ama kendi emeğin olunca daha tatlı oluyor canım ya gerçektenEvet canım avrupa yakasındayım sen
Amin canım cümlemizin inşallahAiledende birşey beklemeyince böyle kendimiz hallediyoruz canım ama inşallah bizlerde sorunsuz halledicez
Hoşgeldin canım aramıza
bende 25 sene oturdum okmeydanında 2 sene olcak anadolu yakasına taşınalı
ben de canımm okmeydanı tarafındayım :)
ama kendi emeğin olunca daha tatlı oluyor canım ya gerçekten
bende 25 sene oturdum okmeydanında 2 sene olcak anadolu yakasına taşınalı
ben de canımm okmeydanı tarafındayım :)
çook uzun süre oturmuşsun canım,
kaç yaşındasın sen :26:
28 yaşındayım canım çokta yaşlı değilim yaa 1 yaşından beridir ordayım yani
Birazcık uzaksın bana
sagol canım çok ağır geçiyo ya ben de korkuyorum inş olmam :26:
olanların 1 ay da zor geçiyo
ay öyle demek istedim
hadı ya :))
Günaydın kızlarrrr napıosunuz bakim :))
ay o yüzük işi bende de problem ya tam oturanı aldım salak gibi sol parmağıma olmuyor çok sıkıyo gerçi adam sıkarsa getir garantisi var 1 sene demişti de hiç işim düşmedi ki kapalı çarşıya gideyim kesinlikle geniş alyans alınmamalı çok rahatsız edici tavsiyemdir
iş istersen maslakta var tatlım şantiye sekreterliği 1000 maaş+yol+yemek ordanrahat iş eski şirketim garanti veririm
günaydınn canım
Günaydın hatunlaaarrrrrrr
Canım asgari ücretin dışında alınıyor evet sanırım cebe indirmişler bazı yerler böyle uyanıklık yaptığını zannediyor öteki tarafta hesaplaşacaksın ama haram olur onlara o para
ne yani, asgari ücretin altında da mı çalışıyosunuz?
Aynen canım çok zor geçiyor bende kapılmak istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum
hmmm öyle demek istedin demek
canım merhaba tanısmadık burcu ben alyans dıyınce bana sorucaksın cok arastırmasını yaptım bu ısın ben hatta sana bır kac fırma onerebılırım ıstanbuldamı yasıyorsun degılsede onemlı degıl onlıne satıslarıda var modern alyans var avrupa ve anadolu yakasında subelerı var haberın olsun ben derımkı butun sayfalara bak ınternetten sonrada kuyumcu gez ondan sonra ana fıkrın oturuyor ben nısanlıgımıda alyansımıda ole yaptım on arastırma yapmadan karar veremezsın zor olur
canım cok cok kalın bir alyans alma derim sonraa cok böyle oymalı vs alyans almak araları pislenir sonra seni sinir edebilir ben öyle almadım gerci ama :44:birde alyans alırken kesinlikle tam parmagına olanını almadönebilsin parmagında benim tam oluyodu ve sag elime takamıyorum solumda takıyorum evli gibi ve gece cıkarıyorum cünkü parmagım cok şişiyo
:
Şu an belli değil canım tam olarak. Önceleri babam bana işe girme şartı koymuştu. Şimdi en azından nişan yakında yapılabilir diyor. Nişan ve düğün arasını da fazla uzatmaz. Oradan vardım bu yıl evleneceğim kanısına.Senle irtibatta olalım Konya hakkında da danışırım ben sana.
:) olur canım seve seve yardımcı olurum benimde durumda daha tam belli degil söz olursa benimde uzun tutmazlar hemen olur inş
Düğün Konya'da olcak. Belki de gelirsin düğünüme.
napalım canım aynı vala sıkıntılar sıkıntılar kendi maas derdim yetmiyor gibi sizide aldım yanıma bu dertlere
haram olsun vallahiben metelige kursun atarken hemde
evetaldıgım toplam para 200 tl ticket + 800 maas bu maasın 155 yola aylık akbil cünkü 2 vesait gidiyorum bana kaldı 645+200 ticket ve ssk yapıcam dedi yapmadı
hoşgeldin canım
Merhaba canım Funda ben. Ben de bayadır araştırıyorum ama elimde hala bir şey yok. Özel olsun istiyorum ama... Bir tane model beğendim hatta aşık oldum. Burada da konu açmıştım hatta. Ama geçenlerde gittim gördüm hayal kırıklığına uğradım. Fotoğraftakiyle hiç alakası yok. Ondan beridir yeni model bakıyorum ama hiçbiri o ilk bulduğum gibi heyecanlandırmıyor beni.İstanbul'da oturmuyorum canım ama gerekirse sayfalardan bakıp aynısını yada benzerini yaptırmayı düşünüyorum iyi bir kuyumcuya. Söylediğin yerlere de bir bakayım.
