2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

neresinden sen konya merkezde mi yasıyacaksın konya küçüktür cabuk alısırsın korkma

Karapınar canım. Ama merkezde oturuyorlar. Daha hangi şehirde yaşayacağımız ona bağlı olduğu için belli değil ama Konya olursa merkezde yaşayacağız inşallah. Küçük olduğu için alışamayabilirim diye korkuyorum zaten. Ankaradan sonra küçük gelir diye korkuyorum.

ankaradan sonra küçük gelir tatlım birazda ucuz baba tarafım ankaralı halanım kızı konya gelince çok ucuz der ondan dedim zamanla alısırsın ne zaman evleneceksin zorluk çekersen sor anlatırım ben sana

Tabiki canım her konuda birbirimize yardımcı oluyoruz
hos bulduk tatlım evet konyalım sen

hosgeldin sende

benim birde + agi eksik hee vayy arkadas ben bosa geliyorum buraya evet ya hele eşyaların gelmesi inşallah sorun cıkmaz

Ssklı olduğun zaman agi almayada hak kazanıyorsun kuzum İnşallah canım sorunsuz zamanında teslim ederler

agi yi nereden alıyorsun ben hic almadım ki :44: ssk oldu diyelim 891 oldugu zamanı düşünelim asgariyi yani 891 + 60 =951 he öylemi patron veriyor dimi hak kazanıyorsun falan dedin ya :44:

agi yi nereden alıyorsun ben hic almadım ki :44: ssk oldu diyelim 891 oldugu zamanı düşünelim asgariyi yani 891 + 60 =951 he öylemi patron veriyor dimi hak kazanıyorsun falan dedin ya :44:

Ben elden alıyorum tüm maaşımı onuda ayrıca veriyorlar canım bankadan almadım hiç sanırım bankaya birlikte yatıyor olabilir

nehır askıtom o son attıgım evı begenmedı sen ev ısını bana bırak dıo demekkı daha ıyı bır yer tutcak hadı bakalım cok merak edıyorum o nasıl bır yer bulucak

Aklında bir yer vardır canımcım birde o bulsun bakın tabi hemen karar verilmiyor zaten eve çok zor ben çok zorlanırdım işte bu demedikçe heryere bakmadan incelemeden karar veremeyen bir yapım var

Ben elden alıyorum tüm maaşımı onuda ayrıca veriyorlar canım bankadan almadım hiç sanırım bankaya birlikte yatıyor olabilir

vayy canına demek böyle bunu bilmem cok iyi oldu bundan sonra ona göre görüşmelere giderim ama o zaman cogu yer vermiyor şu agiyi

vayy canına demek böyle bunu bilmem cok iyi oldu bundan sonra ona göre görüşmelere giderim ama o zaman cogu yer vermiyor şu agiyi

Vermek zorunda canım ssklı olduğun sürece vermek zorunda ben öyle biliyorum yanlış biliyorsam düzeltsin arkadaşlar

Vermek zorunda canım ssklı olduğun sürece vermek zorunda ben öyle biliyorum yanlış biliyorsam düzeltsin arkadaşlar

canım ben şu ana kadar hic almadım demek bütün işyerlerim cebine attı gerci çokda ssk olmadı ama olanda vermedi yani ben hep asgari ücretin içinde oda var sanıyodum

eylül düğünü güzeldir ama malesef kısmet olmayacak sanırım. ben ekimde soğuk olur diye düşünüyorum :26::26::26: kimin gelip gelmemesinden çok kendimin maddi ne manevi müsait olup olmadığıma bakardım :26:

kızlarrr bugün belli oldu eylül 6 olarak kesinlesti düğün günümüzhazıranda olrsa planlarımıza ters olacaktı yetişemicektik.müdürüne başka gun yok birtek eylüle kalmıs baktığımız yer diyince oda eylulde kursları olmasına ramen izin verdi:)))şimdi rahat rahat hazırlıklarıma devam edeyim.birazda balayı yer önerileri sayfalarına göz gezdireyim artık eylül olunca sezon somu indirimleride olur artık:))

benide ekleyin listeye yeni katıldım aranıza özelden msj atamıyorum suanda..6 eylül 2014 gelini olucam nasipse:))

nasılsınız gelincikleeerrr hepinizde düğün telaşıı yerinizde olmak isterdim bende seneye ancak bu zamanlar o telaşa düşüecem lanet okulum yüzünden

Selamlar cancagizlarim, hazirligin kosturmacanin dibine vurmuş bir gelinzedeyim şuan, heyecandan çok stres var diyebilirim, babamda garip bi haller var , sesinin çıkmamasına , uzuldugunu belli edemedigi icin gidisime sessiz bi tepkisi var anlayabiliyorum yani, babalar için daha farklı sanırım, annem çoğu zaman dillendiriyorda babam bişey diyemiyor ama pek eski şen sakrakligida yok neyse alisicaz hepimiz, duygusala bağladım gece gece, bugün gelinlik provama gittim 2. Provama hazır taslağı çıkıcakmis dikim yollandi, sizde hazırlıklar ne alemde nasılsınız ?

Son düzenleme:
ankaradan sonra küçük gelir tatlım birazda ucuz baba tarafım ankaralı halanım kızı konya gelince çok ucuz der ondan dedim zamanla alısırsın ne zaman evleneceksin zorluk çekersen sor anlatırım ben sana

Şu an belli değil canım tam olarak. Önceleri babam bana işe girme şartı koymuştu. Şimdi en azından nişan yakında yapılabilir diyor. Nişan ve düğün arasını da fazla uzatmaz. Oradan vardım bu yıl evleneceğim kanısına. Senle irtibatta olalım Konya hakkında da danışırım ben sana.

Tabiki canım her konuda birbirimize yardımcı oluyoruz

:

Tamam o zaman ben buradan paylaşımlarıma başlarım yakında. Alyans seçimiyle uğraşıyorum mesela şu sıralar. Farklı bir model olsun istiyorum. Yaptıracağım o yüzden büyük ihtimal. Öneriler gelirse çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…