2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

tabi canım ya bak ne kadar kücüktüm ama her andıgımda aynı şeyi söylüyorum :) aynen öyle canım vermek lazım ama yok

ne kadar saçma sonuçta kira zamanı gelince verceksiniz kirasını. böyle şartta nedir

bende bende biz sanırım aynı döneme denk geliriz nehircim
işte canım ya sürekli yiyip için borc harc vermeyen bi memursa ama yok memur asla böyle yapmaz

selam kızlarr, bugün biraz gecıktım, çook yogundum
nasılsınız bakim ne kaynatıyorsunuz

hosgeldin canım aynı valla sen ne yapıyorsun

bende bende biz sanırım aynı döneme denk geliriz nehircim

Aynı döneme denk getirelim canımcım meraktan çatlatalım

Güzelmiş canım buna benzerse aynıysa eğer yalnız o kadar m2 eve ne kadar küçük mutfak yapmışlar ya insan rahat büyük mutfak ister o m2 gitmemiş yani yoksa genel itibariyle güzel kuzum

selam kızlarr, bugün biraz gecıktım, çook yogundum
nasılsınız bakim ne kaynatıyorsunuz
Hoşgeldin canım oooo çok fena şeyler kaynattık valla
tabi canım ya bak ne kadar kücüktüm ama her andıgımda aynı şeyi söylüyorum :) aynen öyle canım vermek lazım ama yok

Hak işte canım bazıları anlamıyor işte bunu bizimde işyerinde zam vericeklerya ortada bir söylenti var bu sene zam olmayabilirmiş ya da en fazla %10 oranında olurmuş falan beni kurtarmıyor bu durumda en az %20 oranında almalıyımki kendimi geçindireyim ne anladım %10dan o zaten devletin verdiği asgari ücretin zammı normalde devlet zam yapınca onu vermiyorlarki bize sabit yıllık zam oluyor bütün yıl o zammı alıyoruz şimdi yine aynı olursa yine asgari ücret zammı kadar almış olurum ee ne anladım senelik çalışmamdan nerde kişisel senelik zammım yokum ben böyle işte öyle verirlerse itiraz edicem rahatım ama para lazım aldığım para beni mutlu etmiyorsa çalışmamım zevki yokki :106:

inşallah sadece söylentidir aslı yoktur canım yine iyi bari senin zam olacak benim asgari ücret zamlandıgı halde asgari ücret almıyorum off öleyim ben vermezlerse %20 cıkacakmısın canım bu arada bende kesin kararlıyım..hatta aklım daha önce bile yap diyo bide bizim ne hikmetse öyle bi durum varki iş yeri kapatılacak gibi duruyo yani kimse birsey demiyo ama uzaktan bakınca olaylar aynı sonuca baglanıyo :44:ama benim için sonuc degişmicek
aynı be yaaa demek geldi içimden

hep aynı hep yarında aynı olacak

Kuzum bak eğer öyle kapanma tarzında birşey hissediyorsan maaşını aldığın gibi çık yoksa alamayabilirsin aklında bulunsun adam kayıplara karışır falan Allah korusun Tavırlarına bağlı edam ne söylesem yalan olur bir orta yol bulunur belki çok memnunum yerimden ayrılmak istemem ama en az 1000 TL kurtarıyor beni yaptıkları %10 zam o da belli değilmiş daha az olacak diyorlar geçen seferki gibi 70 TL olursa 900 olur maaşım + agi işte ama kurtarmıyor bu sefer mutlu olamıyorum borç gırtlagımda yani borcum yok ama alacağım çok hiçbir ay es geçemem yetişmez başka türlü düğüne kadar ee bunlarında olması için para gerekli bilmiyorum 950 olsun en az ama 900 çok az başkasına söylesem güler bir yerde başladığında 1200 den aşağı başlatmazlar en az 1000 diyorlar ee burda 2 senedir çalışıyorum neden daha fazla almayayım diyorum senin işin daha zor canımcım mecbursun farkındayım düğün üzeri birkaç ay daha dayan en fazla bence düğünden sonra arayışa gir derim ben

