- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
ayyyy hiç sorma benim annem çeyize çok meraklı ve bayılır böyle işlere eeee doğal olarakta benim çeyizlerim dantelli havlu kenarlı vs birsürü şeyler varbnde aksine hiç sevmem onları ne yapıcam bilmiyorum bütün havlularımın kenarında oyalar var
Hediye et o zaman havluları. Kullanmak istemiyorsan hediyelik ayır onları.
Enzadakine aşık oldum ama ya.
Enza Visage yatak odası peşin fiyatına 4700 gibi bir şey dedi adam. Yatak baza olacak ama o zaman fiyat biraz artıyormuş, bir de fiyata yatak dahil değil.
Kayınvalidem bohçama kenarı oyalı su yeşili bir şifon şal koydu, nişanlımın teyzesi de pembe bir şifon şal hediye etti. Kına için de kırmızısı gelecek. Onlar çok güzel.
Annem de yaptırsın bence de bir kaç tane :) Aslında severim, evde bazen takarım hatta, bazen boynuma da takıyorum hatta bandana gibi taktığım da oluyor tatillerde falan :)
Ayy çok heveslendim ben.
Kizlar slm ya bugun balayi icin tur sirketiyle gorustum italyadan vazgecmek zorunda kaldi
Hem cok pahali hemde evlendigim tarihte secenek cok az.bizde orta avrupa tur paketine karar verdik prag budapeste ve viyana hem daha ekonomik her mde uc tane ulke goruyosun italyayida cok istiyodum ama kaldi oyle
Nasılsın canımcım
İyiyim Canım Benim Nolsun, Selam vereyim dedim, listemizi güncelleyeyim dedim :)
Sen nasılsın neler yapıorsun
İyi yapmışsın canımİyiyim bende azıcık grip gibiyim öyle takılıyorum
günaydın nehir ve perihayırlı sabahlar.
selam verimd dedim
günaydın nehir ve perihayırlı sabahlar.
selam verimd dedim
Hadi ya geçmiş olsun canım, grip olmadan toparlarsn İnşallah.
Bende de kırgınlık var, hiç uyumadığım kadarda uyudum bugün erken yatmıştım
Nasılsın canım canınmı sıkkın
Hadi ya geçmiş olsun canım, grip olmadan toparlarsn İnşallah.
Bende de kırgınlık var, hiç uyumadığım kadarda uyudum bugün erken yatmıştım
Günaydın canım nasılsın
Güzel bir gün olsun İnşallah hepimiz İçin
Sağol canım bol bol ıhlamur içiyorum yakalanmıyım tam diyeKırgınlık bendede var sıcak birşeyler iç kuzum ne olur ne olmaz
hastayım birazcıkdünde izin aldım bugunde alamıyorum regl
hastayım birazcıkdünde izin aldım bugunde alamıyorum regl
Geçmiş Olsun canım tekrardan, Tam hasta olunacak hava gerçekten, dünde ben duş alıp çıktım yürüyüşe, hava çok sıcak mont almayacaktım hadi hafif bir ceket alaym dedim, oturunca hava baya serinledi hafiften üşüdüm.
İnce giysen üşüyorsun, kalın giysen terliyorsun, Havalar garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?