İiyiyim kuzummm sen nasılsın
Bende iyiyim canım saolasın.
Napayım okul haftaya başlıyor evde otur otur sıkıldım
Grip oldum bugün iyi hissediyorum
Diyorum bugün sevdiğimin yengesine-Çok severim ablam gibidir namı diğer eltim olurgitmeyi düşünüyorum
Oturmak sohbet etmek çok hoşuma gidiyor çok iyidir çok iyi ağırlar saolsun.
Öyle gitsem gitmesem diyorum saat 12 olsun arayıp bir napıyormuş bakayım en iyisi :)
İş nasıl canım yoğun mu bugün,
Geçmiş olsun kuşum
Ne güzel iyi anlaşmanız gidip bi kahve içersin ohh keyif yaparsın.
Keşke ben de çıkıp gidebilsem işyerinden,çok sıkıldım
Yoğunluğum azaldı canım çoğunluk nette dolaşıorum.
Çok saol canım benim
Evet çıkmayı düşünüyorum evdedir yüksek ihtimal de. 1 gibi giderim Banada değişiklik olur.
Canım sanki canın sıkkın gibi durgun gibisin ...
Paylaşmak istediğin birşey falan olursa hiç bir zaman çekinme olur mu
Yemekteydim kuzum ondan yetişemedim sana eltindesindir şimdi afiyet olsun
Evet canım sıkkın ama bi nedeni yok.Çok canım sıkılıyo sadece.İş yerinde tek bayan benim koca gün yanlız başıma çok canım sıkılıyo.İşler yoğunken oyalanıodum en azından şimdi o da yok
Evet canım ben bir kenara atmak istiyoum da sorular bir açıklansa kendim de net birşeyler söylemek istiyorum ama yok yani açıklamamakta kararlılar sanırım :)
Sevdiğinle aran nasıl canım :) Nasıl gidiyor herşey :)
Kuzucum, haberin vardır belki, soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlandı. Hatırladıklarına bir bak istersen. Sevgilim de şimdi beni eve bıraktı, kendisi eve gidince bakacak bakalım
Sevgilimle aram iyi canım çok şükür, sadece sınav öncesi ikimiz de fazlasıyla stresliydik,ders çalıştığı için de görüşemiyorduk, o yüzden tahammülsüzleşmiştik ama şimdi üzerimizden büyük bir yük kalktı valla. Sınav bittiğinden beri her gün sabahtan akşama kadar geziyoruz, o kadar bunalmışız ki hala atamadık stresimizi, özlemimizi
Siz nasılsınız tatlım sevdiğinle, nasıl gidiyor hazırlıklar
kızlar uzun bi aradan sonra geldim.
nasılsınız..ben pek iyi değilim bu aralar
perim geçmiş olsun çok canımıniçi... dikkat et kendine..gelişmelerden haberdar et bizi..
sedefm kupaların çooook çok çok tatlııııı
güle güle kullan kuzum
Hoşgeldin cnmkızlar ben burayı unutmuşum yaa
nasılsınız :)
canım benim çok geçmiş olsun yaCanım evet var haberim bende hatırladıklarıma baktım iyi gibi değil gibi hatırlayamadığım türkçeden sorular var.
İnşallah bir açıklansa rahata ericez.
Sevdiğimle de aram maşallahdiyim iyi canım benim.
Sınava girdi oda onun çok iyi geçmedi ama bir yük attık üstümüzden :)
Ben pek iyi değilim
Dün çok fena sandalyeden düştüm. Temizlik yapıyorduk ayağım kovaya giirdi plastik yerlerine kırdı. Sonrada sağ tarafa çakıldım.
Kırık çıkık yok ama çok eziklerim var. Sağ tarafımı kullanamıyorum.
Baş parmağım sadece kımıldıyor oynamıyor
Bekledik akşam gittik baya her yanımdan röntgen aldılar akcigerden çene ye kadar 7 tane falan çektiler
Bugün gene gittim üstüne kesinlikle basmıcaksın yoksa kırarsın dedi.
Solla basmaktan dünden beri solumda ağrıyor,Değnek verdi
Tamda pazartesi okul başlıyor...
kızlar uzun bi aradan sonra geldim.
nasılsınız..ben pek iyi değilim bu aralar
perim geçmiş olsun çok canımıniçi... dikkat et kendine..gelişmelerden haberdar et bizi..
sedefm kupaların çooook çok çok tatlııııı
güle güle kullan kuzum
canım benim çok geçmiş olsun yakaza geliyorum demiyor malesef, dikkat et kendine. En kısa sürede iyileşir inşallah..
