2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

nehirim alıntı cıkmamıs ama amin darısı gercekten basınıza

canım bi tanıdık varmıs aslında ama direk ona gtmek istemiyorum belki daha uygun buluruz bilemiyorumki nikah sekeri ayrı yerde yapılıyor dimi aslında int cok iyi ama hic alısvriş yapmadık o yüzden uzak kalıyorum

çoğu yerde aynı yer yapıyor canım hem şeker hem davetiye yaparsan daha da uyguna yaptırırsın canım
bu ara kaçtane nikah şekeri yapıyorsunuz merak ettim de

çoğu yerde aynı yer yapıyor canım hem şeker hem davetiye yaparsan daha da uyguna yaptırırsın canım
bu ara kaçtane nikah şekeri yapıyorsunuz merak ettim de

onu hic bilmiyorum canım annem 800 davetiye istiyor ama 200 şeker yeter diyo ama babamda yetmez diyo :44:

onu hic bilmiyorum canım annem 800 davetiye istiyor ama 200 şeker yeter diyo ama babamda yetmez diyo :44:
200 mü800 davetiyeye karşılık bencede az canım çünkü millet geliyor 2şer tane alıyor falan benim arkadaşım mesela bana 5 tane ayırıp vermişti kendi nikahında onun için şu nikah şekeri olayını kestiremiyorum bide pahalı geliyor yaa

biraz önce çok fena kavga ettik telefonda suçlu benmişim ona göre sinirlerim zıplıyo düşündükçe yaa hala kendini savunuyor anlayışsızmışım ben görür o gününü az kaldı azz

Sakin ol canım karşılıklı kızmakla yıpranırsınız ama böyle stresler sıkıntılar hep olur kolay değil hazırlıklar bir ev kurma düğün bunlar stresli işler sakin olmaya çalış
nehirim alıntı cıkmamıs ama amin darısı gercekten basınıza

Amin kuzum inşallah

Kızlar bir şey merak ediyorum hazır şekerden açılmışken konu düğünde çok aşırı yaptırılmıyor ee herkese yetmiyor arada çok alan oluyor kaynıyor falan o yoğunlukta düğün olacak zaten nikahta inşallah açık hava olursa düğünde kıyılacak nikah şekeri dağıtılmasa ne olur ki :26:

Son düzenleme:
selam kızlar geçmişi okuya okuya geldim pek bişi kaçırmamaışım sanırım. nasılsınız ?

eda: maşALLAH pek uyguna olmuş beyaz eşyalar yoksa banamı öyle geldi:26:
davetiyeler içinde bence en iyisi yapıyorsun. bende olsam öyle yapardım. çok para vermeye değmez diye düşünüyorum

nehir : ben şahsen nikah şeker falan düşünümüyorum. benim ailem çok kalabalık zaten. kalabalıktan ziyade aşırı derecede çoluk çocuk var.. herkesin 4 5 çocuğu düşün onlara hayatta nikah şekeri yetiştiremem.. yapılsa güzel olur ana yapılmasada olur bence

canım hic olmadı ben aslında diyorum ki magnet bastrayım 1000 tane onuda ya orada seker ve tülle süslettirelim yada biz kendimiz yapalım magnet olmaz olmaz diyolar ama acıkcası fiyat uygun oldugunda en cok hosuma gidende magnet oluyor hai şu sucularda vs olan buzdolabına yapısan magnetlerden

canım dgünde hic gerek yok yaptırma

Canım inşallah sorunsuzca bu aksam alacak sevdigim hayırlısıyla beko arçelik falanda öyleydi bende o zaman bosch alalım dedim :44:tabi sadece camasır makinesi ve buzdolabı c.m 8 kg 1000 devir :44: buzdolabı 507 lt :44:ikiside beyaz

napim tatlım belli bi süreden sonra tutamıyorsun kendini ikimizde çok inadız bakalım kim aricak haftasonu onun kuzeninin nişanı var gitmemeyi bile düşünüyorum hoş o da gitmez zaten pek haz etmez öyle ortamlardan

biliyorum canım magnetleri bizim arkadaş kınasında yapmıştı çokta şirin bişey sanki nikah şekeri de mıknatıslı magnette olabilir haliyle sen ne istiyorsan onu yap başkasını dinleme tatlım

biliyorum canım magnetleri bizim arkadaş kınasında yapmıştı çokta şirin bişey sanki nikah şekeri de mıknatıslı magnette olabilir haliyle sen ne istiyorsan onu yap başkasını dinleme tatlım

valla canım ne olacak bilmiyorum ama çok paralar vermek istemiyorum

İyim canım sen nasılsınevet bende düşünmüyorum yetiştirmekten ziyade bellide olmuyor o kalabalıkta bir düğünde denk geldim çünkü varmı yokmu arasında oldu bir anlamı olmadı nikah ayrıca kıyılırsa belki çok az yakınlarımıza yaptırırız şekerli cicili birşeylerden
canım dgünde hic gerek yok yaptırma

Bencede kuzum düğünde olursa düşünmeyeyim hatta nikahta bile düşünmeyebilirim şahsen içindeki şekeri yiyip kenara atanda var
Bence git canım öyle düşünme inat inadı çağırıyor ve iyice gerilirsiniz gidersen rahatlarsınız belki biraz daha neşeli ortam sonuçta

bi helva kavuralım un helvası adıda nikah helvası olsun tabak tabak verelim gelenlere oww ne güzel olur şahsen bi nikahta sıcacık un helvası dagıtılsa mutlu olurdum hatta varya dügünlerde o tuhaf pasta adındaki kek yerine helva dagıtsalar ne güzel olur

canımsın içimi rahatlattın valla biraz daha ikna edici konuşursan hayatımın uyuzunu da aricam onsuz gitmek istemiyorum sonuçta onun kuzeni tanımam etmem sülalesini ne bilim ya ctesi bi gelsin de barışırsak güle oynaya giderim

valla canım ne olacak bilmiyorum ama çok paralar vermek istemiyorum
bence de bende bakim öyle magnet sana yollarım burdan modelleri

helva iyi fikirmiş tatlım ama güzel kavurmalılar ya her helvayı yiyemiyorum un kokmamalı yani

tamam canım cok sagol
aslındaa bende cogu kişinin yaptıgını begenmiyorum ama annem güzel yapıyor hee bide bende güzel yapıyorum aslında ama ölcüsünü unutuyorum yazmadımda her seferinde anneme soruyorum gerci 2 yada 3 kere yaptımda

açıkcası bi annemin bi de halamın yaptığını yemişliğim var o yüzden başkasınkini yadırgama olasılığım yüksekmesela bana göre annem gibi kimse ii balık yapamıyorr damak alışkanlığı işte

şafak sayyoruz canım yaa napalımm...

şafak kac

balık mı hıımmm bana göre balıgı herkes normal yapıyo cok sevmiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…