2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

iyi canım sen nasılsın neler aldın neler yaptın bakalım

kına mumlarımı aldımm dayanamadımm
ben ince uzun mumlardan istiyodum bide onların süslülerinden buldum aldım 20 tane
yeterli dimii ??
*
kına taçları var yaa ben daha değişik bişe olsun istiyorum
fikrin var mı ??

yeter canım ya benimde 24 tane olacak yetmeyene kücük mumlardan aldım valla
tacları bende sevmiyorum ama yapacak birsey arıyorsan süslü nedime bileklikleri nasıl olur ?

biz dee
1 ay yeterli olur gibii

bence de :)))

kına için şimdiden hazırlanıyor musun bende mi başlasam mı ki acaba

şubat sonu mart bası aramaya baslayalım diyoruz ama tam zamanlama ne zaman çözemiyorum

aynen canım boşuna kira ödememiş olursunuz

Aynı döneme denk getirelim canımcım meraktan çatlatalım
siz ne zaman düşünüyorsunuz net kesin bişeyler varmı kuzum

merhabaalar kızlarrr
kına detaylarına düştüm gelemedim burayaa
nasılsınızz

dilaa hoşgeldin canım nasılsın. sevdiceğine aklıma geldikçe dua ediyorum. naptınız siz..
detayları araştırtır. sonra bizimde sana ihtiyacımız olacak 20 tane bence iyi :44:

yeter canım ya benimde 24 tane olacak yetmeyene kücük mumlardan aldım valla
tacları bende sevmiyorum ama yapacak birsey arıyorsan süslü nedime bileklikleri nasıl olur ?

olabilir ama ben başlarında bişe olsun istiyorumm

ama işte ya ev bulamazsak korkusu var cıkar cıkmaz aramaya bulamazsak

1.5 ay kala ev aramaya başlarsınız canımm
15 günde bulursunuz sanırımm
ay başında da tutarsınız evinizii
olmaz mı :44:

bence de :)))

kına için şimdiden hazırlanıyor musun bende mi başlasam mı ki acaba

larissacım ben azcık tez canlı ve garantici bi insanımdaa
her şeyim hazır olsun ben beklerim onları

dilaa hoşgeldin canım nasılsın. sevdiceğine aklıma geldikçe dua ediyorum. naptınız siz..
detayları araştırtır. sonra bizimde sana ihtiyacımız olacak 20 tane bence iyi :44:

berfooo
iyiyimm canım sen nasılsınn
Allah razı olsun vallahii öyle ihtiyacımız var ki duayaa :26::26:
eğitime devam 1.5 ay sürcek bakalımm :26::26::26:

bır tane estanbul evlerınde buldum nehır onlar daha guzelmıs ıcı ferah bak onunda lınkını atıyım

http://www.hurriyetemlak.com/konut-...Id=3&sortType=125411&pageSize=20&list=1&new=1

olabilir ama ben başlarında bişe olsun istiyorumm

1.5 ay kala ev aramaya başlarsınız canımm
15 günde bulursunuz sanırımm
ay başında da tutarsınız evinizii
olmaz mı :44:

o kadar cabuk bulamazsak

baslarında fes olsun o zaman =)
koca istanbul da ev bulamamak
bulursun canımm :) ben de öyle düşünüyordum da boşa kira ödemek de evlilik zamanı gereksiz masraf olcak

canım mesela emlakcı bizim oturdugumuz yer hakkında zeytinburnunda kiralık ev yok artık cok zor demişti adam akıllı bir ev annemin arkadasının oglu 2.5-3 ay aradı sonra ev sahibi kışın cıkmayın hamilesinde 1 yıl daha oturun demişte ev aramayı bıraktılar verecegin kira kısıtlı olunca istanbulda ev bulmak daha zor

Son düzenleme:

tamam 1 ay önce aramaya başlayın edacımm
içini ferah tut azıcıkk
pozitif enerji yay evrenee lütfenn :13::13::13:
*

fes olmaz daha yaratıcı bişeler bulmam lazımm
yoksaa kafalarında tüllü taç olcakk

Son düzenleme:

zeytinburnunda mı düşünüyosun canım
evet zeytinburnu çok kalabalık yer haklısın ev bulunamayabilir :26:
inş dilediğin gibi bi ev bulursun canım, hatta buluruz

tamam 1 ay önce aramaya başlayın edacımm
içini ferah tut azıcıkk
pozitif enerji yay evrenee lütfenn :13::13::13:
*

fes olmaz daha yaratıcı bişeler bulmam lazımm
yoksaa kafalarında tüllü taç olcakk

imkansız kız 1 ay içinde nasıl olacak eşyaların gelmesi etmesi badana temizlik yokk off neyse hayırlısı
aaaaa o zaman birsey yapma melek tacı yap melek gibi olsunlar

zeytinburnunda mı düşünüyosun canım
evet zeytinburnu çok kalabalık yer haklısın ev bulunamayabilir :26:
inş dilediğin gibi bi ev bulursun canım, hatta buluruz

yok canım kiralarda pahalı bizim orada bide herkese yakın olmakta istemiyorum acıkcası babamlar bakınalım dedi iyi bakının dedim ama istemem orayı..
Amin kuzum inşallah

imkansız kız 1 ay içinde nasıl olacak eşyaların gelmesi etmesi badana temizlik yokk off neyse hayırlısı
aaaaa o zaman birsey yapma melek tacı yap melek gibi olsunlar

ah canım ben de senin gibiyim kına yerini ayarliyim diyorum şimdiden :26:

tutmadın mı dahaaaaaa
ayarla tabi kii soradan sıkıntı çıkmasınn

ne iş yapıyosun canım sendenim de...
Muhasebedeyim canım ön muhasebe(fatura kesiyorum,satın almaları giriyorum,stok açıyorum,çek-senet-tahsilatlar bildiğin ön muhasebe işlerin hepsini yapıyorum)+telefonlara bakıyorum sipariş alımı+ödeme için arıyorum+cari hesap mutabakatı yapıyorum+çay kahve bulaşıkta arada bana bakıyor genelde ben demliyorumda servisini başka bir arkadaş yapıyorum ama benimde yaptığım çok oluyor yani bulaşıkları ben hallediyorum birtek genel muhasebede olan babs mutabakatı yok beyanneme falan yok işte bilmiyorum ne kadar alır böyle biri hiç önceden deneyimim olmadıki akıllı davranayım
ben de iyi vallahii hem çalışıyorum hem elimde telefon gg de geziniyorumm
az kaldı kovcaklar beni bırak telefonu diee
ama dayanamadım alıyorum vallahi bişeler kına içinn
Bende telefonda falan takılıyorum nete bakıyorum bu aralar fazla çalışasımda yok bu zam durumlarından emin değilim kafamda dolu alacaklardan Al canım alman gerek bencede benimde söz olsun kaftanımı almayı bile düşünüyorum hemen hazırlıklara başlıycam anca

O zaman söylenti doğru gibi kuzum ateş olmayan yerden duman çıkmaz hesabı o bölümü kapatabilir o yüzden senide düşünmüyordur herkes kendini düşünüyorya sanada sormuyor bu yüzden bir boşvermişlik var adamda sen araştırmalara başla derim Sen ciddimisin edam bir araştırayım bakıyım o zaman yine asgari ücret almış olucam ne anladım 2 senedir çalışmamdan sevdigim haklı sanırım ben eglenmeye gelmedim aynen çalışmaya geldim benim paraya ihtiyacım var kafamı işten kaldırmayayım ama paramda değsin hakettigimi alayım bize para lazım iş lazım canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…