kuzum şartların nasıl oldugunu biliyorsun az cok ssk yok düzgün maas yok gününde alamıyorum falan cıktım sonra işe gitmeyince aradılar beni haber vermedin cünkü..acmadım acmadım sonra ger aradım adam gelmek zorundasın falan dedi bende 1 haftalık maas ve yol paramıda istemiyorum gelememde ama siz sayın ben eminim eksik yok olduda cıkarsa arayın dedim..adam yok gelmen lazım dedi ki gercektende 28 şubatta kapatacakmıs orayı adam böyle işte sonra düşündüm ettim ne imzam var depoyu üstüme aldım diye ne anahtar eve gelince bende kaldı..gitmedim işte dün aramadılar ama bugün sadece eleman aradı kapattı
inşallah kuzum..aynı valla ya bir tv ünitesi begenemedim düzgün dolaplıCanımcım bir pürüz çıkmaz o zaman sonradan herhalde. Aman düşünme o zaman daha fazla. Hazırlıklar nasıl gidiyor?
inşallah kuzum..aynı valla ya bir tv ünitesi begenemedim düzgün dolaplı
Selam canlarım, şu iki gündür o kadar yoruldum ki, annem 2 gündür grip yatıyor, yeni yeni toparlandı, eee 2 gündür evin butun işi gücü bende, bugün birde elektrikler gitti tam kaostu yani neyse şimdi atlattim. 2 günde kendimi 10 senelik ev hanımı gibi hissettim Ayy annemin işi zormuş ya sizde hazırlıklar nasil gorusmeyeli :)
Hazırlıklar emin adımlarla ilerliyor canım. :)
Geçmiş olsun annene canım.
Sana evlenmeden önce antrenman olmuş.
Aman masallahh ilerleyin canım Su gibi :)
Sağolasın canimcim
Hemde ne antreman :)
inşallah canım...
su gibi akıp gitsin inşallah herşey hepimiz için.
bakalım evlendiğimizde ne olcak. :)
yeni bir topik açıp orda ne yemek yaptığımızı ve temizlik işlerini konuşuruz.
canım yok ya 1300+prim+agi alıyorum normalde
ama bu ay ne olduysa anlamadım, işler durgun diye mi böyle yamuk yapmaya çalışıyolar bilmiyorum
benim için problem yok, keşke çıkarsalaren az 3,500 civarı tazminat alırım, oda beni şimdilik gül gibi geçindirir
sana neden mayısa kadar maaş yok yaaa? öyle şey mi olur?
Selam canlarım, şu iki gündür o kadar yoruldum ki, annem 2 gündür grip yatıyor, yeni yeni toparlandı, eee 2 gündür evin butun işi gücü bende, bugün birde elektrikler gitti tam kaostu yani neyse şimdi atlattim. 2 günde kendimi 10 senelik ev hanımı gibi hissettim Ayy annemin işi zormuş ya sizde hazırlıklar nasil gorusmeyeli :)
Evvet canım şu düğünleri bi atlatalimda =)
yanlış yazdım galiba tatlım yaa maaş değil zam yok maaşsız çalışamam ki o kadar gider varkenhem tazminat alırsın hem işsizlik ödeneği ohh miss gibi bizelere göre maaşın çok iyiymiş tatlım 3cü senem doluyo bu firmadayım 900 maaş+155 yol+agi alıyorum öyle prim falanda yok şantiye bitirdik teslim ettik komple ofis binası sattık 1 kuruş koklatmadılar o kadar mesai yapmamıza rağmen :26:Rabbim alsın hakkımızı
ben de nasıl yani oldum bi anda
malesefff işçi olmak böyle birşey işte...Ben hakkımı kesinlikle helal etmiyorum canım...
günaydın bu arada nasılsın bakim :)
Günaydınlar
iyiyim canım diğer topikte ufak çaplı sürtüşme yaşadım da ona canım sıkıldı sadece ee yeni aldığın bişeyler yok mu tatlım alıştık baya biz bu durumaİyim canımcım sen nasılsın
yanlış yazdım galiba tatlım yaa maaş değil zam yok maaşsız çalışamam ki o kadar gider varkenhem tazminat alırsın hem işsizlik ödeneği ohh miss gibi bizelere göre maaşın çok iyiymiş tatlım 3cü senem doluyo bu firmadayım 900 maaş+155 yol+agi alıyorum öyle prim falanda yok şantiye bitirdik teslim ettik komple ofis binası sattık 1 kuruş koklatmadılar o kadar mesai yapmamıza rağmen :26:Rabbim alsın hakkımızı
annene geçmiş olsun canım iyi sana da ön çalışma oldu diycem ama 2 kişinin temizliği yemeği ütüsü kaç kardeşsin bilmiyorum ama 4 kişilik bi aile desek aynı olmaz yani zorlanman gayet normal tatlım zamanla bünye alışınca 10 kişi bile olunca zor gelmicek sana
ben nedense bugünlerin bitmesini istemiyorum :26:
günaydın tatlımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın??
günaydın şekerim nabersin?
2 erkek kardeşim var canim tek kızım ben , bayagi antreman oldu cidden, yani şimdi anlamiyoruz çeyiz zamanı yaklasinca başlıcam ben duygusal moda
12 Şubat 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:
2014 GELİNLERİMİZ
dimple91 -29 Mart44 Gün :123:
ozlembloom - 5 Nisan51 Gün :123:
tugcecan - 2 Mayıs78 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs87 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs94 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs100 Gün :123:
tutkku - 25 Mayıs101 Gün :123:
drajem - 6 Haziran113 Gün :123:
anabelgunes - 7 Haziran114 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran114 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran126 Gün :123:
Sedef1 - Haziran137 Gün :123:
bal_hatun - Haziran137 Gün :123:
yengec123 - 9 Ağustos177 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos180 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos191 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos198 Gün :123:
LoadedGun - 31 Ağustos199 Gün :123:
ecm - 4 Eylül203 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül204 Gün :123:
zkm - 6 Eylül205 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül206 Gün :123:
Perim35 - 21 Kasım281 Gün :123:
bujucloud - 27 Aralık317 Gün :123:
2015 GELİNLERİMİZ
SimgeD - 26 Nisan437 Gün :123:
PammukSeker - 30 Mayıs471 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs472 Gün :123:
Mutella - Mayıs472 Gün :123:
YEKTA61 - 21 Haziran493 Gün :123:
december90 - Temmuz533 Gün :123:
tanemmmmm - Ağustos564 Gün :123:
seliminzeynebi - 20 Eylül584 Gün :123:
Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar
iyiyim canım diğer topikte ufak çaplı sürtüşme yaşadım da ona canım sıkıldı sadece ee yeni aldığın bişeyler yok mu tatlım alıştık baya biz bu duruma
gunaydın canım nasılsın bakim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?