- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Yeni evli durumu daha farklı tabiki ilk aylarınız yılınız hazırlıksız olursunuz misafir ağırlamak istemeyebilirsinde herşeyimiz yeni olacak yemekler yeni yapılacak ailelerimiz ayrı akraba komşu olmaz yani hemen olsada aralıklı arada olacak birşey kuzum haklısınİnsanın arkasından iyi insandı demek ne kadar güzel değilmi birde dua alıyor eski patronun bak Allah razı olsun diyorsun edam ama senin şuanki patronun gibi insanlar çoğunlukta ve nasıl hespa verirler hiç bilmiyorum böyle bir söz ya da hadis vardı emin değilim işçinin hakkını alın teri soğumadan ödeyiniz diye ne kadar önemli birşey bu
Herşeyde vardır bir hayır canımcım aileler destek oluyor ne güzel herşey halledilir bir şekilde olsun huzur mutluluk olsuna gerisi gelir canımBayağı uzaksın tabi bu taraflara oralarda gezin siz Fiyatlar iyiymiş burdada 800 den aşağı ev yok oturmak istediğim yerde en uygunu 700 falandır belki ve o dediğin m2 nedir ya burda o fiyata o m2 biraz zor gibi çok iyiymiş canım
işte canım ya sürekli yiyip için borc harc vermeyen bi memursa ama yok memur asla böyle yapmazne kadar saçmasonuçta kira zamanı gelince verceksiniz kirasını. böyle şartta nedir
bende bendebiz sanırım aynı döneme denk geliriz nehircim
selam kızlarr, bugün biraz gecıktım, çook yogundum
nasılsınız bakim ne kaynatıyorsunuz
bende bendebiz sanırım aynı döneme denk geliriz nehircim
bırde evın ıcını balkonunu gorceksın kusum dur sana lınkını atıyım bayıldım ben http://www.sahibinden.com/ilan/emla...ilik-3-1-153-m2-satilik-daire-152839885/detay
bu ornek ama bu sıteden tutucam bu ılan satılık kıralık da varmıs ama daha gıdıp bakmıyoruz daha cok var dugune
Hoşgeldin canım oooo çok fena şeyler kaynattık vallaselam kızlarr, bugün biraz gecıktım, çook yogundum
nasılsınız bakim ne kaynatıyorsunuz
tabi canım ya bak ne kadar kücüktüm ama her andıgımda aynı şeyi söylüyorum :) aynen öyle canım vermek lazım ama yok
hosgeldin canım aynı valla sen ne yapıyorsun
Hoşgeldin canım oooo çok fena şeyler kaynattık valla
hosbulduk canımcımkaçırdım desene
Hoşgeldin canım oooo çok fena şeyler kaynattık valla
Hak işte canım bazıları anlamıyor işte bunu bizimde işyerinde zam vericeklerya ortada bir söylenti var bu sene zam olmayabilirmiş ya da en fazla %10 oranında olurmuş falan beni kurtarmıyor bu durumda en az %20 oranında almalıyımki kendimi geçindireyim ne anladım %10dan o zaten devletin verdiği asgari ücretin zammı normalde devlet zam yapınca onu vermiyorlarki bize sabit yıllık zam oluyor bütün yıl o zammı alıyoruz şimdi yine aynı olursa yine asgari ücret zammı kadar almış olurum ee ne anladım senelik çalışmamdan nerde kişisel senelik zammım yokum ben böyle işte öyle verirlerse itiraz edicem rahatım ama para lazım aldığım para beni mutlu etmiyorsa çalışmamım zevki yokki :106:
aynı be yaaa demek geldi içimden
Birazcık öyle oldu canımcımÇok kötüyüm ya şaka şaka sen bak geçmişe kuzum yorumuna bilgilerine her zaman açığız
hep aynı hep yarında aynı olacak
inşallah sadece söylentidir aslı yoktur canımyine iyi bari senin zam olacak benim asgari ücret zamlandıgı halde asgari ücret almıyorum off öleyim ben vermezlerse %20 cıkacakmısın canım bu arada bende kesin kararlıyım..hatta aklım daha önce bile yap diyo bide bizim ne hikmetse öyle bi durum varki iş yeri kapatılacak gibi duruyo yani kimse birsey demiyo ama uzaktan bakınca olaylar aynı sonuca baglanıyo :44:ama benim için sonuc degişmicek
hep aynı hep yarında aynı olacak
babam zeytinburnundan da buluruz belki diyo ama aslında onuda ben istemiyorum tamam aileme daha yakın olucam ama cevreyede öyle cat kapı canı sıkılan cıkıp gelecek..mesela ben bide insanlar evimde cok rahat olsun istemiyorum misafir olduklarını bilsinler ama sanki bize yakın olunca insanlar eda evlendi gitti onun kuralları gibi göremeyecekler :44:
ay dur okiyim merak ettim
ay dur okiyim merak ettim
o zaman biz ekşın katalım