Sınavdan da ümidini kesme tatlım, bu sene taban puanlar düşer diyorlar, geçmiş yıllara göre daha zor olduğu için. Hem atlattık ya sonunda, o ferahlık yetiyor gerçekten.
Allah sevdiceklerimizle mutluluğumuzu daim etsin inşallah
hoşgeldin kuzum, neyin var? hayırdır:26:
Amin canım benim çok teşekkür ederim. Evet kaza geliyorum demiyor.
Benimde bir beklentim var ufaktan mat sitelere bakıyorum kimse yapamadık edemedik diyor hani gerçekten bu kadar zor diyen olursa belirleyici matta olabilir puan bakımından + kazanabilirim. Bilemiyorum işte hepsinden az ve öz yaptım net çıksın diye ikilemde kaldığım hiçbirşeyi yapmadım :26:
Atlattık sonunda canım dediğin gibi kafa yorgunluğunu attık.
Okul var şuan olmadı ona devam edicem ölüm yok sonuçta ucunda ama istediğimiz yerlere gelirsek işte çokta mutlu oluruz.
Allah hakkımızdakini hayırlısıyla eylesin.
Aminn canım mutluluklarımız daim olsun inşallah.
Sen bu sene kaça başlıyıordun canım son muydu 3 müydü :26:
Canım hayırdır neyin var?
Çok teşekkür ederim.
Öpüyorum...
Hoşgeldin cnm
canım benim çok geçmiş olsun yakaza geliyorum demiyor malesef, dikkat et kendine. En kısa sürede iyileşir inşallah..
Sınavdan da ümidini kesme tatlım, bu sene taban puanlar düşer diyorlar, geçmiş yıllara göre daha zor olduğu için. Hem atlattık ya sonunda, o ferahlık yetiyor gerçekten.
Allah sevdiceklerimizle mutluluğumuzu daim etsin inşallah
hoşgeldin kuzum, neyin var? hayırdır:26:
hoşbulduk kuzucuklarımm
çok önemli birşeyim yok da aşkımı çok özlyorum.. 2.5 yıldır ayrı şehirlerdeyiz alışmıştım ama bu aralar çok zorlanıyorum,çok özlüyorum telefonda konuşmak yetmiyo.. bi de eve çıktı şimdi üç arkadaşıyla birlikte evin eksik eşyalarını tamamlayıp temizlik falan yapıyolar.. sesini çok duyamıyorum o yüzden eskisi gibi sohbet edemiyoruz pek iyice moralim bozuluyo yani... gideli 12 gün oldu bugün ama çok özlüyorum... iki gün önce de bu konuşma mevzuu yüzünden tartıştık şimdi iyiyiz ama ne bileyim moralim bozuluyo yaaseneye mezun oluyo allahtan sabrediyorum artık
canım benim ya, kıyamam.. 2 yıl uzaktan ilişki yürütmüş biri olarak o kadar iyi anlıyorum ki seni. Aynı sorunları yaşadık biz de bundan 1.5 yıl öncesine kadar, o zamanlar ilişkimizin gidişatı hep aynıydı, görüştüğümüzde fazlasıyla mutlu, aşk dolu oluyoruz, her şey mükemmel gidiyor, ayrıldıktan sonra özlemle birlikte gelen sıkıntı, sabredememe, telefonda derdini anlatamama, bazı sebepler yüzünden telefonda bile konuşamama ve sonucunda kavga, sonra görüşünce tekrar normale dönüyordu ilişkimiz.
hep bu kısır döngüde gidip geldi ta ki sevgilim okulu bırakıp İstanbul'a gelene kadar. Yine arada kavga ediyoruz belki ama sadece birbirimizi görene kadar sürüyor.
O zaman çok daha iyi anladım uzaktan ilişki yürütmenin ne kadar zor olduğunu...
Bunların geçici olduğunu düşün tatlım, siz artık bir çok şeyi aşmış birbirine aşık bir çiftsiniz ve bu evre zor ama geçici bir evre. Sadece sabır gerekiyor. Yan yana geldiğinizde hiç biri hatırlanmayacak bile. Elinizden geldiğince birbirinize müsamaha gösterip kavga etmemeye çalışın. Çünkü uzaktayken barışmak, kendini ifade etmek de bir o kadar zorlaşıyor.
O yüzden uzaktan ilişkisini yürütenlere, yürütebilenlere çok daha farklı bir saygım var canım. Siz zoru başarıyorsunuz. Ve sonu mutlu bitecek inşallah. İçini ferah tut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?