Evet öğleye kadar olsa benim içinde süper olurdu en azından öğleden sonra evdeki işlerimi halleder pazar gününü tümüyle nişanlıma ayırabilirdimaynen bende işteyim ya akşam 5,30 a kadarda burdayım sonra nişanlımın kuzeninin nişanı var oraya katılcamaşkımı görcem diye çok heyecanlıyım
inşaAllah canım tez zamanda senin içinde şafak sayarız inşaAllah
benle aynı durumdasın sendeöğlene kadar olsaydı bi çok işimi hallederdim aslında ama şansımız yok işte
hayırlı olsun tebrikler
İşte bu da küçük bi şehirde yaşamanın faydaları
ooo çok şanslısın gerçekten, hep evime yakın olsun istemişimdir ama şimdiye kadar hiç öyle yakın yerde çalışmadım
Sağol canımmm benim seninde işten ayrılman hayırlı olsun dicem inşallah daha iyi olacak bundan sonrasıinşallah canımm
dimi ya bide o sakin karısı beklemedigim birsey yaptı aslında birde cıkısarak daha ne kadardır buradasın hemen ssk mı yapılır dedi sonra teli kocası aldı eger gittigimde yine aynı şeyi söylerse siz benden daha iyi biliyorsunuzki ben işe baslamadan işlemler baslatırlır ilk gün ssk lı olarak işe baslarım 3 günde calıssam bu olmalı degişen olmaz dicem..
canım o zamanda gitmeseydin eksilmezdi vs vs vs der
İnşallah kuzum
kuzum hadi hayırlı olsunnn
Ayyy benimde canım boydan belli etmeyenlerdenim bende boyum 166 canım ama adam 185 maşallah, bi alıştım 2 senede topukluya, hele yazın beni gör 12 cm dolgu topukla ip atlar tecrübesini yaşadım, Ayy ne güldüm mesajına ilk defa biri bana çıbık kraker dedii mutlu oldummm
evet tatlım ya haftada 1 kez görünce özlüyor insan heleki adım adım yaklaşırken evliliğe daha bi göresim geliyorayyy yesinler nişanlısını özlemiş
biz de yarın alışverişe çıkcazz
evet edacım larissa kesinlikle doğru söylüyor 1 saatlik çalışmaya bile sigorta yapılır çünkü cezası var adamlardaki cesarete bak senbu nasıl bir saygısızlıktır yaa, canım çok sabırlısın vallakocaman bi yuhhhhh çekiyorumm
eğer gittiğinde bi daha böyle bişey derse ver ağzının payını,
manyak mı neeesen o işyerinde 1 gün de çalışsan sigortan yapılmak zorunda
ve şunu da belirtim, deneme süreci diyor çoğu işyeri, öyle birşey yok, deneme sürecinde de sigorta paşa paşa yapılmak zorunda!
bak senin yerine ben sinirlendim şimdi !!
Aynı durumdayız balım ya ben 1.63üm nişanlım 1.83Topuklu giymeyince çocuk gibi hissediyorum kendimi. Önceden yumurta topuk giyemezken şimdi bu değil bu değil bu hiç değil daha uzun topuk istiyorum diye dolanıyorum ortalarda
Ayyy benimde canım boydan belli etmeyenlerdenim bende boyum 166 canım ama adam 185 maşallah, bi alıştım 2 senede topukluya, hele yazın beni gör 12 cm dolgu topukla ip atlar tecrübesini yaşadım, Ayy ne güldüm mesajına ilk defa biri bana çıbık kraker dedii mutlu oldummm
Evet öğleye kadar olsa benim içinde süper olurdu en azından öğleden sonra evdeki işlerimi halleder pazar gününü tümüyle nişanlıma ayırabilirdim
Çok sağ ol tatlm
Sağol canımmm benim seninde işten ayrılman hayırlı olsun dicem inşallah daha iyi olacak bundan sonrası
Evet evet ya nişanlılarımızdan uzun olsaydıkAynı durumdayız canım yaa neyse bunada şükür en azından boy erkekten kısa olunca dengeleme şansımız var :)
seni mutlu ettiysem ne metlu banatopukluyla halay çeker oldumda daha ip atlama aşamasına gelemedim helal olsun sana valla dikkat et ama canım riskli şeyle yapma benimkide 1,80 yetişemiyorum maalesef topukluyla bile
haklısın gerçekten inşaAllah ilerde ctesi-pazar izinli memur gibi çalışma saati olan bi iş buluruz
seni mutlu ettiysem ne metlu banatopukluyla halay çeker oldumda daha ip atlama aşamasına gelemedim helal olsun sana valla dikkat et ama canım riskli şeyle yapma benimkide 1,80 yetişemiyorum maalesef topukluyla bile
haklısın gerçekten inşaAllah ilerde ctesi-pazar izinli memur gibi çalışma saati olan bi iş buluruz
evet tatlım ya haftada 1 kez görünce özlüyor insan heleki adım adım yaklaşırken evliliğe daha bi göresim geliyor
evet edacım larissa kesinlikle doğru söylüyor 1 saatlik çalışmaya bile sigorta yapılır çünkü cezası var adamlardaki cesarete bak sen
aynen buna bi cevap bulsak ii olr bnde düşünüyorum aynını :)Bayanlar ben şimdi alyansimi, tek taşimı bide 2 bilekligimi kuyumcuya vermek istiyorum temizletmek ve patlatmak için, yüzük hele elim devamli suya girince çabuk kirleniyor sanki, böyle temizleme işlemlerinde zimparalama yapıyorlar mi acaba ?
