- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
14 şubataaa nikah günümüüüüü aldımmm
ben hic balayı için hayal kurmadım aslında kuzum ama sevdigim çok istiyo diye gidicesz gidersek
6.yıl maşalllahhhhhh
inşaAllah gidersiniz tatlım ikiniz içinde güzel olur sen döncen ben gidicem ay o zman da özlerim kız ben
sağol bebemmm darsı başına
arkadaşlar merhaba. nişanlım askerde. Allah işzin verirse temmuz 22 de gelecek. Aslında bu sene askerden gelince düğün yapmayo düşünüyorduk ama o gelince iş bulması hazırlıklar falan derken kışa denk geliyor ben de kış gelini olmak istemiyorum. sanırım 2015 bahara ertelenebilir bu yüzden. Henüz düğün için belli bir tarih olmadığı için hazırlığım da yok. Eksiğim çok var ama ne bilim ne alayım önceden bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun, her şey istediğimiz gibi olsun inşallah :)
bu stresten anca bizi bi balayı paklar zaten tatlımmo yüzden bizde siz gibi balayı için gün sayıyoruz 6cı yılımızın kutlamasını yapcaz işte bizde canım bende akdeniz istiyorum yurtdışında napcaz dedim dil bilmeyiz yemek kültürünüz bilmeyiz diye ama ben yunan adalarına gitmek isterdim mesela bide norveçi çok merak ediyorumm
bilmiyorum ki tatlım ben sıcak bakmıyorum yurtdışını balayı içinfırsatınız olursa gidin derim başbaşa düşünsene hep hayalini kurduğum şey ya off ağlicam şimdi valla
darıssıı başımıza çok güzel bir tarihe denk gelmiş en azından kutlamak için sebebiniz olur
inş canımm nice yıllara inş
biz daha toyuz 2 yıllık
darısı bana olsun inşallah bizimde seneye mayısta 6 yıl olacak hazirandada düğün nasiipse siz gibi 6.yılımızda evlenecez ay banada nasip olsun inşallahhhh
inşaAllah gidersiniz tatlım ikiniz içinde güzel olur sen döncen ben gidicem ay o zman da özlerim kız ben
sağol bebemmm darsı başına
aminnn tatlımm toy olur mu keşke bizde 2 senelik iken evlenseydik ya şimdiye çocuğumuz kocaman olmuştu
amin tatlımmm Rabbim nice yıllar versin inşaAllah naptın dans müziğini seçtin mi tatlım
nişan ilk dans müziği seçemedim ben bir türlüüü eskilerden bişi olsun istiyorumSeçeneklerim;
Rafet el roman-ömrümün sahibi
Ferhat göçer - üzüm
Gülben ergen - teşekkür ederim
Kayahan- Seninle herşeye varım ben nasıl kızlar yaa önersii olan yada? birde giriş müziği için öneri ?
Günaydınnndüşündüm tasındım ve eski iş yerine gitmedim zaten 1 haftalık parayıda yok saymıstım ben hesabımı ona göre yapmadım..birsey yapar diye korktum ama daha sonra ne yapabilir ki dedim ve vazgectim
14 şubataaa nikah günümüüüüü aldımmm
selam kızlar tekrarlar :)
herkescikler toplanmış..
ben bal arısı gibiydim şarkısı varya biri onu çalmıştı. aklıma gelmişken yazayım dedim:)
canımm gitmedinmi.. aradılarmı peki.. sen nasılsın iyimisin
hayırlı olsun
evet çok az kaldıevet kuzum ya tam denk geliyoraz kaldı geln olmamıza
Rafet ömrümün sahibi şarkısına karar vermişkeeenn ferhat göçer sarıl bana fikri geldi güzel şarkıymış
bende eskilerden seviyorum tatlım mesela düğünde zeki müren biz ayrılamayız veya nilüfer taa uzak yollardan.. ikisi için çok düşünüyorum malum bizde eskiyizyok canım ya seçeneklerim onlardı yaza kadar belki güzel müzikler çıkar ama ben eskilerden olsun istiyorum yeni istemiyorum
hayırlısı canım benimm demek ki kısmet bu seneymiş sizin için de
gitmedim kuzum ve aramadılar :44::44:
Bunalım, Bunaalım, Bunu alıım, bunu alayım, bunu da alayım, bunu al bunu, al bunu da,aldım gitti valla bugün hepsini, bun-alım falan kalmadı...
ozaman kapatsınlar artık bu defteri senide rahatsız etmesinler
bakın ne buldum
bunu da alimmm
benim dünkü modumama gerçekten bunalım falan kalmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?