- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
iyiyim canım bendebend ehiç sevmiyorum Anadolu yaksını aslında. ama kadıköyü çok sevdim ve bir gelinlikler gördümm dibim dştü resmen aşkla gezerken baktık starplezi gördü ve dediği yuhh bunu mu istiyorsun dedi bana :26:hiç sıcak bakmadı anlıcağın kuzum
kadıköyde fiyatlar çok pahalı ya 3 bin felan giderim ona ben kredi çeker ev sahibi olurum o parayı krediye öderim ya . kafamdan sileyim akdıköyü en iyisini ben.
öyle düşünme canım ben gelinliği ordan aldım şuan dikiliyor
bu kadar beğendiysen mutlaka gir konuş fiyatta anlaşacağını düşünüyorum, çünkü ordaki gelinlikçiler gerçekten kaliteli, insanlarla çok ilgileniyorlar..fatih'tekiler yüzüne bakmıyo
canım ben ev için öyle söylemişitm belirtmemişim ev diye
çok güzeller evet oarayada bakacağım .daha bizim var canım gelinlik bakmak için :)
Avrupa yakasında 1 bin tl den aşağı daire yokmuşmuş Anadolu yakası uygunmuş . abisi de diyor uygun Anadolu yakası Beykoz izim orası diye sinir olmuştum abisine o yüzden Anadolu yakasında oturmak istiyor sevgilim bend ehiç istemiyorum aslında bu yüzden tartıştığımızda oluyor
satış aslında onun görevi değil, oranın satış elemeanları var zaten, ama o iş kazanmak adına onların işlerine de dahil olduğu oluyor, hemde şirket gelen o anki işi kaçırmamış oluyor , bu maaşa hangi taksit dayanır yahu illallah dicem artık.
İnşallah canım iç açıcı iç açıcı evleri seviyorum insanın eve girdiğinde içi huzur dolacak zaten dolar evimizde böyle karanlık kasvetli olmayacak yani o yüzden açık tonlarda döşemeyi planlıyorum
bende acık renk dosemeyı dusunuyorum bende oyle ferah ev sevıyorum askıtomda ole
l
berfooo
iyiyimm canım sen nasılsınn
Allah razı olsun vallahii öyle ihtiyacımız var ki duayaa :26::26:
eğitime devam 1.5 ay sürcek bakalımm :26::26::26:
o kadar cabuk bulamazsak
baslarında fes olsun o zaman =)
canım mesela emlakcı bizim oturdugumuz yer hakkında zeytinburnunda kiralık ev yok artık cok zor demişti adam akıllı bir ev annemin arkadasının oglu 2.5-3 ay aradı sonra ev sahibi kışın cıkmayın hamilesinde 1 yıl daha oturun demişte ev aramayı bıraktılarverecegin kira kısıtlı olunca istanbulda ev bulmak daha zor
selam kızlar naısslınız?
ev muhabbeti var :) en büyük sıkıntı bu bizde de nerede oturacağzkadıköyde oturmak istiyorum ama fiyatlar nasıl bilemedim
Kesin net bir tarih yok canım birşey söylüyorum ters tepiyor değişiyor nisan demiştim sonra düşündük attık bakalım sonbahara söz inşallahsizin kesin bir tarih varmı
Edam haklısın Hazirandan sonra evet asgari ücret 891 TL olacakmış şuan 846 TLartık farz oldu itiraz etmek verdiklerinde:82:
inşALLAH olcak dila. ederim dua inşALLAH yine.
sende bize edersin
walla canım tek umudum evlenecek arkadaşlarımızın imam nikahında dua etmesibizim atamasına bağlı herşey
Sendemi aynı alıyorsun canım dayanmıyor işte hiç kendime bile bakamıyorum aldığım para mutlu etmiyor beni yetişmiyor hiçbirşeyim200 TL bile ne kadar farkeder kendi kişisel ihtiyaçlarımı da karşılarım en azından daha büyük taksitlere girmedim bile elektriklilere başlıycam ya sonra yatak odam kına detaylarım ya damatlık beyaz eşyalar sevdigimede destek olmak istiyorum nasıl olurum daha yemek takımımım taksitlerini yetiremiyorum gönlüm istediğimide almaktan yana olunca sıkışıyorum böyle işte sevdigim destek oluyor ama ne gerek var kendi ihtiyaçlarımı adam akıllı huzurlu alamadıktan sonra
okdar sinir bozucu ki bu olay..
