- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
Hoşbulduk bebeğim bi ordayım bi burdayımSen bugün çalışıyomuydun canım ya
Herkese günaydın :)
Ben de bu sene Eylül'de evlenmeyi düşünüyorum ve konunun 2011'de açıldığını görünce önce çok şaşırdım :)
Biz evlenmeye geçen yaz karar verdik ama henüz aileler bile tanışmadı :) Çünkü uzun bir süre nişanlılık süreci yaşamak istemiyorum, nişan nikah 3-4 ay içinde bitsin istiyorum. Ben onun o benim ailemle tanışıyor ama son adım için beklemedeyiz.
Bizse evimizi aldık ve beyaz eşyalara bakmaya başladık şimdi. Ama merak ediyorum geç mi kaldım ki kızlar?
Bende kağıt helva dondurma ikilisinin hayranıyımPamuk şekeri çok severim pamuk gibinKağıt helvanında arasında dondurma koyarak yemeyi çok seviyorum İyim tatlım sen nasılsın
Bu sene Eylül diye düşünüyorsanız bence hızlanmalısınz kuzum. Nişan nikah davetiye salon derken 3-4aya sığdırmanız biraz zor olabilir. Mesela burda düğün salonları 1 yıl önce tutulmaya başlar yer kalmaz çünkü. Bunun nişan hazırlıkları var gelinlik provası var iki ayağınız bir pabuca girmesin sonraHerkese günaydın :)
Ben de bu sene Eylül'de evlenmeyi düşünüyorum ve konunun 2011'de açıldığını görünce önce çok şaşırdım :)
Biz evlenmeye geçen yaz karar verdik ama henüz aileler bile tanışmadı :) Çünkü uzun bir süre nişanlılık süreci yaşamak istemiyorum, nişan nikah 3-4 ay içinde bitsin istiyorum. Ben onun o benim ailemle tanışıyor ama son adım için beklemedeyiz.
Bizse evimizi aldık ve beyaz eşyalara bakmaya başladık şimdi. Ama merak ediyorum geç mi kaldım ki kızlar?
evet malesef öğleye kadar kuzumm
Kalan günden bişey anlamazsınız ama onada şükür tatlım
Bende kağıt helva dondurma ikilisinin hayranıyımBende iyiym tatlm cumartesi çalışmanın hüznünü yaşıyorum sadece
Evet mesela benaynen bebeğim gün bitiyor malesef ama yinede şükür
akşama kadar çalışanlar napsın :26:
Bende çalışıyorum 1e kadar kuzum sen kaça kadar çalışıyorsun
Evet mesela ben
6.30a kadar çalışıyorum bebeğim bazen 7 oluyor
Sen ne iş yapıyodun
Muhasebe kuzum sen ? olsun pazarımız var ama
Evet mesela ben
Sen ne iş yapıyodun
Ben sigorta acentesinde çalışıyorum tatlım. Evet pazarımız var ona sığdırmaya çalışıyoruz işte herşeyiKızlar hatırlarmısınız bilmem nişanlım hava kuvvetlerine subaylık başvurusu yapmıştı heyecanlı heyecanlı ordan haber bekliyoduk kabul edildi
6.30a kadar tatlım. Evet gitme konusunda ben çook şanslıyım evimle işim arası 3dkkaça kadar çalışıosun kuzum :26:
olsun ben eve gidene kadar saat 3-4 oluo zaten
Hafta içi akşamlarıda koşuşturuyorum ben canımÇok sevindim canım hayırlı olsun
Çok sağol bebeğim inşallah hayırlı olurda bi an önce yuvamızı kurarız
aynen bende işteyim ya akşam 5,30 a kadarda burdayım sonra nişanlımın kuzeninin nişanı var oraya katılcam
günaydın tatlımmiyiyimm işe geldim yine
sen nasılsın bakimm
Kocaman hemdeKoca inşallah sözden sonra adı konmuş olacak
Ne güzel kelime o öyle pamukGünaydın pamuk gelin
benle aynı durumdasın sendeEvet mesela ben
Sen ne iş yapıyodun
hayırlı olsun tebriklerBen sigorta acentesinde çalışıyorum tatlım. Evet pazarımız var ona sığdırmaya çalışıyoruz işte herşeyiKızlar hatırlarmısınız bilmem nişanlım hava kuvvetlerine subaylık başvurusu yapmıştı heyecanlı heyecanlı ordan haber bekliyoduk kabul edildi
