- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
Günaydın kuzum iyiyim sen nasılsın
ay o moda hiç girmek istemiyorum ben ya annem 34 senelik evli ve dün anananemi memlekete yolcu ettik annem hala her gidişinde ağlar sürekli gelmesine rağmen dün ağlayınca aklıma evden ayrılacağım günün sahneleri geldi ama toparladım kendimi ağlamak yok yaaa sevdiğimiz insanlara gidiyoz sonuçta
ellerine sağlık Perimm Rabbim dert vermesin sana heyecanıma heyecan katıyorsun
Ne oldu canım hangi topik o kim kızdırdı seniAlacağım inşallah Nisandan sonra çok fazla şeyler eklenecek
Günaydın kuzum iyiyim sen nasılsın
Orası öyle tabi canım da ben yine de duygusala bagliyorum annem çok dillendirir belli ederde babam içinde yaşıyor resmen üzüntüsünü farklı yaşıyor ve yaşatıyor ama hangi arkadaşıma anlatsam ay benim babamda öyleydi kabullenemiyorlar diyor, aglamicam diyemem çok aglicam biliyorum, karışık duygular yaşayacağız :) 51 mi oyyyyy
Ben de beğenemediğim için hazır yaptırmaya karar verdim canım.
ben de iyiyim canımm zaman geçmiyo sanki
neyse ki hafta ortasına geldik :18:
70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor! topiğnde canım biri sahte face açmış beni ekleyin işime gelirse kalırsınız gelmezseniz silerim ona göre gibisinden yazmış çocukta değil 30küsürlü yaşlarda benimde zoruma gitti biz kendi hesabımızla eklicez ama o sahte hesap sanki tanıyorum tanışıyorum diğer kızlarda böyle problem olmadı kaç tane arkadaşım oldu hatta telde görüştüğümüz bile var yani ama düzelttik problem yok yani
ve ben 2 ay 29 günü görmüşüm
70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor! topiğnde canım biri sahte face açmış beni ekleyin işime gelirse kalırsınız gelmezseniz silerim ona göre gibisinden yazmış çocukta değil 30küsürlü yaşlarda benimde zoruma gitti biz kendi hesabımızla eklicez ama o sahte hesap sanki tanıyorum tanışıyorum diğer kızlarda böyle problem olmadı kaç tane arkadaşım oldu hatta telde görüştüğümüz bile var yani ama düzelttik problem yok yani
bizimkiler hiç dillendirmez sanki hep kalcakmışım gibi ben bişey desem gitmeye heveslisin gibi konuşurlar daha o moda giremedik yani :26: evet kuzum 51 çok az kaldı çokk azz
Evet bugün çok yoğunum canım :18:hafta bitsin artık yetti gari
Ne saçma insanlar var ya düzeltiğinize sevdindim kuzum çok gereksiz insan var
Edam azıcık kaldıkiNasılsın canım
evet kuzum çok şükürriyiyim sen nasılsın
Bende iyiyim kuzum yuvarlanıp gidiyoruz işte
çoluk cocuk nasıl
İyiler ellerinden öperlerUff bugün salıda değil ama gün geçmiyor
bana cabuk geciyor desem birazdan yan komsuya kadınlar toplanacakbende gidicem tabi durumuyum aksamada amcamlar gelecek belki babaannemde gelir 1-2 ay bizde kalır sürekli gelen giden durmuyor kapı sürekli calıyo valla
Sana tabiki güzel geçer hızlı geçer kuzum ohh
aslında gezmeye bırakıp işlere yogunlasmam lazım bide uff hala bakıyorum nette düzgün ev yok :44:
Kuzum böyle şeyler aniden olur bakarsın bir anda işte bu dediğin ev olur
aramadanda olurmu bilmiyorum kuzum nette yeni düzgün bir ev cıkmayınca diyorum 1 ay sonrada bulamayız
Öyle düşünme canım 3 ayınız var hayırlısıyla bir ev denk gelir muhakkak
sağol canım benim inşaAllah veririm ama ben stresten sanırım şişiyorumm
bence göstermeli çabasını çünkü Allah korusun ama boşanma sebebi olarak çok kullanıyorlar bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?