2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

selam kızlar naısslınız?

ev muhabbeti var :) en büyük sıkıntı bu bizde de nerede oturacağz kadıköyde oturmak istiyorum ama fiyatlar nasıl bilemedim

ya ben bu hafta sonu kaftanlara baktım ama hiç beğenmedimm yaaaa
napcam bilmiyorummm
*
hayırlısıyla sizinde inşallah hemen başlar nehircimm

yok canım kiralarda pahalı bizim orada bide herkese yakın olmakta istemiyorum acıkcası babamlar bakınalım dedi iyi bakının dedim ama istemem orayı..
Amin kuzum inşallah

ben de şimdiden bi göz gezdirim canım :26:
çeyiz telaşından ne mobilya ne ev ne de kına gecesi hiçbiri aklıma bile gelmiyo

kız ayarla tabi ne duruyosun

tutmadın mı dahaaaaaa
ayarla tabi kii soradan sıkıntı çıkmasınn

şimdi panik oldum :26:
aklımda bi iki yer var haftasonu oraya bakimm bakalım :26:

canım iş konusunda dgünden sonra aramaya baslarım zaten bu sürede birine şu zaman evleniyorum desem biz sizi ararız der bak kluzum bak öyle okudum diye hatırlıyorum aynen canım ya iş olsun yapalım
ben de şimdiden bi göz gezdirim canım :26:
çeyiz telaşından ne mobilya ne ev ne de kına gecesi hiçbiri aklıma bile gelmiyo

şimdi panik oldum :26:
aklımda bi iki yer var haftasonu oraya bakimm bakalım :26:
kesinlikle bak canım tarihler dolabiliyor birde bu yıl hep mayıs-haziran yogunlukta diyorlar ramazan öncesi diye :44:

siz ne zaman düşünüyorsunuz net kesin bişeyler varmı kuzum
Kesin net bir tarih yok canım birşey söylüyorum ters tepiyor değişiyor nisan demiştim sonra düşündük attık bakalım sonbahara söz inşallahsizin kesin bir tarih varmı
bır tane estanbul evlerınde buldum nehır onlar daha guzelmıs ıcı ferah bak onunda lınkını atıyım

http://www.hurriyetemlak.com/konut-...Id=3&sortType=125411&pageSize=20&list=1&new=1

Daha ferah canım baktıkçada fikirlerin değişecek seçenekler çoğaldıkçada kafan karışacak ama güzel bir ev bulunacaktır inşallah
selam kızlar naısslınız?

ev muhabbeti var :) en büyük sıkıntı bu bizde de nerede oturacağz kadıköyde oturmak istiyorum ama fiyatlar nasıl bilemedim
İyim canım sen nasılsınKadıköy güzel yer anadolu yakasını sevmesemde kadıköyü seviyorum ama oturma ihtimalim olsaydı o kısımları tercih edebilirdim ya da üsküdarı akrabamız var ordada güzel yerler:13:
ya ben bu hafta sonu kaftanlara baktım ama hiç beğenmedimm yaaaa
napcam bilmiyorummm
*
hayırlısıyla sizinde inşallah hemen başlar nehircimm

Benim istediğim tam kaftanda değil canım bindallıda değil böyle hürrem kıyafeti gibi uzun elbiselerden istiyorum nasipse koyu bordo vişne çürüğü falan aklımda bir model var ama bulurmuyum dikerlermi bilmiyorum Amin inşallah canım

canım iş konusunda dgünden sonra aramaya baslarım zaten bu sürede birine şu zaman evleniyorum desem biz sizi ararız der bak kluzum bak öyle okudum diye hatırlıyorum aynen canım ya iş olsun yapalım

Tabi canım zaten düğün arefesi hazırlıklar falan anca kendini yeni işe vermem zor olur düğünden sonra muhakkak kafanda rahatlar rahat rahat bakarsınBen bir araştırayım

bu işleri benim kuzenim yapıyor,( çok yoğun çalışıyorar gerçekten) ön muhasebeci, 2.200 alıyor, prim vs bile alıyor.satış bile yaptığı oluyor.

iyiyim canım bende bend ehiç sevmiyorum Anadolu yaksını aslında. ama kadıköyü çok sevdim ve bir gelinlikler gördümm dibim dştü resmen aşkla gezerken baktık starplezi gördü ve dediği yuhh bunu mu istiyorsun dedi bana :26:hiç sıcak bakmadı anlıcağın kuzum

kadıköyde fiyatlar çok pahalı ya 3 bin felan giderim ona ben kredi çeker ev sahibi olurum o parayı krediye öderim ya . kafamdan sileyim akdıköyü en iyisini ben.

Edam haklısın Hazirandan sonra evet asgari ücret 891 TL olacakmış şuan 846 TL artık farz oldu itiraz etmek verdiklerinde:82:

bu işleri benim kuzenim yapıyor,( çok yoğun çalışıyorar gerçekten) ön muhasebeci, 2.200 alıyor, prim vs bile alıyor.satış bile yaptığı oluyor.

üstelik lise mezunu, 2 yıldır orda çalışıyor, 6 ayda bir prim yapıyorlar.

Benim bir farkım satış yapmıyorum yoğun değiliz daha sakiniz öğleden sonra pek iş olmuyor ara ara yoğunlaşıyorum falan ekstradan işler çıkabiliyor ama yinede sanırım bu rakamı duyunca az paraya çalışıyorum

Daha uygun yerler bakabilirsin kuzum sevmiyorsun o taraftamı oturmak zorundasınız:26:

evet nehırcım bu daha ferah ıc acıcı degılmı bende oyle cok begendım bunu ınsallah gonlumuze gore bır ev buluruz

evet nehırcım bu daha ferah ıc acıcı degılmı bende oyle cok begendım bunu ınsallah gonlumuze gore bır ev buluruz

İnşallah canım iç açıcı iç açıcı evleri seviyorum insanın eve girdiğinde içi huzur dolacak zaten dolar evimizde böyle karanlık kasvetli olmayacak yani o yüzden açık tonlarda döşemeyi planlıyorum

Avrupa yakasında 1 bin tl den aşağı daire yokmuşmuş Anadolu yakası uygunmuş . abisi de diyor uygun Anadolu yakası Beykoz izim orası diye sinir olmuştum abisine o yüzden Anadolu yakasında oturmak istiyor sevgilim bend ehiç istemiyorum aslında bu yüzden tartıştığımızda oluyor

satış aslında onun görevi değil, oranın satış elemeanları var zaten, ama o iş kazanmak adına onların işlerine de dahil olduğu oluyor, hemde şirket gelen o anki işi kaçırmamış oluyor , bu maaşa hangi taksit dayanır yahu illallah dicem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…