2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

öyle düşünme canım ben gelinliği ordan aldım şuan dikiliyor
bu kadar beğendiysen mutlaka gir konuş fiyatta anlaşacağını düşünüyorum, çünkü ordaki gelinlikçiler gerçekten kaliteli, insanlarla çok ilgileniyorlar..fatih'tekiler yüzüne bakmıyo

canım ben ev için öyle söylemişitm belirtmemişim ev diye

çok güzeller evet oarayada bakacağım .daha bizim var canım gelinlik bakmak için :)

canım ben ev için öyle söylemişitm belirtmemişim ev diye

çok güzeller evet oarayada bakacağım .daha bizim var canım gelinlik bakmak için :)

hahah yanlış anlamışım :)))
evleri az çok tahmin edebiliyorum :))
ama şahsen kadıköy de ev almak istemezdim, kalabalık olduğundan dolayı
daha sakin yerleri seviyorum, nasılsa heryere ulaşım kolay:)
beylikdüzü tarafı hem ucuz hem de çok güzel evler yapılıyor

İşleriniz peki anadolu yakasına uygun olacakmı valla avrupa yakasınında uygun yerleri var etiler nişantaşı maslak bebek gibi yerler yüksektir ama 600-850 TL arasındada rahat güzel evler bulabilirsiniz canım

Son düzenleme:

Sendemi aynı alıyorsun canım dayanmıyor işte hiç kendime bile bakamıyorum aldığım para mutlu etmiyor beni yetişmiyor hiçbirşeyim 200 TL bile ne kadar farkeder kendi kişisel ihtiyaçlarımı da karşılarım en azından daha büyük taksitlere girmedim bile elektriklilere başlıycam ya sonra yatak odam kına detaylarım ya damatlık beyaz eşyalar sevdigimede destek olmak istiyorum nasıl olurum daha yemek takımımım taksitlerini yetiremiyorum gönlüm istediğimide almaktan yana olunca sıkışıyorum böyle işte sevdigim destek oluyor ama ne gerek var kendi ihtiyaçlarımı adam akıllı huzurlu alamadıktan sonra

bende acık renk dosemeyı dusunuyorum bende oyle ferah ev sevıyorum askıtomda ole

l
berfooo
iyiyimm canım sen nasılsınn
Allah razı olsun vallahii öyle ihtiyacımız var ki duayaa :26::26:
eğitime devam 1.5 ay sürcek bakalımm :26::26::26:

inşALLAH olcak dila. ederim dua inşALLAH yine.
sende bize edersin

o o yerine mekanına bağlı. ben mesela ilk buraya geldiğimde agustosta ev aradım. çokta çabuk buldum. şimdidede birsürü boş ev var.. mekanına yerine bağlı.. eger bulamam diyosan 2 ay önceden bak.. bulurum diosan 1ay yeterli..
eşyaların herşeyin hazırsa bir ayda dayar döşersin

selam kızlar naısslınız?

ev muhabbeti var :) en büyük sıkıntı bu bizde de nerede oturacağz kadıköyde oturmak istiyorum ama fiyatlar nasıl bilemedim

as canım hoşgeldin. uzun zamandır göremedim nerelerdesin

Kesin net bir tarih yok canım birşey söylüyorum ters tepiyor değişiyor nisan demiştim sonra düşündük attık bakalım sonbahara söz inşallahsizin kesin bir tarih varmı

walla canım tek umudum evlenecek arkadaşlarımızın imam nikahında dua etmesi bizim atamasına bağlı herşey
Edam haklısın Hazirandan sonra evet asgari ücret 891 TL olacakmış şuan 846 TL artık farz oldu itiraz etmek verdiklerinde:82:

okdar sinir bozucu ki bu olay..
600 700 kira verenler nasıl geçinsin 3 çocuk olabilmesi için bayanın evde olması lazım. şimdi siyasete girmek istemiyorum

inşALLAH olcak dila. ederim dua inşALLAH yine.
sende bize edersin

walla canım tek umudum evlenecek arkadaşlarımızın imam nikahında dua etmesi bizim atamasına bağlı herşey

ederim tabi kii berfocumm
*
nikahım olmasaydı o sırada ederdim ben sanaa
ama tazelemek gerekir mi yaa düğünden önce tekrardan imam nikahınıı :44:

