Kızlar merhabaa
Sizce düğün mekanını en geç ne zaman ayarlamalıyız, Ekim 2014'te düğün :26:
Tşkler canım, senin içinde hayırlısı olsun inşallah..
Zaman geçtikçe iyi yerlerin tutulacağı ve fiyatların artacağı konusunda korkularım var. Çeşitli nedenlerden bizim Nisan Mayıs ayına sarkabilir mekan tutmak.
son 1 ay kala tutman daha mantıklı canım hem extra masrafın çıkmaz nulursun elbet ev içini ferah tuut yeterkiohh mis gibi sütlac varmıs tabi
evet daha hayırlı oldu
ya kızlar 2 gündür bizim ev konusu dert oldu bi ben diyorum hemen bulalım tutalım sevdigim yok diyo sonra sevdigim haklısın tutalım erkenden diyo bu seferde ben ne gerek var diyorum çok gidip geliyoruz hos istedigimiz gibi daire yok off off daha nerede oturacagımızı bile bilmiyoruz
halay çekmek iyi fikir arada bi yapıyorum aslında ama bugünlerde evimizde ağır misafirler var maalesef pek şansım olmuyorYolarımGerginlikten oluyor bunlar kuzum biraz rahatlamaya çalış kardeşin varmıydı kuzenlerin falan kız kıza biraz eğlen gerildiğinde iyi gelecektir olmadı aç bir oyun havası düğününüzü düşün evinizi düşün oyna birazcık bazen ben evde kıvırtıyorum kardeşimle halay bile çektiğimiz oluyor arada bu hayatta çok takmamak takılmamak gerek her şey gelip geçiyor oluruna bırakalım bazen hayırlı zamanı vardır muhakkak yalnız bizim halayımızda yazıda komik oldu farkındayım evde halay çekmek biz olunca normal ama Geçen gün bir gerildim azıcık kiloda almışım alacaklar borçlarım birikmiş hesap yapıyorum yaptıkça bunalıyorum açtım kasap havası kardeşimle nasıl çekiyoruz yorulunca birşeyim kalmadı Sonra baktım ki her şey boş
ah be canım çok az alıyorsun ya ben 900+agi+yol almama rağmen şikayetçiyim çünkü yanımda birini alcaklar ve maaşı 1250 olacak diyorlar düşün öyle bişey olursa zaten evlenir evlenmez çıkarım o kıza da hiç bişey öğretmemKuzum bak eğer öyle kapanma tarzında birşey hissediyorsan maaşını aldığın gibi çık yoksa alamayabilirsin aklında bulunsun adam kayıplara karışır falan Allah korusunTavırlarına bağlı edam ne söylesem yalan olur bir orta yol bulunur belki çok memnunum yerimden ayrılmak istemem ama en az 1000 TL kurtarıyor beni yaptıkları %10 zam o da belli değilmiş daha az olacak diyorlar geçen seferki gibi 70 TL olursa 900 olur maaşım + agi işte ama kurtarmıyor bu sefer mutlu olamıyorum borç gırtlagımda yani borcum yok ama alacağım çok hiçbir ay es geçemem yetişmez başka türlü düğüne kadar ee bunlarında olması için para gerekli bilmiyorum 950 olsun en az ama 900 çok az başkasına söylesem güler bir yerde başladığında 1200 den aşağı başlatmazlar en az 1000 diyorlar ee burda 2 senedir çalışıyorum neden daha fazla almayayım diyorum senin işin daha zor canımcım mecbursun farkındayım düğün üzeri birkaç ay daha dayan en fazla bence düğünden sonra arayışa gir derim ben
bence de yeterli bende ojeler varya görmüşsündür gg de onlardan yapcam kendim 15-20 tane kızlara sadece hatıra olsun diye süslerini ve etiketlerini yaptım bi oje alamadım işte onu da alıvca süsleyip koycam bi kenarakına mumlarımı aldımm dayanamadımm
ben ince uzun mumlardan istiyodum bide onların süslülerinden buldum aldım 20 tane
yeterli dimii ??
