2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

merhaba canlarım bende katıldım inş mart nisan arası sözüm olacak
onun ailesi biliyor benim annem falan biliyor
hayırlısı ise tabi

hadi ya benzettim nicki o zaman hosgeldin tekrar

Hoşbuldumm.. Sohbet topiklerine falan da pek takılmam o yüzden çok bilmiyorum. Burada evliliğe dair her şeyi paylaşabiliyor muyuz? Çünkü yakın zamanda kıyafet, alyans derken danışacağım bir çok konu olacak.

Canım belki ciddiyete dökülünce iş ailelerde kendi çaplarında yardım ederler.
Sen Allah'a dua et ve işleri Allah'a havale et.
Evlenen çiftlere Allah yardım eder.

İnşallah canım küçüp çaplı işlerde yardımları olur biliyorum ama büyük işlerde zor görünen köy kılavuz istemiyor ama inşallah bellimi olur onlara bir şey diyemem borçta boğulacaklarsa nasıl yapsınlar biz ayaklarımızın üzerinde duruyoruz hallederiz genç çiftiz sonuçta

+ agi kuzum öyle biliyorum o geçim vergisi çocuk sayına görede değişiyorev alınınca endişe kalmıycak ama bu sefer temizliği yerleştirmesi eşyaların gelmesi çeyiz serme başlıycak

Herşeye bu kadar zam gelirken herşey bu kadar pahalıyken maaşlar neden bu kadar düşük Rabbim büyüktür ne olacağı belli olmaz canım kendi kendimize yapıcaz herşeyimizi gerçekten anlıyoruz bu yüzden birbirimizi çok şükür arada geriliyoruz sinirleniyoruz falan yine birbirimizi biz teselli ediyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…