- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
heyy kızlar bende 2014 mayıs gelini olacağım kısmetse.Benide alın aranızaa
canım benim çok sağol evet ya çok zor karar verdim bütçem sınırlı olmasa alacaktım dahacemin olduğu için tereddüt etmedim yoksa dokunmadan görmeden almak istemiyorum:26:
bizimkilerin insiyatifene kalmış bi öncekinde kesmediler son gittiğimde kesmişler ki sınav sonrası gelecektim ben işehakkım varsa Allah'a havale sorumlular canım ne diyim
teşekkür ederiöö bebişimm ne hissettiğimi bi sizler anlıyorsunuz yaa o yüzden sizle paylaşmak heyecanlandırdı beni
Benimde ertelene ertelene geçen sene taktım canım artık çıksınlar istiyorum herhalde en fazla 1 sene daha dayanırım gibi çok sıkıldım
hoşgeldinnnbiraz tanıyalim mi seni
hoşgeldin canım
az kalmış
Hoşbuldum kızlar evet epey az kaldı düğünüme çok hızlı bir gelinim 20 yaşındayım nişanlımla görücü usulü tanıştık falan filan işte
Eki Görüntüle 972491 Eki Görüntüle 972492 hangisi sizce kızlar yaa çiçeklilerden vazgeçtim taşlı olsun istedim. Maşalı saça olur mu sizce :26:
Eki Görüntüle 972491 Eki Görüntüle 972492 hangisi sizce kızlar yaa çiçeklilerden vazgeçtim taşlı olsun istedim. Maşalı saça olur mu sizce :26:
olsun canım en azından daha sağlıklı ve güzel dişlerin olacak
benim için dişler çok önemli, çok dikkat ederim, benim ön dişlerim iyi ama arkadakiler ve altta yamukluk var azcık :26:
bu saatten sonra düzelmez heralde :26:
en güzelleri ve kalitelileri senin olsun bi tanemBenimde ertelene ertelene geçen sene taktım canım artık çıksınlar istiyorum herhalde en fazla 1 sene daha dayanırım gibi çok sıkıldım
Benimde sadece birtane kek kalıbım var bakalım 2-3 tane daha eklemeyi düşünüyorum düğüne yakın artıkCemin ürünleri güzel oluyor canım iyi yapmışsın güle güle kullan
canım benimm
Aynen Allah'a havale et gerisini düşünme, bu ay bana zam yapılmıştı,
neymiş agi'de bu zammın içindeymiş, ben de resti çektim, olmaz dedim bunu vermek zorundasınız, sonra agi alırken imzalanan kağıdı imzalamadım verilmediği için,
bi daha ki ay bakarız dedi resmen
keşke işten çıkarsa da tazminatımı alsam :26:
Eki Görüntüle 972701 Eki Görüntüle 972702 ya şöyle hafif toplu bişi yada tepesi hafif kabarık böyle sade maşa önleride düzleştirici ile kıvrılmış bişi olavak toplatmayacağım çıtçıtım da olacak işte hangisi maşalı açık saça hoş durur bilemedim
bende evlenirken alırım tazminatımı çıkarım belki evime yakın ctesi pazarı tatil olan varsa ne sürüncem şantiyelerde ya gerçi rahatım yalan yok en eski benim burda her gelen gideni biliyorsun haliyle ama en çokta ben çekiyorum yenilerle iştebi deyim var onu diycem de olmicam şimdi agi ni nasıl vermiyorlar ben anlamıyorum yaa senin maaş asgari ücret mi canım?? bizimde maaşları mayısa atmışlar o zman toplu alacakmışız falan diolar en çokta bu zmanlarda var ihtiyacım aslında bakalım nolcak
en güzelleri ve kalitelileri senin olsun bi tanem
Merhaba kızlar ben geldim
iyiyim kuzum benim sen nasılsınEdoşuuumm nasılsın?
hayal perisiii, ikinci fotodakileri bi tanıdığa benzettim, resimler netten mi :)
yoksa tanıdık birinin mi
iyiyim kuzum benim sen nasılsın
İyiyim edoşum, hastalığı yendim, kpss çalışıyordum, sıkıldım, bakıyım kimler var dedim. Seni gördüm. Çalışmamak nasıl bir duygu edoşum :) Azıcık dinlendin mi?
ohh çok şükür kuzum =) dinleniyorum kuzum evet ama aklımda hala birsey olurmu sorusu var :44: pazartesi sayımı gelicem dedim ama mantıksız bulup gitmedim ya aramadılarda :44: sadece az önce bir eleman aradı 3-4 defa caldırıp ben acmayınca kapattı acaba brsey mi soracaktı diyorum yoksa biseymi diyecekti :44:
Edoşum pazartesi depo sayımı falan mı olacaktı? Eğer öyleyse keşke gitseydin. Yalnız gitmekten çekiniyorsan babanla ya da nişanlınla gitseydin keşke. şimdi telefonu da açmayınca sanki kaçıyormuşsun gibi algılayabilirler. Bence sen geri ara, duymamışım falan dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?