2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Off edam canım helva çekti helva varya irmik helvası olsa ayrıca fıstıklı daha güzel olur un helvasıda olur benim helva kavurmam gerek akşam gidince
Canım o zaman sevdiginle gidiceksin zaten ayrı gitmeninde bir anlamı yok neden ayrı gidesinki siz 3 aya kadar karı koca olacaksınız ne gerek var böyle strese gerginlige bazen inadıda kırmak gerek tatlı dil herşeyi çözer sen yaklaş olmadı gergin günlerimizdeyiz sadece beklentim bu o yüzden sevdigim de belki daha güzel tepkiler alırsın cumartesiyi beklemeden bugünün güle oynaya geçerBu güzel günlerinizi sinirlenerek birbirinize küs geçirmeyin canımcım inan değmez sonrasında dönüp baktığında keşke daha ılıman yaklaşsaymışız o anlamıyorsa biz onu anlasaymışız diye hüzünlenirsiniz

anatkh018 : canım konu ne bilmiyorum ama nehire katılıyorum :69 :
aşk beklemey gelmez hem bir sorun varsada konuşularak halledilmeli. kaçarak telefonlara çıkmayarak deil

bende tamda böyle düşünenenlerdedim

bu süepr fikirmiş canımda çekti walla şimdi un helvası :18::18:

merabalar kızlar nasıl gidiyor...

sa canım hoşgeldin.. 76 . pek bişey kalmamış diyelim

az kalmıs canım cok az

off nehirim yaa resme baktım kaldım aksam yapsak mı ama yok yok

Aşk beklemeye gelmez sevdim bu sözü haklısın canımcım değmez ve anı yaşamalı
nehir ne kötüsün

Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm herkesi açıktırırım açıktırırım ben böcek reklamını kendime göre uyarladım

ben irmik sevmem tadına bakar bırakırım sadece amaa sütlü irmik tatlısını cok severimm hadi gelsin tatlılar

iyiysen sen iyisin iyisin iyisin..
özüne dön özüne özüne özüne

an yaşanmalı. sonra cidden değeri kıymeti kalmıyor bazı şeylerin

ben irmik sevmem tadına bakar bırakırım sadece amaa sütlü irmik tatlısını cok severimm hadi gelsin tatlılar
Fena çekti canım ya birde dondurmalı olanınada bayılıyorum

iyiysen sen iyisin iyisin iyisin..
özüne dön özüne özüne özüne

an yaşanmalı. sonra cidden değeri kıymeti kalmıyor bazı şeylerin

Tamam canımcım özüme döndüm yukarıya eklediğimi görme sen Aşk herşeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…