- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Bende telefonda falan takılıyorum nete bakıyorum bu aralar fazla çalışasımda yok bu zam durumlarından emin değilim kafamda dolu alacaklardanAl canım alman gerek bencede benimde söz olsun kaftanımı almayı bile düşünüyorum hemen hazırlıklara başlıycam anca
yok canım kiralarda pahalı bizim orada bide herkese yakın olmakta istemiyorum acıkcası babamlar bakınalım dedi iyi bakının dedim ama istemem orayı..
Amin kuzum inşallah
kız ayarla tabi ne duruyosun
tutmadın mı dahaaaaaa
ayarla tabi kii soradan sıkıntı çıkmasınn
şimdi panik oldum :26:
aklımda bi iki yer var haftasonu oraya bakimm bakalım :26:
ya ben bu hafta sonu kaftanlara baktım ama hiç beğenmedimm yaaaa
napcam bilmiyorummm
*
hayırlısıyla sizinde inşallah hemen başlar nehircimm
Muhasebedeyim canım ön muhasebe(fatura kesiyorum,satın almaları giriyorum,stok açıyorum,çek-senet-tahsilatlar bildiğin ön muhasebe işlerin hepsini yapıyorum)+telefonlara bakıyorum sipariş alımı+ödeme için arıyorum+cari hesap mutabakatı yapıyorum+çay kahve bulaşıkta arada bana bakıyor genelde ben demliyorumda servisini başka bir arkadaş yapıyorum ama benimde yaptığım çok oluyor yani bulaşıkları ben hallediyorum birtek genel muhasebede olan babs mutabakatı yok beyanneme falan yok işte bilmiyorum ne kadar alır böyle biri hiç önceden deneyimim olmadıki akıllı davranayım
Bende telefonda falan takılıyorum nete bakıyorum bu aralar fazla çalışasımda yok bu zam durumlarından emin değilim kafamda dolu alacaklardanAl canım alman gerek bencede benimde söz olsun kaftanımı almayı bile düşünüyorum hemen hazırlıklara başlıycam anca
O zaman söylenti doğru gibi kuzum ateş olmayan yerden duman çıkmaz hesabı o bölümü kapatabilir o yüzden senide düşünmüyordur herkes kendini düşünüyorya sanada sormuyor bu yüzden bir boşvermişlik var adamda sen araştırmalara başla derimSen ciddimisin edam bir araştırayım bakıyım o zaman yine asgari ücret almış olucam ne anladım 2 senedir çalışmamdan sevdigim haklı sanırım ben eglenmeye gelmedim aynen çalışmaya geldim benim paraya ihtiyacım var kafamı işten kaldırmayayım ama paramda değsin hakettigimi alayım bize para lazım iş lazım canımcım
kesinlikle bak canım tarihler dolabiliyor birde bu yıl hep mayıs-haziran yogunlukta diyorlar ramazan öncesi diye :44:ben de şimdiden bi göz gezdirim canım :26:
çeyiz telaşından ne mobilya ne ev ne de kına gecesi hiçbiri aklıma bile gelmiyo
şimdi panik oldum :26:
aklımda bi iki yer var haftasonu oraya bakimm bakalım :26:
Kesin net bir tarih yok canım birşey söylüyorum ters tepiyor değişiyor nisan demiştim sonra düşündük attık bakalım sonbahara söz inşallahsiz ne zaman düşünüyorsunuz net kesin bişeyler varmı kuzum
bır tane estanbul evlerınde buldum nehır onlar daha guzelmıs ıcı ferah bak onunda lınkını atıyım
http://www.hurriyetemlak.com/konut-...Id=3&sortType=125411&pageSize=20&list=1&new=1
İyim canım sen nasılsınselam kızlar naısslınız?
ev muhabbeti var :) en büyük sıkıntı bu bizde de nerede oturacağzkadıköyde oturmak istiyorum ama fiyatlar nasıl bilemedim
ya ben bu hafta sonu kaftanlara baktım ama hiç beğenmedimm yaaaa
napcam bilmiyorummm
*
hayırlısıyla sizinde inşallah hemen başlar nehircimm
canım nerelere baktın kaftan için?
