2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

zor canım iş bulmak ya
boşver güzelce toparlanırsın düğüne kadar dinlen.. hem çalışıp hem koşuşturma seni çok yorardı

bende çalışmıyorum canım,okuyorum daha

Olsun canım her şeyde var bir hayır ben buna inanıyorum.O kadar gittim görüşmelere hep olmadı hep son anda iptal oldu dedim vardır bi hayır, hep gittiklerim bir öncekinden iyiydi ama nasip değilmiş.Dedim olmuyorsa vardır Rabbimin bir bildiği belkide çalışmamam hayırlısı şuan dedim inşallah düğün stresini atlatınca bulucam inşallah, aaa ne güzel ne okuyorsun kaçıncı sınıf..=)

bende takmayım dedim ama sonra sadece saçıma maşa yaptıracağım canım çok sade durur diye düşündüm bir taç lazım yani incede olsa

ayy ayy benim nişanlığıma çok benziyor canım, güle güle giy, çok mutlu ol çokda eğlen o gün canım..=)

inşallah canımmm sen saçına ne takdırdın toka falan kullandın mı ben maşa istiyorumda aklımda bu modellerden biri var ne yapcam bilmiyorum ama taç lazım sanki :26: saçlarımda sarı

aynen canım,olmamasında elbet vardır bir hayır

anaokulu öğretmeni canım,daha 2.sınıfım

Ben hiçbir şey taktırdı canım Üstüm inciliydi sacima istemedim ama sana taç şeklinde tokalardan da olur açik en guzeli Benım saç maşa zor tutuyor Ondan toplattirdim

yok kız deme öyle deme deme
olmasın o akıl..gerçekten işin içine girince hiç okunacak gibi değil

ayyy doğrudur canımm..=) Yaşamayan bilmezz..=) bugün davetiyelere baktık..Maşallah koza uçmuş resmen yaa..bi tane beğendik 100 tanesi 510 dedi, 500 den epey tuzlu geliyor, çıktım hemennn..=)

ayyy doğrudur canımm..=) Yaşamayan bilmezz..=) bugün davetiyelere baktık..Maşallah koza uçmuş resmen yaa..bi tane beğendik 100 tanesi 510 dedi, 500 den epey tuzlu geliyor, çıktım hemennn..=)

o ne öyle ya..altınmı basıyolarmış
valla ben şunu anladım el alemin önüne ballı baklava koyacaksın arkandan lafını etmeden kalmıcak..
o yüzden uygun fiyata en gösterişlisini yapmaya karar verdim.. her konuda.. bize acıyanmı var sanki

Ayy aynen canım nişan davetiyemi 300 tane bastırdık mekan kapasitesi yüzünden sorsam kim sakladı diye yakın akrabadır anca yani..Düğün içinde o kadar para veremeyiz çöpe gidicek yani başka bişey değil..Ona verene kadar ufak bi köşe koltuk alırız küçük odamıza..=)

Kuzum korkam bak kendin anlatıyorsun anahtarı teslim bile almıyormuşsun ve orayı devraldığında stok sayımı yaparak sana verdiklerini bilmiyorsun belkide yapmadılar senden önce olan bir açığı sana yıkacaklar hiçbirşekilde kabullenme gerekirse tekte gitme sabah kadar girer okurmusun geçmi kaldım bilmem ama içine sinmiyorsa gitmede kuzum telefonları açma olsun bitsin

Canım kahverengini sevmesemde ben evimde düşünemezsemde seçtiğin mobilyaları tarzı beğendim edam tv ünitesini biraz daha geniş yaygın bir model tercih edebilirsin ama konsol olmayacak diyorun en azından yemek masası ve tv ünitesi odayı göstersin derim ben yatak odanla salonunda tam takım olacak neredeyse maşallah huzurla oturun edam
birde bunu gördüm şimdi ama kapiçino rengi diyo nasıl olurki :44: sanki daha karanlık bir hava mı verir odaya :44:

Eki Görüntüle 968152 Eki Görüntüle 968151
Çok kapatır canım düz krem bej tonları olsa olur belki açardı odayı tarz olarak güzeller ama
Canım çok güzel bir model Taşlı taç daha çok yakışacaktır bence düşün derim açık saç bu modele gayet güzel olur

Herkese iyi akşamlar

Son düzenleme:

aynen canım..resmen çöpe gidiyor
olabildiğince eve birşeyler alın canım ..onca parayı boşa harcıyoruz hep,şekerdi,davetiyeydi..

çok zormuş valla bu işler ya çook

aynen canım..resmen çöpe gidiyor
olabildiğince eve birşeyler alın canım ..onca parayı boşa harcıyoruz hep,şekerdi,davetiyeydi..

çok zormuş valla bu işler ya çook

Ahh ahh çok zor hemde canım ya 2 aydan az kaldı ama eksik bitmiyorki, damatlik bakicaz, kına kıyafeti, bindallı, çerez kına, halı ve pedeler öf off

Arkadaşlar düğünüm haziranda inşallah. Şimdilerde netten gelinlik bakıyorum. Böyle bir gelinlik buldum. Dreamon diye bir mağazanın internet sitesinden. Üstünde oynama yaparlar mı acaba. Ben uzun kollu istiyorum çünkü. Bu mağaza zincirini bilen giden alışveriş yapan varmı? Memnun kaldınız mı? Sevgiler...

Nasılsın canım?
Nasıl gidiyor?

Iyiyim canım Hamdolsun, bugunumuzede şükür
Ufaktan bana gelmeye başladılar bilmiyorum stresten mi artık afakanlar basıyor, hakkımda hayırlısı onun dışında tam gaz eşya modundayim, eksik çok, sen nasılsın canim sende ne var ne yok

Son düzenleme:

Eksik hep olur canım strese girme.
Yeter ki büyük işleri halledelim.
benim de evde tadilat var.
bitince yerleştirmeye başlıcaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…