- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Off edam canım helva çekti helva varya irmik helvası olsa ayrıca fıstıklı daha güzel olur un helvasıda olur benim helva kavurmam gerek akşam gidincebi helva kavuralım un helvası adıda nikah helvası olsun tabak tabak verelim gelenlere oww ne güzel olur şahsen bi nikahta sıcacık un helvası dagıtılsa mutlu olurdum hatta varya dügünlerde o tuhaf pasta adındaki kek yerine helva dagıtsalar ne güzel olur
Canım o zaman sevdiginle gidiceksin zaten ayrı gitmeninde bir anlamı yok neden ayrı gidesinki siz 3 aya kadar karı koca olacaksınız ne gerek var böyle strese gerginlige bazen inadıda kırmak gerek tatlı dil herşeyi çözer sen yaklaş olmadı gergin günlerimizdeyiz sadece beklentim bu o yüzden sevdigim de belki daha güzel tepkiler alırsın cumartesiyi beklemeden bugünün güle oynaya geçercanımsın içimi rahatlattın valla biraz daha ikna edici konuşursan hayatımın uyuzunu da aricamonsuz gitmek istemiyorum sonuçta onun kuzeni tanımam etmem sülalesini ne bilim ya ctesi bi gelsin de barışırsak güle oynaya giderim
bende tamda böyle düşünenenlerdedimİyim canım sen nasılsınevet bende düşünmüyorum yetiştirmekten ziyade bellide olmuyor o kalabalıkta bir düğünde denk geldim çünkü varmı yokmu arasında oldu bir anlamı olmadı nikah ayrıca kıyılırsa belki çok az yakınlarımıza yaptırırız şekerli cicili birşeylerden
bu süepr fikirmişbi helva kavuralım un helvası adıda nikah helvası olsun tabak tabak verelim gelenlere oww ne güzel olur şahsen bi nikahta sıcacık un helvası dagıtılsa mutlu olurdum hatta varya dügünlerde o tuhaf pasta adındaki kek yerine helva dagıtsalar ne güzel olur
merabalar kızlar nasıl gidiyor...
Canım çekti canım çekti yemem gerek edam sana gelsin seninde canın çeksin azıcık bakıyım
Eki Görüntüle 961724
Eki Görüntüle 961725
az kalmıs canım cok az76 canım..
anatkh018 : canım konu ne bilmiyorum ama nehire katılıyorum :69 :
aşk beklemey gelmezhem bir sorun varsada konuşularak halledilmeli. kaçarak telefonlara çıkmayarak deil
bende tamda böyle düşünenenlerdedim
bu süepr fikirmişcanımda çekti walla şimdi un helvası :18::18:
sa canım hoşgeldin.. 76 . pek bişey kalmamış diyelim
anatkh018 : canım konu ne bilmiyorum ama nehire katılıyorum :69 :
aşk beklemey gelmezhem bir sorun varsada konuşularak halledilmeli. kaçarak telefonlara çıkmayarak deil
bende tamda böyle düşünenenlerdedim
nehir ne kötüsün
Off edam canım helva çekti helva varya irmik helvası olsa ayrıca fıstıklı daha güzel olur un helvasıda olur benim helva kavurmam gerek akşam gidince
Canım o zaman sevdiginle gidiceksin zaten ayrı gitmeninde bir anlamı yok neden ayrı gidesinki siz 3 aya kadar karı koca olacaksınız ne gerek var böyle strese gerginlige bazen inadıda kırmak gerek tatlı dil herşeyi çözer sen yaklaş olmadı gergin günlerimizdeyiz sadece beklentim bu o yüzden sevdigim de belki daha güzel tepkiler alırsın cumartesiyi beklemeden bugünün güle oynaya geçerBu güzel günlerinizi sinirlenerek birbirinize küs geçirmeyin canımcım inan değmez sonrasında dönüp baktığında keşke daha ılıman yaklaşsaymışız o anlamıyorsa biz onu anlasaymışız diye hüzünlenirsiniz
Aşk beklemeye gelmez sevdim bu sözü haklısın canımcım değmez ve anı yaşamalı
Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm herkesi açıktırırım açıktırırım benböcek reklamını kendime göre uyarladım
az kalmıs canım cok az
ayy gerçekten mii.. inşallah çabuk geçer..
sa canım hoşgeldin.. 76 . pek bişey kalmamış diyelim
off nehirim yaa resme baktım kaldım aksam yapsak mı ama yok yok
Ben irmik helvasını yapıcamyemezsem şişer bir tarafım
bi ihtimal bende un yapabilirim ama kendimi tutmam gerek
irmik helvası daha güzel oluyo..bak benim de canım çekti şimdi..
Fena çekti canım ya birde dondurmalı olanınada bayılıyorumben irmik sevmem tadına bakar bırakırım sadeceamaa sütlü irmik tatlısını cok severimm hadi gelsin tatlılar
iyiysen sen iyisin iyisin iyisin..
özüne dön özüne özüne özüne
an yaşanmalı. sonra cidden değeri kıymeti kalmıyor bazı şeylerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?