Allah yardımcın olsun canım.
Üzüldüm okuyunca.
Ailen destek olmuyor mu?

okdar sinir bozucu ki bu olay..
600 700 kira verenler nasıl geçinsin 3 çocuk olabilmesi için bayanın evde olması lazım. şimdi siyasete girmek istemiyorum

Çok sinir bozucu canım aileden bir yardım ev falan olmadıkça 1 kişinin maaşıyla geçinmek mümkün değil tabi asgari ücretli kişiden bahsediyorum 3-4 binlik maaşları kastetmiyorum

Allah yardımcın olsun canım.
Üzüldüm okuyunca.
Ailen destek olmuyor mu?

Sağol canım cümlemizin inşallahHenüz kesin ciddi adımımız olmadı belki olurlar olaylar ortaya gelince ama az çok anlıyorum yardımcı olmak ister iki tarafta ama onlarda anca kendilerini geçindiriyorlar düğün takılarımızı falan anca yani birde gelin-damat evi gelen giden olacak harcanacaklar evde eksiklerimiz var onlarda tamamlanacak zor yani bazen çok bunalıyorum özellikle bu aralar kendi sorunlarımda var kişisel bilemiyorum hiç Rabbim büyüktür

Canım belki ciddiyete dökülünce iş ailelerde kendi çaplarında yardım ederler.
Sen Allah'a dua et ve işleri Allah'a havale et.
Evlenen çiftlere Allah yardım eder.

Tabi canım zaten düğün arefesi hazırlıklar falan anca kendini yeni işe vermem zor olur düğünden sonra muhakkak kafanda rahatlar rahat rahat bakarsınBen bir araştırayım
tabi canım ya bide ayy nedesen ev bulunduktan sonra cok telas kalmamıs gibi geliyo benimde bir geliyo sanki panik bir gidiyo tabi evimizde net olamaycak onu düşünüyorum nasıl bakıcam diye ya int cafeye gidicem ya tele iş bulana kadar int yüklicem benim telde bir int giriyo bir girmiyo ama

Edam haklısın Hazirandan sonra evet asgari ücret 891 TL olacakmış şuan 846 TL artık farz oldu itiraz etmek verdiklerinde:82:

bakk off off keske asgari ücret alsam bu paraya agi dahilmi oluyor yoksa 846 + 60 agimi

internetten bakıyorum uzun zamandır hic ev falan cıkmıyor canım poff inşallah sahibinden buluruz eşyalar köşeyide bu hafta sonu alırsak bir masa almak ve birde tv ünitesi yaptırmak istiyorum ama bilmiyorum konsoldan vazgectim gibi :44:hic sorma ya asgari ücret bile alamayan eda nasıl gecinsin her fırsatta aldıgım maası dile getiriyorum cünkü aklımdan cıkmıyo sabah uyanınca işe hevesle gelmek cok güzel duyguydu..bu şekilde olunca kalkmak istemiyorum hep gec kalıyorum mutsuzum

ederim tabi kii berfocumm
*
nikahım olmasaydı o sırada ederdim ben sanaa
ama tazelemek gerekir mi yaa düğünden önce tekrardan imam nikahınıı :44:

evet evet kesinlikle tazelemelisin

Çok sinir bozucu canım aileden bir yardım ev falan olmadıkça 1 kişinin maaşıyla geçinmek mümkün değil tabi asgari ücretli kişiden bahsediyorum 3-4 binlik maaşları kastetmiyorum

bende onlardan bahsediyorum.. hayat şartları çok zor artık. en basidinden hastaneye gidiyorsun 5TL muayne ücreti ödüyorsun.. ilaç alsan bide onun extresi var...
asgeri ücretle geçinmek zor diyorum bende

sen sıkma canını. ALLAH büyüktür dediğin gibi. bir kapı kapanır bir kapı açılır.. kim bilebilir bu durumlar belki sizi birbirinize daha çok bağlar...
belkide nişan vs olduktan sonra aileler destek çıkar.. bunun içn sıkma canını

canım Allah karşına güzel bir iş çıkarsın inşallah.
hem hakkını alabileceğin hem de mutlu olabileceğin bir iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…