2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet canım avrupa yakasındayım sen

Amin canım cümlemizin inşallahAiledende birşey beklemeyince böyle kendimiz hallediyoruz canım ama inşallah bizlerde sorunsuz halledicez

Hoşgeldin canım aramıza
ama kendi emeğin olunca daha tatlı oluyor canım ya gerçekten

ben de canımm okmeydanı tarafındayım :)
bende 25 sene oturdum okmeydanında 2 sene olcak anadolu yakasına taşınalı

Günaydın kızlarrrr napıosunuz bakim :))

napalım canım aynı vala sıkıntılar sıkıntılar kendi maas derdim yetmiyor gibi sizide aldım yanıma bu dertlere

bneim aşırı halın degil gerci ama işte keske büyük alsaydım
canımm sen süpersin valla ama maslak cok uzak kalır süpersin ama hee bu işleri evlendikten sonrada bulabilirimiyim dersin yardım edermisin bana yine şartları gercekten iyiymiş
Günaydın hatunlaaarrrrrrr

günaydın canımmm

Canım asgari ücretin dışında alınıyor evet sanırım cebe indirmişler bazı yerler böyle uyanıklık yaptığını zannediyor öteki tarafta hesaplaşacaksın ama haram olur onlara o para

haram olsun vallahi ben metelige kursun atarken hemde

ne yani, asgari ücretin altında da mı çalışıyosunuz?

evet aldıgım toplam para 200 tl ticket + 800 maas bu maasın 155 yola aylık akbil cünkü 2 vesait gidiyorum bana kaldı 645+200 ticket ve ssk yapıcam dedi yapmadı

Merhaba canım Funda ben. Ben de bayadır araştırıyorum ama elimde hala bir şey yok. Özel olsun istiyorum ama... Bir tane model beğendim hatta aşık oldum. Burada da konu açmıştım hatta. Ama geçenlerde gittim gördüm hayal kırıklığına uğradım. Fotoğraftakiyle hiç alakası yok. Ondan beridir yeni model bakıyorum ama hiçbiri o ilk bulduğum gibi heyecanlandırmıyor beni. İstanbul'da oturmuyorum canım ama gerekirse sayfalardan bakıp aynısını yada benzerini yaptırmayı düşünüyorum iyi bir kuyumcuya. Söylediğin yerlere de bir bakayım.

Ayy zaten parmaklarım pek ince değil. Geçen aldırdım yüzük ölçümü. Parmağıma tam oturanı değil de bir büyüğünü aldım çok rahat oldu. İşlemeli alyanslardan çok hoşlanıyorum ben ama bakalım artık...

ahhh canım ne diyim ki sana, düğüne kadar sabredim diyosun, haklısın :26:
biraz daha sabret bakalım, ama sana bir tavsiyem var, işten çıkmaya 1-2 hafta kala işyerini şikayet et, sigortam yapılmıyo diye,
Sgk kurumuna şikayetini yapıyorsun, incelemeye gidiyorlar ve kimin şikayet ettiğini kesinlikle öğrenmiyorlar,
bundan senin kazancın şu olacak, Sigortan yatacak (artık kaç ay çalıştıysan), Agi'ni alacaksın aynı zamanda..

lütfen sende benim gibi ihmal edip, uğraşamam deme, ben çok eski işyerimi şikayet etmemiştim,
ama ondan sonra ettim, geç olsa da ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…