nişan ilk dans müziği seçemedim ben bir türlüüü eskilerden bişi olsun istiyorumSeçeneklerim;
Rafet el roman-ömrümün sahibi
Ferhat göçer - üzüm
Gülben ergen - teşekkür ederim
Kayahan- Seninle herşeye varım ben nasıl kızlar yaa önersii olan yada? birde giriş müziği için öneri ?
günaydın canımm
iyi yapmışsın ya boşver, paranı almicaksan gerek yoktu gidip sayım yapmana..
ikea'dan almayın bence canım, arkadaşlarım akrabalarımın hiçbiri memnun değil
çok çabuk eskiyip çürüyo
yok kuzum inan o parayı istemiyorum hem belkide sebep bulacak sonra verecek falan amann..:44:
evet işte canım görüntüsü dısında bencde aynışeyi düşündüm bi zaman sonra sekli kayar bozulur :44:iyi bak kullanan birlerinide duymak güzel oldu
nerdesin sen bakimmmmm
ben iyiyim sen nasılsın canım
çıkamadın mı haftasonu:26:
nişan ilk dans müziği seçemedim ben bir türlüüü eskilerden bişi olsun istiyorumSeçeneklerim;
Rafet el roman-ömrümün sahibi
Ferhat göçer - üzüm
Gülben ergen - teşekkür ederim
Kayahan- Seninle herşeye varım ben nasıl kızlar yaa önersii olan yada? birde giriş müziği için öneri ?
birde bir sorum daha olacaktııışimdi nişanda salona girioz ya ilk dans müziği ile dans ediliyor ardarda 2 kere mi edıoz yoksa 1 kere mi edıoz dans :26:
iyiyim canım sen nasılsınolsun kuzum ya yakında hic ayrılmak yokkk
kızlar mobilya şini hafif erteledik bakalım..
nişanlım ne olur ikeanın koltuklarından alalım diyo cok rahat diye..ama görünüşünü sevmiyorum bende tamam güzel ama diyorum..
bebeğimmm yine katılıyorumm sanaikea'dan almayın bence canım, arkadaşlarım akrabalarımın hiçbiri memnun değil
çok çabuk eskiyip çürüyo
genelde şöyle yapılıyor canım ilk dansı gelin damat yapar ardından 2.müzikte gelinle damadın yanında misafrlkerde ederler.. ama ilk dans da sadece gözler sizin üzerinizde olmalı
burdayım bebeimmm malum ptesi yoğunluğu görende kader çok çalışıyor işten başını kaldırmıyo sanır
iyi olmaya çalışıyoz işte bebeğim stres dizboyu şuan nişanlım balayı için yer bakıyor sınırları aştı yurtdışına gidelim mi diyor falan baya bi heyecan oldu bende bugün karnıma ağrılar bile girdi
Seçimlerine bayıldım. Keşke benim de sesim güzel olsaydı sevdiğime bu şarkıları söyleyebilseydim. Bu arada seçimim Rafet
sesim iyidir nişan için değilde düğün için stüdyoya gidip ses kaydı falan yaptıracaktım böyle fikrim vardı görüştüm müzik evleriylede 100 tl idi sevdiğime dedim böyle fikrim var beğenmedi yapma sakın oyle şeyler dedi
ben de bugün kendimi hiç işe veremedim
sabahtan beri hiçbirşeye dokunamadım
haftasonu bol alışverişli geçti, bir sürü şey aldım, ama fotoğrafçıya gidemedikartık önümüzdeki hafta gideriz dedik
bu arada balayı için maldivleri öneriyolar, çok uygun diyorlarbiz antalya'ya gidiyoruz
düğünü değil de daha çok balayını iple çekiyoruz ikimizde
maldivler uygun muuuyalaaannnn ben çok istiyorum maldivler baya araştırmıştım şimdiden ama baya tuzlu çıktı sevdiğimde yurt dışına tur düşünüyor bir daha gidemeyiz balayını değerlendirelim diye ama gönlüm benimde antalyadan yana çok seviyorum çok gittim tatile ama hiç bıkmadım güzel seçim
biraz daha bakının canım mobilyalara
dediğim gibi ikea nın mobilyalarından çoğu kişi şikayetçi