ev tutmadınız mı canım daha :26:

ay dur okiyim merak ettim

o zaman biz ekşın katalım

valla öyle sabah kalk işe gel kk ya bak arada hep aynı :)

canım alt katta bir ofisi daha varya orası harıl harıl calısıyor iş yapıyor bir anda orayıda kapatıp gidemez diye düşünüyorum bilmiyorum ama..ama dedgim gibi gidişatta kapanacagını gösteriyor söylenen birsey yok ama.. tabi canım ya bu devirde mutlaka en az onu almak gerekiyo agi ne kadar ? benm maasımı söyle o zaman gülmekten karnına agrılar girer yok yok ben kararlıyım kuzum cıkıcam..belkide tahmin ediyolardır ama hic ses cıkmıyo şahsen benim elemanım evleniyo olsa hatta işe baslayalı cokta olmasa ben sorardım nereden ev tutacaksın evlennce devam edecekmisin falan diye :44: yada sorması sacmamı olurdu ?

merhabaalar kızlarrr
kına detaylarına düştüm gelemedim burayaa
nasılsınızz

Yoo bence mantıklı düşünüyorsun kuzum sorması gerek bizim henüz birşey yok ortada soruyor müdürüm ev alcakmısınız ne taraflar düşünüyorsunuz falan konuşmalarda soruyor o ne zaman bu ne zaman bunlar gerekli şeyler yani büyük ihtimal senin tavırlarından falan anlıyorlar galiba anlasınlarda boşver ama paranı alma konusunda uyanıklık yapmasınlarda En az çünkü brüt asgari ücret zaten 1030 yani neti tamam 830 civarında falan ama brüt bile alamıyorum 2 senedir saçmalık bu sefer zam yok ya da o kadar derlerse dalga geçiyorlarmış gibi olur zoruma gider o yüzden diyorum yaptığım iş az geliyorsa daha fazlasınıda yaparım yeterki iş verilsin yapmamazlık etmemki bu işe bu kadar daha fazla iş de yok parada derlerse ki orta yol bulunur diyorum ama yinede o iihtimali düşünüyorum üzülüyorumsevdigime kalsa en az 1200 diyor ya düşünebiliyormusun edamagi 80TL oldu bekar insan için çocuklu falan olunca değişiyor tabi

ne iş yapıyosun canım sendenim de...

Hoşgeldin canım düşünceliyim ben sen nasılsın kına detayları he çok zevklidir çok

ben de iyi vallahii hem çalışıyorum hem elimde telefon gg de geziniyorumm
az kaldı kovcaklar beni bırak telefonu diee
ama dayanamadım alıyorum vallahi bişeler kına içinn

merhabaalar kızlarrr
kına detaylarına düştüm gelemedim burayaa
nasılsınızz

iyi canım sen nasılsın neler aldın neler yaptın bakalım

canım inan yüzümü dogru düzgün görmüyorlarki :26:hani bir tavrımı görmüyorlar cıkacagımı anlasınlar işte bu yüzden diyorum yani her şekilde burayı bir boşvermişlik var birde çook eskilerden söylenti varmıs .. elindeki stogu bitirince kapatacak orayı o sektörden anlamıyor zaten diye..ve stok bitmek üzere yeni ürünler alıp stok doldurulmuyor :44:eldekilerde bitiyor :44:yani bu durumda gecmişte yapılan söylentiler haklı cıkıyor gibi ee benide sormuyor adam eger devam edecek olsa sorardı ama işte öyle geliyorki nasılsa kapatıcam diye sormuyor gibi :44: 846 olmus kuzum internette görmüştüm hatta temmuzdan sonra 891 diye gördüm diye hatırlıyorum yanlısmı hatırlıyorum :26: bir daha girecegim işte zamdı agiydi hepsini konusucam heh yani aynen canım 9-6 yogun iştede geciyor az olan iştede gec cıkarmasında beni gün içinde yogun calısayım fazla para alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…