Kuzum bak eğer öyle kapanma tarzında birşey hissediyorsan maaşını aldığın gibi çık yoksa alamayabilirsin aklında bulunsun adam kayıplara karışır falan Allah korusunTavırlarına bağlı edam ne söylesem yalan olur bir orta yol bulunur belki çok memnunum yerimden ayrılmak istemem ama en az 1000 TL kurtarıyor beni yaptıkları %10 zam o da belli değilmiş daha az olacak diyorlar geçen seferki gibi 70 TL olursa 900 olur maaşım + agi işte ama kurtarmıyor bu sefer mutlu olamıyorum borç gırtlagımda yani borcum yok ama alacağım çok hiçbir ay es geçemem yetişmez başka türlü düğüne kadar ee bunlarında olması için para gerekli bilmiyorum 950 olsun en az ama 900 çok az başkasına söylesem güler bir yerde başladığında 1200 den aşağı başlatmazlar en az 1000 diyorlar ee burda 2 senedir çalışıyorum neden daha fazla almayayım diyorum senin işin daha zor canımcım mecbursun farkındayım düğün üzeri birkaç ay daha dayan en fazla bence düğünden sonra arayışa gir derim ben
ev tutmadınız mı canım daha :26:
valla öyle sabah kalk işe gel kk ya bak arada hep aynı :)
canım alt katta bir ofisi daha varya orası harıl harıl calısıyor iş yapıyor bir anda orayıda kapatıp gidemez diye düşünüyorum bilmiyorum ama..ama dedgim gibi gidişatta kapanacagını gösteriyor söylenen birsey yok ama.. tabi canım ya bu devirde mutlaka en az onu almak gerekiyoagi ne kadar ? benm maasımı söyle o zaman gülmekten karnına agrılar girer yok yok ben kararlıyım kuzum cıkıcam..belkide tahmin ediyolardır ama hic ses cıkmıyo şahsen benim elemanım evleniyo olsa hatta işe baslayalı cokta olmasa ben sorardım nereden ev tutacaksın evlennce devam edecekmisin falan diye :44: yada sorması sacmamı olurdu ?
merhabaalar kızlarrr
kına detaylarına düştüm gelemedim burayaa
nasılsınızz
Yoo bence mantıklı düşünüyorsun kuzum sorması gerek bizim henüz birşey yok ortada soruyor müdürüm ev alcakmısınız ne taraflar düşünüyorsunuz falan konuşmalarda soruyor o ne zaman bu ne zaman bunlar gerekli şeyler yani büyük ihtimal senin tavırlarından falan anlıyorlar galiba anlasınlarda boşver ama paranı alma konusunda uyanıklık yapmasınlardaEn az çünkü brüt asgari ücret zaten 1030 yani neti tamam 830 civarında falan ama brüt bile alamıyorum 2 senedir saçmalık bu sefer zam yok ya da o kadar derlerse dalga geçiyorlarmış gibi olur zoruma gider o yüzden diyorum yaptığım iş az geliyorsa daha fazlasınıda yaparım yeterki iş verilsin yapmamazlık etmemki bu işe bu kadar daha fazla iş de yok parada derlerse ki orta yol bulunur diyorum ama yinede o iihtimali düşünüyorum üzülüyorum sevdigime kalsa en az 1200 diyor ya düşünebiliyormusun edam agi 80TL oldu bekar insan için çocuklu falan olunca değişiyor tabi
Hoşgeldin canım düşünceliyim ben sen nasılsın kına detayları he çok zevklidir çok
merhabaalar kızlarrr
kına detaylarına düştüm gelemedim burayaa
nasılsınızz
Yoo bence mantıklı düşünüyorsun kuzum sorması gerek bizim henüz birşey yok ortada soruyor müdürüm ev alcakmısınız ne taraflar düşünüyorsunuz falan konuşmalarda soruyor o ne zaman bu ne zaman bunlar gerekli şeyler yani büyük ihtimal senin tavırlarından falan anlıyorlar galiba anlasınlarda boşver ama paranı alma konusunda uyanıklık yapmasınlardaEn az çünkü brüt asgari ücret zaten 1030 yani neti tamam 830 civarında falan ama brüt bile alamıyorum 2 senedir saçmalık bu sefer zam yok ya da o kadar derlerse dalga geçiyorlarmış gibi olur zoruma gider o yüzden diyorum yaptığım iş az geliyorsa daha fazlasınıda yaparım yeterki iş verilsin yapmamazlık etmemki bu işe bu kadar daha fazla iş de yok parada derlerse ki orta yol bulunur diyorum ama yinede o iihtimali düşünüyorum üzülüyorum sevdigime kalsa en az 1200 diyor ya düşünebiliyormusun edam agi 80TL oldu bekar insan için çocuklu falan olunca değişiyor tabi
yokk aramıyoruz bile aslında sadece dün telde aradım adamı işte :26: gec mi kalıyoruz dersin uff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?