- 13 Mayıs 2013
- 1.075
- 16
- 158
Teşekkürler hoşbuldum :)
Ben de 2011'den itibaren planlandığını görünce biraz gözüm korktu ne yalan söyleyeyim :)
Düğün düşünmüyorum ben, nikah artı kokteyl olsa yeter diyoruz ama kına konusunda çok kararsızım. Ailem bütün akrabalarım İzmirde ama onun ailesi ve arkadaşlarımız da Ankara'da. İzmir'de kına yapıp Ankara'da nikah mı yapsak ne yapsak bilemiyoruz ama bir yandan da beyaz eşya mobilya neredeyse halloldu gibi böyle bir ikilemdeyim
birde bunu gördüm şimdi ama kapiçino rengi diyo nasıl olurki :44: sanki daha karanlık bir hava mı verir odaya :44:
Eki Görüntüle 968152 Eki Görüntüle 968151
canım hangi ürünlrde indirim varrr
birde bunu gördüm şimdi ama kapiçino rengi diyo nasıl olurki :44: sanki daha karanlık bir hava mı verir odaya :44:
Eki Görüntüle 968152 Eki Görüntüle 968151
rengi çok koyu canım ya daha aydınlık şeylere bak bence :13: birde tv ünitesinin etrafında neden dolaplı şeyler beğendin fikrimi söyleyim bence tv ünitesinin yanları boş durmalı dolap falan bozuyor tv ben burdayım demeli sağı solu boş olmalı
banada koyu geldi işteçoğu şeyde var canım haftasonuna özel. braun fön makinası 70e düşmüş. baya özellikleri var eğer eksikse düşünebilirsin yorumlarıda çok güzel
canım ikea'da baya dolaplı tv ünitesi modeli var, sanırım ben oradan alıcam. açık mutfak olduğu için ben de istemiyorum konsol falan o yüzden dolaplı tv ünitesi salonda koymam gerekenleri toparlar gibi geliyor.
Eki Görüntüle 968179
Eki Görüntüle 968180
nedense ikeadakiler cok içime sinmiyor canım aslında gzeller ama bilmiyorum tabş avantajı var istedigin gibi alıyosun :44:
kızlar size birsey danısıcam..biliyorsunu ben tek oda yapıcam önceleri konsol alsam mı diyordum ama vazgectim..tv ünitesini istedigim gibi dolaplı bulamıyorum hep camlı büfe gibi bende içi görünen dolap içlerine tabaklarımı koyamam..dün aksamdan beri şu modele bakıyorum sizce napayım..
bu koltuk takımına karar verdim sevdigimde tamam derse bu olacak
ama daha acık rengi.
Eki Görüntüle 968141
Gördügünüz gibi yastıgın üzerinde 3 renk var
Eki Görüntüle 968142
şimdi bu dedigim gibi dolaplı olanları begenmedigim için bunu gördüm bu arada hepsi bellonada..bu tv ünitesindede dikkat ederseniz 3 renk varama işte dedigim gibi dolap yok dolabı isteme sebebim tabaklarımı mutfaga sıgmazsa oraya koymak için..internetten bile baktıgımda tam olarak işte bu dedigim cıkmıyor
Eki Görüntüle 968143
buda tv ünitesine ait yemek masası..alında sandalyeleri garip bi parlak geldi acaba yakında varmıdır varsada nasıldır :44:sizce nasıl duruyo hee masanın krem yogunlukta olmasını begendimbirde tv ünitesini kendim yaptrdıgımda ya masayla uyumsuz olursa diyorum bide belonada sandalye degşirmi diyorum :44:
Eki Görüntüle 968146 Eki Görüntüle 968147
heee bunuda göstereyim bunlarda dün aksam yine benim çizdiklerim büylee birseyler nasıl duruyor ? ama korkuyorum ya sonuc istedigim gibi cıkmazsa ya zamanında alamazsam vs vs olur ya begenmem
Eki Görüntüle 968144 Eki Görüntüle 968145
sonraaa bu yatak odamız..tv ünitesini dün yakından gördüm ve renk olarak cok uyumlu yatak odasıyla tamam iki oda farklı ama yinede evde kahve ve kremler olsun istiyorum bir bütün halinde
Eki Görüntüle 968148
yorumlarınızı bekliyorum
canocanLaaar nasılsınızz
Iyiyim canoo sen nasılsın =)
bende iyiyim nolsun.. yapacak bişi yok canım sıkılıyor
geçmiyor sanki bugün hiç yahu
Havada sıcak ama bi kasvetli var sanki yavvv
aynen..
sen çalışıyomusun canım
Yok canım çok başvuru yaptım mülakata gittim ama hep teğet geçti , bizde 2 ay kalmışken düğün sonrasına bıraktım canım senn çalışıyor musun
Eki Görüntüle 968575 fotoğrafı eklemeyi unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?