2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Fakir steam mop hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Bir arkadaşım tavsiye etti. Çeyize alınsa mı? yoksa gereksiz kalabalık olur mu

Fakir steam mop hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Bir arkadaşım tavsiye etti. Çeyize alınsa mı? yoksa gereksiz kalabalık olur mu

sanırım buharlı temizleyici..
burda birkaç kişi memnun olmadığını yazmıştı ama memnun olanlarda vardı..
bana gereksiz gibi geldi
yinede işlevi hakkında çok fazla bilgim yok

selamm kızlarr hayırlı haftalaarr
eda,nehir,larissaa nasılsınız bebişlerimm

benmim haftasonu planlarım altüst oldu hiç bişey yapamadım misafirler yüzünden dün akşam baya kalabalıktı evimiz nişanlım ve ailesi de gelmişti en azından onu görmüş oldum ama 1-2 saat o da uzaktan uzağa işte sizler naptınızz?

nerdesin sen bakimmmmm
ben iyiyim sen nasılsın canım
çıkamadın mı haftasonu:26:

nişan ilk dans müziği seçemedim ben bir türlüüü eskilerden bişi olsun istiyorum Seçeneklerim;
Rafet el roman-ömrümün sahibi
Ferhat göçer - üzüm
Gülben ergen - teşekkür ederim
Kayahan- Seninle herşeye varım ben nasıl kızlar yaa önersii olan yada? birde giriş müziği için öneri ?

birde bir sorum daha olacaktııı şimdi nişanda salona girioz ya ilk dans müziği ile dans ediliyor ardarda 2 kere mi edıoz yoksa 1 kere mi edıoz dans :26:

Günaydınnn düşündüm tasındım ve eski iş yerine gitmedim zaten 1 haftalık parayıda yok saymıstım ben hesabımı ona göre yapmadım..birsey yapar diye korktum ama daha sonra ne yapabilir ki dedim ve vazgectim

birde bir sorum daha olacaktııı şimdi nişanda salona girioz ya ilk dans müziği ile dans ediliyor ardarda 2 kere mi edıoz yoksa 1 kere mi edıoz dans :26:

genelde şöyle yapılıyor canım ilk dansı gelin damat yapar ardından 2.müzikte gelinle damadın yanında misafrlkerde ederler.. ama ilk dans da sadece gözler sizin üzerinizde olmalı

hiç düşünmemiştim :26:
ömrümün sahibi çok güzell

iyiyim canım sen nasılsın olsun kuzum ya yakında hic ayrılmak yokkk
kızlar mobilya şini hafif erteledik bakalım..
nişanlım ne olur ikeanın koltuklarından alalım diyo cok rahat diye..ama görünüşünü sevmiyorum bende tamam güzel ama diyorum..

günaydın canımm

iyi yapmışsın ya boşver, paranı almicaksan gerek yoktu gidip sayım yapmana..

ikea'dan almayın bence canım, arkadaşlarım akrabalarımın hiçbiri memnun değil
çok çabuk eskiyip çürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…