kızlar siz bu maasları alıyorsunuz ya ben öleyimm kendimi 5. kattan atayım yaniçıkmak farz oldu bana
Canım bu pis hava geçmedikçe hastalıklarımızda geçmez benimde arada boğazlarımın yanlarında küçük yumru beliriyor çok enteresan havada buz gibi kar yağmıyor o yüzden yaza kadar çekicekmişiz gibi geliyor :106:
evet canım etraf virüslükar yağsa da bu havayı temizlese :26:
Evet canım ama hiç yağacak gibi durmuyor bu hafta hava güneşli güneşli ve soğuk:18:Bu aylarda yağmayacakta yazın ne yapacağız meçhul:44:
nasılsınız hatunlaarrr
Çok güzel hatta halay birde sezen aksudan rakkas dinledikmi tamamdır hatta garide garimide unutmayayımMisafirler gidince yaparsın canım bende 830+agi alıyorum servisim yemegim burdan zaten canım ama işte en fazla zam 900 falan olur gibi bir his var kabul etmiycem sonuna kadar ugraşıcam olmadı başımın çaresine bakarım en az şuanda dediğin gibi paraya başlıyorsun o zaman yerim iyi rahatım diye neden kendimi üzüyorum beni mutlu etmedikten sonra aldığım para evet herşey para demek değil ama biz hazırlık aşamasındaki gelincikler için çok büyük bir şey Hevesim kaçtı zaten kuzum senin demenle değil yani zam olmayabilir ya da olsada %10 olur olmaz tarzında söylentiyi duyunca kaçtı hevesim her sene böyle olacaksa millet aya çıkacak ben yaya kalıcam mağaza çalıştıgımda 2 sene önce 1250 falan alıyordum ya okuduğum işi yapayım saatleri uygun olsun derken kendime bakamayacak hale geldim maalesef
Günaydın canımAmin inşallah hepimizin gönlüne göre olsun bir şekilde halledicez herşeyi hayırlısıyla olduğu kadar artık büyük parçaları gereklileri aradan çıkarmaya çalışıyorum
Benide artık kıyafet falan mutlu etmiyor çeyizime koyacağım eşyalar daha cazip geliyorSizinle aynı durumdayız canım iki ailede borçlu birşey isteyemeyiz küçük detaylar belki ama o dediğin şeyleride biz yapıcaz benimde şuanda hedefim Eylüle kadar falan elektriklileri tavalarımı falan bitirmek sonra yatak odası kına detayları ıvır zıvır düğün yeri bir sürü şey var o yüzden hep hızlı almaya ödemeye çalışıyorum ama bu paraya ortaya birde ben diş tellerimi ödüyorum ayda 200 ona gidiyor 500-600 civarında tencere çkb takımım taksiti nisan gibi biticek elektriklilere geçicem işte o bohça işine diğer şeylere artık sözden sonra o yüzden söze kadar bitirmeye çabalıyorum çok zor bu hayat ya :106:
Canım asgari ücretin dışında alınıyor evet sanırım cebe indirmişler bazı yerler böyle uyanıklık yaptığını zannediyor öteki tarafta hesaplaşacaksın ama haram olur onlara o para
ben iyiyim canım sen nasılsın
azıcın grip belirtilerim olsa da :26:
Rabbim şifa versin tatlımmm.Herkes öyle bendede kırgınlık var durduk yere soğuk soğuk ter döküyorumm :s
Şu an belli değil canım tam olarak. Önceleri babam bana işe girme şartı koymuştu. Şimdi en azından nişan yakında yapılabilir diyor. Nişan ve düğün arasını da fazla uzatmaz. Oradan vardım bu yıl evleneceğim kanısına.Senle irtibatta olalım Konya hakkında da danışırım ben sana.
:) olur canım seve seve yardımcı olurum benimde durumda daha tam belli degil söz olursa benimde uzun tutmazlar hemen olur inş
Günaydın kızlarrrr napıosunuz bakim :))
günaydın canım geçmiş olsunyeni katıldım bende aranıza
inşallah yağar canımm yoksa yazın bizim için pek iyi olmaz :26:
Evet canım avrupa yakasındayım senavrupa yakasında mısın canım sen :)
bende bi ara mağazacılık yaptım şuan aldığımın üstünde alıyordum zaten primler falan iyidim yani ama yorucu ve pazarı yok benimde yetmiyor maalesef evdeki durum çok iyi değil kredimiz var diye yüklerini hafifletmek için faturaları ödüyorum o da zaten 500 oluyor maalesef350 de beyaz eşyam başka da bişey kalmıyor zaten Allah yardımcımız olsun
günaydın canım geçmiş olsunyeni katıldım bende aranıza
Evet canım avrupa yakasındayım sen
sagol canım, hoşgeldin o zaman
kaç yaşındasın tanıyalım seni
hos bulduk 22 yasındayım canım konyalıyım peki sen
23 yaşındayım canım,
konya da mı yaşıyorsun :)
evet baba tarafım ankaralı ama konyada yaşiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?