- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
Eksik hep olur canım strese girme.
Yeter ki büyük işleri halledelim.
benim de evde tadilat var.
bitince yerleştirmeye başlıcaz inşallah.
Hadi hayırlısı canım, çabucak biterde yerleşirsiniz inşallah :)
İnşallah canım.
sen bizden ilerdesin. sana danışmamız gereken şeyler olabilir ilerleyen aşamalarda canım.
öcelikle berfinnn ya ne tatlı olmuslar bendemi kece alsam
sonraa anatkh canımmm cok sagol valla nasıl makbule gecer tabi bulamazsanda demende yeterama bunu duymak bile güven veriyoo
kızlar hepinize verdiginiz desteklerden dolayı teşekkür ederimm..
sabahtamn beri defalarca aradılar sessizdeydi telefon eski iş yeri gibi olacak diye acmadım..
ama vicdanım rahat etmedi eve gelince babamdan aradım karısını sonra eşi aldı patron teli..
dedim sartlardan memnun degildim iyileştirin desem yapmayacaktınız dedim ama en azından konusurduk eda dedi..
sonra ben cıkmasamda zaten siz cıkaracakmıssınız bende zaten cıkmayı düşünüyodum kovulacagıma kendim cıkayım dedim dedim..
birden ses tonu degişti sana kim böyle bişey dedi dedi..hayır eda ben onlara dedimki 28 şubatta son kapatıyorum burayı kendinize iş bulun diye söyledim dedi..x hanıma ( eşi için) eda yı napsak buraya alsak vs vs dedi..
ssk yapmadınız dedim sordun mu nedne diye dedi baska bir düşüncem vardı cünkü dedi ama acıkcası burası bana yalan geldi..
sonra gel stogu sayalım öyle ver y hanıma onunda üzerinde kalmasın dedi..
nişanlım izin vermiyo siz sayın ben eminim eksik yok dedim hatta 1 haftalık paramıda almıyorum dedim..
oda hayır gel stok sayılsın hesabı yapalım paranıda al dedi..
sonra pazartesi için anlastık inanın gelicem ama alacak için degil sadece olurda eda çaldı gitti bunu demeyin diye gelicem dedim..oda edaa hayır asla ne ben nede x seni tanıdık böyle birsey düşünmeyiz eksik cıksa dahi eminiz dedi..sadece sana yakısan dün aksam söylemekti dedi birsey diyemeyiz cıkmana karar senindir tabi ama keske söyleseydin stogu alsaydık falan dedi güzel konustu..pazartesi gidicem kızlar gercekten de en cok arkamdan eda zamanında eksildi o caldı gitti demesinler diye cok şükür zaten Rabbim biliyor ama kimse bunu düşünmesin..he ama madem öyle tabi bende alacagımı alayım..o yüzden pazartesi dedik patronda orada diye..bugün anahtar almıs elemanlar inşallah bişey alıpda benim üzerime atmazlar ne olur arkadaslarım dua edin olurmu eksiksiz bir şekilde bitsin pazartesi bu sayım işi..tekrar destekleriniz için teşekkür ederim
günaydın canım hayırlı sabahlar.nasılsın
Herkese hayırlı haftalar
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
günaydın kızlarrrr
günaydın tekrar kızlariyim hamdolsun sizler nasılsınız. nasıl gidiyor. naptınız hafta sonu
8mart çekişine katıldım bende kk da
Günaydın canım nasılsıngünaydın kızlarrrr
günaydın tekrar kızlariyim hamdolsun sizler nasılsınız. nasıl gidiyor. naptınız hafta sonu
8mart çekişine katıldım bende kk da
ben iyiyim canım
haftasonu bolll alışverişli bigün oldu benim içinçoook yorucu geçti ama güzeldi
sen neler yaptın keçeye devam mı
Günaydın canım nasılsın
Bende iyiyim canımcım hafta başı yaptık gitmesini bekliyoruzEvde temizlik yaptım aşkı gördüm kardeşimin doğum gününü kutladık yoğun bir hafta sonuydu dinlenemedim yine Senin nasıl geçti canım o çekiliş nasıl bir şey oluyor
kardeşlerimle bowling oynama gittim. ilk kez oynadım
keçe sadece o yaptıklarım var. başkada yapmadım. akşm bakarım belki yine çeyiz falanmı. bende enişteme amcama gömlek aldım
ölümlü dünya insan sevdiklerinin kıymetini bilmeli
evet canım yine çeyizz bitmiyo eksikler
evet kesinlikle öyle, sevdiklerimizin kıymetini geç olmadan bilmeliyiz...
bende dolandım gezdimmisafirler geldi onlarla ilgilendim.
kardeşinin yeşi yaşına na en önemli sağlık ve huzur getirsin
adımızı yazdırdık çekişil yaptık. kime hediye alcağımızı biliyoruz. kimin bize alcağını bilmiyoruz
varmı çeyiz topiğin neler aldın merak ettim
hayır hala açmadım, en son açayım diyorum, geçri bir sürü şey aldım ama
açmaya üşendim biraz da
2 nevresim aldım, 8 yastık, 2 çarşaf gerisi de ıvır zıvır
Çok sağol canım Amin inşallahGüzel bir şey okullarda falan yapardık anladım kaynaşma adına hoş süprizler oluyor
güle güle kullan. bende bu aralar yani yaklaşık 5 6 aydır almayı bıraktım. ne aldıysam yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?