6.30a kadar tatlım. Evet gitme konusunda ben çook şanslıyım evimle işim arası 3dk
inşallah canımmIyi geceler canım Allaha emanet ol :) Evvet yarın tatlı gunuuu :) yakın zamanda inşallah alırız ev haberinide bak görürsün lokumum :)
dimi ya bide o sakin karısı beklemedigim birsey yaptı aslında birde cıkısarak daha ne kadardır buradasın hemen ssk mı yapılır dedi sonra teli kocası aldı eger gittigimde yine aynı şeyi söylerse siz benden daha iyi biliyorsunuzki ben işe baslamadan işlemler baslatırlır ilk gün ssk lı olarak işe baslarım 3 günde calıssam bu olmalı degişen olmaz dicem..günaydın canımm,
sabah sabah komedi ya :)) sordun mu diyo bi de :) aklında ne varmış, ssknın hepsini toplu olarak mı yatırcakmış:)
boşver canım en iyisini yapmışsın çıkmakla ve kesinlikle sayıma git paranı paşalar gibi al, çatır çatır harca
Kuzum Rabbim hayırlı güzel kapılar açsın sana inşallahSon duruma sevindim desem inanırmısın en azından 1 hafta paran içeride kalacaktı neden kalsın cebine harçlık yaparsın yani 1 haftada 1 haftadır çalışan bir insan biliyor zorluğunu sabahın soğuğun da kalk git akşam vakitlerin yollarda geçsin İnşallah sorunsuz bir şekilde stok sayımını devredersin hiç kuşkulanma sen sorun olursa ben birkaç gün yoktum arada olanları kabul edemem dersin zaten en kötü 1 haftalık paranı keserler yani ama öyle bir şey olmazsa da alır paranı çıkarsın hiç tereddüt etme böyle daha iyi olacaktır
ayyy kıyamam ne kadar da kısasın öylebende 1.63üm canım benim yaa boylu poslumuyum sence
evet canım ya akıyor çoğu gitti azı kaldı azaldıkta stresim artıyo valla :18:
bu resimdeki eğer sensen ki sensin yani bana fazlalığım var deme lütfen yolmim saçınıçıbık kraker gibisin yaa
rica ederim tatlım yeterki elimden gelen bişey olsun
günaydın şekerimm naberr??
İnşallah kuzumPamuk gelinlerim günaydın
Edacım o işten kurtulmana çok sevindim bebeğim Rabbim sana daha hayırlı kapılara açar inşallah
6.30a kadar tatlım. Evet gitme konusunda ben çook şanslıyım evimle işim arası 3dk
Çok sağol bebeğim inşallah hayırlı olurda bi an önce yuvamızı kurarız
aynen bende işteyim ya akşam 5,30 a kadarda burdayım sonra nişanlımın kuzeninin nişanı var oraya katılcamaşkımı görcem diye çok heyecanlıyım
dimi ya bide o sakin karısı beklemedigim birsey yaptı aslında birde cıkısarak daha ne kadardır buradasın hemen ssk mı yapılır dedi sonra teli kocası aldı eger gittigimde yine aynı şeyi söylerse siz benden daha iyi biliyorsunuzki ben işe baslamadan işlemler baslatırlır ilk gün ssk lı olarak işe baslarım 3 günde calıssam bu olmalı degişen olmaz dicem..
inşaAllah canım tez zamanda senin içinde şafak sayarız inşaAllah
canım o zamanda gitmeseydin eksilmezdi vs vs vs der
ayyy kıyamam ne kadar da kısasın öylebende 1.63üm canım benim yaa boylu poslumuyum sence
evet canım ya akıyor çoğu gitti azı kaldı azaldıkta stresim artıyo valla :18:
bu resimdeki eğer sensen ki sensin yani bana fazlalığım var deme lütfen yolmim saçınıçıbık kraker gibisin yaa
rica ederim tatlım yeterki elimden gelen bişey olsun
günaydın şekerimm naberr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?