2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

nasılsınız kızlaaarr ya nişan tepsisini kenndim yapayım dedim her kafadan bir ses yaa kimi şöyle yap diyor kimi böyle napsam nasıl yapsam bilemedim 1 haftadır elimde dolanıyor malzemeler metal tepsi aldım altına saten yapım metal gözükmesin dedim üzerine de tül kenarlarına fırfır gibi geçip inci yapacaktım ama alttanda kuyruğu olacak fırfır olmaz tepsi etrafına minik güllerden diz dediler of napsam

kızlar başka sayfayada yazdım ama burası daha kalabalıkmış sırf sizlerin fikirlerini almak istedim üyeyiliğim uzun zamandır var ama hep okuyorum şimdi sizlere konu dişi ama sizlere sormak istediğim kafamın cok karıştığı birşey var biz 6eylüle düğün solonu tutmustuk ama nişanlimin müdürü eylülde 4 aylık kurs un var baska tarihe çek izin vermem zor demiş.bende bugün gittim 7 ve 14 haziran boş birtek ama bız o tarihe kadar hazrlanmayız maddı olarak bırıkımı falan herseyi eylüle göre yapmistık hadi onu geçtim nişanlımın hep ögretmen arkadaşarı var. yok okullar acık yok semınerlerı var yok gelemezler hep baska sehırden gelecek yakın arkadaşarı sırf onalrın gelmesını planladıgı için işin içinde çikamadık.fikirlerinizisöylersenız bıraz sitresm de gider belki

iki seçenek var. ya kim gelirse gelsin diyerek kredi çekeceksiniz ve haziranda evleneceksiniz.
ya da bekliyelim diyerek önümüzdeki kış evleneceksiniz canım.
seçim sizin.

iki seçenek var. ya kim gelirse gelsin diyerek kredi çekeceksiniz ve haziranda evleneceksiniz.
ya da bekliyelim diyerek önümüzdeki kış evleneceksiniz canım.
seçim sizin.

walla cnm inanki bugun sitresten cıkamadım düşünüyorum işin içinden çikamıyorum.haziranı istiyorum koca yazı ramazını bayramı kocamla evimde geçirmek istiyorum.ama nişanlım çogu arkadaım gelemez hazranda ozaman bi ailemizin tanıdıgı yaşlılar çogunluk olur düğünde die dalga geçip bide haziranda olursa istediğin şeylerin bazılarından mahrum kalacan sıkıçcaz kıscaz çogu isteklerinden dio.yarına kadar karar verip tuttumuz yere kararımızı belirtmem lazım ama çıkamıorum işin içinden yani tutturdu arkadaslarım geemıcek en yakın ark.da askerdeyms hazıranda yetişemezmiş.iyice doldum biraz fikir arıom bende burada kızlardan belki iyi gelir

canım başka bir seçenek yok ama.
iki seçeneğin var sonuçta.
kalbinin sesini dinle.

canım başka bir seçenek yok ama.
iki seçeneğin var sonuçta.
kalbinin sesini dinle.
çok teşekkürederim sana bana bi cvp da olsa yazdığın için içimin sesini dinlicem sabaha kadar karar wercem artık birşeylerden mecbur taviz verecez

çok teşekkürederim sana bana bi cvp da olsa yazdığın için içimin sesini dinlicem sabaha kadar karar wercem artık birşeylerden mecbur taviz verecez

rüyalarına da dikkat et canım.
belki rüyanda da görürsün birşeyler.
sabah kalktığında eminim kalbinde bir cevap belirmiş olacaktır.
Yatarken dua et. Allahım de hakkımda hayırlı ne ise benim öyle hissetmemi sağla.
bu işi sana bırakıyorum de.

Reactions: zkm
4 Şubat 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:​

2014 GELİNLERİMİZ

ozlembloom - 5 Nisan 59 Gün :123:
dimple91 - 6 Nisan 60 Gün :123:

tugcecan - 2 Mayıs 86 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs 95 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs 102 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs 108 Gün :123:
tutkku - 25 Mayıs 109 Gün :123:

drajem - 6 Haziran 121 Gün :123:
anabelgunes - 7 Haziran 122 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran 122 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran 134 Gün :123:
Sedef1 - Haziran 145 Gün :123:
bal_hatun - Haziran 145 Gün :123:

yengec123 - 9 Ağustos 185 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos 188 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos 199 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos 206 Gün :123:
LoadedGun - 31 Ağustos 207 Gün :123:

ecm - 4 Eylül 211 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül 212 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül 214 Gün :123:

Perim35 - 21 Kasım 289 Gün :123:

2015 GELİNLERİMİZ​

SimgeD - 26 Nisan 445 Gün :123:

PammukSeker - 30 Mayıs 479 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs 480 Gün :123:
Mutella - Mayıs 480 Gün :123:

YEKTA61 - 21 Haziran 501 Gün :123:

bujucloud - 25 Temmuz 535 Gün :123:
december90 - Temmuz 541 Gün :123:

tanemmmmm - Ağustos 572 Gün :123:

seliminzeynebi - 20 Eylül 592 Gün :123:

Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar

Şubata girdik ve 3 gün bitti bile

Hepimizin Kavuşmasına Az kaldı Kiii :123:

İyi Geceler, Tatlı Rüyalar

Ben de peşinden geliyorum canım.
İnsan cidden bir tuhaf hissediyor.

Ayy evet ya bi cumartesi eşyayı beklerken hava kararmaya başladı Eyvah eve geç kaldım diye düşünürken , kızım evinin esyasina bekliyorsun dedim saat daha 17.30 yani bide şimdi bi tuhaf oldum, alisicaz bunada kuzumm :)

evet canım insan bazen dalıyor tabi senelerin alışkanlığı var. :)
Yeni hayatımızı da alışıcaz elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…