2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

olsun canım sen genede çeyiz işlerine başla bak gördüklerinde beğendiğin olduğu an al sonra her şey üst üste gelmesin ben 1 senedir çeyiz düzüyorum hala bitiremedim yavaş yavaş alıyorum maddi durumun varsa çeyiz sıkıntı değil 1 çıkmada hepsini rahat alırsın

darısı bana olsun inşallah bizimde seneye mayısta 6 yıl olacak hazirandada düğün nasiipse siz gibi 6.yılımızda evlenecez ay banada nasip olsun inşallahhhh

darısı bana olsun inşallah bizimde seneye mayısta 6 yıl olacak hazirandada düğün nasiipse siz gibi 6.yılımızda evlenecez ay banada nasip olsun inşallahhhh

amin tatlımmm Rabbim nice yıllar versin inşaAllah naptın dans müziğini seçtin mi tatlım

Rafet ömrümün sahibi şarkısına karar vermişkeeenn ferhat göçer sarıl bana fikri geldi güzel şarkıymış

selam kızlar tekrarlar :)
herkescikler toplanmış..

ben bal arısı gibiydim şarkısı varya biri onu çalmıştı. aklıma gelmişken yazayım dedim:)

canımm gitmedinmi.. aradılarmı peki.. sen nasılsın iyimisin

14 şubataaa nikah günümüüüüü aldımmm

hayırlı olsun

gitmedim kuzum ve aramadılar :44::44:

evet kuzum ya tam denk geliyor az kaldı geln olmamıza
evet çok az kaldı

Rafet ömrümün sahibi şarkısına karar vermişkeeenn ferhat göçer sarıl bana fikri geldi güzel şarkıymış

yeni duyuyorum dinlemem lazım hemen

yok canım ya seçeneklerim onlardı yaza kadar belki güzel müzikler çıkar ama ben eskilerden olsun istiyorum yeni istemiyorum
bende eskilerden seviyorum tatlım mesela düğünde zeki müren biz ayrılamayız veya nilüfer taa uzak yollardan.. ikisi için çok düşünüyorum malum bizde eskiyiz ilk senemizde bana zeki müren şarkılarını yollardı hep

bunu da alimmm
benim dünkü modum ama gerçekten bunalım falan kalmıyo

çok sevkli iş çeyiz almak ben şuan bıraktım. gerisi artık söz nişan vs olunca.. çok şükür büyükler bitti beyaz eşya içinde para biriktiricem.. hoş bu şartlarda zor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…