2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

günaydın kızlar hayırlı sabahlar

keçe alalabilirsn bende yardım ederim sana
git bakalım işe.. belki doğru olan budur.. güzel düşünelim güzel olsun. inşALLAH eksiksiz bi stok sayımı olur. bir haftalıkta paranı alırsın. ve bugun pazartesi. mutlu düşün

tuğçee maşALLAH senn düğünede az kalmış. hazırlıklar ne alemde nasıl gidiyor bakalım

günaydın tekrar kızlar iyim hamdolsun sizler nasılsınız. nasıl gidiyor. naptınız hafta sonu
8mart çekişine katıldım bende kk da

ben iyiyim canım
haftasonu bolll alışverişli bigün oldu benim için çoook yorucu geçti ama güzeldi
sen neler yaptın keçeye devam mı

günaydın kızlarrrr
Günaydın canım nasılsın
günaydın tekrar kızlar iyim hamdolsun sizler nasılsınız. nasıl gidiyor. naptınız hafta sonu
8mart çekişine katıldım bende kk da

Bende iyiyim canımcım hafta başı yaptık gitmesini bekliyoruzEvde temizlik yaptım aşkı gördüm kardeşimin doğum gününü kutladık yoğun bir hafta sonuydu dinlenemedim yine Senin nasıl geçti canım o çekiliş nasıl bir şey oluyor

ben iyiyim canım
haftasonu bolll alışverişli bigün oldu benim için çoook yorucu geçti ama güzeldi
sen neler yaptın keçeye devam mı

kardeşlerimle bowling oynama gittim. ilk kez oynadım
keçe sadece o yaptıklarım var. başkada yapmadım. akşm bakarım belki yine çeyiz falanmı. bende enişteme amcama gömlek aldım
ölümlü dünya insan sevdiklerinin kıymetini bilmeli

bende dolandım gezdim misafirler geldi onlarla ilgilendim.
kardeşinin yeşi yaşına na en önemli sağlık ve huzur getirsin

adımızı yazdırdık çekişil yaptık. kime hediye alcağımızı biliyoruz. kimin bize alcağını bilmiyoruz

evet canım yine çeyizz bitmiyo eksikler
evet kesinlikle öyle, sevdiklerimizin kıymetini geç olmadan bilmeliyiz...

Çok sağol canım Amin inşallahGüzel bir şey okullarda falan yapardık anladım kaynaşma adına hoş süprizler oluyor

hayır hala açmadım, en son açayım diyorum, geçri bir sürü şey aldım ama
açmaya üşendim biraz da
2 nevresim aldım, 8 yastık, 2 çarşaf gerisi de ıvır zıvır

güle güle kullan. bende bu aralar yani yaklaşık 5 6 aydır almayı bıraktım. ne aldıysam yeter

Çok sağol canım Amin inşallahGüzel bir şey okullarda falan yapardık anladım kaynaşma adına hoş süprizler oluyor

bakalım ben pek sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…