2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet öğleye kadar olsa benim içinde süper olurdu en azından öğleden sonra evdeki işlerimi halleder pazar gününü tümüyle nişanlıma ayırabilirdim
Çok sağ ol tatlm

ooo çok şanslısın gerçekten, hep evime yakın olsun istemişimdir ama şimdiye kadar hiç öyle yakın yerde çalışmadım
İşte bu da küçük bi şehirde yaşamanın faydaları
Sağol canımmm benim seninde işten ayrılman hayırlı olsun dicem inşallah daha iyi olacak bundan sonrası

Aynı durumdayız balım ya ben 1.63üm nişanlım 1.83 Topuklu giymeyince çocuk gibi hissediyorum kendimi. Önceden yumurta topuk giyemezken şimdi bu değil bu değil bu hiç değil daha uzun topuk istiyorum diye dolanıyorum ortalarda

ayyy yesinler nişanlısını özlemiş
biz de yarın alışverişe çıkcazz

evet tatlım ya haftada 1 kez görünce özlüyor insan heleki adım adım yaklaşırken evliliğe daha bi göresim geliyor
evet edacım larissa kesinlikle doğru söylüyor 1 saatlik çalışmaya bile sigorta yapılır çünkü cezası var adamlardaki cesarete bak sen

Aynı durumdayız canım yaa neyse bunada şükür en azından boy erkekten kısa olunca dengeleme şansımız var :)

seni mutlu ettiysem ne metlu bana topukluyla halay çeker oldumda daha ip atlama aşamasına gelemedim helal olsun sana valla dikkat et ama canım riskli şeyle yapma benimkide 1,80 yetişemiyorum maalesef topukluyla bile

haklısın gerçekten inşaAllah ilerde ctesi-pazar izinli memur gibi çalışma saati olan bi iş buluruz

Aynı durumdayız canım yaa neyse bunada şükür en azından boy erkekten kısa olunca dengeleme şansımız var :)
Evet evet ya nişanlılarımızdan uzun olsaydık

Ben evlenince çalışmaayacağım öyle bi sorunum kalmayacak güzelim inşallah sen daha güzel şartlarda bir iş bulursun

Son düzenleyen: Moderatör:

Ettin valla canım, yok yok merak etme temkinli yaklaşıyorum canım :)

Allah bozmasın canımm
az kaldı az

Bayanlar ben şimdi alyansimi, tek taşimı bide 2 bilekligimi kuyumcuya vermek istiyorum temizletmek ve patlatmak için, yüzük hele elim devamli suya girince çabuk kirleniyor sanki, böyle temizleme işlemlerinde zimparalama yapıyorlar mi acaba ?

aynen buna bi cevap bulsak ii olr bnde düşünüyorum aynını :)

Evet evet ya nişanlılarımızdan uzun olsaydık

Ben evlenince çalışmaayacağım öyle bi sorunum kalmayacak güzelim inşallah sen daha güzel şartlarda bir iş bulursun

amin inşaAllah canımm bebiş olana kadar çalışcam bende

Allah bozmasın canımm
az kaldı az
aminn canımın için

tatlım benim bildiğim kadarıyla altın suyuna batırıyorlar canın parlaklığı o veriyor çünkü alyansı aldığım yerde tektaşımı da vermişti parlatsın diye beyaz olan kısımları bile sarı olmuştu güzel duruyor diye sesimi çıkarmadım 4 senelik tektaşım yepyeni olmuştu zımpara yapsalar farkedilir diye düşünüyorum:44 gidince sorcam bende özellikle

Sağol canimm annem düğüne yakın ver uğraşma 2 kere dedi.O soktu aklıma zaten, tanıdık yere ver zimparalamasinlar dedi aklım karıştı ya o zaman Martin son haftası vereyim benn