*
kına taçları var yaa ben daha değişik bişe olsun istiyorum
fikrin var mı ??
Muhasebedeyim canım ön muhasebe(fatura kesiyorum,satın almaları giriyorum,stok açıyorum,çek-senet-tahsilatlar bildiğin ön muhasebe işlerin hepsini yapıyorum)+telefonlara bakıyorum sipariş alımı+ödeme için arıyorum+cari hesap mutabakatı yapıyorum+çay kahve bulaşıkta arada bana bakıyor genelde ben demliyorumda servisini başka bir arkadaş yapıyorum ama benimde yaptığım çok oluyor yani bulaşıkları ben hallediyorum birtek genel muhasebede olan babs mutabakatı yok beyanneme falan yok işte bilmiyorum ne kadar alır böyle biri hiç önceden deneyimim olmadıki akıllı davranayım
Bende telefonda falan takılıyorum nete bakıyorum bu aralar fazla çalışasımda yok bu zam durumlarından emin değilim kafamda dolu alacaklardanAl canım alman gerek bencede benimde söz olsun kaftanımı almayı bile düşünüyorum hemen hazırlıklara başlıycam anca
O zaman söylenti doğru gibi kuzum ateş olmayan yerden duman çıkmaz hesabı o bölümü kapatabilir o yüzden senide düşünmüyordur herkes kendini düşünüyorya sanada sormuyor bu yüzden bir boşvermişlik var adamda sen araştırmalara başla derimSen ciddimisin edam bir araştırayım bakıyım o zaman yine asgari ücret almış olucam ne anladım 2 senedir çalışmamdan sevdigim haklı sanırım ben eglenmeye gelmedim aynen çalışmaya geldim benim paraya ihtiyacım var kafamı işten kaldırmayayım ama paramda değsin hakettigimi alayım bize para lazım iş lazım canımcım
Herşeye bu kadar zam gelirken herşey bu kadar pahalıyken maaşlar neden bu kadar düşükRabbim büyüktür ne olacağı belli olmaz canım kendi kendimize yapıcaz herşeyimizi gerçekten anlıyoruz bu yüzden birbirimizi çok şükür arada geriliyoruz sinirleniyoruz falan yine birbirimizi biz teselli ediyoruz
gözün aydın ozaman. herşey gönlünce olsuneylül düğünü güzeldir ama malesef kısmet olmayacak sanırım. ben ekimde soğuk olur diye düşünüyorum :26::26::26: kimin gelip gelmemesinden çok kendimin maddi ne manevi müsait olup olmadığıma bakardım :26:
kızlarrr bugün belli oldu eylül 6 olarak kesinlesti düğün günümüzhazıranda olrsa planlarımıza ters olacaktı yetişemicektik.müdürüne başka gun yok birtek eylüle kalmıs baktığımız yer diyince oda eylulde kursları olmasına ramen izin verdi:)))şimdi rahat rahat hazırlıklarıma devam edeyim.birazda balayı yer önerileri sayfalarına göz gezdireyim artık eylül olunca sezon somu indirimleride olur artık:))
Şu an belli değil canım tam olarak. Önceleri babam bana işe girme şartı koymuştu. Şimdi en azından nişan yakında yapılabilir diyor. Nişan ve düğün arasını da fazla uzatmaz. Oradan vardım bu yıl evleneceğim kanısına.Senle irtibatta olalım Konya hakkında da danışırım ben sana.
Tamam o zaman ben buradan paylaşımlarıma başlarım yakında.Alyans seçimiyle uğraşıyorum mesela şu sıralar. Farklı bir model olsun istiyorum. Yaptıracağım o yüzden büyük ihtimal. Öneriler gelirse çok sevinirim.
