dedi.

Hayal kurdum kurdum kurdummmm Benim keyif iiyi sayılır

Saat 9:25 naylonları yırttık kitapçık kodunu işaretlerken içimdeki ses dedi ki AFEDERSİNİZ AMA SINAVI ..K KAZANCAN DEDİ Benim şekil ==) :26:

Diyorum kötü ses gitsene sen
Sonra gözlerim doldu ağladım ağlıcam kalbim yine sıkışmaya başladı.

Böyle komik birşey oldu yani

İÇİMDEKİ İYİ SES Mİ KÖTÜ SES Mİ KAZANACAK MERAKLARDAYIM

Son düzenleme:
Meraba canım nasılsın bende geldimm

Merhaba canımm.. sen de hoşgeldin.. :) iyiyim çok şükür..sen sınavı atlattın, ben tezimi teslim ettim, sonunda rahatladık.. :))))) sınavın da güzel geçmiş anladığım kadarıyla, inşallah sonuc da istediğin gibi gelir..
içindeki iyi ses kazanacak merak etme...:) benim o iyi-kötü seslerle başa çıkma taktiğim sınava son anda gitmektir hep.. son anda gidip, hiçbir ses duymaya fırsat bırakmadan sınava başlarım.. hatta o kadar ki benim, öss ye 15 dk geç girmişliğim var tabi o an böle sırıtamıyrdum :D

Ohh canım rahatlamışsındır tezini teslim etmene çook sevindim canım
Çook teşekkür ediyorum canım çok saolasın
Bir daha sınava grime maceram olursa son 10 5 dk da girmeyi düşünüyorummm :))

Son düzenleme:

İiyiyim canımm işyerindeyim çalışıyorum :126: Tabi sözde çalışıyorum KK'da dolaşıyorum
Dün iş yoğunluğunu atlattım o yüzden ben de rahatladım bi süre rahatım
İnşallah gzel sonuçlar alırsın sınavından canımm

Bozulur tabi canmm yaa kim bilir nasıl özlemiştir sabırsızlkla seni bekliyodr öyle denir mi hiç

tabii ki iyi ses kazanıcakkk, çünkü sen perisin. kötü olan şeytan şeytan, onlar moral bozmak için varlar, yoksa bişeyi becerdikleri yok

Bence de kazanıcaksınnn kötü sesi boşver sen kendi halinde konuşsun dursun,iyi olan haklı çıkıcak

Ohh canım rahatlamışsındır tezini teslim etmene çook sevindim canım
Çook teşekkür ediyorum canım çok saolasın
Bir daha sınava grime maceram olursa son 10 5 dk da girmeyi düşünüyorummm :))

evet hem de nasıl rahatladım.. inanılmaz stresti benim için...

Bozulur tabi canmm yaa kim bilir nasıl özlemiştir sabırsızlkla seni bekliyodr öyle denir mi hiç
denmez di mi? ben dedim işte.. hala da devam ediyorum demeye... perşembe en geç gel çok özledim diyor, paztsi bekle diyrm ben hala..aslında ben de inanılmaz çok özledim..şimdiye kadar her tatilde 1 dk durmayıp koşa koşa gdyrdum ama, şimdi buraya tekrar dönmeyeceğimi biliyorum ya, kalabildiğim kadar kalmak istiyorum çok fenayım ben yaaa

Hahahah ayrı kalmışsınız kalıcağınız kadar zaten bari bikaç gün daha ayrı kalın da sen de doyasıya kalmış olursun orda

Canım çook teşekkürlerr inşallah.
Yoğun olmak çok zor ya birde yanında beyin ağrısı o fena oluyor canım.

tabii ki iyi ses kazanıcakkk, çünkü sen perisin. kötü olan şeytan şeytan, onlar moral bozmak için varlar, yoksa bişeyi becerdikleri yok

İnşallah canım benim

Bence de kazanıcaksınnn kötü sesi boşver sen kendi halinde konuşsun dursun,iyi olan haklı çıkıcak

İnşallah canım çok teşekkür ederim

Olmaz mı birde uzun olunca insanın yüreğine bile dert :)

canım benim, çok özledim ben de...
Sınav sonucu inşallah istediğin gibi gelecek ben inanıyorum.iyi düşün, iyi olsun.. Geldi geçti sınav artık siniri stresi bir kenara bırakıp keyfimize bakalım. eskisi gibi sohbetler muhabbetler edelim

Evet canım ben bir kenara atmak istiyoum da sorular bir açıklansa kendim de net birşeyler söylemek istiyorum ama yok yani açıklamamakta kararlılar sanırım :)
Sevdiğinle aran nasıl canım :) Nasıl gidiyor herşey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…