Evet evet ya nişanlılarımızdan uzun olsaydık
Ben evlenince çalışmaayacağım öyle bi sorunum kalmayacak güzelim inşallah sen daha güzel şartlarda bir iş bulursun
aminn canımın içinAllah bozmasın canımm
az kaldı az
Bayanlar ben şimdi alyansimi, tek taşimı bide 2 bilekligimi kuyumcuya vermek istiyorum temizletmek ve patlatmak için, yüzük hele elim devamli suya girince çabuk kirleniyor sanki, böyle temizleme işlemlerinde zimparalama yapıyorlar mi acaba ?
Sağol canimm annem düğüne yakın ver uğraşma 2 kere dedi.O soktu aklıma zaten, tanıdık yere ver zimparalamasinlar dedi aklım karıştı ya o zaman Martin son haftası vereyim bennamin inşaAllah canımm bebiş olana kadar çalışcam bende
aminn canımın için
tatlım benim bildiğim kadarıyla altın suyuna batırıyorlar canın parlaklığı o veriyor çünkü alyansı aldığım yerde tektaşımı da vermişti parlatsın diye beyaz olan kısımları bile sarı olmuştu güzel duruyor diye sesimi çıkarmadım4 senelik tektaşım yepyeni olmuştu zımpara yapsalar farkedilir diye düşünüyorum:44 gidince sorcam bende özellikle
hoşgeldin canım
geç kaldım derken? bence evet aileleri tanıştırmakta baya geç kalmışsınbeyaz eşyaya bile bakmaya başlamışsınız :)
artık tanışsın aileler
bu arada hayırlı olsun eviniz
Bu sene Eylül diye düşünüyorsanız bence hızlanmalısınz kuzum. Nişan nikah davetiye salon derken 3-4aya sığdırmanız biraz zor olabilir. Mesela burda düğün salonları 1 yıl önce tutulmaya başlar yer kalmaz çünkü. Bunun nişan hazırlıkları var gelinlik provası var iki ayağınız bir pabuca girmesin sonra
bu nasıl bir saygısızlıktır yaa, canım çok sabırlısın vallakocaman bi yuhhhhh çekiyorumm
eğer gittiğinde bi daha böyle bişey derse ver ağzının payını,
manyak mı neeesen o işyerinde 1 gün de çalışsan sigortan yapılmak zorunda
ve şunu da belirtim, deneme süreci diyor çoğu işyeri, öyle birşey yok, deneme sürecinde de sigorta paşa paşa yapılmak zorunda!
bak senin yerine ben sinirlendim şimdi !!
Ayy inşallah canımcım
Canım senin savunman var ssk yapmıyorsunuz verdiğiniz para ortada neden gitmeyecektim dersin en kötü şuanda vazgeçtiğin 1 haftanı almazsın öteki türlü seni hiç bir şekilde borçlu çıkaramaz korkma sen çalışanı değilsin ki onun ortaya bir belge koyabilir mi hayır
Evet öğleye kadar olsa benim içinde süper olurdu en azından öğleden sonra evdeki işlerimi halleder pazar gününü tümüyle nişanlıma ayırabilirdim
Çok sağ ol tatlm
Sağol canımmm benim seninde işten ayrılman hayırlı olsun dicem inşallah daha iyi olacak bundan sonrası
evet tatlım ya haftada 1 kez görünce özlüyor insan heleki adım adım yaklaşırken evliliğe daha bi göresim geliyor
evet edacım larissa kesinlikle doğru söylüyor 1 saatlik çalışmaya bile sigorta yapılır çünkü cezası var adamlardaki cesarete bak sen
canım hangi ürünlrde indirim varrrVeeeeeee hızımı alamaadddımm teknosa da indirim var %50 fön makinası braunun onu aldım çıkmışken başka bişide alim dedim korkmaz inox çaycımı da aldımm kettle yerinede kullanırım listeden bunlarda gittigeriyeee '' Ütü, elektirikli süpürge, tost makinası, kahve makinası '' kaldııı kahvaltı takımı alma konusunda kararsızım kendim mi olultursam seti diyorum çünkü onlar genelde 6 kişilik ee daha fazla kişi gelince yamalık gibi olur ki.
Bayanlar ben şimdi alyansimi, tek taşimı bide 2 bilekligimi kuyumcuya vermek istiyorum temizletmek ve patlatmak için, yüzük hele elim devamli suya girince çabuk kirleniyor sanki, böyle temizleme işlemlerinde zimparalama yapıyorlar mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?