- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
bak ben bunu bilmiyordum işte tatlım konardı bunlar benim 3 günüme yoksabizim burdakiler genelde bi hafta kullanır gelir iş başı yaparlar gerçi erkekler ondan sanırım bayan çalışanımız pek yokta benimde iznim şuanlık 14+7+3 (1 haftam var geçen yıldan)
Günaydınlar herkese
günaydın canımmmm
evet nerdesin bakimm hıııI?
dün kulaklarını çınlattık ama duymadın bizi
Oyy kuzum geriye bakayım hemen hiç görmedimki beniş yoğunluğundan giriyorum önüme gelen konulara yorum atıyorum falan
canımm benimm tamam hadi bu seferlik affedelim
Affedin beniNasılsın canım
nişan ilk dans müziği seçemedim ben bir türlüüü eskilerden bişi olsun istiyorumSeçeneklerim;
Rafet el roman-ömrümün sahibi
Ferhat göçer - üzüm
Gülben ergen - teşekkür ederim
Kayahan- Seninle herşeye varım ben nasıl kızlar yaa önersii olan yada? birde giriş müziği için öneri ?
Önce girişte ediliyor sonra arkada arkaya istemiyorsanız pasta kesildikten sonra herkesle beraber tekrar edebilirsiniz ama ilk gelinle damatbirde bir sorum daha olacaktııışimdi nişanda salona girioz ya ilk dans müziği ile dans ediliyor ardarda 2 kere mi edıoz yoksa 1 kere mi edıoz dans :26:
nehir nerde bugün?:26::26:
12 gibi kendi çeyiz topiğindeydi :26:
evet bugün yok ortalarda :26:
hergün uğrardı buraya :26:
bizi es geçmezdi geldiyse siteye bize niye uğramadı ki acep
iyiyim canımm sen nasılsın bakalım
iki gündür üzerimde bi ağırlık var sanki, hiç çalışasım yok :26:
Bende de var o kuzum ya ne çalışasım var ne önemseyesim kendimi titanic batarken keman çalan adamlar gibi boşvermiş hissediyorum
hahahah hiç güleceğim yoktu
ctesiyi iple çekiyorum
Bende bende pazarı iple çekiyorum cumartesi dişçi randevum var o günü çekmiyorum ben pazar gelsin günleri atlayalım direk
Burdaydım kuzum ara ara girdim topiğe kimse yoktu geri çıktım
aaa ne güzel bak 7 gün fazla, ben de dinlenmek istiyorum kuzum yaa
o yuzden birkaç gün de rapor almak istiyorum
günaydın canımmmm
evet nerdesin bakimm hıııI?
dün kulaklarını çınlattık ama duymadın bizi
Yok kuzum dişlerimde tel varya muayene oluyorum ayda bir iştegeçmiş olsun kuzumm dolgu falan mı?
benim de bi gitmem gerek ama işten izin alıp da gidemiyorum, hafta sonları da full dolu oluyorum
evet direk atlasak günleri, bugün daha salı yaaaaaaaaaaaaaaaa
olsun sen yaz en azından geldiğini görelim kuzum
Eki Görüntüle 972368 Eki Görüntüle 972369 Eki Görüntüle 972370
internetten bugün bunları aldım kendine alınca insan daha bi mutlu oluyor ya
hepsini kullanmam ben herhalde tatlım 1 hafta kalsın nolur nolmaz zaten izin almak problem iş yerimdene hazılıklar için 2-3 gün alırım sınavlar falan da var onları da izinden düşüyorlar falan bişey kalmıyor bana
Yok kuzum dişlerimde tel varya muayene oluyorum ayda bir işte
Eki Görüntüle 972368 Eki Görüntüle 972369 Eki Görüntüle 972370
internetten bugün bunları aldım kendine alınca insan daha bi mutlu oluyor ya
Çok güzeller canım insan nasıl mutlu oluyor değilmi ciciler alınca kendini tutamıyor sürekli alası geliyor
haklısın canım, ben de aynı çok zor izin alıyorum işyerinden
ama yasal olarak sınav günlerini izin günlerinden düşemezler, öyle biliyorum
güle güle kullan aşk böcüğü seni
aaa ne güzel ben lisedeyken taktırcaktık üniversite hastanesine gitmiştik 2 sene sonraya gün vermişlerdi, sonra kaldı öyle
canım benim çok sağol evet ya çok zor karar verdim bütçem sınırlı olmasa alacaktım dahacemin olduğu için tereddüt etmedim yoksa dokunmadan görmeden almak istemiyorum:26:
heyy kızlar bende 2014 mayıs gelini olacağım kısmetse.Benide alın aranızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?