Sendemi aynı alıyorsun canım dayanmıyor işte hiç kendime bile bakamıyorum aldığım para mutlu etmiyor beni yetişmiyor hiçbirşeyim200 TL bile ne kadar farkeder kendi kişisel ihtiyaçlarımı da karşılarım en azından daha büyük taksitlere girmedim bile elektriklilere başlıycam ya sonra yatak odam kına detaylarım ya damatlık beyaz eşyalar sevdigimede destek olmak istiyorum nasıl olurum daha yemek takımımım taksitlerini yetiremiyorum gönlüm istediğimide almaktan yana olunca sıkışıyorum böyle işte sevdigim destek oluyor ama ne gerek var kendi ihtiyaçlarımı adam akıllı huzurlu alamadıktan sonra
Şu an belli değil canım tam olarak. Önceleri babam bana işe girme şartı koymuştu. Şimdi en azından nişan yakında yapılabilir diyor. Nişan ve düğün arasını da fazla uzatmaz. Oradan vardım bu yıl evleneceğim kanısına.Senle irtibatta olalım Konya hakkında da danışırım ben sana.
Tamam o zaman ben buradan paylaşımlarıma başlarım yakında.Alyans seçimiyle uğraşıyorum mesela şu sıralar. Farklı bir model olsun istiyorum. Yaptıracağım o yüzden büyük ihtimal. Öneriler gelirse çok sevinirim.
selam kızlar günaydınn dün internetimde problem vardı yazamadım sürekli kopuyordu şimdi de oku oku bitiremedim ne çok muhabbet etmişsiiz öyle
son 1 ay kala tutman daha mantıklı canım hem extra masrafın çıkmaz nulursun elbet ev içini ferah tuut yeterki
halay çekmek iyi fikir arada bi yapıyorum aslında ama bugünlerde evimizde ağır misafirler var maalesef pek şansım olmuyor
ah be canım çok az alıyorsun ya ben 900+agi+yol almama rağmen şikayetçiyim çünkü yanımda birini alcaklar ve maaşı 1250 olacak diyorlar düşün öyle bişey olursa zaten evlenir evlenmez çıkarım o kıza da hiç bişey öğretmemhaksızlık çünkü...
bence de yeterli bende ojeler varya görmüşsündür gg de onlardan yapcam kendim 15-20 tane kızlara sadece hatıra olsun diye süslerini ve etiketlerini yaptım bi oje alamadım işte onu da alıvca süsleyip koycam bi kenara10 tanede kına tacı aldım eminöünde satıyorlardı 1liraya bi paket aldım kardeşim falan istiyor arkadaşlarıyla onlar için aldım
çok çalışıyorsun gerçekten canım ya hevesini kaçırmak istemem ama kuzenim beni yanına çağırdı bi fatura kesersin bi de telefonlar zaten 3 kişiyiz çayımızı demler içeriz falan dedi 1200 maaşa ama ben istemedim akrabayla hem çalışılmaz hemde karşıda tamam evime yakındı ama evlenince avrupa yakasında olacaktım o yüzden karşıya gidip gelmezdim mümkün değildi ondan kabul etmedim inşaAllah maaşına oranlı değil de adaletli bi rakam yapar canım istanbul gibi bi yerde asgari ücrete çalışmak onla geçinmek zorr
evet evet, aynı şekilde, kendime bende bişey almıyorum, zaten beni nişanlandım nişanlanalı kıyafet alışverişi mutlu etmiyor, daha büyük hediyelerden alışverişlerden hoşlanıyorum böyle çamaşır makinesi, bulaşık makinesi fırın filanşaka şaka, çok şükür onları kendimi sıka sıka ödüyorum .aldığım maaşı söylesem gülersiniz belki, asgari ücret+agi. bu maaşımla, hem çeyizcilere taksit ödüyorum pike takımıydı çemberdi salon örtüleri bohça filan, hem beyaz eşyam( çamaşır, bulaşık, ankastre fırın) zaten 500 tl ona veriyorum, düğüne kadar da vericem. gerisini siz payedin... mutfak araç gereçlerime ayda 100 tl veriyom...yatak odam 7 000 tl. abimin kredi kartına bi miktar çektirecem, diğerini de nişanlım ödemeye çalışacak, çünkü ailemin durumu da yok...ev yaptırıyoruz.benim nişanım düğünüm filan hiç bişey ortada yoktu o zaman, bileydik ailem geç yaptırırdı evi şuan dünya borç var.