bilmem ki memnun olanlar var mı :26:
sen kandırırsın artık nişanlını
burdayım bebeimmm malum ptesi yoğunluğu görende kader çok çalışıyor işten başını kaldırmıyo sanır
yok tatlım maalesef çıkamadım problem oldu nişanlıyız ama beraber takılamıyoruz halasiz naptınız hallettiniz mi işinizi peki tatlım
canım hepsi güzel ama çok çalınan şarkılar bunlar ben mesela soner arıca dan seviyorum seniyi giriş dansı diğeri de kardeşimin isteğiyle ferhat göçer bizim şarkımızı çalmıştık bence araştır çok daha güzel ve çalınmamış şarkılar var
ard arda değil de bence başka oyunlardan sonra tekrar çaldırmak daha mantıklı biz açılış ve kapanış yapmıştıkard arda sıkılıyor insan şahsıma söylüyorum 1 şarkıda bile kaç el değiştirdim bütün kuzenlerimle dans ettim sanırım
iyi olmaya çalışıyoz işte bebeğim stres dizboyu şuan nişanlım balayı için yer bakıyor sınırları aştı yurtdışına gidelim mi diyor falan baya bi heyecan oldu bende bugün karnıma ağrılar bile girdi
ikea yı tavsiye etmiyorum
bebeğimmm yine katılıyorumm sana
erken rezervasyonda uygundu canım, ama şimdi değildir heralde :26:
aralık gibi aldığında uygun oluyor,
ben antalyaya ilk kez gidicem bakalım
ama çok da ferketmemişti fiyat canım ya gene pahalıydı düğünüm seneye ama ben bakıyorum sürekliantalya mükemmel asla pişman olmazsın
Kızlar merhaba haziran geliniyim nasipse. Balayı başlıklarına bakıyorum ama yardımınıza ihtiyacım var şöyle bembeyaz odalı, yataktan denizin göründüğü her şey dahil bir otel arıyorum Ege veya Akdeniz'de.
ben de bugün kendimi hiç işe veremedim
sabahtan beri hiçbirşeye dokunamadım
haftasonu bol alışverişli geçti, bir sürü şey aldım, ama fotoğrafçıya gidemedikartık önümüzdeki hafta gideriz dedik
bu arada balayı için maldivleri öneriyolar, çok uygun diyorlarbiz antalya'ya gidiyoruz
düğünü değil de daha çok balayını iple çekiyoruz ikimizde
bilmiyorum ki tatlım ben sıcak bakmıyorum yurtdışını balayı içinikna ettim zaten kuzum sadece oda begenince üzüldüm..dedim tamam gercektn cok rahat ama kullanıslı degil
ohhh ne güzel canım sevdigim gidelim diyodu ama yer bakmıyo ben gitmek istemiyodum amanereyi düşünüyo mesela
14 şubataaa nikah günümüüüüü aldımmm
bu stresten anca bizi bi balayı paklar zaten tatlımmo yüzden bizde siz gibi balayı için gün sayıyoruz 6cı yılımızın kutlamasını yapcaz işte bizde canım bende akdeniz istiyorum yurtdışında napcaz dedim dil bilmeyiz yemek kültürünüz bilmeyiz diye ama ben yunan adalarına gitmek isterdim mesela bide norveçi çok merak ediyorumm
bilmiyorum ki tatlım ben sıcak bakmıyorum yurtdışını balayı içinfırsatınız olursa gidin derim başbaşa düşünsene hep hayalini kurduğum şey ya off ağlicam şimdi valla
darıssıı başımıza çok güzel bir tarihe denk gelmiş en azından kutlamak için sebebiniz olur
bu stresten anca bizi bi balayı paklar zaten tatlımmo yüzden bizde siz gibi balayı için gün sayıyoruz 6cı yılımızın kutlamasını yapcaz işte bizde canım bende akdeniz istiyorum yurtdışında napcaz dedim dil bilmeyiz yemek kültürünüz bilmeyiz diye ama ben yunan adalarına gitmek isterdim mesela bide norveçi çok merak ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?