2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

evet canım etraf virüslü kar yağsa da bu havayı temizlese :26:

bende bi ara mağazacılık yaptım şuan aldığımın üstünde alıyordum zaten primler falan iyidim yani ama yorucu ve pazarı yok benimde yetmiyor maalesef evdeki durum çok iyi değil kredimiz var diye yüklerini hafifletmek için faturaları ödüyorum o da zaten 500 oluyor maalesef 350 de beyaz eşyam başka da bişey kalmıyor zaten Allah yardımcımız olsun

Canım asgari ücretin dışında alınıyor evet sanırım cebe indirmişler bazı yerler böyle uyanıklık yaptığını zannediyor öteki tarafta hesaplaşacaksın ama haram olur onlara o para

vay pislikler vayy vermiyorlar heee kardeşimin de öyleydi işten çıkınca 1800 lira agi parasını aldık adamdan yoksa şikayet ederiz dedik ses çıkarmayınca vermiyolar sigortan başlayınca o hakkın da oluyor devletin ödeneği o edacım mutlaka çıkarken sor hesabını bodro falan da mı hiç imzalamadın be tatlım orda yazıyo çünkü

inşallah yağar canımm yoksa yazın bizim için pek iyi olmaz :26:

avrupa yakasında mısın canım sen :)
Evet canım avrupa yakasındayım sen

Amin canım cümlemizin inşallahAiledende birşey beklemeyince böyle kendimiz hallediyoruz canım ama inşallah bizlerde sorunsuz halledicez
günaydın canım geçmiş olsun yeni katıldım bende aranıza

Hoşgeldin canım aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…