2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar merhabaa
Sizce düğün mekanını en geç ne zaman ayarlamalıyız, Ekim 2014'te düğün :26:

Biz 6 ay önce tuttuk canım ama tutucagin yerin rezervasyon olayı ve dolu olacağı tarihleriyle alakali canım, hayırlısı olsun bu arada :)

Tşkler canım, senin içinde hayırlısı olsun inşallah..

Zaman geçtikçe iyi yerlerin tutulacağı ve fiyatların artacağı konusunda korkularım var. Çeşitli nedenlerden bizim Nisan Mayıs ayına sarkabilir mekan tutmak.

Anca araştırır içinize sinen yeri tutarını canım fikirler o kadar çok değişiyor kii :)

selam kızlar günaydınn dün internetimde problem vardı yazamadım sürekli kopuyordu şimdi de oku oku bitiremedim ne çok muhabbet etmişsiiz öyle
son 1 ay kala tutman daha mantıklı canım hem extra masrafın çıkmaz nulursun elbet ev içini ferah tuut yeterki
halay çekmek iyi fikir arada bi yapıyorum aslında ama bugünlerde evimizde ağır misafirler var maalesef pek şansım olmuyor
ah be canım çok az alıyorsun ya ben 900+agi+yol almama rağmen şikayetçiyim çünkü yanımda birini alcaklar ve maaşı 1250 olacak diyorlar düşün öyle bişey olursa zaten evlenir evlenmez çıkarım o kıza da hiç bişey öğretmem haksızlık çünkü...
bence de yeterli bende ojeler varya görmüşsündür gg de onlardan yapcam kendim 15-20 tane kızlara sadece hatıra olsun diye süslerini ve etiketlerini yaptım bi oje alamadım işte onu da alıvca süsleyip koycam bi kenara 10 tanede kına tacı aldım eminöünde satıyorlardı 1liraya bi paket aldım kardeşim falan istiyor arkadaşlarıyla onlar için aldım

çok çalışıyorsun gerçekten canım ya hevesini kaçırmak istemem ama kuzenim beni yanına çağırdı bi fatura kesersin bi de telefonlar zaten 3 kişiyiz çayımızı demler içeriz falan dedi 1200 maaşa ama ben istemedim akrabayla hem çalışılmaz hemde karşıda tamam evime yakındı ama evlenince avrupa yakasında olacaktım o yüzden karşıya gidip gelmezdim mümkün değildi ondan kabul etmedim inşaAllah maaşına oranlı değil de adaletli bi rakam yapar canım istanbul gibi bi yerde asgari ücrete çalışmak onla geçinmek zorr

günaydın kızlar hayırlı sabahlar..
nihan yine yok

önemli olan da bu kuvvetli bir sevginiz var herşeyin üstesinden gelecek inşALLAH

gözün aydın ozaman. herşey gönlünce olsun

canım merhaba tanısmadık burcu ben alyans dıyınce bana sorucaksın cok arastırmasını yaptım bu ısın ben hatta sana bır kac fırma onerebılırım ıstanbuldamı yasıyorsun degılsede onemlı degıl onlıne satıslarıda var modern alyans var avrupa ve anadolu yakasında subelerı var haberın olsun ben derımkı butun sayfalara bak ınternetten sonrada kuyumcu gez ondan sonra ana fıkrın oturuyor ben nısanlıgımıda alyansımıda ole yaptım on arastırma yapmadan karar veremezsın zor olur

evet evet, aynı şekilde, kendime bende bişey almıyorum, zaten beni nişanlandım nişanlanalı kıyafet alışverişi mutlu etmiyor, daha büyük hediyelerden alışverişlerden hoşlanıyorum böyle çamaşır makinesi, bulaşık makinesi fırın filan şaka şaka, çok şükür onları kendimi sıka sıka ödüyorum .aldığım maaşı söylesem gülersiniz belki, asgari ücret+agi. bu maaşımla, hem çeyizcilere taksit ödüyorum pike takımıydı çemberdi salon örtüleri bohça filan, hem beyaz eşyam( çamaşır, bulaşık, ankastre fırın) zaten 500 tl ona veriyorum, düğüne kadar da vericem. gerisini siz payedin... mutfak araç gereçlerime ayda 100 tl veriyom...yatak odam 7 000 tl. abimin kredi kartına bi miktar çektirecem, diğerini de nişanlım ödemeye çalışacak, çünkü ailemin durumu da yok...ev yaptırıyoruz.benim nişanım düğünüm filan hiç bişey ortada yoktu o zaman, bileydik ailem geç yaptırırdı evi şuan dünya borç var.

