2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hoşgeldin canım
geç kaldım derken? bence evet aileleri tanıştırmakta baya geç kalmışsın beyaz eşyaya bile bakmaya başlamışsınız :)
artık tanışsın aileler
bu arada hayırlı olsun eviniz

Pamuk şekeri çok severim pamuk gibin Kağıt helvanında arasında dondurma koyarak yemeyi çok seviyorumİyim tatlım sen nasılsın
Bende kağıt helva dondurma ikilisinin hayranıyım Bende iyiym tatlm cumartesi çalışmanın hüznünü yaşıyorum sadece

Bu sene Eylül diye düşünüyorsanız bence hızlanmalısınz kuzum. Nişan nikah davetiye salon derken 3-4aya sığdırmanız biraz zor olabilir. Mesela burda düğün salonları 1 yıl önce tutulmaya başlar yer kalmaz çünkü. Bunun nişan hazırlıkları var gelinlik provası var iki ayağınız bir pabuca girmesin sonra

Muhasebe kuzum sen ? olsun pazarımız var ama

Ben sigorta acentesinde çalışıyorum tatlım. Evet pazarımız var ona sığdırmaya çalışıyoruz işte herşeyi Kızlar hatırlarmısınız bilmem nişanlım hava kuvvetlerine subaylık başvurusu yapmıştı heyecanlı heyecanlı ordan haber bekliyoduk kabul edildi

Hafta içi akşamlarıda koşuşturuyorum ben canımÇok sevindim canım hayırlı olsun

günaydın tatlımm iyiyimm işe geldim yine
sen nasılsın bakimm
aynen bende işteyim ya akşam 5,30 a kadarda burdayım sonra nişanlımın kuzeninin nişanı var oraya katılcam aşkımı görcem diye çok heyecanlıyım

Kocaman hemde Koca inşallah sözden sonra adı konmuş olacak

Ne güzel kelime o öyle pamuk Günaydın pamuk gelin

inşaAllah canım tez zamanda senin içinde şafak sayarız inşaAllah

Evet mesela ben

6.30a kadar çalışıyorum bebeğim bazen 7 oluyor
Sen ne iş yapıyodun
benle aynı durumdasın sende öğlene kadar olsaydı bi çok işimi hallederdim aslında ama şansımız yok işte

hayırlı olsun tebrikler

Iyi geceler canım Allaha emanet ol :) Evvet yarın tatlı gunuuu :) yakın zamanda inşallah alırız ev haberinide bak görürsün lokumum :)
inşallah canımm

dimi ya bide o sakin karısı beklemedigim birsey yaptı aslında birde cıkısarak daha ne kadardır buradasın hemen ssk mı yapılır dedi sonra teli kocası aldı eger gittigimde yine aynı şeyi söylerse siz benden daha iyi biliyorsunuzki ben işe baslamadan işlemler baslatırlır ilk gün ssk lı olarak işe baslarım 3 günde calıssam bu olmalı degişen olmaz dicem..

canım o zamanda gitmeseydin eksilmezdi vs vs vs der

Pamuk gelinlerim günaydın

Edacım o işten kurtulmana çok sevindim bebeğim Rabbim sana daha hayırlı kapılara açar inşallah
İnşallah kuzum

6.30a kadar tatlım. Evet gitme konusunda ben çook şanslıyım evimle işim arası 3dk

Çok sağol bebeğim inşallah hayırlı olurda bi an önce yuvamızı kurarız

kuzum hadi hayırlı olsunnn

bu nasıl bir saygısızlıktır yaa, canım çok sabırlısın vallakocaman bi yuhhhhh çekiyorumm
eğer gittiğinde bi daha böyle bişey derse ver ağzının payını,
manyak mı neee sen o işyerinde 1 gün de çalışsan sigortan yapılmak zorunda
ve şunu da belirtim, deneme süreci diyor çoğu işyeri, öyle birşey yok, deneme sürecinde de sigorta paşa paşa yapılmak zorunda!
bak senin yerine ben sinirlendim şimdi !!

inşaAllah canım tez zamanda senin içinde şafak sayarız inşaAllah

Ayy inşallah canımcım
canım o zamanda gitmeseydin eksilmezdi vs vs vs der

Canım senin savunman var ssk yapmıyorsunuz verdiğiniz para ortada neden gitmeyecektim dersin en kötü şuanda vazgeçtiğin 1 haftanı almazsın öteki türlü seni hiç bir şekilde borçlu çıkaramaz korkma sen çalışanı değilsin ki onun ortaya bir belge koyabilir mi hayır

Ayyy benimde canım boydan belli etmeyenlerdenim bende boyum 166 canım ama adam 185 maşallah, bi alıştım 2 senede topukluya, hele yazın beni gör 12 cm dolgu topukla ip atlar tecrübesini yaşadım, Ayy ne güldüm mesajına ilk defa biri bana çıbık kraker dedii mutlu oldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…