2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet canım zor ve meşakkatli bir iş, yaşayarek öğreniyor insan, ben mutfağa ve ufak odama zebra istiyorum birde güneşlik yerine krem stor istiyorum , normal tül ve tülden de fon olacak

Canım benim almayı düşündüğüm;
Bayan kışlık terlik 5 Tane, yazlık 5 tane,
Erkek kışlık terlik :44: 5-6 tane yeter sanırım

Toplam 15-16 tane terlik yani. Çok olmaz mı ki?
Ben biraz evde sadelikten yanayım galiba. O terlikleri nereye koyacağım diye düşünürüm herhalde.

Annem çarşıya çıkıp ev terliği alalım dedi de bana, toplam 3 erkek 3 kadın gibi düşündüm. Az mu olur dersin Perim?

Bir de salon ve yatak odasına stor perde diğer her yere zebra yapmak istiyorum ben. Ama nişanlımın jaluzi sevdası var.

Canım bende fazla istemiyorum aslında, erkek 5 tanede yetebilir, erkek problem değilde bayan problem gibi geliyor.
Çünkü toplu ev gezmeleri, ziyaretleri malum
Bilmiyorum canım annen ne düşünüyor bu konuda ?

3 3 az olabilir canım ya :44: Bilemedim ki, 15 16 diyince şimdi banada çok geldi ama :44:
3 er olabilir mesela :44: 3 bayan yazlık + kışlık + erkek toplam 9 olur işte :44:

Olabilir canım perdelerle ilgili pek araştırma yapmadım ama stor perde de güzel duruyor

kızz 6 ay var daha düğününe neden şimdiden aldınız genelde 1 2 ay kala alırlar ya :26:

Henüz almadık da alabiliriz ama yazın daha pahalı olur galiba. Enzadaki mobilyaları aylardır beğeniyordum,sonunda bir hamle yapalım dedik.

Peki çeyizde kenarı oyalı yemeniler baş örtüleri var ya onlardan olmalı mı sence? Ben kapalı değilim. Ama annem ille de yaptıralım diyor bir kaç tane.

olsun tabi ki sen annenin sözünü dinle kapalı değilsen bile ölüm olur zulüm olur mevlit okunur bişey olur o zaman örtersin hem çeyizde böyle el işleri kayd DEGER :))

Peki çeyizde kenarı oyalı yemeniler baş örtüleri var ya onlardan olmalı mı sence? Ben kapalı değilim. Ama annem ille de yaptıralım diyor bir kaç tane.

Ahh canım ben istemiyordum aynı şekilde bende kapalı değilim. Ama annelerimiz işte yine olmalı dedikleri birşey
Ama haklılarda aslında bu konuda,
Misafir bir namaz kılmak istediğinde ya da en basitinden mevlüt yapmak istesen yemenilerini ortaya çıkartman gerekecek
Bende o işleri anneme bıraktım açıkçası, sanıyorum 10 belki en fazla 15 tane kadar verebilir tam bilemiyorum canım :44:

Bohça işlerine girecek misiniz bilmiyorum canım, bohçayada koyuluyor onlar zaten ayarlanır

olsun tabi ki sen annenin sözünü dinle kapalı değilsen bile ölüm olur zulüm olur mevlit okunur bişey olur o zaman örtersin hem çeyizde böyle el işleri kayd DEGER :))

Evet dediğin çok mantıklı. Ben pek anlamam da çeyiz işlerinden.

Bir de annem bana hiç dantel falan yapmadı, salon takımları falan. Yapmayı da düşünmüyor hala. Ben de istemiyorum. Annem akıllı kadınmış.

Ama o oyalı çemberler de yaptırayım anneme :)

Teşekkürler hanımlar :)

yaptırma bencede dantel falan annem banada bir sürü yapmış hiçbirini kullanmam ama kırılmasın diye demiyorum ama havludur çemberdir vs işler lazım oluyor

Kayınvalidem bohçama kenarı oyalı su yeşili bir şifon şal koydu, nişanlımın teyzesi de pembe bir şifon şal hediye etti. Kına için de kırmızısı gelecek. Onlar çok güzel.

Annem de yaptırsın bence de bir kaç tane :) Aslında severim, evde bazen takarım hatta, bazen boynuma da takıyorum hatta bandana gibi taktığım da oluyor tatillerde falan :)

Ayy çok heveslendim ben.

yaptırma bencede dantel falan annem banada bir sürü yapmış hiçbirini kullanmam ama kırılmasın diye demiyorum ama havludur çemberdir vs işler lazım oluyor

Eskiden bir de dantelden havlu kenarı yaparlarmış, allahtan şimdilerde pek modası yok. Ne kadar da kullanışsız kenarı dantelli havlular.

hayırlısı olsun canımda mobilya fiyatları genelde sabit yazla kışla alakası olmuyor fiyatın yazın hatta daha çok kampanyası oluyor diyeblirm ben 1 senedir takipteyimde enza home baya uçuk sanki fiyatları ya yatak odası falan bellonada bana uygun gibi geldi

Eskiden bir de dantelden havlu kenarı yaparlarmış, allahtan şimdilerde pek modası yok. Ne kadar da kullanışsız kenarı dantelli havlular.

ayyyy hiç sorma benim annem çeyize çok meraklı ve bayılır böyle işlere eeee doğal olarakta benim çeyizlerim dantelli havlu kenarlı vs birsürü şeyler var bnde aksine hiç sevmem onları ne yapıcam bilmiyorum bütün havlularımın kenarında oyalar var

Enzadakine aşık oldum ama ya.

Enza Visage yatak odası peşin fiyatına 4700 gibi bir şey dedi adam. Yatak baza olacak ama o zaman fiyat biraz artıyormuş, bir de fiyata yatak dahil değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…