2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ellerine sağlık canımm

çok şekersin yaa

günaydın canımcımm

Günaydınnn dün helva yapan oldumu

günadın edacım sen yapcaktın biz yiyecektik yaa

yapmadım valla yapsam mı yapsam mı derken 10 da koltukta uyuya kalmısım

aynı benim durum deseneyapmaman daha hayırlı olmuş kilo almaya gerek yok bence hazır provaların yapılıyorken

Yapıcaktım kararlıydım ama yapamadım kuzum annem sütlaç yapmış bu sefer kalırdı hangisini yeriz diye hafta sonuna doğu yapıcam ama

Günaydın canımcım nasılsın son durumlar ne oldu

iyiymm talımm dün senin sayende msj attım oda yumuşadı hemen çözdük şimdilik sorunu üstüme gelirse yolarım bu sefer onu gereğinden fazla gerginim yaa herkese çatıyorum ve çabuk kırılıyorum

Yapıcaktım kararlıydım ama yapamadım kuzum annem sütlaç yapmış bu sefer kalırdı hangisini yeriz diye hafta sonuna doğu yapıcam ama

Günaydın canımcım nasılsın son durumlar ne oldu

ohh mis gibi sütlac varmıs tabi
evet daha hayırlı oldu
ya kızlar 2 gündür bizim ev konusu dert oldu bi ben diyorum hemen bulalım tutalım sevdigim yok diyo sonra sevdigim haklısın tutalım erkenden diyo bu seferde ben ne gerek var diyorum çok gidip geliyoruz hos istedigimiz gibi daire yok off off daha nerede oturacagımızı bile bilmiyoruz

iyiymm talımm dün senin sayende msj attım oda yumuşadı hemen çözdük şimdilik sorunu üstüme gelirse yolarım bu sefer onu gereğinden fazla gerginim yaa herkese çatıyorum ve çabuk kırılıyorum

Yolarım Gerginlikten oluyor bunlar kuzum biraz rahatlamaya çalış kardeşin varmıydı kuzenlerin falan kız kıza biraz eğlen gerildiğinde iyi gelecektir olmadı aç bir oyun havası düğününüzü düşün evinizi düşün oyna birazcık bazen ben evde kıvırtıyorum kardeşimle halay bile çektiğimiz oluyor arada bu hayatta çok takmamak takılmamak gerek her şey gelip geçiyor oluruna bırakalım bazen hayırlı zamanı vardır muhakkak yalnız bizim halayımızda yazıda komik oldu farkındayım evde halay çekmekbiz olunca normal ama Geçen gün bir gerildim azıcık kiloda almışım alacaklar borçlarım birikmiş hesap yapıyorum yaptıkça bunalıyorum açtım kasap havası kardeşimle nasıl çekiyoruz yorulunca birşeyim kalmadıSonra baktım ki her şey boş

Aynen edam onu görünce helvayı unuttum tabi Canım olur böyle hazırlık aşamaları kararsızlıklar ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz çok normal bence öncelikle nerede oturmak istediğinize karar verin derim sahibinden sitesine girip bölge bölge daireleri araştır kiraları az çok belli olur kafanda da yer edinir kuzum sonra fiyatlara ve ortamına göre karar verirsiniz

Son düzenleme:

ayyy nehirimmm ben aynı ben hatta arkadaslarımıda alıstırdım ben ne zaman bize gelseler hobaaa öyleki annem birden kapımı acıyo ve ben elimde mendil aksamları tek basıma halay cekiyorum hem halayın basıyım hem sonu napıcaksın evde kız kardeş olmayınca

Günaydın hatunlar sohbetiniz bol olsunnn

canım en cok yogunlastıgımız sacma ama bagcılar,güngören,gazi mahallesi ama evlere baktıgında daha yeni binalar oldugu için malesef gercekler gazi mahallesini gösteriyo biz ikimizde aslında bi yandan herkesden uzak olmak istiyoruz hele sevdigim son zamanlarda iş ciddiye bindikce herkese uzak olalım diye demeye iyice basladı ee bu gazi mahallesindede abisi ve ablası oturuyo ve aslında sevmiyoruzda orayı bilirsin az cok..bi tane eyüp devlet hastanesinimn orada vardı ev aileme yakın vs diye istemiyodu ama buradayada koymustum resmini 650 ama 600 yaparlar belki diyoduk dün aradım adamın ilk sordugu memurmusunuz bende yok degilim iyi günler o zaman size dedim kapattım anlamadım memur zamanındamı ödüyo ? valla ödemeyen adam ne olursa olsun ödemez evi temiz mi tutuyo onuda sanmam diplomayla falan temizlik belgesi vermiyolarki

Günaydın canım

Ayy kızlar bide benim evim olsa varya memur falan degilde yeni evli oldugunu duysam kesin onlara vermek isterim ne ses olur ne gürültü derim memur olsa adamın 4 cocugu olsa üstüne akraba konu komsu misafir eksik olmasa evi kırıp dökseler daha mı iyi :44:evi olan biri baa acıklasın neden memur

Ah benim ruh kardeşim Tek başımada oynuyorum benim bir garide gari oyununu oynayışım var gülmekten yerlere yatarsın ama deşarj oluyorum ben Yakın olsaydık ben eşlik ederdim sana

Günaydın canım hoşgeldin sohbetimize katıl buyur

kızlar merhaba nasılsınız bu aralar cok yogun calısıyorum su sırada nişan telası ıle ugrasıyorum dugun tarıhımı bıldırmek ıcın gırdım sıze 27/12/2014 cumartesı gunu evlenıyorum :119::119::123::119::119:

Kuzum uzak olmak istiyorsanız uzak olun iş dolayısıylamı o civarlar illa iki aileninde tam ortasında bir yerlerde kalsanız daha iyi sanki gaziyide hiç istemiyorsun biliyorum ne kadar fark var aralarında 100-200 belki az gelebilir ama o da fark aslında inşallah gönlünüze göre bir yer olur edam hep sizin bu ev meselesi aklıma geliyor bizde ev alamazsak kira düşürsek ne yaparız nereden olur bilemiyorumHala memura ev kiralayan kaldımı ilginç eskiden sorarlardı biliyorum artık memurdan uzak kaçan bile var maaşlar durumları ortada sadece sanırım garanti olsun memursan kovulmam ayrılman daha zor bir anda işsiz kalırsa kim verecek kirayı düşüncesi ama bence çok saçma ikimizde özel sektörüz napıcaz evsizmi kalıcaz şimdi satın alamazsak
Günaydınlar canım nasılsın

Hoş buldum canm nasılsın nasıl gidiyor bakalım

iyiy canım nolsun işte kafamız karısık olarak dolanıyoruz ortalarda :44:

evet vallahi ruh kardeşi olmak böyle birsey valla keske imkan olsa karsılıklı deli gibi oynardık
uffff koli bandı kesmek için bi alet var ona bant sıkısmı cıkarayım derken sag elimdeki orta parmagıma cizilk attım 1 cm falan kanadı aıcıyo ve bakınca basım dönüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…