- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
bi ihtimal bende un yapabilirim ama kendimi tutmam gerek
Selam kızlar nasılsınız
kızlar başka sayfayada yazdım ama burası daha kalabalıkmış sırf sizlerin fikirlerini almak istedim üyeyiliğim uzun zamandır var ama hep okuyorum şimdi sizlere konu dişi ama sizlere sormak istediğim kafamın cok karıştığı birşey var biz 6eylüle düğün solonu tutmustuk ama nişanlimin müdürü eylülde 4 aylık kurs un var baska tarihe çek izin vermem zor demiş.bende bugün gittim 7 ve 14 haziran boş birtek ama bız o tarihe kadar hazrlanmayız maddı olarak bırıkımı falan herseyi eylüle göre yapmistık hadi onu geçtim nişanlımın hep ögretmen arkadaşarı var. yok okullar acık yok semınerlerı var yok gelemezler hep baska sehırden gelecek yakın arkadaşarı sırf onalrın gelmesını planladıgı için işin içinde çikamadık.fikirlerinizisöylersenız bıraz sitresm de gider belki
iki seçenek var. ya kim gelirse gelsin diyerek kredi çekeceksiniz ve haziranda evleneceksiniz.
ya da bekliyelim diyerek önümüzdeki kış evleneceksiniz canım.
seçim sizin.
walla cnm inanki bugun sitresten cıkamadım düşünüyorum işin içinden çikamıyorum.haziranı istiyorum koca yazı ramazını bayramı kocamla evimde geçirmek istiyorum.ama nişanlım çogu arkadaım gelemez hazranda ozaman bi ailemizin tanıdıgı yaşlılar çogunluk olur düğünde die dalga geçip bide haziranda olursa istediğin şeylerin bazılarından mahrum kalacan sıkıçcaz kıscaz çogu isteklerinden dio.yarına kadar karar verip tuttumuz yere kararımızı belirtmem lazım ama çıkamıorum işin içinden yani tutturdu arkadaslarım geemıcek en yakın ark.da askerdeyms hazıranda yetişemezmiş.iyice doldum biraz fikir arıom bende burada kızlardan belki iyi gelir
çok teşekkürederim sana bana bi cvp da olsa yazdığın için içimin sesini dinlicem sabaha kadar karar wercem artık birşeylerden mecbur taviz verecezcanım başka bir seçenek yok ama.
iki seçeneğin var sonuçta.
kalbinin sesini dinle.
çok teşekkürederim sana bana bi cvp da olsa yazdığın için içimin sesini dinlicem sabaha kadar karar wercem artık birşeylerden mecbur taviz verecez
Şubata girdik ve 3 gün bitti bile
Hepimizin Kavuşmasına Az kaldı Kiii:123:
İyi Geceler, Tatlı Rüyalar
Şubata girdik ve 3 gün bitti bile
Hepimizin Kavuşmasına Az kaldı Kiii:123:
İyi Geceler, Tatlı Rüyalar
59 mu ????? Abovvvvv burasida olmasa anlamicam hiç ya ay bi garip oldummm
Ben de peşinden geliyorum canım.
İnsan cidden bir tuhaf hissediyor.
Ayy evet ya bi cumartesi eşyayı beklerken hava kararmaya başladı Eyvah eve geç kaldım diye düşünürken , kızım evinin esyasina bekliyorsun dedim saat daha 17.30 yani bide şimdi bi tuhaf oldum, alisicaz bunada kuzumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?