600 700 kira verenler nasıl geçinsin3 çocuk olabilmesi için bayanın evde olması lazım. şimdi siyasete girmek istemiyorum
Allah yardımcın olsun canım.
Üzüldüm okuyunca.
Ailen destek olmuyor mu?
Sağol canım cümlemizin inşallahHenüz kesin ciddi adımımız olmadı belki olurlar olaylar ortaya gelince ama az çok anlıyorum yardımcı olmak ister iki tarafta ama onlarda anca kendilerini geçindiriyorlar düğün takılarımızı falan anca yani birde gelin-damat evi gelen giden olacak harcanacaklar evde eksiklerimiz var onlarda tamamlanacak zor yani bazen çok bunalıyorum özellikle bu aralar kendi sorunlarımda var kişisel bilemiyorum hiç Rabbim büyüktür
tabi canım ya bide ayy nedesen ev bulunduktan sonra cok telas kalmamıs gibi geliyo benimde bir geliyo sanki panik bir gidiyoTabi canım zaten düğün arefesi hazırlıklar falan anca kendini yeni işe vermem zor olur düğünden sonra muhakkak kafanda rahatlar rahat rahat bakarsınBen bir araştırayım
Edam haklısın Hazirandan sonra evet asgari ücret 891 TL olacakmış şuan 846 TLartık farz oldu itiraz etmek verdiklerinde:82:
inşALLAH olcak dila. ederim dua inşALLAH yine.
sende bize edersin
o o yerine mekanına bağlı. ben mesela ilk buraya geldiğimde agustosta ev aradım. çokta çabuk buldum. şimdidede birsürü boş ev var.. mekanına yerine bağlı.. eger bulamam diyosan 2 ay önceden bak.. bulurum diosan 1ay yeterli..
eşyaların herşeyin hazırsa bir ayda dayar döşersin
as canım hoşgeldin. uzun zamandır göremedim nerelerdesin
walla canım tek umudum evlenecek arkadaşlarımızın imam nikahında dua etmesibizim atamasına bağlı herşey
okdar sinir bozucu ki bu olay..
600 700 kira verenler nasıl geçinsin3 çocuk olabilmesi için bayanın evde olması lazım. şimdi siyasete girmek istemiyorum
ederim tabi kii berfocumm
*
nikahım olmasaydı o sırada ederdim ben sanaa
ama tazelemek gerekir mi yaa düğünden önce tekrardan imam nikahınıı :44:
Çok sinir bozucu canım aileden bir yardım ev falan olmadıkça 1 kişinin maaşıyla geçinmek mümkün değil tabi asgari ücretli kişiden bahsediyorum 3-4 binlik maaşları kastetmiyorum
Sağol canım cümlemizin inşallahHenüz kesin ciddi adımımız olmadı belki olurlar olaylar ortaya gelince ama az çok anlıyorum yardımcı olmak ister iki tarafta ama onlarda anca kendilerini geçindiriyorlar düğün takılarımızı falan anca yani birde gelin-damat evi gelen giden olacak harcanacaklar evde eksiklerimiz var onlarda tamamlanacak zor yani bazen çok bunalıyorum özellikle bu aralar kendi sorunlarımda var kişisel bilemiyorum hiç Rabbim büyüktür
Kızlar merhaba... Ben de katılabilir miyim aranıza.
tabi canım ya bide ayy nedesen ev bulunduktan sonra cok telas kalmamıs gibi geliyo benimde bir geliyo sanki panik bir gidiyotabi evimizde net olamaycak onu düşünüyorum nasıl bakıcam diye ya int cafeye gidicem ya tele iş bulana kadar int yüklicem benim telde bir int giriyo bir girmiyo ama
bakkoff off keske asgari ücret alsam bu paraya agi dahilmi oluyor yoksa 846 + 60 agimi
internetten bakıyorum uzun zamandır hic ev falan cıkmıyor canım poff inşallah sahibinden buluruzeşyalar köşeyide bu hafta sonu alırsak bir masa almak ve birde tv ünitesi yaptırmak istiyorum ama bilmiyorum konsoldan vazgectim gibi :44:hic sorma ya asgari ücret bile alamayan eda nasıl gecinsin her fırsatta aldıgım maası dile getiriyorum cünkü aklımdan cıkmıyo sabah uyanınca işe hevesle gelmek cok güzel duyguydu..bu şekilde olunca kalkmak istemiyorum hep gec kalıyorum mutsuzum
merhaba canım hoşgeldin.. ben berfinsözlü yada nişanlı değilim
Kızlar merhaba... Ben de katılabilir miyim aranıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?