2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

aaa ne güzel bak 7 gün fazla, ben de dinlenmek istiyorum kuzum yaa
o yuzden birkaç gün de rapor almak istiyorum

Günaydınlar herkese

günaydın canımmmm
evet nerdesin bakimm hıııI?
dün kulaklarını çınlattık ama duymadın bizi

İçlerinden biri olacaksa muhakkak Gülben ergen teşekkürederim parçasını çok severimGiriş müziği hareketli olmalı bence ama hemen dans edilecekse dans müziği ilede girilebilir
birde bir sorum daha olacaktııı şimdi nişanda salona girioz ya ilk dans müziği ile dans ediliyor ardarda 2 kere mi edıoz yoksa 1 kere mi edıoz dans :26:
Önce girişte ediliyor sonra arkada arkaya istemiyorsanız pasta kesildikten sonra herkesle beraber tekrar edebilirsiniz ama ilk gelinle damat
nehir nerde bugün?:26::26:

12 gibi kendi çeyiz topiğindeydi :26:

evet bugün yok ortalarda :26:
hergün uğrardı buraya :26:

bizi es geçmezdi geldiyse siteye bize niye uğramadı ki acep

Buradayım kuzucuklar dün herşey karışıktı iş yerinde

Son düzenleme:
Bende bende pazarı iple çekiyorum cumartesi dişçi randevum var o günü çekmiyorum ben pazar gelsin günleri atlayalım direk

geçmiş olsun kuzumm dolgu falan mı?
benim de bi gitmem gerek ama işten izin alıp da gidemiyorum, hafta sonları da full dolu oluyorum
evet direk atlasak günleri, bugün daha salı yaaaaaaaaaaaaaaaa

Burdaydım kuzum ara ara girdim topiğe kimse yoktu geri çıktım

olsun sen yaz en azından geldiğini görelim kuzum

hepsini kullanmam ben herhalde tatlım 1 hafta kalsın nolur nolmaz zaten izin almak problem iş yerimden e hazılıklar için 2-3 gün alırım sınavlar falan da var onları da izinden düşüyorlar falan bişey kalmıyor bana

geçmiş olsun kuzumm dolgu falan mı?
benim de bi gitmem gerek ama işten izin alıp da gidemiyorum, hafta sonları da full dolu oluyorum
evet direk atlasak günleri, bugün daha salı yaaaaaaaaaaaaaaaa
Yok kuzum dişlerimde tel varya muayene oluyorum ayda bir işte
olsun sen yaz en azından geldiğini görelim kuzum

Sabah yazmıştım kuzum ama sonra kendimi kaybettim

haklısın canım, ben de aynı çok zor izin alıyorum işyerinden
ama yasal olarak sınav günlerini izin günlerinden düşemezler, öyle biliyorum

Yok kuzum dişlerimde tel varya muayene oluyorum ayda bir işte

aaa ne güzel ben lisedeyken taktırcaktık üniversite hastanesine gitmiştik 2 sene sonraya gün vermişlerdi, sonra kaldı öyle

Eki Görüntüle 972368 Eki Görüntüle 972369 Eki Görüntüle 972370

internetten bugün bunları aldım kendine alınca insan daha bi mutlu oluyor ya

güle güle kullan aşk böcüğü seni

Çok güzeller canım insan nasıl mutlu oluyor değilmi ciciler alınca kendini tutamıyor sürekli alası geliyor

canım benim çok sağol evet ya çok zor karar verdim bütçem sınırlı olmasa alacaktım daha cemin olduğu için tereddüt etmedim yoksa dokunmadan görmeden almak istemiyorum:26:

haklısın canım, ben de aynı çok zor izin alıyorum işyerinden
ama yasal olarak sınav günlerini izin günlerinden düşemezler, öyle biliyorum

güle güle kullan aşk böcüğü seni

bizimkilerin insiyatifene kalmış bi öncekinde kesmediler son gittiğimde kesmişler ki sınav sonrası gelecektim ben işe hakkım varsa Allah'a havale sorumlular canım ne diyim

teşekkür ederiöö bebişimm ne hissettiğimi bi sizler anlıyorsunuz yaa o yüzden sizle paylaşmak heyecanlandırdı beni

heyy kızlar bende 2014 mayıs gelini olacağım kısmetse.Benide alın aranızaa

aaa ne güzel ben lisedeyken taktırcaktık üniversite hastanesine gitmiştik 2 sene sonraya gün vermişlerdi, sonra kaldı öyle

Benimde ertelene ertelene geçen sene taktım canım artık çıksınlar istiyorum herhalde en fazla 1 sene daha dayanırım gibi çok sıkıldım
canım benim çok sağol evet ya çok zor karar verdim bütçem sınırlı olmasa alacaktım daha cemin olduğu için tereddüt etmedim yoksa dokunmadan görmeden almak istemiyorum:26:

Benimde sadece birtane kek kalıbım var bakalım 2-3 tane daha eklemeyi düşünüyorum düğüne yakın artıkCemin ürünleri güzel oluyor canım iyi yapmışsın güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…