Ayy zaten parmaklarım pek ince değil.Geçen aldırdım yüzük ölçümü. Parmağıma tam oturanı değil de bir büyüğünü aldım çok rahat oldu. İşlemeli alyanslardan çok hoşlanıyorum ben ama bakalım artık...
hayırlı olsun canım güle güle tak :)
ahhh canım ne diyim ki sana, düğüne kadar sabredim diyosun, haklısın :26:
biraz daha sabret bakalım, ama sana bir tavsiyem var, işten çıkmaya 1-2 hafta kala işyerini şikayet et, sigortam yapılmıyo diye,
Sgk kurumuna şikayetini yapıyorsun, incelemeye gidiyorlar ve kimin şikayet ettiğini kesinlikle öğrenmiyorlar,
bundan senin kazancın şu olacak, Sigortan yatacak (artık kaç ay çalıştıysan), Agi'ni alacaksın aynı zamanda..
lütfen sende benim gibi ihmal edip, uğraşamam deme, ben çok eski işyerimi şikayet etmemiştim,
ama ondan sonra ettim, geç olsa da ...
canım nasıl bir aptallıkla buraya girdim diyorum hep..öyleki çok çaresiz hissettim kendimi uzun süre istedigim gibi bi yer bulamadım baktım olmuyor saatleri 9-6 cumartesi 1 e kadar oldugunu duyunca hemen atladım tamam dedim kız belki yol verir demişti ama vermedi..o kadar cok dua etmiştimki sabahına bide burası aradı gerci dua ederken bile en azından evlenene kadar bulmak istiyodum..buraya ilk girdigimde kalıcı olacagını düşündüm tamam dedim yıllarca buradayım ama nasıl bunu düşündüm hic bilmiyorum hicbir türlü mantıgı yok birde ilk basladgımda aylık ögrenci akbilim vardı 70 tl bide onamı kandım nedir bilmiyorumhala aptal gibi gidip geliyorum ya iş bulamazsamn diye ama bulurum inşallah..
tek ssk olmayan vbenim ve tek yeni olanda benim 4 ayı bitirdim..anlarlar yani apartman bide burası normal daire üzerindeparamı almadan olursa sıkıntı olabilir..eger şu dgün arifesi olmasaydı belkide ugrasırdım ama insan bu durumda ne halleri varsa görsünler diyo
alo 170 de kız siz işten cıktıktan sonra isptalayamayabilirsiniz calıstıgınızı o yüzden calısıyorken yapın dedi
Hosbuldum canım Nasılsıniz ?
konya'yı çok merak ediyorum, birgün geleceğim inş
Hosbuldum canım Nasılsıniz ?
Merhaba canım Funda ben. Ben de bayadır araştırıyorum ama elimde hala bir şey yok. Özel olsun istiyorum ama... Bir tane model beğendim hatta aşık oldum. Burada da konu açmıştım hatta. Ama geçenlerde gittim gördüm hayal kırıklığına uğradım. Fotoğraftakiyle hiç alakası yok. Ondan beridir yeni model bakıyorum ama hiçbiri o ilk bulduğum gibi heyecanlandırmıyor beni.İstanbul'da oturmuyorum canım ama gerekirse sayfalardan bakıp aynısını yada benzerini yaptırmayı düşünüyorum iyi bir kuyumcuya. Söylediğin yerlere de bir bakayım.
Ayy zaten parmaklarım pek ince değil.Geçen aldırdım yüzük ölçümü. Parmağıma tam oturanı değil de bir büyüğünü aldım çok rahat oldu. İşlemeli alyanslardan çok hoşlanıyorum ben ama bakalım artık...
seve seve gelirim tatlımbenim parmaklarım çok ince çoçuk parmagı gibi nası alacagım bilmiyorum hiç güzel durmuyor bide
ben iyiyim grip belirtileri dışında :26:
sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?