- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Kuzum uzak olmak istiyorsanız uzak olun iş dolayısıylamı o civarlar illa iki aileninde tam ortasında bir yerlerde kalsanız daha iyi sanki gaziyide hiç istemiyorsun biliyorum ne kadar fark var aralarında 100-200 belki az gelebilir ama o da fark aslındainşallah gönlünüze göre bir yer olur edam hep sizin bu ev meselesi aklıma geliyor bizde ev alamazsak kira düşürsek ne yaparız nereden olur bilemiyorum Hala memura ev kiralayan kaldımı ilginç eskiden sorarlardı biliyorum artık memurdan uzak kaçan bile var maaşlar durumları ortada sadece sanırım garanti olsun memursan kovulmam ayrılman daha zor bir anda işsiz kalırsa kim verecek kirayı düşüncesi ama bence çok saçma ikimizde özel sektörüz napıcaz evsizmi kalıcaz şimdi satın alamazsak
Günaydınlar canım nasılsın
nasılsınız kızlaaarr ya nişan tepsisini kenndim yapayım dedim her kafadan bir ses yaa kimi şöyle yap diyor kimi böyle napsam nasıl yapsam bilemedim 1 haftadır elimde dolanıyor malzemelermetal tepsi aldım altına saten yapım metal gözükmesin dedim üzerine de tül kenarlarına fırfır gibi geçip inci yapacaktım ama alttanda kuyruğu olacak fırfır olmaz tepsi etrafına minik güllerden diz dediler of napsam
kızlar başka sayfayada yazdım ama burası daha kalabalıkmış sırf sizlerin fikirlerini almak istedim üyeyiliğim uzun zamandır var ama hep okuyorum şimdi sizlere konu dişi ama sizlere sormak istediğim kafamın cok karıştığı birşey var biz 6eylüle düğün solonu tutmustuk ama nişanlimin müdürü eylülde 4 aylık kurs un var baska tarihe çek izin vermem zor demiş.bende bugün gittim 7 ve 14 haziran boş birtek ama bız o tarihe kadar hazrlanmayız maddı olarak bırıkımı falan herseyi eylüle göre yapmistık hadi onu geçtim nişanlımın hep ögretmen arkadaşarı var. yok okullar acık yok semınerlerı var yok gelemezler hep baska sehırden gelecek yakın arkadaşarı sırf onalrın gelmesını planladıgı için işin içinde çikamadık.fikirlerinizisöylersenız bıraz sitresm de gider belki
59 mu ????? Abovvvvv burasida olmasa anlamicam hiç ya ay bi garip oldummm
kızlar merhaba nasılsınız bu aralar cok yogun calısıyorum su sırada nişan telası ıle ugrasıyorum dugun tarıhımı bıldırmek ıcın gırdım sıze 27/12/2014 cumartesı gunu evlenıyorum :119::119::123::119::119:
evet vallahi ruh kardeşi olmak böyle birseyvalla keske imkan olsa karsılıklı deli gibi oynardık
uffffkoli bandı kesmek için bi alet var ona bant sıkısmı cıkarayım derken sag elimdeki orta parmagıma cizilk attım 1 cm falan kanadı aıcıyo ve bakınca basım dönüyo
ufff canım sorma aslında cok yakın degil sevidigim sadece tramvay olsun cok istiyo eve yakın 10 dk yürüme mesafesinde falan ondann sonra yine binecek yani alibeyköy ve zeytinburnu ortası nereler olabilir dersin kirası uygun ama
valla sorma canım zor ve hala memur arayan var demekkiadam bide sahibinden yazmıs ama nasıl oluyassa bende 6 daire var hepside memura diyo korkutma kız evsiz falan
Günaydın canımcımgünaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız
babam zeytinburnundan da buluruz belki diyo ama aslında onuda ben istemiyorum tamam aileme daha yakın olucam ama cevreyede öyle cat kapı canı sıkılan cıkıp gelecek..mesela ben bide insanlar evimde cok rahat olsun istemiyorum misafir olduklarını bilsinler ama sanki bize yakın olunca insanlar eda evlendi gitti onun kuralları gibi göremeyecekler :44:
Canım hoşgeldin tarih belli olmuş hayırlı olsun çok sevindim
[
Günaydınlar canım nasılsın
Hoşbuldumm hatunlarr :)
iyiy canım nolsun işte kafamız karısık olarak dolanıyoruz ortalarda :44:
:
sagol nehırım tesekkur ederım darısı basına ınsallah
Deli gibi evet tam olarak oynayış şeklim benim bu Geçmiş olsun kuzum bende bir kere koli bandını koparıyım dişimle derken hangi dişime güveniyorsam dudağıma yapışmıştı üst kapuğu bayağı söküp atmıştı kanını zor durdurmuştum
Muhakkak bulunur kuzum bir bakın bence oraları net bilmiyorum bilsem yardımcı olurdum sana uzak kalıyorum oralaraO adam arızalı bence hepsi öyle değildir bakmaya devam edin canım tabikide evimiz olacak
Günaydın canımcım
Bende anneme yakın olsun istiyorum en azından 5 dakika arabayla falan gidebileyim çocuk olunca çünkü bakmaya götürücem illa eşimin annesine ya da kendi anneme yakın olursa zorlanmam diyorum arada onlarda gelir bakar akşam dönerler diyorum ama diyorum tabi içine girince farklımı olurki:44:
İyiyim canım sen nasılsın
Nasılsın Canım
Hayırdır canım bir sıkıntı yok demi :44:
Amin canımcım inşallahnişan ne zaman peki arada gel bırakma buralarıda bende sözleneyim geç gelicem görürsünüz
ovv ne fena olmustur dudagın
ilk aradıgım ev sahibi böyle cıktı sansa bak
mesela nişandan öncede demiştim yengem kesin kahveyi sen yapma diye sorun yaratır diye öylede oldun fotograf bile cekilmeme bagırdı kendi kendinehuzursuz oldum sinir oldum..
şimdide zeytinburnundan tutarsak annem eve gelip şu böyle olmaz bu böyle olmaz der gibi geliyo hadi bunu gectim annemin arkadas ve komsularına yeni kapı acılacagı için gelirler ve edanın evi yuvası diye görülmez böyle düşünüyorum .bunuda şöyle eminim annemin arkadaslarının falan kızları ogulları burada oturanlar var onlarda hep öyle evlerinin kendine ait kuralları yok bende böyle olmasından korkuyorum işte kafamda varda düşünceler tam anlatamıyorum o ayrıkısacası eda & tarık çiftinin evi olsun herkes böyle bilsin onlar bir aile böylee olsun istiyorum bide mesela caddeye cıkıcaz tanıdık vs görücez rahat olamıcaz bence yeterince bir dolu şey geciyo kafamdan aman neyse hayırlısı işte
canım ya anca napalım okadar yogun calısıyorumkı bu ara ınan askımla bıle aksam konusuyoruz oda sıkayetcı yanı dusun nişanım nisanda olucak nehırcım dugune senıde beklıyorum gelırsen eger
Fena olmuştuŞansına edam ama belki devamı ballı olur Yengen bir acayipti dimi durumu anladım canımcım şimdi o tarz şeyler varsa uzak olman en mantıklısı bizde öyle sorunlar olmaz annemlerde arada gelirler çekinirler zaten çalıştığım için bir hafta sonum var o yüzden öyle düşünüyorum ben ama sizin akrabalar komşular çocuklar bambaşka şeyler giriyor işin içine
Gelmek isterim canım beyazlar içinde seni görmek :123:inşallah nasip olursa sevdigimle banada fikir olurArada kendinede zaman ayırmayı utunma ama
kıyamam yaneyseki gecmiş inşallah hersey hazır ev yok düşünsene tabi canım ya malesef ki öyle bizim cevre :44:bide yeni evli olacaksın cat kapı her an misafire uyum saglayamam yani :44:
bu arada işe giriş tarihi 30 eylül..ayın 1 i maas günü dediler dün söyledim eşine tamam iletirim dedi aksam gördüm ses seda cıkmadı ve ayın 4 ü patron hala gelmemişya en azından bekledigim dün aksam ben cıkarken deki eda bugün veremedik işte atıyorum 4 gün sonra vericez bu yani..ya patronlardan hep bekledigim o alıskanlık haline getirmek dısında bir insan ödemeyi bazen geciktirebilir ee buda 2 gün önce falan bellidir al karsına söyle arkadaslar maasınızı gününüzde veremicem 1 hafta gecikicek de insanlarda ona göre plan yapsın..mesela adam kira ödüyo ev sahibi hergün arıyo kiram neden yatmadı diye adam hergün yarın yarın diyip duruyo mecburen ama bilese 1 hafta gecikecek ve bu nadir oluyo anlatır 1 hafta sonrası için vericem der böylece herkes rahat eder böyle insanları işte yarı yolda bırakamaz insan arkasından bile iyi adamdı dersin ben cok kücükken bi magazada calıstım cok yorucuydu ama her cuma aksamı haftalık alırdık ve müdür ben bi kere unutmusum arkamdan bagırdı edaa diye düşün cumartesi sabah işe gelicem ama yarın veririm demezdi ihtiyacın vardır planın vardır diye düşünürdü Allah razı olsun yıllar gecti bak hala arkasından iyi insan derim bu önemli amannn yine doludum dertler dertlerr
nehırım bılıyorsun 2015 planlamısdık bız bırıkımımızde olmadı annemle babamda evlenene allah yardım eder mantıgıyla allah razı olsun cok destek oluyorlar bakalım ev konusu su sıra gundemde pendık yenısehırde oturucam koalınamla yakın olucaz beraber gezerız artık dıyoruzıs yerınde bızle calısan bır ablamız var onada yakın olucak aılelere de 30-45 dk mesafede olcak guvenlıklı bır sıte ıstıyor erdal aklı bende kalmasın dıe gec gelmıo zaten ama olsun dıyor cokda pahalı degıl zaten 750 850 tl falan ama 153 mt2 cok begendım bakalım ama aralıga daha var belkı daha uygun buluruz kı var oralarda 650 700 e dolu
ufff canım sorma aslında cok yakın degil sevidigim sadece tramvay olsun cok istiyo eve yakın 10 dk yürüme mesafesinde falan ondann sonra yine binecek yani alibeyköy ve zeytinburnu ortası nereler olabilir dersin kirası uygun ama
valla sorma canım zor ve hala memur arayan var demekkiadam bide sahibinden yazmıs ama nasıl oluyassa bende 6 daire var hepside memura diyo korkutma kız evsiz falan
Amin canımcım inşallahnişan ne zaman peki arada gel bırakma buralarıda bende sözleneyim geç gelicem görürsünüz
Yeni evli durumu daha farklı tabiki ilk aylarınız yılınız hazırlıksız olursunuz misafir ağırlamak istemeyebilirsinde herşeyimiz yeni olacak yemekler yeni yapılacak ailelerimiz ayrı akraba komşu olmaz yani hemen olsada aralıklı arada olacak birşey kuzum haklısınİnsanın arkasından iyi insandı demek ne kadar güzel değilmi birde dua alıyor eski patronun bak Allah razı olsun diyorsun edam ama senin şuanki patronun gibi insanlar çoğunlukta ve nasıl hespa verirler hiç bilmiyorum böyle bir söz ya da hadis vardı emin değilim işçinin hakkını alın teri soğumadan ödeyiniz diye ne kadar önemli birşey bu
Herşeyde vardır bir hayır canımcım aileler destek oluyor ne güzel herşey halledilir bir şekilde olsun huzur mutluluk olsuna gerisi gelir canımBayağı uzaksın tabi bu taraflara oralarda gezin siz Fiyatlar iyiymiş burdada 800 den aşağı ev yok oturmak istediğim yerde en uygunu 700 falandır belki ve o dediğin m2 nedir ya burda o fiyata o m2 biraz zor gibi çok iyiymiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?