2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ayy simgemm ben de şafaklarımız kaç oldu dicektim tam :)
inanmıyorum 3 rakamlara düşmüşümmm
eline sağlık kuzumm
nasılsın bu arada ?

Yaşasııınnnnnnnnnn ben de varım artıkkkk

İnşallah hep beraber 2'li rakamları da görürüzzz kızlarr

asker şafağımla düğün şafağım aynı gdio ama tbi düğün şafağım 400fzlası tşkler simgecim

çok uzun geliyo şu sıralar bana
düşünmek bile istemiyorum o derece yoruldum beklemekten

niye öyle diyosun kuzum yaa
biliyorum uzun süre bekleyince insan zaman zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor..
bana da oluyor bazen ama ben diyorum ki öyle de böyle de bekleyeceğim.. başka alternatifim yok..
ben de herşeyden mutlu olunacak bişiler buluyorum
mesela 900 lere düşmüşüm

Haklısın canım özlem o kadar zor ki nefesini kesiyor insanın bir yerden sonra ki siz geenede iyi idare ettiniz.
Bak sevdiğin yanına gelebiliyor sen gidebiliyorsun bir de bu konuda şanslı olduğunuzu düşün.
Son 1 buçuk yıl az daha sabır canım inşallah su gibi akıp geçer günler.

Saol canım benim asıl sen nasılsın özledim seni sohbette edemiyoruz okullar başladı ...
Kendine dikkat et canım öpüyorum çok

Selamlar herkese

Sedefim moralini bozma inan bende bir ara öyleydim düşünmemeye çalış gerçekten günler geçiyor, geçtiği kadar hissettirsede...
Bak şimdi maşallah kaçıncı yılınızdasınız... Düşünsene 3 sene öncesini +3 sene daha bekliyordun.
Geçicek günler ... Sıkma sakın canını lütfen

bilmiyorum canlarım belki de artık sabrım kalmadı, bi akrabam evleniyor daha 6 aylık ilişkileri vardı. kıskanmıyorum da hani kadere de karşı gelinmez ama niye biz de artık evlenemiyoruz, bizim de hakkımız değil mi her gece birlikte uyuyup her güne birlikte uyanmak hakkımız değil mi diyorum bi de şu söz çok aklımı karıştırıyor, deli gibi sözlenmek isteyen ben, mantık şu sıralar peşimi bırakmıyor. biliyosunuz, sözden 1 yıl sonra nişan, nişandan 1 sene sonra da düğün olucak. yani sözle düğün arası 2 yıl olucak. nasıl olucak, çok büyük cesaret istiyor, onur 2 yıl bizim için çok çok kısa bi zaman saçmalama kaç yılı geride bırakmış olucaz 2 yıl da sözlü nişanlı olarak gezeriz, sevgililikteki aşkımız değişmicek ki diyor. ona şüphem yok da, tecrübeli olan herkes söz-düğün arasını kısa tutun diyor. etkileniyorum haliyle.. bi de o kadar yıl sevgili takıl, aileler falan yok.. öyle alıştım ki, şimdi aileler girince nasıl olcak acaba diye düşünüyorum. korkuyorum sanırım sözlenmekten beeennnn

Son düzenleme:
ayy ben burayı unutmuşum..

Amin canım benim, inşallah Az kavga ediyor olmanız çok büyük avantaj canım, şimdi daha iyisindir inş. Ben de arada bunalmıyor değilim..
Karşılığını alacağımız günleri düşünüp mutlu olalım en iyisi tatlım.

hoşgeldin canım..
Bu gidişle bizim buradaki tarih yalan olacak gibi...

aynen canım, aynen...

Merhaba kızlarrr
Bende geldim aranıza ama bizim tarih tam belli degil 2 sene yada 3 sene sonra:44: ortalama 2015 diyelim

Merhaba kızlarrr
Bende geldim aranıza ama bizim tarih tam belli degil 2 sene yada 3 sene sonra:44: ortalama 2015 diyelim

Hoşgeldin :!6:
Benimde tam belli değil kendi kendime gelin güvey oldum 2014 diye düşünüyorum umarım yanılmam

inş canım hayırlısıyla olsunda napalım artık bekleriz ben bu arada çeyiz ile avutuyorum zaten kendimi

Aynen aynen alıyorum bende ortada bişi yokken
Napim mecbur alınıcak şeyler birazcık erken alınmış olsun
yoksa deliririm

Sanırım sende benim gibi ailene yük olmadan herşeyi kendin alacaksın

Aynen öyle hem aileme yük olmak istemiyorum hemde kimseye hesap vermek istemiyorum KEndi zevkime göre alıyorum herşeyi, Söze kadar bütün incikcincikleri bitirip sözde pra biriktirmek istiyorum beyaz eşya için. Ah h bi alsam teklifi

Aynen canım hem kendim alınca daha bi mutlu oluyorum inşallah canım bekliyormusun bu aralar yakınmıdır teklif

Aynen canım hem kendim alınca daha bi mutlu oluyorum inşallah canım bekliyormusun bu aralar yakınmıdır teklif

Bu sene okulu bitiyor Umuyorum ki askere gitmeden alıcam teklifi en geç ağustos
Sevgili olarak son kışımız, son yazımız deyip durdu yazın
Umutlandım bende tabi
Sen aldın mı teklif canım ?

Bu sene okulu bitiyor Umuyorum ki askere gitmeden alıcam teklifi en geç ağustos
Sevgili olarak son kışımız, son yazımız deyip durdu yazın
Umutlandım bende tabi
Sen aldın mı teklif canım ?

ooo o zaman teklif yolda demektir kısa dönem yapıcak sanırım ?
Yok canım benim imkanlar dogrultusunda 2 sene kadar var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…