4 Şubat 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:
2014 GELİNLERİMİZ
ozlembloom - 5 Nisan59 Gün :123:
dimple91 - 6 Nisan60 Gün :123:
tugcecan - 2 Mayıs86 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs95 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs102 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs108 Gün :123:
tutkku - 25 Mayıs109 Gün :123:
drajem - 6 Haziran121 Gün :123:
anabelgunes - 7 Haziran122 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran122 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran134 Gün :123:
Sedef1 - Haziran145 Gün :123:
bal_hatun - Haziran145 Gün :123:
yengec123 - 9 Ağustos185 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos188 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos199 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos206 Gün :123:
LoadedGun - 31 Ağustos207 Gün :123:
ecm - 4 Eylül211 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül212 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül214 Gün :123:
Perim35 - 21 Kasım289 Gün :123:
2015 GELİNLERİMİZ
SimgeD - 26 Nisan445 Gün :123:
PammukSeker - 30 Mayıs479 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs480 Gün :123:
Mutella - Mayıs480 Gün :123:
YEKTA61 - 21 Haziran501 Gün :123:
bujucloud - 25 Temmuz535 Gün :123:
december90 - Temmuz541 Gün :123:
tanemmmmm - Ağustos572 Gün :123:
seliminzeynebi - 20 Eylül592 Gün :123:
Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar
çok şekersin yaaAyy evet ya bi cumartesi eşyayı beklerken hava kararmaya başladı Eyvah eve geç kaldım diye düşünürken , kızım evinin esyasina bekliyorsun dedim saat daha 17.30 yani bide şimdi bi tuhaf oldum, alisicaz bunada kuzumm :)
Günaydınnn dün helva yapan oldumu
ellerine sağlık canımm
çok şekersin yaa
günaydın canımcımm
günadın edacım sen yapcaktın biz yiyecektik yaa
Günaydınnn dün helva yapan oldumu
Günaydın canımcım nasılsın son durumlar ne oldugünaydın canımcımm
yapmadım valla yapsam mı yapsam mı derken 10 da koltukta uyuya kalmısım
Yapıcaktım kararlıydım ama yapamadım kuzum annem sütlaç yapmış bu sefer kalırdı hangisini yeriz diye hafta sonuna doğu yapıcam ama
Günaydın canımcım nasılsın son durumlar ne oldu
Yapıcaktım kararlıydım ama yapamadım kuzum annem sütlaç yapmış bu sefer kalırdı hangisini yeriz diye hafta sonuna doğu yapıcam ama
Günaydın canımcım nasılsın son durumlar ne oldu
evet daha hayırlı olduaynı benim durum deseneyapmaman daha hayırlı olmuş kilo almaya gerek yok bence hazır provaların yapılıyorken
iyiymm talımm dün senin sayende msj attım oda yumuşadı hemençözdük şimdilik sorunu üstüme gelirse yolarım bu sefer onu gereğinden fazla gerginim yaa herkese çatıyorum ve çabuk kırılıyorum
iyiymm talımm dün senin sayende msj attım oda yumuşadı hemençözdük şimdilik sorunu üstüme gelirse yolarım bu sefer onu gereğinden fazla gerginim yaa herkese çatıyorum ve çabuk kırılıyorum
ohh mis gibi sütlac varmıs tabi
evet daha hayırlı oldu
ya kızlar 2 gündür bizim ev konusu dert oldu bi ben diyorum hemen bulalım tutalım sevdigim yok diyo sonra sevdigim haklısın tutalım erkenden diyo bu seferde ben ne gerek var diyorum çok gidip geliyoruz hos istedigimiz gibi daire yok off off daha nerede oturacagımızı bile bilmiyoruz
YolarımGerginlikten oluyor bunlar kuzum biraz rahatlamaya çalış kardeşin varmıydı kuzenlerin falan kız kıza biraz eğlen gerildiğinde iyi gelecektir olmadı aç bir oyun havası düğününüzü düşün evinizi düşün oyna birazcık bazen ben evde kıvırtıyorum kardeşimle halay bile çektiğimiz oluyor arada bu hayatta çok takmamak takılmamak gerek her şey gelip geçiyor oluruna bırakalım bazen hayırlı zamanı vardır muhakkak yalnız bizim halayımızda yazıda komik oldu farkındayım evde halay çekmek biz olunca normal ama Geçen gün bir gerildim azıcık kiloda almışım alacaklar borçlarım birikmiş hesap yapıyorum yaptıkça bunalıyorum açtım kasap havası kardeşimle nasıl çekiyoruz yorulunca birşeyim kalmadı Sonra baktım ki her şey boş
Aynen edam onu görünce helvayı unuttum tabiCanım olur böyle hazırlık aşamaları kararsızlıklar ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz çok normal bence öncelikle nerede oturmak istediğinize karar verin derim sahibinden sitesine girip bölge bölge daireleri araştır kiraları az çok belli olur kafanda da yer edinir kuzum sonra fiyatlara ve ortamına göre karar verirsiniz
Günaydın hatunlar sohbetiniz bol olsunnn
ellerine sağlık canımm
Mesajı Geç görsemde sağolasın canım, Günaydınlariyi geceler canım :))
Valla az kaldı. Allah tamamına erdirsin inşallah.
İyi geceler canım.
hosgeldin kuzucum =)Sağolasın canım
Mesajı Geç görsemde sağolasın canım, Günaydınlar
Teşekkür Ederim Canım Günaydınlarr
Zaman gerçekten geçiyor, şubat çabuk geçecek gibi ama bakalım :)
hosgeldin kuzucum =)
Ah benim ruh kardeşimayyy nehirimmmben aynı ben hatta arkadaslarımıda alıstırdım ben ne zaman bize gelseler hobaaa öyleki annem birden kapımı acıyo ve ben elimde mendil aksamları tek basıma halay cekiyorum hem halayın basıyım hem sonu napıcaksın evde kız kardeş olmayınca
Günaydın hatunlar sohbetiniz bol olsunnn
canım en cok yogunlastıgımız sacma ama bagcılar,güngören,gazi mahallesi ama evlere baktıgında daha yeni binalar oldugu için malesef gercekler gazi mahallesini gösteriyobiz ikimizde aslında bi yandan herkesden uzak olmak istiyoruz hele sevdigim son zamanlarda iş ciddiye bindikce herkese uzak olalım diye demeye iyice basladı ee bu gazi mahallesindede abisi ve ablası oturuyo ve aslında sevmiyoruzda orayı bilirsin az cok..bi tane eyüp devlet hastanesinimn orada vardı ev aileme yakın vs diye istemiyodu ama buradayada koymustum resmini 650 ama 600 yaparlar belki diyoduk dün aradım adamın ilk sordugu memurmusunuz bende yok degilim iyi günler o zaman size dedim kapattım anlamadım memur zamanındamı ödüyo ? valla ödemeyen adam ne olursa olsun ödemez evi temiz mi tutuyo onuda sanmam diplomayla falan temizlik belgesi vermiyolarki
Günaydınlar canım nasılsınGünaydınlar
Hoş buldum canm nasılsın nasıl gidiyor bakalım
Ah benim ruh kardeşimTek başımada oynuyorum benim bir garide gari oyununu oynayışım var gülmekten yerlere yatarsın ama deşarj oluyorum ben Yakın olsaydık ben eşlik ederdim sana
Günaydın canım hoşgeldin sohbetimize katıl buyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?