2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

heyy kızlar bende 2014 mayıs gelini olacağım kısmetse.Benide alın aranızaa

hoşgeldin canım
az kalmış

canım benimm
Aynen Allah'a havale et gerisini düşünme, bu ay bana zam yapılmıştı,
neymiş agi'de bu zammın içindeymiş, ben de resti çektim, olmaz dedim bunu vermek zorundasınız, sonra agi alırken imzalanan kağıdı imzalamadım verilmediği için,
bi daha ki ay bakarız dedi resmen
keşke işten çıkarsa da tazminatımı alsam :26:

Benimde ertelene ertelene geçen sene taktım canım artık çıksınlar istiyorum herhalde en fazla 1 sene daha dayanırım gibi çok sıkıldım

olsun canım en azından daha sağlıklı ve güzel dişlerin olacak
benim için dişler çok önemli, çok dikkat ederim, benim ön dişlerim iyi ama arkadakiler ve altta yamukluk var azcık :26:
bu saatten sonra düzelmez heralde :26:

Eki Görüntüle 972491 Eki Görüntüle 972492 hangisi sizce kızlar yaa çiçeklilerden vazgeçtim taşlı olsun istedim. Maşalı saça olur mu sizce :26:

Canım iki modelinde farklı güzelliği duruşu var saçını nasıl yapacaksın ve saçının üzerine nasıl oturacak o önemli

İnşallah canımcım insan zaman geçtikçe ümitsizliğede kapılıyorDüzeli neden düzelmesin düğünden sonra yaptırırsın belki eğer çok rahatsız oluyorsan ama hafifse farkedilmiyorsa o kadar ağrıya sızıya gerek yok diyorum

en güzelleri ve kalitelileri senin olsun bi tanem

bende evlenirken alırım tazminatımı çıkarım belki evime yakın ctesi pazarı tatil olan varsa ne sürüncem şantiyelerde ya gerçi rahatım yalan yok en eski benim burda her gelen gideni biliyorsun haliyle ama en çokta ben çekiyorum yenilerle işte bi deyim var onu diycem de olmicam şimdi agi ni nasıl vermiyorlar ben anlamıyorum yaa senin maaş asgari ücret mi canım?? bizimde maaşları mayısa atmışlar o zman toplu alacakmışız falan diolar en çokta bu zmanlarda var ihtiyacım aslında bakalım nolcak

ya hayal perisiydi galiba yaptım alıntı ama çıkmamış canım açık saç için ikinci model diyorum ben ama topuza da 1 olur ikiside güzel seçim

canım yok ya 1300+prim+agi alıyorum normalde
ama bu ay ne olduysa anlamadım, işler durgun diye mi böyle yamuk yapmaya çalışıyolar bilmiyorum
benim için problem yok, keşke çıkarsalar en az 3,500 civarı tazminat alırım, oda beni şimdilik gül gibi geçindirir
sana neden mayısa kadar maaş yok yaaa? öyle şey mi olur?

selam kızlar nasılsınız..

hayla perisi ben 1. begendim..

nehir canım nerelerdesin. dünde yoktun. iyimisin. herşey yolundamı

İyiyim edoşum, hastalığı yendim, kpss çalışıyordum, sıkıldım, bakıyım kimler var dedim. Seni gördüm. Çalışmamak nasıl bir duygu edoşum :) Azıcık dinlendin mi?

ohh çok şükür kuzum =) dinleniyorum kuzum evet ama aklımda hala birsey olurmu sorusu var :44: pazartesi sayımı gelicem dedim ama mantıksız bulup gitmedim ya aramadılarda :44: sadece az önce bir eleman aradı 3-4 defa caldırıp ben acmayınca kapattı acaba brsey mi soracaktı diyorum yoksa biseymi diyecekti :44:

Edoşum pazartesi depo sayımı falan mı olacaktı? Eğer öyleyse keşke gitseydin. Yalnız gitmekten çekiniyorsan babanla ya da nişanlınla gitseydin keşke. şimdi telefonu da açmayınca sanki kaçıyormuşsun gibi algılayabilirler. Bence sen geri ara, duymamışım falan dersin.

kuzum şartların nasıl oldugunu biliyorsun az cok ssk yok düzgün maas yok gününde alamıyorum falan cıktım sonra işe gitmeyince aradılar beni haber vermedin cünkü..acmadım acmadım sonra ger aradım adam gelmek zorundasın falan dedi bende 1 haftalık maas ve yol paramıda istemiyorum gelememde ama siz sayın ben eminim eksik yok olduda cıkarsa arayın dedim..adam yok gelmen lazım dedi ki gercektende 28 şubatta kapatacakmıs orayı adam böyle işte sonra düşündüm ettim ne imzam var depoyu üstüme aldım diye ne anahtar eve gelince bende kaldı..gitmedim işte dün aramadılar ama bugün sadece eleman aradı kapattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…