2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

çok sevkli iş çeyiz almak ben şuan bıraktım. gerisi artık söz nişan vs olunca.. çok şükür büyükler bitti beyaz eşya içinde para biriktiricem.. hoş bu şartlarda zor

canım alırsın yavaş yavaş ama ben elektronik eşya hiç almadım, mikser dışında..garanti süresi malum, hemen bitmesin
düğüne 1 ay kala hepsini aradan çıkarim diyorum bakalım hayırlısı :26:

en iyis. ben bi mikser aldım. onunda fiyatı çok çok uygundu hatırlamıyorum şuan ama neredeyse yarı fiyatından ucuza almıştım
sen çalışıyomusun

bende çalışıyorum ekmek parası

kızlar şimdi size bişey sorucam
düğün zamanı 1haftalık rapor almak istiyorum
15+3 gün iznim var
nasıl alabilirim? yani burda daha önce biri konu açmıştı, artık eskisi gibi kolay rapor alınmıyo demişti birileri
:26:
var mı bilginiz?
:26:

günaydın topiğimizin güzel gelinlerii :123:

canım aile hekimine gidersen alabilirsin aslında rapor ama ne diyeceksin ki :44:nikah işlemleri yapcaz ama iş yeri bize izin vermiyor mu desen valla bilmiyorum ki evleniyorum diye vermez herhalde raporu özelden bile 2 gün raporu zor almıştım ben hasta olmama rağmen ama aile hekimim kendi zorla vermişti o yüzden ya aile hekiminle konuşcan ya da tanıdık biri vasıtasyla alcan kuzum :44:canım bide +3 ne düğün izni mi doğum izni gibi

Royal Adam & Eve Hotel tam istediğim gibi görünüyor odalarına bayıldım, titanic te çok güzel uzaktan görmüştüm harika.

evet canım royal adam güzel ama biraz fiyatları uçuk

günaydın canımcımm
ne doğumu kızzz tabiki düğün izni
yasal olarak herkesin 3 gün düğün izni var canım
en iyisi özelden bi tanıdık aracılığıyla halletmek

bak ben bunu bilmiyordum işte tatlım konardı bunlar benim 3 günüme yoksa bizim burdakiler genelde bi hafta kullanır gelir iş başı yaparlar gerçi erkekler ondan sanırım bayan çalışanımız pek yokta benimde iznim şuanlık 14+7+3 (1 haftam var geçen yıldan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…