ben de kaftan istiyorum muhteşem yüzyıldakiler gibi
canım iş konusunda dgünden sonra aramaya baslarım zaten bu sürede birine şu zaman evleniyorum desem biz sizi ararız derbak kluzum bak öyle okudum diye hatırlıyorum aynen canım ya iş olsun yapalım
hafta sonu memleketten baktım ama
beğendiğim model internetten dikiş evi die bi yerdenn
kesinlikle bak canım tarihler dolabiliyor birde bu yıl hep mayıs-haziran yogunlukta diyorlar ramazan öncesi diye :44:
bu işleri benim kuzenim yapıyor,( çok yoğun çalışıyorar gerçekten) ön muhasebeci, 2.200 alıyor, prim vs bile alıyor.satış bile yaptığı oluyor.Muhasebedeyim canım ön muhasebe(fatura kesiyorum,satın almaları giriyorum,stok açıyorum,çek-senet-tahsilatlar bildiğin ön muhasebe işlerin hepsini yapıyorum)+telefonlara bakıyorum sipariş alımı+ödeme için arıyorum+cari hesap mutabakatı yapıyorum+çay kahve bulaşıkta arada bana bakıyor genelde ben demliyorumda servisini başka bir arkadaş yapıyorum ama benimde yaptığım çok oluyor yani bulaşıkları ben hallediyorum birtek genel muhasebede olan babs mutabakatı yok beyanneme falan yok işte bilmiyorum ne kadar alır böyle biri hiç önceden deneyimim olmadıki akıllı davranayım
O zaman söylenti doğru gibi kuzum ateş olmayan yerden duman çıkmaz hesabı o bölümü kapatabilir o yüzden senide düşünmüyordur herkes kendini düşünüyorya sanada sormuyor bu yüzden bir boşvermişlik var adamda sen araştırmalara başla derimSen ciddimisin edam bir araştırayım bakıyım o zaman yine asgari ücret almış olucam ne anladım 2 senedir çalışmamdan sevdigim haklı sanırım ben eglenmeye gelmedim aynen çalışmaya geldim benim paraya ihtiyacım var kafamı işten kaldırmayayım ama paramda değsin hakettigimi alayım bize para lazım iş lazım canımcım
Kesin net bir tarih yok canım birşey söylüyorum ters tepiyor değişiyor nisan demiştim sonra düşündük attık bakalım sonbahara söz inşallahsizin kesin bir tarih varmı
Daha ferah canım baktıkçada fikirlerin değişecek seçenekler çoğaldıkçada kafan karışacak ama güzel bir ev bulunacaktır inşallah
İyim canım sen nasılsınKadıköy güzel yer anadolu yakasını sevmesemde kadıköyü seviyorum ama oturma ihtimalim olsaydı o kısımları tercih edebilirdim ya da üsküdarı akrabamız var ordada güzel yerler:13:
Benim istediğim tam kaftanda değil canım bindallıda değil böyle hürrem kıyafeti gibi uzun elbiselerden istiyorum nasipse koyu bordo vişne çürüğü falan aklımda bir model var ama bulurmuyum dikerlermi bilmiyorumAmin inşallah canım
bu işleri benim kuzenim yapıyor,( çok yoğun çalışıyorar gerçekten) ön muhasebeci, 2.200 alıyor, prim vs bile alıyor.satış bile yaptığı oluyor.
üstelik lise mezunu, 2 yıldır orda çalışıyor, 6 ayda bir prim yapıyorlar.
iyiyim canım bendebend ehiç sevmiyorum Anadolu yaksını aslında. ama kadıköyü çok sevdim ve bir gelinlikler gördümm dibim dştü resmen aşkla gezerken baktık starplezi gördü ve dediği yuhh bunu mu istiyorsun dedi bana :26:hiç sıcak bakmadı anlıcağın kuzum
kadıköyde fiyatlar çok pahalı ya 3 bin felan giderim ona ben kredi çeker ev sahibi olurum o parayı krediye öderim ya . kafamdan sileyim akdıköyü en iyisini ben.
Kesin net bir tarih yok canım birşey söylüyorum ters tepiyor değişiyor nisan demiştim sonra düşündük attık bakalım sonbahara söz inşallahsizin kesin bir tarih varmı
Daha ferah canım baktıkçada fikirlerin değişecek seçenekler çoğaldıkçada kafan karışacak ama güzel bir ev bulunacaktır inşallah
İyim canım sen nasılsınKadıköy güzel yer anadolu yakasını sevmesemde kadıköyü seviyorum ama oturma ihtimalim olsaydı o kısımları tercih edebilirdim ya da üsküdarı akrabamız var ordada güzel yerler:13:
Benim istediğim tam kaftanda değil canım bindallıda değil böyle hürrem kıyafeti gibi uzun elbiselerden istiyorum nasipse koyu bordo vişne çürüğü falan aklımda bir model var ama bulurmuyum dikerlermi bilmiyorumAmin inşallah canım
evet nehırcım bu daha ferah ıc acıcı degılmı bende oyle cok begendım bunu ınsallah gonlumuze gore bır ev buluruz
Benim bir farkım satış yapmıyorum yoğun değiliz daha sakiniz öğleden sonra pek iş olmuyor ara ara yoğunlaşıyorum falan ekstradan işler çıkabiliyor ama yinede sanırım bu rakamı duyunca az paraya çalışıyorum
Daha uygun yerler bakabilirsin kuzum sevmiyorsun o taraftamı oturmak zorundasınız:26:
Benim bir farkım satış yapmıyorum yoğun değiliz daha sakiniz öğleden sonra pek iş olmuyor ara ara yoğunlaşıyorum falan ekstradan işler çıkabiliyor ama yinede sanırım bu rakamı duyunca az paraya çalışıyorum
Daha uygun yerler bakabilirsin kuzum sevmiyorsun o taraftamı oturmak zorundasınız:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?