- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
yok canım ya aslında 1 ay kala tutsan bile olur
biz öyle yapıcaz
iyi canım sen nasılsın neler aldın neler yaptın bakalım
yok canım ya aslında 1 ay kala tutsan bile olur
biz öyle yapıcaz
kına mumlarımı aldımm dayanamadımm
ben ince uzun mumlardan istiyodum bide onların süslülerinden buldum aldım 20 tane
yeterli dimii ??
*
kına taçları var yaa ben daha değişik bişe olsun istiyorum
fikrin var mı ??
biz dee
1 ay yeterli olur gibii
biz dee
1 ay yeterli olur gibii
ben ince uzun mumlardan istiyodum bide onların süslülerinden buldum aldım 20 tane
yeterli dimii ??
*
fikrin var mı ??
şubat sonu mart bası aramaya baslayalım diyoruz ama tam zamanlama ne zaman çözemiyorum
siz ne zaman düşünüyorsunuz net kesin bişeyler varmı kuzumAynı döneme denk getirelim canımcım meraktan çatlatalım
merhabaalar kızlarrr
kına detaylarına düştüm gelemedim burayaa
nasılsınızz
yeterli dimii ??
*
fikrin var mı ??
yeter canım ya benimde 24 tane olacak yetmeyene kücük mumlardan aldım valla
tacları bende sevmiyorum ama yapacak birsey arıyorsan süslü nedime bileklikleri nasıl olur ?
ama işte ya ev bulamazsak korkusu var cıkar cıkmaz aramaya bulamazsak
ama işte ya ev bulamazsak korkusu var cıkar cıkmaz aramaya bulamazsak
bence de :)))
kına için şimdiden hazırlanıyor musun bende mi başlasam mı ki acaba
dilaahoşgeldin canım nasılsın. sevdiceğine aklıma geldikçe dua ediyorum. naptınız siz..
detayları araştırtır. sonra bizimde sana ihtiyacımız olacak20 tane bence iyi :44:
Aynı döneme denk getirelim canımcım meraktan çatlatalım
Güzelmiş canım buna benzerse aynıysa eğer yalnız o kadar m2 eve ne kadar küçük mutfak yapmışlar ya insan rahat büyük mutfak ister o m2 gitmemiş yani yoksa genel itibariyle güzel kuzum
olabilir ama ben başlarında bişe olsun istiyorumm
1.5 ay kala ev aramaya başlarsınız canımm
15 günde bulursunuz sanırımm
ay başında da tutarsınız evinizii
olmaz mı :44:
koca istanbul da ev bulamamak
bulursun canımm :) ben de öyle düşünüyordum da boşa kira ödemek de evlilik zamanı gereksiz masraf olcak
o kadar cabuk bulamazsak
canım mesela emlakcı bizim oturdugumuz yer hakkında zeytinburnunda kiralık ev yok artık cok zor demişti adam akıllı bir ev annemin arkadasının oglu 2.5-3 ay aradı sonra ev sahibi kışın cıkmayın hamilesinde 1 yıl daha oturun demişte ev aramayı bıraktılarverecegin kira kısıtlı olunca istanbulda ev bulmak daha zor
canım mesela emlakcı bizim oturdugumuz yer hakkında zeytinburnunda kiralık ev yok artık cok zor demişti adam akıllı bir ev annemin arkadasının oglu 2.5-3 ay aradı sonra ev sahibi kışın cıkmayın hamilesinde 1 yıl daha oturun demişte ev aramayı bıraktılarverecegin kira kısıtlı olunca istanbulda ev bulmak daha zor
tamam 1 ay önce aramaya başlayın edacımm
içini ferah tut azıcıkk
pozitif enerji yay evrenee lütfenn :13::13::13:
*
fes olmaz daha yaratıcı bişeler bulmam lazımm
yoksaa kafalarında tüllü taç olcakk
larissacım ben azcık tez canlı ve garantici bi insanımdaa
her şeyim hazır olsun ben beklerim onları
zeytinburnunda mı düşünüyosun canım
evet zeytinburnu çok kalabalık yer haklısın ev bulunamayabilir :26:
inş dilediğin gibi bi ev bulursun canım, hatta buluruz
ah canım ben de senin gibiyim kına yerini ayarliyim diyorum şimdiden :26:
imkansız kız 1 ay içinde nasıl olacak eşyaların gelmesi etmesi badana temizlik yokkoff neyse hayırlısı
aaaaa o zaman birsey yapmamelek tacı yap melek gibi olsunlar
ah canım ben de senin gibiyim kına yerini ayarliyim diyorum şimdiden :26:
Muhasebedeyim canım ön muhasebe(fatura kesiyorum,satın almaları giriyorum,stok açıyorum,çek-senet-tahsilatlar bildiğin ön muhasebe işlerin hepsini yapıyorum)+telefonlara bakıyorum sipariş alımı+ödeme için arıyorum+cari hesap mutabakatı yapıyorum+çay kahve bulaşıkta arada bana bakıyor genelde ben demliyorumda servisini başka bir arkadaş yapıyorum ama benimde yaptığım çok oluyor yani bulaşıkları ben hallediyorum birtek genel muhasebede olan babs mutabakatı yok beyanneme falan yok işte bilmiyorum ne kadar alır böyle biri hiç önceden deneyimim olmadıki akıllı davranayımne iş yapıyosun canım sendenim de...
Bende telefonda falan takılıyorum nete bakıyorum bu aralar fazla çalışasımda yok bu zam durumlarından emin değilim kafamda dolu alacaklardanben de iyi vallahii hem çalışıyorum hem elimde telefon gg de geziniyorumm
az kaldı kovcaklar beni bırak telefonu diee
ama dayanamadım alıyorum vallahi bişeler kına içinn
canım inan yüzümü dogru düzgün görmüyorlarki :26:hani bir tavrımı görmüyorlar cıkacagımı anlasınlarişte bu yüzden diyorum yani her şekilde burayı bir boşvermişlik var birde çook eskilerden söylenti varmıs .. elindeki stogu bitirince kapatacak orayı o sektörden anlamıyor zaten diye..ve stok bitmek üzere yeni ürünler alıp stok doldurulmuyor :44:eldekilerde bitiyor :44:yani bu durumda gecmişte yapılan söylentiler haklı cıkıyor gibi ee benide sormuyor adam eger devam edecek olsa sorardı ama işte öyle geliyorki nasılsa kapatıcam diye sormuyor gibi :44: 846 olmus kuzum internette görmüştüm hatta temmuzdan sonra 891 diye gördüm diye hatırlıyorum yanlısmı hatırlıyorum :26: bir daha girecegim işte zamdı agiydi hepsini konusucam heh yani aynen canım 9-6 yogun iştede geciyor az olan iştede gec cıkarmasında beni gün içinde yogun calısayım fazla para alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?