canım cok cok kalın bir alyans alma derim sonraa cok böyle oymalı vs alyans almak araları pislenir sonra seni sinir edebilir ben öyle almadım gerci ama :44:birde alyans alırken kesinlikle tam parmagına olanını alma dönebilsin parmagında benim tam oluyodu ve sag elime takamıyorum solumda takıyorum evli gibi ve gece cıkarıyorum cünkü parmagım cok şişiyo

bakalım canım artık ya 1 ay kala aramak cok gec olur diye düşünyorum riske atamam ki
vayy canına bee ne güzel iş kızlar ben cok ciddiyim avrupa yakasındayım ve evlendikten sonra iş arıyorum bildiginiz duydugunuz olursa özelden haber bekliyorum

yanınaa beni alsınlarr

kızlar siz bu maasları alıyorsunuz ya ben öleyimm kendimi 5. kattan atayım yani çıkmak farz oldu bana

ay o yüzük işi bende de problem ya tam oturanı aldım salak gibi sol parmağıma olmuyor çok sıkıyo gerçi adam sıkarsa getir garantisi var 1 sene demişti de hiç işim düşmedi ki kapalı çarşıya gideyim kesinlikle geniş alyans alınmamalı çok rahatsız edici tavsiyemdir

iş istersen maslakta var tatlım şantiye sekreterliği 1000 maaş+yol+yemek ordan rahat iş eski şirketim garanti veririm

Günaydın kızlarrrr napıosunuz bakim :))

günaydınn canım

Son düzenleme:

Çok güzel hatta halay birde sezen aksudan rakkas dinledikmi tamamdır hatta garide garimide unutmayayım Misafirler gidince yaparsın canımbende 830+agi alıyorum servisim yemegim burdan zaten canım ama işte en fazla zam 900 falan olur gibi bir his var kabul etmiycem sonuna kadar ugraşıcam olmadı başımın çaresine bakarım en az şuanda dediğin gibi paraya başlıyorsun o zaman yerim iyi rahatım diye neden kendimi üzüyorum beni mutlu etmedikten sonra aldığım para evet herşey para demek değil ama biz hazırlık aşamasındaki gelincikler için çok büyük bir şey Hevesim kaçtı zaten kuzum senin demenle değil yani zam olmayabilir ya da olsada %10 olur olmaz tarzında söylentiyi duyunca kaçtı hevesim her sene böyle olacaksa millet aya çıkacak ben yaya kalıcam mağaza çalıştıgımda 2 sene önce 1250 falan alıyordum ya okuduğum işi yapayım saatleri uygun olsun derken kendime bakamayacak hale geldim maalesef
günaydın kızlar hayırlı sabahlar..
nihan yine yok

önemli olan da bu kuvvetli bir sevginiz var herşeyin üstesinden gelecek inşALLAH

Günaydın canım Amin inşallah hepimizin gönlüne göre olsun bir şekilde halledicez herşeyi hayırlısıyla olduğu kadar artık büyük parçaları gereklileri aradan çıkarmaya çalışıyorum

Benide artık kıyafet falan mutlu etmiyor çeyizime koyacağım eşyalar daha cazip geliyorSizinle aynı durumdayız canım iki ailede borçlu birşey isteyemeyiz küçük detaylar belki ama o dediğin şeyleride biz yapıcaz benimde şuanda hedefim Eylüle kadar falan elektriklileri tavalarımı falan bitirmek sonra yatak odası kına detayları ıvır zıvır düğün yeri bir sürü şey var o yüzden hep hızlı almaya ödemeye çalışıyorum ama bu paraya ortaya birde ben diş tellerimi ödüyorum ayda 200 ona gidiyor 500-600 civarında tencere çkb takımım taksiti nisan gibi biticek elektriklilere geçicem işte o bohça işine diğer şeylere artık sözden sonra o yüzden söze kadar bitirmeye çabalıyorum çok zor bu hayat ya :106:

canım ben şu ana kadar hic almadım demek bütün işyerlerim cebine attı gerci çokda ssk olmadı ama olanda vermedi yani ben hep asgari ücretin içinde oda var sanıyodum

Canım asgari ücretin dışında alınıyor evet sanırım cebe indirmişler bazı yerler böyle uyanıklık yaptığını zannediyor öteki tarafta hesaplaşacaksın ama haram olur onlara o para

ben de aynı yerdeyim
şu grip bi gitmedi aslında tam anlamıyla olmadım ama 2 haftadır olcak gibi hapşuruyorum üşüyorum

Canım bu pis hava geçmedikçe hastalıklarımızda geçmez benimde arada boğazlarımın yanlarında küçük yumru beliriyor çok enteresan havada buz gibi kar yağmıyor o yüzden yaza kadar çekicekmişiz gibi geliyor :106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…