Teşekkürler hoşbuldum :)
Ben de 2011'den itibaren planlandığını görünce biraz gözüm korktu ne yalan söyleyeyim :)
Düğün düşünmüyorum ben, nikah artı kokteyl olsa yeter diyoruz ama kına konusunda çok kararsızım. Ailem bütün akrabalarım İzmirde ama onun ailesi ve arkadaşlarımız da Ankara'da. İzmir'de kına yapıp Ankara'da nikah mı yapsak ne yapsak bilemiyoruz ama bir yandan da beyaz eşya mobilya neredeyse halloldu gibi böyle bir ikilemdeyim

valla canım o kadar bunaldım ki bitsin gitsin hic birsey uzamasın istiyorum bide bunlar mali müşavir diger ofisleri yani sürekli benzer belgelerle ilgileniyorlar

bende bundan korkuyorum kuzum ya o anda hepsi birden borclusun falan derse nasıl cıkıcam ben oradan diye aslında gelicem demesemiydim keske bide stok stok diyo ama ben girerken bi sözlesme imzalamadım yada stokları aldıgıma dair bir imza atmadım tek attıgım imzalar maasımı aldıgımda mesela tarihi yazıp altın ocak ayına ait maasımı 800 tl olarak aldım yazdım imzamı attım sadece bunlara :44:ve ayrıca anahtarı eve götürmedim ki ben eski elaman hadi götürüyomus..ben sabah alt ofisten aldım cekmeceye koydum parca istediklerinde elamnlar verdim sonra kapattım aksam cıkarken anahtarı yine alt kata bıraktım eksik cıkarsa bende dicem belki benden sonra alındı diye eve götürsem tamamda keske gelicem demesemiysdim ama o an inan parayı düşünmedim bi eda aldı demesinler diye bide daha cok uzamasın bu konu diye..

inşallah kuzum daha şimdiden annemle birbirimize girdik ama hadi hayırlısı 2 elti gibiyiz

evet fazlasıyla

kızlar altın konusunu nişanlım gelince sorayım unutmıyımda kuyumcu imalatta calısıyor ya

Veeeeeee hızımı alamaadddımm teknosa da indirim var %50 fön makinası braunun onu aldım çıkmışken başka bişide alim dedim korkmaz inox çaycımı da aldımm kettle yerinede kullanırım listeden bunlarda gitti geriyeee '' Ütü, elektirikli süpürge, tost makinası, kahve makinası '' kaldııı kahvaltı takımı alma konusunda kararsızım kendim mi olultursam seti diyorum çünkü onlar genelde 6 kişilik ee daha fazla kişi gelince yamalık gibi olur ki.

kızlar size birsey danısıcam..biliyorsunu ben tek oda yapıcam önceleri konsol alsam mı diyordum ama vazgectim..tv ünitesini istedigim gibi dolaplı bulamıyorum hep camlı büfe gibi bende içi görünen dolap içlerine tabaklarımı koyamam..dün aksamdan beri şu modele bakıyorum sizce napayım..
bu koltuk takımına karar verdim sevdigimde tamam derse bu olacak
ama daha acık rengi.

Gördügünüz gibi yastıgın üzerinde 3 renk var

şimdi bu dedigim gibi dolaplı olanları begenmedigim için bunu gördüm bu arada hepsi bellonada..bu tv ünitesindede dikkat ederseniz 3 renk var ama işte dedigim gibi dolap yok dolabı isteme sebebim tabaklarımı mutfaga sıgmazsa oraya koymak için..internetten bile baktıgımda tam olarak işte bu dedigim cıkmıyor

buda tv ünitesine ait yemek masası..alında sandalyeleri garip bi parlak geldi acaba yakında varmıdır varsada nasıldır :44:sizce nasıl duruyo hee masanın krem yogunlukta olmasını begendim birde tv ünitesini kendim yaptrdıgımda ya masayla uyumsuz olursa diyorum bide belonada sandalye degşirmi diyorum :44:

heee bunuda göstereyim bunlarda dün aksam yine benim çizdiklerim büylee birseyler nasıl duruyor ? ama korkuyorum ya sonuc istedigim gibi cıkmazsa ya zamanında alamazsam vs vs olur ya begenmem

sonraaa bu yatak odamız..tv ünitesini dün yakından gördüm ve renk olarak cok uyumlu yatak odasıyla tamam iki oda farklı ama yinede evde kahve ve kremler olsun istiyorum bir bütün halinde

yorumlarınızı bekliyorum

canım hangi ürünlrde indirim varrr

birde bunu gördüm şimdi ama kapiçino rengi diyo nasıl olurki :44: sanki daha karanlık bir hava mı verir odaya :44:

valla canım ben geçenlerde tek taşımı götürdüm aldığım yere 1 sene oldu dediğin gibi kararmış gibi geldi bana zımparalama yapmıyorlar bişeyle siliyorlarmış. 20 dakika falan bekletti verdi yeni almış gibi oldu tek taşım zımparalanmaz ki yüzük :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…