- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
hayır hala açmadım, en son açayım diyorum, geçri bir sürü şey aldım ama
açmaya üşendim biraz da
2 nevresim aldım, 8 yastık, 2 çarşaf gerisi de ıvır zıvır
bakalım ben pek sevdim
Bekliyoruz kuzum
tamam bebeğim en kısa zamanda ekleyeceğim
bakalım beğenecekmisiniz
Beğenmez olurmuyuz kendi adıma söyleyeyim zevkli hatunsun sen
Fakir steam mop hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Bir arkadaşım tavsiye etti. Çeyize alınsa mı? yoksa gereksiz kalabalık olur mu
sanırım buharlı temizleyici..
burda birkaç kişi memnun olmadığını yazmıştı ama memnun olanlarda vardı..
bana gereksiz gibi geldi
yinede işlevi hakkında çok fazla bilgim yok
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Evim küçük olacak muhtemelen. Bir de eşyalarla labirent kurmak istemiyorum eve.
selamm kızlarr hayırlı haftalaarr
eda,nehir,larissaa nasılsınız bebişlerimm
benmim haftasonu planlarım altüst oldu hiç bişey yapamadım misafirler yüzünden dün akşam baya kalabalıktı evimiz nişanlım ve ailesi de gelmişti en azından onu görmüş oldum ama 1-2 saat o da uzaktan uzağa iştesizler naptınızz?
birde bir sorum daha olacaktııışimdi nişanda salona girioz ya ilk dans müziği ile dans ediliyor ardarda 2 kere mi edıoz yoksa 1 kere mi edıoz dans :26:
nişan ilk dans müziği seçemedim ben bir türlüüü eskilerden bişi olsun istiyorumSeçeneklerim;
Rafet el roman-ömrümün sahibi
Ferhat göçer - üzüm
Gülben ergen - teşekkür ederim
Kayahan- Seninle herşeye varım ben nasıl kızlar yaa önersii olan yada? birde giriş müziği için öneri ?
selamm kızlarr hayırlı haftalaarr
eda,nehir,larissaa nasılsınız bebişlerimm
benmim haftasonu planlarım altüst oldu hiç bişey yapamadım misafirler yüzünden dün akşam baya kalabalıktı evimiz nişanlım ve ailesi de gelmişti en azından onu görmüş oldum ama 1-2 saat o da uzaktan uzağa iştesizler naptınızz?
Günaydınnndüşündüm tasındım ve eski iş yerine gitmedim zaten 1 haftalık parayıda yok saymıstım ben hesabımı ona göre yapmadım..birsey yapar diye korktum ama daha sonra ne yapabilir ki dedim ve vazgectim
iyiyim canım sen nasılsınolsun kuzum ya yakında hic ayrılmak yokkk
kızlar mobilya şini hafif erteledik bakalım..
nişanlım ne olur ikeanın koltuklarından alalım diyo cok rahat diye..ama görünüşünü sevmiyorum bende tamam güzel ama diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?