- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
zor canım iş bulmak ya
boşver güzelce toparlanırsın düğüne kadar dinlen.. hem çalışıp hem koşuşturma seni çok yorardı
bende çalışmıyorum canım,okuyorum daha
Eki Görüntüle 968575 fotoğrafı eklemeyi unutmuşum
kuzumm tam istediğim elbise
valla huzurla giyi inşallah gerçekten çok güzel duruyo bunlar
taşlı taç daha güzel olmazmı canım sanki..hem biraz daha sade hem daha güzel durur sanki bu elbiseyle:44:
gerçi ben hiçç sevmem taçı ama kınada takmam gerek mecburen,gelin olduğum belli olsun diye
Olsun canım her şeyde var bir hayır ben buna inanıyorum.O kadar gittim görüşmelere hep olmadı hep son anda iptal oldu dedim vardır bi hayır, hep gittiklerim bir öncekinden iyiydi ama nasip değilmiş.Dedim olmuyorsa vardır Rabbimin bir bildiği belkide çalışmamam hayırlısı şuan dedim inşallah düğün stresini atlatınca bulucam inşallah, aaa ne güzel ne okuyorsun kaçıncı sınıf..=)
inşallah canımmmsen saçına ne takdırdın toka falan kullandın mı ben maşa istiyorumda Eki Görüntüle 969085 Eki Görüntüle 969085 Eki Görüntüle 969086 Eki Görüntüle 969087 aklımda bu modellerden biri var ne yapcam bilmiyorum ama taç lazım sanki :26: saçlarımda sarı
aynen canım,olmamasında elbet vardır bir hayır
anaokulu öğretmeni canım,daha 2.sınıfım
Hep derim aklım olsa çocuk gelişimi okurum diyee
yok kız deme öyle deme deme
olmasın o akıl..gerçekten işin içine girince hiç okunacak gibi değil
ayyy doğrudur canımm..=) Yaşamayan bilmezz..=) bugün davetiyelere baktık..Maşallah koza uçmuş resmen yaa..bi tane beğendik 100 tanesi 510 dedi, 500 den epey tuzlu geliyor, çıktım hemennn..=)
o ne öyle ya..altınmı basıyolarmış
valla ben şunu anladım el alemin önüne ballı baklava koyacaksın arkandan lafını etmeden kalmıcak..
o yüzden uygun fiyata en gösterişlisini yapmaya karar verdim.. her konuda.. bize acıyanmı var sanki
bende bundan korkuyorum kuzum ya o anda hepsi birden borclusun falan derse nasıl cıkıcam ben oradan diyeaslında gelicem demesemiydim keske bide stok stok diyo ama ben girerken bi sözlesme imzalamadım yada stokları aldıgıma dair bir imza atmadım tek attıgım imzalar maasımı aldıgımda mesela tarihi yazıp altın ocak ayına ait maasımı 800 tl olarak aldım yazdım imzamı attım sadece bunlara :44:ve ayrıca anahtarı eve götürmedim ki ben eski elaman hadi götürüyomus..ben sabah alt ofisten aldım cekmeceye koydum parca istediklerinde elamnlar verdim sonra kapattım aksam cıkarken anahtarı yine alt kata bıraktım eksik cıkarsa bende dicem belki benden sonra alındı diye eve götürsem tamamda keske gelicem demesemiysdim ama o an inan parayı düşünmedim bi eda aldı demesinler diye bide daha cok uzamasın bu konu diye..
kızlar size birsey danısıcam..biliyorsunu ben tek oda yapıcam önceleri konsol alsam mı diyordum ama vazgectim..tv ünitesini istedigim gibi dolaplı bulamıyorum hep camlı büfe gibi bende içi görünen dolap içlerine tabaklarımı koyamam..dün aksamdan beri şu modele bakıyorum sizce napayım..
bu koltuk takımına karar verdim sevdigimde tamam derse bu olacak
ama daha acık rengi.
Eki Görüntüle 968141
Gördügünüz gibi yastıgın üzerinde 3 renk var
Eki Görüntüle 968142
şimdi bu dedigim gibi dolaplı olanları begenmedigim için bunu gördüm bu arada hepsi bellonada..bu tv ünitesindede dikkat ederseniz 3 renk varama işte dedigim gibi dolap yok dolabı isteme sebebim tabaklarımı mutfaga sıgmazsa oraya koymak için..internetten bile baktıgımda tam olarak işte bu dedigim cıkmıyor
Eki Görüntüle 968143
buda tv ünitesine ait yemek masası..alında sandalyeleri garip bi parlak geldi acaba yakında varmıdır varsada nasıldır :44:sizce nasıl duruyo hee masanın krem yogunlukta olmasını begendimbirde tv ünitesini kendim yaptrdıgımda ya masayla uyumsuz olursa diyorum bide belonada sandalye degşirmi diyorum :44:
Eki Görüntüle 968146 Eki Görüntüle 968147
heee bunuda göstereyim bunlarda dün aksam yine benim çizdiklerim büylee birseyler nasıl duruyor ? ama korkuyorum ya sonuc istedigim gibi cıkmazsa ya zamanında alamazsam vs vs olur ya begenmem
Eki Görüntüle 968144 Eki Görüntüle 968145
sonraaa bu yatak odamız..tv ünitesini dün yakından gördüm ve renk olarak cok uyumlu yatak odasıyla tamam iki oda farklı ama yinede evde kahve ve kremler olsun istiyorum bir bütün halinde
Eki Görüntüle 968148
yorumlarınızı bekliyorum
Çok kapatır canım düz krem bej tonları olsa olur belki açardı odayı tarz olarak güzeller amabirde bunu gördüm şimdi ama kapiçino rengi diyo nasıl olurki :44: sanki daha karanlık bir hava mı verir odaya :44:
Eki Görüntüle 968152 Eki Görüntüle 968151
Canım çok güzel bir modelEki Görüntüle 968575 fotoğrafı eklemeyi unutmuşum
Ayy aynen canım nişan davetiyemi 300 tane bastırdık mekan kapasitesi yüzünden sorsam kim sakladı diye yakın akrabadır anca yani..Düğün içinde o kadar para veremeyiz çöpe gidicek yani başka bişey değil..Ona verene kadar ufak bi köşe koltuk alırız küçük odamıza..=)
aynen canım..resmen çöpe gidiyor
olabildiğince eve birşeyler alın canım ..onca parayı boşa harcıyoruz hep,şekerdi,davetiyeydi..
çok zormuş valla bu işler ya çook
Merhaba kızlar.
Nasılsın canım?
Nasıl gidiyor?
Iyiyim canım Hamdolsun, bugunumuzede şükür
Ufaktan bana gelmeye başladılar bilmiyorum stresten mi artık ayaklar basıyor hakkımda hayırlısı onun dışında tam gaz eşya modundayim, eksik çok, sen nasılsın canim sende ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?