2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Orası öyle tabi canım da ben yine de duygusala bagliyorum annem çok dillendirir belli ederde babam içinde yaşıyor resmen üzüntüsünü farklı yaşıyor ve yaşatıyor ama hangi arkadaşıma anlatsam ay benim babamda öyleydi kabullenemiyorlar diyor, aglamicam diyemem çok aglicam biliyorum, karışık duygular yaşayacağız :) 51 mi oyyyyy

Ne oldu canım hangi topik o kim kızdırdı seniAlacağım inşallah Nisandan sonra çok fazla şeyler eklenecek

Günaydın kuzum iyiyim sen nasılsın

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor! topiğnde canım biri sahte face açmış beni ekleyin işime gelirse kalırsınız gelmezseniz silerim ona göre gibisinden yazmış çocukta değil 30küsürlü yaşlarda benimde zoruma gitti biz kendi hesabımızla eklicez ama o sahte hesap sanki tanıyorum tanışıyorum diğer kızlarda böyle problem olmadı kaç tane arkadaşım oldu hatta telde görüştüğümüz bile var yani ama düzelttik problem yok yani

bizimkiler hiç dillendirmez sanki hep kalcakmışım gibi ben bişey desem gitmeye heveslisin gibi konuşurlar daha o moda giremedik yani :26: evet kuzum 51 çok az kaldı çokk azz

ben de iyiyim canımm zaman geçmiyo sanki
neyse ki hafta ortasına geldik :18:

Evet bugün çok yoğunum canım :18:hafta bitsin artık yetti gari

Ne saçma insanlar var ya düzeltiğinize sevdindim kuzum çok gereksiz insan var
ve ben 2 ay 29 günü görmüşüm

Edam azıcık kaldıkiNasılsın canım

Bizimkiler çabuk girdi nedense canım ya, aman aman böyle iyi canım ne kadar geç Başlarsa duygusallasmalar O kadar iyi :)

İyiler ellerinden öperler Uff bugün salıda değil ama gün geçmiyor

bana cabuk geciyor desem birazdan yan komsuya kadınlar toplanacak bende gidicem tabi durumuyum aksamada amcamlar gelecek belki babaannemde gelir 1-2 ay bizde kalır sürekli gelen giden durmuyor kapı sürekli calıyo valla

bana cabuk geciyor desem birazdan yan komsuya kadınlar toplanacak bende gidicem tabi durumuyum aksamada amcamlar gelecek belki babaannemde gelir 1-2 ay bizde kalır sürekli gelen giden durmuyor kapı sürekli calıyo valla

Sana tabiki güzel geçer hızlı geçer kuzum ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…