canım cok cok kalın bir alyans alma derim sonraa cok böyle oymalı vs alyans almak araları pislenir sonra seni sinir edebilir ben öyle almadım gerci ama :44:birde alyans alırken kesinlikle tam parmagına olanını almadönebilsin parmagında benim tam oluyodu ve sag elime takamıyorum solumda takıyorum evli gibi ve gece cıkarıyorum cünkü parmagım cok şişiyo
bakalım canım artık ya 1 ay kala aramak cok gec olur diye düşünyorum riske atamam ki
vayy canına bee ne güzel işkızlar ben cok ciddiyim avrupa yakasındayım ve evlendikten sonra iş arıyorum bildiginiz duydugunuz olursa özelden haber bekliyorum
yanınaa beni alsınlarr
Günaydın kızlarrrr napıosunuz bakim :))
halay çekmek iyi fikir arada bi yapıyorum aslında ama bugünlerde evimizde ağır misafirler var maalesef pek şansım olmuyor
ah be canım çok az alıyorsun ya ben 900+agi+yol almama rağmen şikayetçiyim çünkü yanımda birini alcaklar ve maaşı 1250 olacak diyorlar düşün öyle bişey olursa zaten evlenir evlenmez çıkarım o kıza da hiç bişey öğretmemhaksızlık çünkü...
çok çalışıyorsun gerçekten canım ya hevesini kaçırmak istemem ama kuzenim beni yanına çağırdı bi fatura kesersin bi de telefonlar zaten 3 kişiyiz çayımızı demler içeriz falan dedi 1200 maaşa ama ben istemedim akrabayla hem çalışılmaz hemde karşıda tamam evime yakındı ama evlenince avrupa yakasında olacaktım o yüzden karşıya gidip gelmezdim mümkün değildi ondan kabul etmedim inşaAllah maaşına oranlı değil de adaletli bi rakam yapar canım istanbul gibi bi yerde asgari ücrete çalışmak onla geçinmek zorr
günaydın kızlar hayırlı sabahlar..
nihan yine yok
önemli olan da bukuvvetli bir sevginiz var herşeyin üstesinden gelecek inşALLAH
evet evet, aynı şekilde, kendime bende bişey almıyorum, zaten beni nişanlandım nişanlanalı kıyafet alışverişi mutlu etmiyor, daha büyük hediyelerden alışverişlerden hoşlanıyorum böyle çamaşır makinesi, bulaşık makinesi fırın filanşaka şaka, çok şükür onları kendimi sıka sıka ödüyorum .aldığım maaşı söylesem gülersiniz belki, asgari ücret+agi. bu maaşımla, hem çeyizcilere taksit ödüyorum pike takımıydı çemberdi salon örtüleri bohça filan, hem beyaz eşyam( çamaşır, bulaşık, ankastre fırın) zaten 500 tl ona veriyorum, düğüne kadar da vericem. gerisini siz payedin... mutfak araç gereçlerime ayda 100 tl veriyom...yatak odam 7 000 tl. abimin kredi kartına bi miktar çektirecem, diğerini de nişanlım ödemeye çalışacak, çünkü ailemin durumu da yok...ev yaptırıyoruz.benim nişanım düğünüm filan hiç bişey ortada yoktu o zaman, bileydik ailem geç yaptırırdı evi şuan dünya borç var.
canım ben şu ana kadar hic almadım demek bütün işyerlerim cebine attı gerci çokda ssk olmadı ama olanda vermedi yani ben hep asgari ücretin içinde oda var sanıyodum
Günaydın canım ben dünkü bıraktığınız yerdeyimGünaydın kızlarrrr napıosunuz bakim :))
Günaydın hatunlaaarrrrrrr
Günaydın canım ben dünkü bıraktığınız yerdeyimsen ne yapıyorsun
Günaydın canım
ben de aynı yerdeyim
şu grip bi gitmediaslında tam anlamıyla olmadım ama 2 haftadır olcak gibi hapşuruyorum üşüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?